Více mladých koní

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka ročník 2024 otec Aristo, matka kwpn po No Limit, klisnu ročník 2023 otec Heartbreak ZH, matka po Colato R, valach... (více v detailu)
Jihočeský kraj
120 000
 Kč

Podobné inzeráty

AQH hřebeček Bay Roan sirotek
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej American Quarter Horse hřebeček nar. 6.6.24. Je to sirotek, před 2 měsíci mu umřela matka Casey Miss Peponita (po Taris... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
Prodám hřebečka pony/APH
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka pony, matka pony (cca 125 cm), otec APH. Předpoklad vyššího vzrůstu po otci, již teď přerůstá matku. Narozen 6/24, k odběru konce... (více v detailu)
Jihočeský kraj
45 000
 Kč
Prodám odstávče
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám letošního hřebečka po Giljandro van de Bosrand z matky po Carismo. Korektní hřebeček, milé povahy.
Středočeský kraj
125 000
 Kč
Hřebeček po Cayado 1,5 roku
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka nar. 04/2023. Z matky po Limited, otec Cayado. Zdravý, bez zlozvyků, bez postojových vad, potenciál pro jakékoliv využití. Velký sportovní potenciál. Bába Ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
120 000
 Kč
Krásný letošní hřebeček
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji odstavče, vymazleného hřebečka nar. 5/2024. Matky ČT, otec Lipicán. Hřebeček je klidného charakteru, velmi kontaktní k lidem a moc pěkného exteriéru. Silná stavba těla po otci. Dává nožky, kováře zvládá v klidu ( korektury kopýtek)chodí na vodítku.Hřebeček je nyní hnědé barv... (více v detailu)
Středočeský kraj
80 000
 Kč
Na prodej valach 3/4 paint horse
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ideální parťák pro zkušenějšího jezdce! Tento krásně stavěný valach s výškou 155 cm v kohoutku pochází z výborné linie: jeho matka je čistokrevná paint horse (Koko Fleckers MC Doll) a otec je poloviční paint horse. Valach je nekonfliktní, zvyklý být ve stádě, pravidelně strouhaný, očkovaný a odčervovaný. Vzhledem ke své robustnosti je kůň vhodný na ježdění i na parkurové ská... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
75 000
 Kč
Irsky Cob - top hřebeček
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
IC - Irský hřebeček Potom, co jsme se nechali napálit od podvodníků je na prodej roční hřebeček Irský cob Luca Grey. Narozený 5,2023. Po kvalitnich rodičích vysokých 154cm. Krásný původ. Na fotkách uvidíte i fotografie předků zapsaných v rodokmenu. Otec je velmi charakterni hřebec. Který je u nás využíván pod sedlem. Oceněn titulem Ster. Champion hřebců 2019. Šampion celého svodu 2021! Složené výkonnostni zkoušky Werk, ZVV. Matka je velmi nádhe... (více v detailu)
Kraj Vysočina
90 000
 Kč
Mini pony
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám krásnou klisničku matka mini horse otec mini Shetland výška v dospělosti do 80 cm velmi hodná mazlivá...
Středočeský kraj
25 000
 Kč
Mini pony
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám krásnou klisničku matka mini horse otec mini Shetland výška do 80 cm velmi hodná mazlivá vychovaná...
Středočeský kraj
25 000
 Kč
prodám hřebečka ČMB
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám odstávče, hřebečka ČMB. Po otci 1699 Agy, matka 11/506 Kara. Je hodný, klidný, zvykl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
30 000
 Kč
Zadám hříbě - odstávče
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zadám hříbě - hřebečka Filip z Branského doubí, bělouš, nar. 3.5.2024, o.: 2559 Cannon Reuvekamo´s Z, m.: 53/326 Paris... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150 000
 Kč
Klisnička irský cob
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kobylku IC narozená 3/2023 z matky Sarsield Chance,otec Monarch. Kobylka je velkeho vzrůstu-předpoklad +-155KVH. Vyrůs... (více v detailu)
Středočeský kraj
105 000
 Kč
Oldenburgský hřebeček
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme 1,5 letého vraníka bez odznaků Mystic Midnight, drezurní původ. Matka Kabayo´s Dance for me (Rock for Me/Apache/Depardieu/Rubinstein I), otec Morricone, (Millenium/Rubin Royal/De Niro), výkonnost GP. Matka matky má 3 generace GP hřebců, z mateřské linie pochází např. valach Dzeko, který startuje za Polsko na úrovni GP. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hřebeček ČMB
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka po otci Bourbon matka Alma 55//11 Další info po te... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodám dvouapůlletého valacha haflinga
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dvouapůlletého valacha haflinga Prodám líbivého valacha haflinga, nar. 4/2022, po hřebci Waldbach Obrok, matka po Artist-L. William vyrůstá ve smíšeném stádě, zvyklý 24/7. Pravidelné korektury, odčerv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
90 000
 Kč
Valach Irský cob
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám valáška IC narozený 3/2023 z matky Sweet Pepper,otec Monarch. Předpokládaná výška +-150KVH k vidění i jeho starší sestra zařazena v akceler... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
Koupím koně
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravím, pomalu se poohlížím po mém budoucím rodinném hobby parťákovi. Musí to mít v hlavě srovnané. Na pohlaví nezáleží, ale preferuju valacha nejlépe KVH 160+..věk nejlépe 6 až 11. Bez nálezu či zdrav.komplikací, kdyžtak nejlépe zaléčeno. Nejlépe s možností udělat RTG???? Klidný na veškeré ošetřování, hodný na přepravu, zvyklý na typické denní ruchy. K ... (více v detailu)
Pardubický kraj
145 000
 Kč
Barock pinto
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám hřebce barock pinto, nar. 1.6.2024. Matka Black Star van Roze, 50% friske krve, otec Hadriaan BP 66, 87,5% friske krve. Hrebeček má vynikající exteriér, nádherné chody, vyrovnanou povahu, social... (více v detailu)
Kraj Vysočina
110 000
 Kč
Nabízím k prodeji krásného hřebečka ČT
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Narozen 18.5. 2024. Bude bělouš, matka po Fors Gedos, výkonnost parkur L, otec LiQuite. Je hod... (více v detailu)
Plzeňský kraj
75 000
 Kč
ČSP český sportovní pony,hnědák, Hřebec KVh 135-140cm
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Platí do smazání:Doprava do 100Km zdarma!! prodám letošního nádherného, a vymazleného hřebečka plemene ČSP český sportovní pony s plným původem do 4generací vhodného tím pádem i k uchovnění do chovu v budoucnu.Hřebeček je veselý a kontaktní a již vymazlený dětma,již se účastnil i jako doprovod maminky na vození dětí na dětském dnu. Předpokládaná výška v kohoutku 135-140cm. Matka Elsa ČSP(plavák)zapsaná v akceleračním programu (po Bonsai) otec 2988 Fawn Tray po 2515 Golden Ray (isabel dovoz Německo), hříbata mají perfektní skokový potenciál a jsou velice kontakní a hodná. S hřebcem Fawn Tray u nás pracují a jezdí pouze děti... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
Roční hřebeček
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám ročního hřebečka WPBR. Hnědák narozený 29.3.2023. Je to hodný, klidný, učenlivý kluk. Zná základní návyky, kovář, veterinář, přeprava bez problému... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Hřebeček Irsky cob
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zadám letošního hřebečka Irish cob Oliver Twist Silent Wind, černý s odznaky, narozeného 14.5. 2024 z matky Clogheen Extra, otec Lord Lancelot from Strachovice. Oba rodiče mají vozatajské výkonnostní zkoušky. Průkaz IC CZ. Hřebeček je krásně stavěný, exceletni v pohybu, zcela bez zdravotních problémů. Zvyklý na děti, psy, k... (více v detailu)
Středočeský kraj
86 000
 Kč
Všestranná kráska
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou na jaře 2letou klisnu CS. Matka po Chico's Boy otec Firestone. Saphira umí vše adekvátně ke svému věku, vyrůst... (více v detailu)
Pardubický kraj
120 000
 Kč
Wpbr klisnička
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám roční klisničku WPBR. Plavka narozena 23.5.2023. Je to velice chytrá, kontaktní klisnička. Má prostorný chod, krásnou mechaniku pohybu.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50 000
 Kč
letošní hřebeček směs amerických plemen
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám letošního hřebečka narozeného 14.5.2024 k odběru na konci listopadu Monte Sparkle Honey - Monteho otec je Honey Jane Valley (APH) který je známý tím, že na své potomky předává výjmečný charakter. Monteho matka je po hřebci PB Dual Flame (QH) z matky kříženky APH x ? Z Monteho bude jednou statný kůň což je vidět dle jeho konstituce, jeho matka je též koník silnější konstituce i pro těžšího jezdce. Monte je velmi přátelský, zvídavý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
70 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství