Oldenburský valach

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
For Victory Mer na jaře 3letý. Velice hodný, zvyklý na veškerou manipulaci - úvaz, vodění, čištění, chodí na ruce sám ven, umí lehkou práci ze země, obřišník/udidlo. Otec: For Planet po For Pleasure Matka: Viktorie po Jasp... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Valach 7let
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Valach A1/1 7let. Hodný a učenlivý kůň. Ustájený na noc box přes den výběh- dříve 24/7 snadno krmitelný, ve stádě nekonfliktní. Na závodech zaskákaný do metru. Doma skákal do 120ti. Snaží se vždy udělat to co se... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Valach rekreace,společník
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodam valacha k rekreaci nebo jako společník. Nejlépe do ust... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
12 ročný Valach QH
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ponúkam na predaj 12 ročného valacha plemena QH. Narodený 2012, výška v kohútiku cca 150 cm, bezproblémový na ošetrovanie, korektúru či manipuláciu zo zeme, je to veľmi vďačný a spoľahlivý kôň vhodný skôr pre dieťa alebo ženu. Momentálne je štvrtý rok ustajneý 24/7 s prístreškom a dokrmovaním + zvyknutý na box. Aj vo väčšom s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Irský Cob Valach 4 roky
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Líbivý Valášek IC 1.5.2020 k prodeji s vybavením Zaskákaný, nyní rok ježděný pouze rekreačně (žijí mimo ČR) Us... (více v detailu)
Jihočeský kraj
160 000
 Kč
Valach na rekreaci
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledám nový domov pro krásného valáška ČT, bělouš, holštýnský původ. Terracotta se narodil 28.3.2011, výška 173cm. Celý život využíván k rekreačnímu ježdění, pod sedlem hodný, zvyklý na provoz, na vyjížďky chodit sám i s koňmi. Na jízdárně a při pravidelném ježdění vhodný i pro méně pokročilého jezdce. Nyní ustájen cca 30 minut od Prahy v režimu 12/12. Ideálně do menšího stáda, bývá na koně dominant... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
Lusitano klisna PSL Xtra
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji roční hříbě (klisnu) jménem TRINITI ve velmi výjimečné barvě DUNALINO narozena 30.3. 2023 Po AReischa (Veiga) x Otec Quiosque AP ( legendární hřebec po legendárním otci Mexico o kterých se píše i v Portugalských knihách) výkonnost GP drezura a S** parkur. 2018 s 13 letou dívkou vyhrál mistrovství republiky v WE. Bezkonkurenční... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Valach 50% APH
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám rok a půl starého valacha, hodný, zdravý, má základní návyky. Vyrůstá ve smíšeném stádě 24/7 na horách. Matka typ teplokrevný, otec APH. V dospě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
75 000
 Kč
Paint horse valach - 2,5 let.
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Jerry Wyos se narodil 1.5.2022. Má USA i ČR papíry. 5 panel negativní. Nyní KVH cca 160-165cm. Bude vyššího a mohutnějšího rámce, tudíž bude vhodný i pro muže. Je klidnější povahy. Zvyklí na děti které ho čistí. Ustájený 24/7. Zná i box. Od stáda přijde sám na zavolání. Na procházce na vodítku se bez ostatních koní chová klidně, stádo nevolá. Naučen úvazu, zvedání nohou... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Klisna 12 let
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám líbivou, hodnou a charakterní klisnu welsh cob sekce D. Otec Seven Mornings Brenin a matka Pretoria Evelyne. Výkonnost v drezůře Z s velmi dobrými výsledky teď v přípravě do L. V parkuru 85 Cm. Je to vítězka oblastního mistrovství pony v drezůře 2024 a vítězka amateur šampion... (více v detailu)
Pardubický kraj
200 000
 Kč
3-letý valach A1/1
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 3letého ryzáka, valacha, A1/1. Obsedlý, 2 roky chodil pravidelně pod sedlem, hodný na ježdění. Nyní v režimu letní box - výbě... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70 000
 Kč
Velmi nadějný skokový valach
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Narozen 2022, import NL,velmi pružný a silný kůň, pro náročné do budoucna kvalit... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
TOP pony kat. B do sportu
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji šestiletou pony klisnu kat. B KVH 148 cm. Welsh pony typu C - po otci Avar, matka po Gwenllan Ben. Aktuální výkonnost v parkuru ZL, vhodná i do drezur (umí základní drezurní cviky). Klisna je velmi hodná, spolehlivá, nekouká na profily, v parkuru spíše dopředná, temperamentní, v terénu chodí sama i s koňm... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Bělouš po Cool Paradise
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Ze zdravotních důvodů prodám 100% hodného valacha po Cool Paradise narozen 2019. Režim 12/12 ve stádě nekonfliktní, na ošetřování, kováře a veterináře hodný. Pravidelné korektury kopyt, vete... (více v detailu)
Ústecký kraj
250 000
 Kč
Líbivá AQH klisnička
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro letošní quarter horse klisničku PENNY Z Kings Penny Belle Po You Rock My Heart Narozena 4/2024, barvy dun, 6panel negativní Penny je nádherná, korektní klisna. Má jemnou hlavu a rovné nohy. Předpoklad mohutnějšího rámce. Povahově je přátelská, zvídavá a komunikativní. Ničeho se nebojí. Bude to velký pracant. U nás na ranči k vidění její pravý 3letý bratr. V budoucnu bude skvělým koněm jak na závody (především do ranch, trail a halter tříd), tak na rekreaci nebo jako rodinný kůň. Své místo si určitě najde i v chovu. Její otec je velmi úspěšný show kůň v ranch a trail třídách. Je to něko... (více v detailu)
Zlínský kraj
130 000
 Kč
AQH black klisnička
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji letošní quarter horse klisnu BLACKIE Blackie je po QH hřebci COOL SILVER SAYGON - pracovní linie. Velmi vyrovnaný mladý hřebec. Nová krev v ČR. z plnokrevné matky Shadow Chardey (CZE) velmi klidná, hodná. Je po rodičích 6panel negativní Narozena 4/2024 Je mimořádně komunikativní, přátelská a zvědavá. Přítomnost lidí přímo vyhledává. Má korektní, silnou stavbu těla. Ušlechtilou hlavu a rovné nohy. V budoucnu má předpoklad stát se luxusním všestranným koněm, a to jak do různých sport... (více v detailu)
Zlínský kraj
120 000
 Kč
Teplokrevný valach 16 let
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám šestnáctiletého valacha, vhodný do hobby sportu (skoky i drezura). U nás skákal do metru. Ustájený 24/7, ve stádě nekonfliktní, hodný na ošetřování. Nevyhovuje mu střídání většího množství jezdců, my ho máme v jezdecké š... (více v detailu)
Středočeský kraj
89 000
 Kč
Drezúrny valach 6r.
Top charakterný 6r.valach ,Vhodný aj pre menej skúseného jazdca, či šikovné dieťa.Mohutný178cm vysoký veľký dobráčisko a pohoďák s talentom.Bol dovezený z Nemecka.s výborný Nemeckým drezúrnym rodokmeňom.Obsadaný v 4rokoch.Velmi pošetrený. Má za sebou základný Drezúrny výcvik,jazdený juniorkou,na svojich 1 pretekoch vyhral. Ch... (více v detailu)
Neuvedeno
Mladý valach po Stalypso
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám čtyřletého valacha CS po Stalypso z matky Belgie po Furioso Jílovský vhodného do parkuru, drezury či na rekreaci. Belgie Son je snaživý, ochotný, bezproblémový na ošetřování, jednoduchý na ježdění, jemný v hubě, potřebuje trochu citlivějšího jezdce. Pravidelně chodí do terénu, chodí první i poslední, vedle koně. Přes zimu odchodil sérii soustředění, letos absolvoval "Z" drezury i v rámci KMK, několik parkurů ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
230 000
 Kč
Pastevní ustájení
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím pastevní ustájení pod dohledem kamerového systému, vyrovnanému koníkovi v klidné části obce u NJ. Dobrá dojezdová vzdálenost od OVY, FM a NJ. Vyrovnané a pohodové smíšené stádo kobyl a valachů. Pěkné terény k vyjížďkám Koně stále v pohybu mezi pastvinami a s přístupem k vodě a přístřeškem. V zimě seno v krmelci se sítí. Kruhovka k opracování na míst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Prodej 3letého valacha
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám letos 3letého valacha MT kmene Przedswit. Valášek je znalý veškeré manipulace, stojí na úvaze, umí na lonži, kovář, vet bez problémů. V kohoutku cca 165 cm(neměřila sem). Prodávám z nedosta... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
Valach A1/1
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Do dobrých rukou prodám svého 9letého valacha. Naposledy vyběhl v roce 2021, od té doby ježděn v terénu. Zvyklý chodit sám, bojácnější, ale jinak bez zlozvyků. Kovaný na všechny 4. Na veškerou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
Daruji valacha
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Darujeme do dobrých rukou valacha anglického plnokrevníka. Valach ne na ošetřování zlatý, má miliónovou povahu. Je mu 23 let. Je hodně opadly, vhodný jako společník. Dusny, ale nijak se neprojevuje. Zvyklý na ustájení 24/7 s přístřeškem, rád si zaleze. Je potřeba aby šel do malého stáda, max jeden dva koně. Je to otloukanek a to je důvod darování, naší... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
3l oldenburský valach
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 3l drezurního valacha Vainquer x Spörcken, obsedlý a pracuje ochotně ve všech chodech (video https://www.youtube.com/watch?v=1PZeBtXLiXg ). Vyššího vzrůstu (170cm+) ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
180 000
 Kč
Arabský Valach
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám valacha v arabském typu je pastevně odchovaný ve stade zdravý hodný naučěný základním návykům
Moravskoslezský kraj
60 000
 Kč
Arabský valach
Nový domov hľadáme pre 2,5 ročného valacha arabského plnokrvníka. Krásny sivý grošovaný. Poľský pôvod. Je vyššieho vzrastu, silný, aj... (více v detailu)
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství