AQH hřebeček Bay Roan sirotek

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej American Quarter Horse hřebeček nar. 6.6.24. Je to sirotek, před 2 měsíci mu umřela matka Casey Miss Peponita (po Taris... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč

Podobné inzeráty

Krásný letošní hřebeček
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji odstavče, vymazleného hřebečka nar. 5/2024. Matky ČT, otec Lipicán. Hřebeček je klidného charakteru, velmi kontaktní k lidem a moc pěkného exteriéru. Silná stavba těla po otci. Dává nožky, kováře zvládá v klidu ( korektury kopýtek)chodí na vodítku.Hřebeček je nyní hnědé barv... (více v detailu)
Středočeský kraj
80 000
 Kč
Hřebeček po Cayado 1,5 roku
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka nar. 04/2023. Z matky po Limited, otec Cayado. Zdravý, bez zlozvyků, bez postojových vad, potenciál pro jakékoliv využití. Velký sportovní potenciál. Bába Ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
120 000
 Kč
Roční hřebeček aphc
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka appaloosa nar. 2023 Velmi kvalitni exteriér, charakterní a velice příjemný kůň. Naprosto zdráv, 5 panel test N/N po obou rodičích. Odchovaný ve smíšeném stádě, stále pod matkou. Bude to pěkně narostlý, silný a v... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Oldenburský hřebeček
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka nar. květen 2024 po otci Acodetto I z matky po Million... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Černý hrebeček APH
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám černého hřebce APH, nar. 3/2024. Je po rodičích M: Suzan Elitte Cherokee (APH) a O: Bugs at Nite (QH). Hřebeček je... (více v detailu)
Zlínský kraj
150 000
 Kč
Hřebeček
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobry den, nabízím 1,5 starého hřebečka kříženec pony a velkopolského koně. Stojí na Praze východ. Ustajen 24/7. Vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
60 000
 Kč
Pony hřebeček kvh cca135cm
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabizime hrebecka nar. 15.4.2024 možné si jej pojmenovat oba rodiče k vidění.... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Roční hřebeček sportovní pony
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám líbivého hřebečka sportovní pony, nar. 8/2023, aktuální KVH... (více v detailu)
Pardubický kraj
45 000
 Kč
Hřebeček APH
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku, zveda nohy. Matka po APH,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Luxusní AQH hřebeček
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro tohoto mimořádného quarter horse hřebečka Jackieho. Z Skarlet Jackie Bee Po You Rock My Heart 6panel negativni, barvy dun, nositel Grey genu Jackie je vnukem úžasného show koně JGB Jackie Bee Quade, který je nezapomenutelný nejen tím, jak vypadal, ale také díky jeho úžasné povaze a show výkonům na českých i zahraničních kolbištích. Jeho otec You Rock My Heart je také mimořádně skvělý všestranný hřebec s TOP povahou. Je to několikanásobný Grand Champion Halter Stallion All Ages a také Mistr WRC 2024 v ranch rail open. Má také další krásná ocenění. Pro Jackieho hledáme jen ten nejlepší domov, kde může být využíván... (více v detailu)
Zlínský kraj
160 000
 Kč
Hřebeček po HH Condrad Z
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letošního hřebečka nar. 28.5. Coffeek HK po otci HH Conrad Z z matky Felicity (Wizzerd x Concorde) je hřebeček velmi milého charakteru, dobrého pohybu a oslnivého exteriéru. V neposlední řadě po rodičích získal i charisma a inteligenci ⭐️ Otec HH Conrad Z sám je skvělý sportovní kůň ❤️ a vítěz soutěží s výkonností 160 cm. Potomstvu předává sportovní nadání, talent a rovněž výkonnost v těžkém skákání. Klisna Felicity, vnuč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Mimořádný AQH grullo hřebeček
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro letošního AQH hřebečka Silver Power Buck barvy grullo. Narozen 3/2024. Již odstaven. Americké i české papíry. 6panel negativní. Homozygot dun. Z Sterling Mandy (Import USA) Po You Rock My Heart (výborný všestranný hřebec s výjimečnou povahou) Buck má milou povahu. Je velmi chytrý, zvídaví a je rád s lidmi. Bude to výborný pracovní koník. Určitě se neztratí ani ve sportu (hlavně v ranch... (více v detailu)
Zlínský kraj
140 000
 Kč
Hřebeček Shagya Arab
Před 12 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den Nabízím k prodeji hřebečka 78/844 Hannin, nar. 21.6.2023. Po 2275 Siglavy Bagdady IV-CZ/Watan z matky 78/489 Hannah II CZ-Sh-A-431. Hřebeček je zvyklý na úpravu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
70 000
 Kč
Letošní hřebeček
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji arabského plnokrevníka PRECIOUS ECLIPSE nar. 11.4.2024 nádherného zbarvení se zajímavými odznaky. Z klisny Zavilla po hřebci Magic Anis. Hřebeček je zvyklý 24/7 od narození, je to zdravý silný kůň... (více v detailu)
Středočeský kraj
55 000
 Kč
QH Hřebeček
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pastviny Kurdějov nabízí k prodeji QH úžasného zatím hřebečka Black Mister Pep black stallion, nar. 3.5. 2023. Otec 1565 Hesa Mister Depep, matka 83/424 Magic Dark Secret, pravá sestra Bubáka(o. Black Magic 497).Narozený a odchovaný na pastvinách ve smíšeném stádě 24/7. Velmi hodný, citlivý, učenlivý, zvyklý na pro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
130 000
 Kč
APH Allaround hřebeček
IMPULSION CHILLI PEPPER Náš Chilli hledá svůj 5⭐️ domov Chestnut hřebeček Narozen 5/2023 American Paint Horse 7 PANNEL TEST N/N Otec: Special Impulsions (několika násobný mistr ČR a Evropy v all around disciplínách) Matka: Easter Ami Colord Bar (první syn mistr Evropy 2yo In hand trail 2022) Chilli je úžasné a klidné hříbátko, je rychle učenlivý, základní návyky zvládl levou zadní. Je to také obrov... (více v detailu)
Neuvedeno
Palomino hřebeček AQH
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Krásný osvalený palomino hrebeček po Wins Shine. Nar. 05/2023. Americký Certifikát původu, české dokumenty. 5panel Čistý, Myhm N/My Očkovaný, pravidelně odčervený, pravidelná korektura kopyt. Zvyklý na základní manipula... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hřebeček AQH x HFL, 50% AQH
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k rezervaci krásného letošního hřebečka po otci AQH HOLLYWOOD BUCKSKIN. Zvyklý 24/7 i box, vyrůstá ve stádě, zvyklý na auta a provoz, milá a přátelská povaha, kontaktní, má za sebou první korektury, znalý základní manipulace a ošetřování, hřebeček je mohutný se silnou kostrou, hezky nasvalený.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Hřebeček po Glamourdale
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásného hřebečka ( nar. 5/2024) po vynikajícím drezůrním hřebci Glamourdale (3.místo olympiáda Paříž 2024).Matka Carmen po Christon. Hřebeček zvítězil na výstavě hř... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Hřebeček po Eldorado 45
Před 18 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji prémiovaného hřebečka nar. 3.5.2024. Matka Laureta ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
95 000
 Kč
Hřebeček 3/4 APH
Před 18 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku. Matka po APH,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70 000
 Kč
Talentovaný hřebeček po HH Conrad Z
Před 19 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letošního hřebečka nar. 28.5. Coffeek HK po otci HH Conrad Z z matky Felicity (Wizzerd x Concorde) je hřebeček velmi milého charakteru, dobrého pohybu a oslnivého exteriéru. V neposlední řadě po rodičích získal i charisma a inteligenci ⭐️ Otec HH Conrad Z sám je skvělý sportovní kůň ❤️ a vítěz soutěží s výkonností 160 cm. Potomstvu předává sportovní nadání, talent a rovněž výkonnost v těžkém skákání. Klisna ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
American Paint Horse bay tovero
K rezervacii nadherny zrebcek American Paint Horse, bay tovero,v case odberu s USA Certificate,Pas, po skvelych rodicoch, APH Im Ideal / APH Shiney Bueno Cherokee zdravy, komunikativny ,spolocensky, ucenlivy,v kazdodennom kontakte s ludmi, osetrovany detmi. Je uceny zakladom co ma zriebatko vediet, vodenie, zdvihanie noziciek,sprchovanie, uceny pri korekturach na kopytnu brusku, praca formou horsemanship hier. Pri kazdodennej manipulacii je uceny zakladom pre buducu pracu- ohybanie, uvolnovanie,na... (více v detailu)
Neuvedeno
AQH valach na prodej
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám líbivého 6 letého valacha v atraktivní barvě buckskin, plemene American Quarter Horse STARLIGHT JAC WATANI. Matka Jac Ann O Rima. Po hřebci HA Stardust. Dusty je v reiningovém tréninku u Ka... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
1,5 lety hřebeček
Před 20 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám teplokrevného hřebečka barvy izabela / palomino, nar. 7/2023, o. CS, m. teplokrevný typ... (více v detailu)
Pardubický kraj
50 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství