Oldenburgský hřebeček

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme 1,5 letého vraníka bez odznaků Mystic Midnight, drezurní původ. Matka Kabayo´s Dance for me (Rock for Me/Apache/Depardieu/Rubinstein I), otec Morricone, (Millenium/Rubin Royal/De Niro), výkonnost GP. Matka matky má 3 generace GP hřebců, z mateřské linie pochází např. valach Dzeko, který startuje za Polsko na úrovni GP. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Hřebeček Irsky cob
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Zadám letošního hřebečka Irish cob Oliver Twist Silent Wind, černý s odznaky, narozeného 14.5. 2024 z matky Clogheen Extra, otec Lord Lancelot from Strachovice. Oba rodiče mají vozatajské výkonnostní zkoušky. Hřebeček je krásně stavěný, exceletni v pohybu, zcela bez zdravotních problémů. Zvykl... (více v detailu)
Středočeský kraj
86 000
 Kč
Luxusní drezurní hřebeček na prodej
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím velice kvalitního, letošního (7/2024),drezurního hrebečka na prodej. Otec: Fürst Wilhelm (Fürst Heinrich, Sandro Hit, De Niro, Rubinstein I), matka po Sterntaenzer (Silvio I, Pik Bube, Marlon xx) a Raphael, Pik Koenig, Frustra II. Hrebeč... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Arabský hřebeček
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Livit - narozen v červenci 2023. Výborný vytrvalostní původ - matka Lamia - na vrcholu kariéry měla splněnu kvalifikaci na mistrovství světa ve vytrvalosti. Otec matky dal mnoho výborných koní do vytrvalosti, mimo jiné i Dhaba, pravého bratra Lamii, vítěze MS 7letých koní v Babolně 20... (více v detailu)
Ústecký kraj
70 000
 Kč
Oldenburský hřebeček
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka nar. květen 2024 po otci Acodetto I z matky po Million... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Roční hřebeček
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám ročního hřebečka WPBR. Hnědák narozený 29.3.2023. Je to hodný, klidný, učenlivý kluk. Zná základní návyky, kovář, veterinář, přeprava bez problému... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Hřebeček
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobry den, nabízím 1,5 starého hřebečka kříženec pony a velkopolského koně. Stojí na Praze východ. Ustajen 24/7. Vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
60 000
 Kč
Koupím letošní odstávče hřebečka
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Koupím teplokrevného hřebečka, rok narození 2024. Ideálně s předpokladem vyššího vzrůst... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hřebeček pony
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím hřebečka pony , narozeného 2023. Vychovaný, mazel, pravidelně očkovaný, odcerveny, strouhaný. Matka pony A, otec pony B Orch... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55 000
 Kč
Prodám letošního hřebečka po Eldorado 45
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám odstávče po šampiónovi KMK 2022,2023 Eldorado 45 z matky po Guidam sohn. Hříbě má milou p... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Roční WPBR hřebeček
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka narozeného 29.3.2023. Hnědák s odznaky, předpokládaná výška v dospělosti 145kvh. Je to atraktivní zvíře s krásným ladným pohybem a korektní stavbou těla. Zná veškeré základní návyky. Jeh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Hrebecek WPBR
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherný letošní hřebeček WPBR otec teplokrevný Forst Mozart je vyšší mohutnější v dospělosti bude vhodný i pro dospělé... (více v detailu)
Středočeský kraj
85 000
 Kč
Pony hřebeček kvh cca135cm
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabizime hrebecka nar. 15.4.2024 možné si jej pojmenovat oba rodiče k vidění.... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Loňská drezurní klisnička
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím loňskou (7/2023), velice kvalitní drezurní klisničku na prodej. Otec: Fürst Wilhelm (Fürst Heinrich, Sandro Hit, De Niro, Rubinstein I), matka po Sterntaenzer (Silvio I, Pik Bube, Marlon xx) a Raphael, Pik Koenig, Frustra II. Klisna má kvalitní pohyb, je dobře stavěná, má milou... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hřebeček APH
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku, zveda nohy. Matka po APH,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodám QH APHA palomino/overo hřebečka
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Narozen květen 2024. Po otci Playboy Lil Metallic (poslední foto) Matka Luna Steady Sox. Hřebeček je klidné a vyrovnané povahy, má mohutnou stavbu těla, zvyklý venku 24/7, veterinář a k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Letošní hřebeček po Sassiere
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Po zrušené rezervaci prodám letošního hřebečka CS po otci Sassiere, matka po Caruso (výkonnost T**). Otec v letošním roce skončil na druhém místě ve finále KMK... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100 000
 Kč
Prodám hřebečka
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka po Compagnero z matky Deisy po Dantes. Narozen 5.6.20... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000
 Kč
Krasny QUARTER horse hrebecek
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ponukam k rezevacii naozaj nadherneho AQHXAPH zrebceka s top povodom splash sorrel overo Solanos Shining Gun. Gunny ma uzasnu povahu, perfektnu stavbu, bude velmi mohutny. 7panel N/N Matka je vnuckou ⭐️Solanos Rocky Top⭐️ Top Reserve Champion Open Futurity Italy, AQHA Open Superior Reining Horse,Champion Intern.QH Show Sen.Reining Kreuth 2003 Je dcera uzasnej Rocky Top Princess: 2008 CZQHA GRAND CHAMPION HALTER MARES 2008 CZQHA RESERVE CHAMPION HALTER MARES 2008 HEART OF EUROPE KREUT GRAND CHAMPION HALTER MARES 2008 MISTR ČR REINING Junior 2008 GRAND CHAMPION HALTER MARES Nová Amerika 2009 M... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
sháním bezplatný pronajem
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledám koníka do dlouhodobého bezplatného pronájmu s odvozem do vlastní stáje do společnosti 15 lete A1/1 kobylky. Full servis, neomezené seno, zateplený zděný domeček s neomezeným přístupem ven. Jsem zkušený j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám hřebečka
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hnědák matka APH, otec Lupo hřebčín Ostrov. Hřebeček klidný stále s matkou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
Percheron
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám půlroční kobylku matka polský chladnokrevník otec percheron bude vysoká a mohutná
Jihočeský kraj
50
 Kč
Hřebeček po HH Condrad Z
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letošního hřebečka nar. 28.5. Coffeek HK po otci HH Conrad Z z matky Felicity (Wizzerd x Concorde) je hřebeček velmi milého charakteru, dobrého pohybu a oslnivého exteriéru. V neposlední řadě po rodičích získal i charisma a inteligenci ⭐️ Otec HH Conrad Z sám je skvělý sportovní kůň ❤️ a vítěz soutěží s výkonností 160 cm. Potomstvu předává sportovní nadání, talent a rovněž výkonnost v těžkém skákání. Klisna Felicity, vnuč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Welsh part bred
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
V blízké době se chystáme prodat naší hodnou a krásnou pony klisničku Mimi Chloe po otci Chanell 2666 z Písku a matka Mystery Princess. Výšku bude mít cc... (více v detailu)
Ústecký kraj
65 000
 Kč
Oldenburský valach
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
For Victory Mer na jaře 3letý. Velice hodný, zvyklý na veškerou manipulaci - úvaz, vodění, čištění, chodí na ruce sám ven, umí lehkou práci ze země, obřišník/udidlo. Otec: For Planet po For Pleasure Matka: Viktorie po Jasp... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Odstávče s předpoklady do sportu
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kobylku narozenou 05/2024. Zdravá, korektní kobylka s dobrým pohybem, moderní typ sportovního koně. Kobylka je znalá základní manipulace, odčervovaná, pravidelně dělané korektury. Otec Kannthago DK se stal vítězem KMK 4letých, jako 5letý a 6letý se umístil na 2.místě. Nyní jako 7letý dosáhl mezinárodní výkonnosti 135cm. Je ze sportovně prově... (více v detailu)
Pardubický kraj
135 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství