Prodám klisnu welsh pony, sekce B.

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Nar. 14.4.2024 po 2975 Astar Beri, matka Rachel po Bonsay. Výška předpoklad cca 135 cm KVH. Oba rodiče k vidění. Oba ho... (více v detailu)
Plzeňský kraj
50 000
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám klisnu WPBr s PP,
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nar. 1.4.2024, po Tyron Beri, matka po Schoenbrunn Tygr. KVH bude cca 130cm. Zvyklá na vlak, a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
westfalska klisna
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme sedmiletou, zdravou (rtg k dispozici) klisnu. Coupie je hodná na ošetřování, bezproblémová mezi koňmi, fajn kobyla, schopnost tak do ZL, nebo jako super rekreační koník. Momentálně má za sebou jezdeckou pauzu z důvodu nedostat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150 000
 Kč
2 letá Shagya Arab klisna
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím mladou klisnu shagya araba s pěkným původem (Batan, Harapnik, Shamir Ibn Ansata Sinan). Atraktivní, ne tak časté zbarvení hnědáka. Potenciál do sportu. Narozena 24.3.2022, matka O'Bajan V-1 Haya, otec 2522 Saklavi VII-CZ Sonador. Původ https://www.shagyaarab.org/cz/pk-online/436867/saklavi-vii-3-hakimah.html Perfe... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100 000
 Kč
3/4 Irský cob - valach
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám ročního valáška (kastrace proběhla v dubnu tohoto roku, vše je krásně zhojeno). Matka: ČT x Irský cob, otec: Irský cob. Cherokee je zvyklý na veškeré ošetřování a chod kolem koní, respektuje el. ohradník, je očkovaný, pravidelně odčervený a má h... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Klisna APH
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji roční kobylku , poloviční Aph, Aph po otci Pepsi Skippin Scotch, KVH 148. Kobylka je komunikativní , vychována ve... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Pony klisna
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Na jaře dvouletou klisnu pony. Modrý průkaz bez původu. 29000kč. Respektuje el. Ohradnik, od naroz... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Prodám Pony valachy
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dva valachy Český sportovní pony narozené 2023. Výška v dospělosti cca 130 cm KVH 100% zdraví. Zvyklí 24/7 venku, s přístřeškem. Vyrůstají ve smíšeným stádě s 10 koňmi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
Klisna A1/1
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Hledám nový domov pro svou 9letou klisnu anglického plnokrevníka po Rip Van Winkle. KVH cca 165 cm. Dříve v dostihovém sportu, vyřazena 2019 kvůli zánětu šlachy, který je zaléčen bez jakéhokoli omezení. Má základy jízdárenské práce, zná kavalety, skoky, halu, vyjížďky do terénu i práci ze země. Nyní již delší dobu není ježděná kvůli nedostatku času a zájmu a funguje spíše jako rodinný mazlíček. Není okovaná a je ustájená v režimu 24/7, respektuje ohradník. Je moc hod... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80 000
 Kč
Huculská kobyla - muchař, společník
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Po delší době přemýšlení jsme se rozhodli nabídnout naší huculku. PROSÍM CELÉ PŘEČÍST! 17-letá huculská kobyla, do loňského léta byla zanedbaná a bála se lidí (svůj strach prezentovala agresí vůči člověku). Dovezli jsme si jí domů, kobče jsme dodělali očkování, řádně jsme jí odčervili, nechali udělat krve a zkontrolovali kopýtka a zuby. Změna prostředí byla vidět markantně, kobyle se dopřál čas a prostor a aktuálně nemá větší problém s manipulací. Nechá se chytit, k člověku přijde, respektuje ho, občas se sice zašklebí, ale za celou dobu co jí mám u sebe jsem nezaznamenala jediný projev agrese, popřípadě útok. Co se veterináře týče tak injekce a odběry dává v pohodě, pastu taky. Měla větší tržnou ránu v zimě co se musela šít a na následné ošetřování byla překvapivě zlatá. Kovář jí zatím strouhá jen předky, ty zadní nohy nejsou stále stoprocentní. Sedlo na sobě již párkrát taky měla a i se na ní jelo, netváří se, že by jí jezdec vadil, spíš je závislá na dalších koních takže vyjížďky... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
7letá westfálská klisna
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme sedmiletou, zdravou (rtg k dispozici) klisnu. Coupie je hodná na ošetřování, bezproblémová mezi koňmi, fajn kobyla, schopnost tak do ZL, nebo jako super rekreační koník. Momentálně má za sebou jezdeckou pauzu z důvodu nedostat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150 000
 Kč
Welsh mountain pony
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka welsh mountain pony, v únoru dvouletý. hodný, kontaktní, ošetřován dětmi. Naše malá (6 let) ho sama přivede z ohrady, vyčistí i nohy zvedne. Je opravdu moc hodný. Veterinář a kovář bez problému. Pravi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám 6-letou klisnu A1/1.
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 6-letou klisnu A1/1. Import z Francie Matka 3 násobná vítězka ve Fr. Otec šampion překážkových koní ve Fr. Super původ. Klisna je z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Klisna na prodej
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 6 letou klusackou kobylu po dostihové kariéře. Obsednuta ,zdravá, bez problémová a ošetřování a ježdění, zvyklá 24/7 ,ve stádu nekonfliktní,... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Milionový plnokrevný Valach
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Člověk míní, život mění. Ač velice nerada a trhá mi to srdce jsem dospěla k názoru, že to bude nejlepší varianta. Nabízím tedy k prodeji plnokrevného valacha a1/1, 9 let, původ ze Slovenska. Dva roky běhal, poté rekreační ježdění. Vhodný do sportu, baví ho skákání. Jezděn jak bezudidlově, tak na uz... (více v detailu)
Zlínský kraj
120 000
 Kč
Prodám hřebce ČT,
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nar. 24.5.2024, otec Aristo Z, matka po Lordano (skoky ST*, všestrannost S, CNC1*, CIC1*). Moc h... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám klisnu WPBr s PP,
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nar.22.4.2023, ryzka, po Tyron Beri. KVH bude cca 130cm. Zvyklá na vlak, auta a jiný běžný provoz. 24/7 ven... (více v detailu)
Plzeňský kraj
40 000
 Kč
Prodám hřebečky
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka světlý hnědák nar.20.4.2024 po Compagnero RS z M:Trinka po Sagitta cena 85.000Kč A hřebečka hnědák nar.4.5... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodam xQh
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam hodnu klisnicku xQh zvykla na ustajeni 24/7 respektuje ohradnik Zná základní manipulaci čištění, zvedání n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pony valach Welsh sekce A
Před 13 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji valacha plemene WP sekce A, narozeného 2.5.2022 v barvě tmavý plavák. Gaston je u nás odchovaný valach, žijící ve smíšeném stádě, v režimu 24/7. Bezproblémový, zvyklí na základní manipulaci, kováře i veterináře. Zvyklí na ošetřování dětmi, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
45 000
 Kč
Welsh part bred 13 letá klisna
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 13 letou šimlu WPBr, mohutnějšího rámce, 155 cm kvh, s plným původem, snadno krmitelná, na běžné ošetřování hodná, respektuje el. ohradník. Ve čtyřech letech obsednutá, a... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodám valacha kůň Kinský,
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
6 let, zdravý, hodný, velmi ochotný. Nekonfliktní ve stádě, zvyklý 24/7 venku, ale zná i ustájení v boxe. Respektuje ohradník. Zvyklý běžnému ruchu, vlak, auta, psi, kočky. Můžou ho ošetřovat děti. Korektury kopyt i veterinář v pohodě (kovaný zatím nebyl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
200 000
 Kč
Líbivý charakterní šiml, 5letý valach Mikeš
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Z matky Pony x otec Appaloosa. Otec je u nás k vidění. Obsednutý a v základním výcviku. Pracuji s ním od malička metodou přirozené komunikace. Vyrůstá ve smíšeném stádě, 24/7 venku na velkých pastvinách s přístřeškem. Umí i box. Naprosto zdráv. Má pevné rovné nohy, kopyta dělá zkušený podkovář Vojtěch Pikart metodou Mustang-trim. Jeho sourozenci se uplatňují ve sportu včetně zápřeže a s um... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
97 000
 Kč
Lusitano Tmavý (čokoládový)hnědák s hvězdičkou pro náročné
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Platí do smazání:Doprava zdarma do 100Km!!!Nabízím k rezervaci na základě zálohy a k odběru v listopadu, letošního nádherného Lusitano hřebečka. Hřebeček bude s blue book vydaným v Portugalsku s plným původem. Hřebeček bude vhodný jak do chovu,tak do sportu i jako rodinný kamarád. Hřebeček má pěknou silnou kostru a rovné nohy a je kontaktní.Jak začíná měnit srst přebarvuje se do čokoládové hnědé!Předpokládaná kvh: 164-168cm.Matka Oeide JM dovezená z Portugalska a na svodu v roce 2022 získala stříbrnou medaili a vyhrála ve své kategorii i letos se matka i s hříbětěm účastnilam... (více v detailu)
Olomoucký kraj
130 000
 Kč
klisna českomoravský belgik
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tří letou kobylu, hodná, komunikativní, ve stádě bezproblémová. Jedna z posledních hříbat po otci 2844 Bret. Pravidelně kovář/veterinář. Vyrůs... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Welsh pony sekce B
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej atraktivně zbarvený hřebeček plemene welsh pony sekce B s plným původem. Matka Deborah From Tofi, pochází z našeho chovu, otec Rondo´s Call me Handsome - dovoz z Nl. Oba rodiče k vidění u nás. Hřebeček je narozen 1.3.24, v dospělosti by měl dosáhnout kohoutkové výšky cca 135 cm. Je ch... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství