Pony valach

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji mladého 5 letého valáška. Appa x hucul, bez původu, má modrý průkaz. Vybělující hnědák,kvh cca 140 cm. Pravidelně očkovaný a odčervený, kovář, veterinář bez problémů bez zdravotních komplikací. Je obsedlý a chodí hlavně do terénu (ježděn rekreačně). Koník nemá problém s vodou, vleze bez problémů kamkoliv ale občas koukavý, na vyjíždky chodí sám i s koňmi. Účastnil se Hubertovy jízdy v roce 2023. Znalý práce ze země. Ve stádě lehce dominantní... (více v detailu)
Zlínský kraj
65 000
 Kč

Podobné inzeráty

Valach A1/1
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 9ti letého valacha A1/1 Velice hodný, komunikativní, učenlivý, ve stádě nekonfliktní Bezproblémový na veškerou manipulaci Pod sedlem naprostý pohodář, ven chodí sám i s koněm, na jí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Milionový plnokrevný Valach
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Člověk míní, život mění. Ač velice nerada a trhá mi to srdce jsem dospěla k názoru, že to bude nejlepší varianta. Nabízím tedy k prodeji plnokrevného valacha a1/1, 9 let, původ ze Slovenska. Dva roky běhal, poté rekreační ježdění. Vhodný do sportu, baví ho skákání. Jezděn jak bezudidlově, tak na uz... (více v detailu)
Zlínský kraj
120 000
 Kč
Pony
Prodám valach 13 let, kobyla 9 let. Chodí v zápřahu . Pod sedlem jsme je nevyužívali. Prodej možný i jednotlivě.
50 000
 Kč
ČT valach 9 let
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mladého líbivého valacha. Koník je dobře přiježděný, v minulosti zvyklý jezdit závodně drezuru. Kvh cca 170cm Momentálně bych si pro koníka přála milující domov spíše k rekreaci, ne do vyššího sportu. Je velmi dobře ovladatelný a opravdu umí. Je spíše pro zkušenějšího jezdce. Na veškeré ošetřování, převoz, kování ( kovaný na přední nohy ) naprosto bezproblémový Zvyklý n... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
Pony Hrebec
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám v únoru 3 levého hrebecka Vychovaný žádný zlozvyky Nekouše nekope.Od mala ošetřova... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
35 000
 Kč
Prodám valacha 5 let
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám valacha 5 let, barvy champagne. Nemám pro něj využití a myslím, že už je na čase aby se začal posouvat dál. Miluje lidi, děti a zajímá ho vlastně asi všechno. Má za sebou trochu jídárenské práce ale momentálně nemáme k dispozici jízdárnu, takže chodí jen ven. Ven chodí sám i s koňmi, není závislý na koních, ve skupině koní se nehecuje, kli... (více v detailu)
Plzeňský kraj
90 000
 Kč
Paint horse valach 2,5 let.
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Jerry Wyos se narodil 1.5.2022. Má USA i ČR papíry. 5 panel negativní. Nyní KVH cca 160-165cm. Bude vyššího a mohutnějšího rámce, tudíž bude vhodný i pro muže. Je klidnější povahy. Zvyklí na děti které ho čistí. Ustájený 24/7. Zná i box. Od stáda přijde sám na zavolání. Na procházce na vodítku se bez ostatních koní chová klidně, stádo nevolá. Naučen úvazu, zvedání nohou, čištění. Kováře také zná. V přepravníku už také ... (více v detailu)
Ústecký kraj
130 000
 Kč
Pony valach Welsh sekce A
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji valacha plemene WP sekce A, narozeného 2.5.2022 v barvě tmavý plavák. Gaston je u nás odchovaný valach, žijící ve smíšeném stádě, v režimu 24/7. Bezproblémový, zvyklí na základní manipulaci, kováře i veterináře. Zvyklí na ošetřování dětmi, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
45 000
 Kč
Pony klisna
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím 18 měsíční klisnicku Wpbr. Vhodná jak na výstavy, tak do chovu. Zvyklá na děti, Kovář, veterinář, manipulace bez problémů, c... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Strakatý pony valášek
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji strakatého pony valacha narozeného 2006. Jedná se o hodného a charakterního poníka KHV cca 137cm. S přehledem zvládne kováře (strouhaný), veterináře (pravidelně očkovaný, krve hotové), zvyklý na dopravní provoz, přepravu a veškerý ruch na závodech. Účastnil se dětských her a hobby parkurů 70-80cm s umístěním. Je to velmi kontaktní pony vhodný jako uči... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Hodný pony Valach s puvodem
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pony wpb 6 let 122 cm hodny zdravý pony na vystavy hobby i sport Mohu poslat videa na wats ap
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Klisna sportovní pony KVH144cm
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
K prodeji nabízíme líbivou pony klisnu plemene Slovenský sportovní pony Klisna Lili (o: Laman, m: Montána) nar. 18.5.2013, KVH 147cm Vhodná do ponysportu, rekreaci i do chovu. Letos po prvním hříběti, snadno zabřezla, a bez problému porodila. Výborná matka. Klisna je vhodná jak pro dítě tak dospělého, příjemn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pony 12 let, 118 KVH
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme poníka Pupíka. Kupovali jsme jej pro potřeby jezdecké školy pro děti. Prožil u nás dva letní tábory, zvyklý na děti (hodně dětí), nechá se bez problémů vodit (i čtyřleté děti), čistit. Obsedali jsme jej až u nás, jezdecky je téměř nevyužitý, byl na pár vyjížďkách a pracoval bez jezdce na lonži v kruhovce. Po uvážení jeho charakteru jsme se rozhodli najít mu nový domov. Pupík je ve stádě koní utlačovaný, nespokojený, zasloužil by si klidný domov a milující páníčky, ideálně do společnosti jednoho hodného koně. Provoz jezdecké ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
28 000
 Kč
5-ti letý starokladrubský valach
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 5ti letého starokladrubského valacha Sacramoso Amarata XIV-20 po otci 1551 Sacramoso Xantipa XIV. KVH 164 cm. Kůň je v remontním výcviku, chodí pod sedlem, na jízdárně, v terénu sám i s koňmi. Velice hodný, vyrovnaný sympatický valach, zvyklý na režim 12/12, celý život zvyklý na velké pastviny a život ve stá... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
7-mi letý ČT valach
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej 7-mi letého ryzího valacha. Narozen u nás, odchován v kopcovitém terénů, ve smíšeném stádě. KVH 160 cm, čtvercového rámce, silné kostry, hodný na ošetřování, pěkné chody. Pravidelně kovář, chiro, zuby. Do letošního roku ježděn sporadicky, nyní 3 měsíce v intenzivním výcviku ve všech chodech + kavaletová práce (jezdkyně jsou š... (více v detailu)
Liberecký kraj
200 000
 Kč
Poptávám koně
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Poptávám koně buď do bezplatného pronájmu, případně přijmu koně do výcviku. Mohu nabídnout dlouholeté zkušenosti v práci s koňmi od obsedání až po pokročilejší drezurní práci. Preferuji bezudidlové ježdění, ale koně učím znát a přijímat i udidlo. Mým cílem je mít z koně všestranného parťáka, který se zvládá v klidu pohybovat v terénu, jízdárna ho baví a bez problému překoná nejrůznější překážky (ať už parkurové, nebo workingové). Důležitá je pro mě příprava ze země, kdy využívám prvky akademické drezury, práci ve volnosti a pro zpestření i nějaké triky. Za stužkami se nehoním, ale pokud by si majitel přál, není... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pony valášek
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Valach pro začátečníky Z důvodu zrušení turistické stáje, prodám hodného a spolehlivého valacha v typu pony. Věk 18 let Výška cca 140cm Mohutné postavy, vhodný jak pro děti tak dospělého do 80kg. Očkování, odčervení, kovář, veterinář vše bez problémů. Na ošetřování též hodný, zvyklý stát uvázaný. Ježděný v Anglii i padu. Spíše pomalejší typ koníka, ale záleží na jezdci. U nás ježděný dětmi od 10let v terénu za koněm nebo v kruhovce. Neřeší jestli jde první, druhý nebo čtvrtý. Spolehlivý i na samostatné vyjížďky. Zvyklý celoročně na pastvině, ale... (více v detailu)
Plzeňský kraj
55 000
 Kč
Valach
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej valacha narozeného 2007, otec holštýn 900 Landino, matka po 677 Regulus, KVH 168 Cm, zdravý, bezproblémový na ošetřování, kování. Velmi dobře přije... (více v detailu)
Středočeský kraj
157 000
 Kč
Arab Mike
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Zprostředkováváme prodej pětiletého vyššího arabského valacha. Mike je u nás na základní výcvik a je připraven na nového majitele. Je obsedlý červenec 2024 a nyní ježděn i dětmi. Zvládá základní chody a cviky na jízdárně. Začal kavaletovou přípravu. Ježděn na pa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
110 000
 Kč
VALACH DO ŠPORTU
Predám krásneho 6 r. valacha veľmi priateľskej povahy, KVH cca 164 cm, ukrajinský pas. Baloubet du Rouet/Quidam de Revel Valach je mimoriadne ľahko jazditelný s veľkou perspektívou do drezúr (aj do vyšších), má krásne a pravidelné chody s potenciálom do športu. Absolvuje ve... (více v detailu)
Neuvedeno
Prince Aramis Unicorn hledá svoji princeznu
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 3,5 letého pony valacha plemene Welsh part bred vlastniho chovu(75% welsh krve). Vyrůstá ve smíšeném stádě 24/7, neschvácený. Jeho předpokládaná KVH bude cca 142cm. Princ nekope, nekouše, je ošetřován dětmi. Je velice učenlivý, jde samostatně od koní, chodí sám i na procházky, zvykáme ho na silniční provoz, kter... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150 000
 Kč
Arab Muffin
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Zprostředkováváme prodej pětiletého arabského valacha. Muffin je u nás na základní výcvik a je připraven na nového majitele. Je obsedlý červenec 2024 a nyní ježděn i dětmi. Zvládá základní chody a cviky na jízdárně. Začal kavaletovou přípravu. Ježděn na parelce a postupně si zvyká na udidlo. Skákání ho baví. Vhodný pro dítě i ž... (více v detailu)
Karlovarský kraj
110 000
 Kč
Klisna shetland
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám poničku nar:2009 je to spolehlivý učitel a první koník pro nejmenší.Nekope nekouše nemá žádné zlozvyky ošetřována těmi nejmenšími d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
30 000
 Kč
Shetland pony hřebec ježděný dětmi
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Platí do smazání: prodám hřebce ryzáka plemene Shedland pony s průkazem Čr bez původu, hřebec je ježděný dětmi v kroužku u koní a je naučený chodit i ve vozíčku v zápřahu. Zvládá být v ohradě i bez koní jen s dalšími hospodářskými zvířaty, může být i ve stáji sám v boxe. KOník je bez problémů na ošetřování kováře veterináře neřeší, je to hřebec když projde kolem kobyla tak řehtá ale nest... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Irský cob-klisna
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám klisnu irského coba nar.4.5.2023 ve velmi atraktivním zbarvení,otec:Appache A.K.A The Banker matka: Matylda, výška v dospělosti bude odpovídat koním typu hucul, nicméně je krátkého čtvercového rámce na silné kostře a nohách tudíž v dospělosti vhodná i pro dospělé, jezdci kolem 80kg bych prodala s čistým svědomím.Elli vyrůstá v menší rodinné stáji kde je jí věnován dostatek času i péče.2x denně přikrmována značkovým musly, řezankou a top minerálkou na trhu.Elli umí být sama v boxe bez dosahu ostatních koní, ochotně zvedá všechny nožky, klidně chodí na vodítku,sprchuji ji celou hadicí.Pravidelně strouhaná, očkovaná, odčervená,dosud s ničím nestonala.Rou... (více v detailu)
Liberecký kraj
95 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství