Milionový plnokrevný Valach

Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Člověk míní, život mění. Ač velice nerada a trhá mi to srdce jsem dospěla k názoru, že to bude nejlepší varianta. Nabízím tedy k prodeji plnokrevného valacha a1/1, 9 let, původ ze Slovenska. Dva roky běhal, poté rekreační ježdění. Vhodný do sportu, baví ho skákání. Jezděn jak bezudidlově, tak na uz... (více v detailu)
Zlínský kraj
120 000
 Kč

Podobné inzeráty

Plnokrevná klisna
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Člověk míní, život mění. Ač velice nerada a trhá mi to srdce jsem dospěla k názoru, že to bude nejlepší varianta. Nabízím tedy k prodeji klisnu anglického plnokrevníka a1/1, 15 let. Ježděna... (více v detailu)
Zlínský kraj
40 000
 Kč
Plnokrevné klisna
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Z důvodu nedostatku času prodám plnokrevnou klisnu a1/1, 7 let. Nyní v procesu reobsedání. Zatím pracujeme pouze v krok... (více v detailu)
Zlínský kraj
55 000
 Kč
Teplokrevná kobyla
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Člověk míní, život mění. Ač velice nerada a trhá mi to srdce jsem dospěla k názoru, že to bude nejlepší varianta. Nabízím tedy k prodeji teplokrevnou klisnu slovenského teplokrevníka, 22 let. Stále v top kondici, po závodní kariéře. Vyskákáno S**. Ježděna rekreačně, skákání ji ale stále velice baví. Zvyklá na režim 12/12 i ... (více v detailu)
Zlínský kraj
25 000
 Kč
Pony valach
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji mladého 5 letého valáška. Appa x hucul, bez původu, má modrý průkaz. Vybělující hnědák,kvh cca 140 cm. Pravidelně očkovaný a odčervený, kovář, veterinář bez problémů bez zdravotních komplikací. Je obsedlý a chodí hlavně do terénu (ježděn rekreačně). Koník nemá problém s vodou, vleze bez problémů kamkoliv ale občas koukavý, na vyjíždky chodí sám i s koňmi. Účastnil se Hubertovy jízdy v roce 2023. Znalý práce ze země. Ve stádě lehce dominantní... (více v detailu)
Zlínský kraj
65 000
 Kč
5ti letý Valach po Hickstead White
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím 5ti letého valacha Po Hickstead White - KHV 170+ Čisté Rtg charakterní pozorný kůň, s dobrým cvalem mentalitou a ocho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Strakatý pony valášek
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji strakatého pony valacha narozeného 2006. Jedná se o hodného a charakterního poníka KHV cca 137cm. S přehledem zvládne kováře (strouhaný), veterináře (pravidelně očkovaný, krve hotové), zvyklý na dopravní provoz, přepravu a veškerý ruch na závodech. Účastnil se dětských her a hobby parkurů 70-80cm s umístěním. Je to velmi kontaktní pony vhodný jako uči... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
SPORTOVNÍ DÁMSKÁ KOBYLKA NA PRODEJ
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji kobylku plemene: holsteiner, *2014, po otci Volonter T, matka po Caresino. Klisna je od obsednutí ježděna amatérskou dívkou v parkurech do stupně ZL. Neřeší profily, obratná, poz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
5-ti letý starokladrubský valach
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 5ti letého starokladrubského valacha Sacramoso Amarata XIV-20 po otci 1551 Sacramoso Xantipa XIV. KVH 164 cm. Kůň je v remontním výcviku, chodí pod sedlem, na jízdárně, v terénu sám i s koňmi. Velice hodný, vyrovnaný sympatický valach, zvyklý na režim 12/12, celý život zvyklý na velké pastviny a život ve stá... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
Prodej 15ti letého valáška
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Z důvodu studia uvažuji o prodeji našeho úžasného valáška vhodného do sportu, rekreace, či jako skvělého učitele a mazlíčka. Valach má 15 let a je ježděn převážně drezurně (výkonnost L), ale rád si i skočí. Krásné chody, vysoké a prostorné, vysoko nasazený krk. Bez závodní minulosti. Kvh cca 168 cm, velmi charakterní povahy, zdravý, na kováře i ošetření bezpečný, kovaný na všechny čtyři. V aktuálním režimu 12/12, ve stádě nekonfliktní. V terénu spolehlivý sám i s koňmi, na jízdárně občas kouká.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
90 000
 Kč
Valach A1/1
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 4letého valacha A1/1, KVH 168cm, po dostihové kariéře (6 startů, roviny a překážky) a po zranění přední končetiny, poslední dostih květen 2024. Nyní je v rekonvalescenci, ale již by mo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám valacha A 1/1
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
AMOS(IRE), 7 roků, krásný černý kůň, vysoký 166 cm, silný a mohutný, unese těžkého jezdce, typický plnokrevník, puluje, pouze pro zkušeného j... (více v detailu)
Liberecký kraj
70 000
 Kč
valach 9 let
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám valacha 9 let, skvělý charakter, zdravý, rtg. k dispozici, vhodný k dětem, na vyjížďkách i jízdárně spolehlivý, velmi dobře naježděný, kvh 162cm, ve stádě bezproblémový ,na koních nezávislý , přeprava, kování, veterinář skvělý. Zvyklý 24/7 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nabízím k prodeji 6letého valacha plemene CS
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Valach po otci I'm Jaguar (I'm Special de Muze x Burggraaf) z písecké matky SHAKIRA V po SILVIO II. Je drobnějšího vzrůstu (163 cm KVH), a kvůli své temperamentní povaze je vhodný spíše pro pokročilejšího jezdce nebo pro někoho se zkušenostmi s mladými koňmi. S výcvikem začínal až ve 4 letech, což bylo způsobeno omylem, kdy se zařadil mezi mladší koně. Vzděláním je tedy o rok pozadu. Poslední půlrok strávil v péči a tréninku u Žanety Pokorné, která s ním absolvovala jeho první závody a dovedla ho do stupně Z. Momentálně neježděn z důvodu vytíženosti jezdkyně, což je také důvodem prodeje. Valášek byl původně koupen jako hobby a rodinný kůň, avšak jeho temperamentnější povaha a drobnější vzrůst, vyžaduje zkušenějšího a drobnějšího jezdce než jaký mu byl zamýšlen. Ideální bude pro jednoho nebo dva jezdce s citlivým a trpě... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
Vicešampionka KMK
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím čtyřletou oldenburskou klisnu po Stalypso, z matky po Norman (dále Nekton po hřebci Nimmerdor skok 160 cm), KVH 170 cm. Stacamilla na začátku roku vyhrála finále skoku ve volnosti v Polsku a během sezony se účastnila seriálu KMK, kde dvakrát ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400 000
 Kč
Valach Wpbr
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hřebčín Karlen prodá 3,5lvaláška wpbr v základním výcviku. Hodný, KHV+ - 145cm. Matka: Bright Risk A1, skvělá klisna s dobrý... (více v detailu)
Pardubický kraj
120 000
 Kč
Prodám Valacha A1/1
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tříletého valacha na rekreační ježdění nebo hobby sport. Po dostihové kariéře a vyléčeném zranění přední nohy. Kůň je hodný, neškle... (více v detailu)
Jihočeský kraj
65 000
 Kč
Valach s milionovou povahou
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, Z nedostatku času (kariéra) prodám polokrevného valacha Achal-Teke. 100% povaha. Vhodný i pro začátečníka nebo dítě. Nikdy nevyhodil ani neutekl. Ven chodí sám i s konmi. Zvyklý na silniční provoz. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
80 000
 Kč
Prodám P.R.E. valacha
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
16let, zvyklý na pastvě a v přístřešku. Pravidelně strouhaný, na ošetření klidný.(veterinář, zubař). Jinak ... (více v detailu)
Liberecký kraj
100 000
 Kč
SPORTOVNÍ HOLŠTÝNSKÁ KOBYLA
Před 10 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji kobylku plemene: holsteiner, *2014, po otci Volonter T, matka po Caresino. Klisna je od obsednutí ježděna amatérskou dívkou v parkurech do stupně ZL. Neřeší profily, obratná, poz... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Nabízím k prodeji krásného oldenburského valacha po Tallmann
Před 12 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji krásného oldenburského valacha po Tallmann z matky Limete V po Limited. Narozeného 2022(v květnu bude 3letý), KVH cca 170, urostlý se sportovními předpoklady. Valášek vyniká výborným vyrovnaným a klidným charakterem s přátelskou povahou. Odchovaný pastevně 24/7 v malém smíšeném stádě, ale zná i box. Je naučený základním návykům –> úvaz, vodění, základní ošetřování, kovář, veterinář – vše bez problému. Jedná se o mladého neobsedlého a nezkaženého koně, takže je ideální volbou pro někoho, kdo si chce udělat koníka podle sebe. Nosí sedlo/jezdecký pad ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200 000
 Kč
PERSPEKTÍVNY VALACH do športu
Predám krásneho 4 r. valacha s veľkou perspektívou do športu - parkúr, drezúra, všestrannosť, záprah KVH cca 168 cm O: ARISTO Z M: DUCATI po GRAF QUIDAM po QUIDAM DE REVEL Valach je mimoriadne kľ... (více v detailu)
Neuvedeno
Valach ČT
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Peppicento je čtyřletý valach českého teplokrevníka po otci Cento Lano Arcus, z matky Penelope Gina (výkonnost L v parkuru). Na jaře lehce obsednutý, začal jezdit. Zvládá základní práci na jízdárně i v terénu. Veškeré ošetřování v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
250 000
 Kč
Prodám krásného valacha ČT
Před 13 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Matka: Solibria KWPN po Lupicor Otec: Flying Garibaldi, švédský teplokrevník Nar. 30.5. 2012 po úspěšných skokových předcích. Má ze sebou úspěšnou skokovou ZL, a především drezurní karieru L. Ježděn mladou jezdkyní, v loňském roce zajel výborně s dítětem hobby drezurní závody a letos spolu složili drezurní licence. Zdravý, klidný, spíše tlačivý, vhodný na rekreační ježdění, jízdárna a toulky přírodou – přirozený vůdce, chodí rád i sám. Velmi dobře přiježděn, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
3- letý valach A1/1, obsedlý, hodný
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Je jen obsedlý, nepřiježděný, velmi hodný, charakterní, nezkažený. Ideální pro někoho, kdo si chce konika vychovat podle sebe. Zvyklý ve výběhu se hřebci, absolutně nekonfl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
59 000
 Kč
Drezurní 7-letý westfálský valach
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 7 letého westfálského valacha po Top Gear (Totilas) z matky po Brentano II. středního rámce KVH 167 vhodný pro ženu nebo šikovného juniora Letos přeběhl několik úspěšných L drezurních úloh přes 66%, aktuálně chystán do S. Ježděn profesionálem i amatérem. Ve stáji a na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství