Černý hrebeček APH

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám černého hřebce APH, nar. 3/2024. Je po rodičích M: Suzan Elitte Cherokee (APH) a O: Bugs at Nite (QH). Hřebeček je... (více v detailu)
Zlínský kraj
150 000
 Kč

Podobné inzeráty

Hřebeček APH
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku, zveda nohy. Matka po APH,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
letošní hřebeček směs amerických plemen
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám letošního hřebečka narozeného 14.5.2024 k odběru na konci listopadu Monte Sparkle Honey - Monteho otec je Honey Jane Valley (APH) který je známý tím, že na své potomky předává výjmečný charakter. Monteho matka je po hřebci PB Dual Flame (QH) z matky kříženky APH x ? Z Monteho bude jednou statný kůň což je vidět dle jeho konstituce, jeho matka je též koník silnější konstituce i pro těžšího jezdce. Monte je velmi přátelský, zvídavý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
70 000
 Kč
Hřebeček poníka
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka poníka, bude mít 6 měsíců Cena 20000Kč Více informací po telefonu 724940080
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Hřebeček ČMB
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka po otci Bourbon matka Alma 55//11 Další info po telefonu 602526569 Cena k jednání 25 tisíc
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej koni, ustájení, trénink
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji ročního hřebce Aph sorrel po Lil smokin Gun - Gunner x Hollywood z matky Aph import USA. Hřebeček bude vhodný do sportu i do hobby. USA registrace, 7panel test N/N. Dále nabízíme profesionální ale zároveň rodinné ustájení koní, boxové i pastevní. Kvalitní záz... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Oldenburský hřebeček
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hřebečka nar. květen 2024 po otci Acodetto I z matky po Million... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hřebeček Irsky cob
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Zadám letošního hřebečka Irish cob Oliver Twist Silent Wind, černý s odznaky, narozeného 14.5. 2024 z matky Clogheen Extra, otec Lord Lancelot from Strachovice. Oba rodiče mají vozatajské výkonnostní zkoušky. Hřebeček je krásně stavěný, exceletni v pohybu, zcela bez zdravotních problémů. Zvykl... (více v detailu)
Středočeský kraj
86 000
 Kč
Roční hřebeček
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám ročního hřebečka WPBR. Hnědák narozený 29.3.2023. Je to hodný, klidný, učenlivý kluk. Zná základní návyky, kovář, veterinář, přeprava bez problému... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Prodám QH APHA palomino/overo hřebečka
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Narozen květen 2024. Po otci Playboy Lil Metallic (poslední foto) Matka Luna Steady Sox. Hřebeček je klidné a vyrovnané povahy, má mohutnou stavbu těla, zvyklý venku 24/7, veterinář a k... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodám hřebečka
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hnědák matka APH, otec Lupo hřebčín Ostrov. Hřebeček klidný stále s matkou... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
30 000
 Kč
Luxusní drezurní hřebeček na prodej
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím velice kvalitního, letošního (7/2024),drezurního hrebečka na prodej. Otec: Fürst Wilhelm (Fürst Heinrich, Sandro Hit, De Niro, Rubinstein I), matka po Sterntaenzer (Silvio I, Pik Bube, Marlon xx) a Raphael, Pik Koenig, Frustra II. Hrebeč... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hřebeček
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobry den, nabízím 1,5 starého hřebečka kříženec pony a velkopolského koně. Stojí na Praze východ. Ustajen 24/7. Vel... (více v detailu)
Středočeský kraj
60 000
 Kč
Letošní hřebeček po Sassiere
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Po zrušené rezervaci prodám letošního hřebečka CS po otci Sassiere, matka po Caruso (výkonnost T**). Otec v letošním roce skončil na druhém místě ve finále KMK... (více v detailu)
Jihočeský kraj
100 000
 Kč
Fantastic Dj Valentin - homozygotní APH plemeník-7PANEL N/N
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pro následující připouštěcí sezónu 2025 nabízíme připouštění charakterním homozygotním Paint Horse hřebcem – FANTASTIC DJ VALENTINE, nar. 2.6.2016. Hřebec má vlastní vysokou výkonnost dosaženou na evropských kolbištích a je dvojnásobným Mistrem Evropy - držitelem titulu Gold European Champion Ranch Rail Pleasure a Gold European Champion Halter Color Class. Dále získal tituly: Apha Champion, Honor Roll Halter Stallions, Gold International German Champion Ranch Rail Pleasure a je také dvojnásobným Mistrem bavorska v halteru a Ranch Rail Pleasure. FB stránka: Fantastic Dj Valentin - APH stallion Instagram: https://www.instagram.com/fantastic_dj_valentin/ 7 Panel N/N, zároveň je testovaný bez jediné chybičky na kompletní Propanel od Etalon Diagnostics, ve kterém je zahrnuto více než dalších 30 zdravotních testů. Možnost nahlédnutí samozřejmostí. Hřebec má výborný oboustranný původ, viz pedigree: https://www.allbreedpedigree.com/fantasti DJ je vyrovnané povahy hodný při ošetřování a kl... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Oldenburgský hřebeček
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme 1,5 letého vraníka bez odznaků Mystic Midnight, drezurní původ. Matka Kabayo´s Dance for me (Rock for Me/Apache/Depardieu/Rubinstein I), otec Morricone, (Millenium/Rubin Royal/De Niro), výkonnost GP. Matka matky má 3 generace GP hřebců, z mateřské linie pochází např. valach Dzeko, který startuje za Polsko na úrovni GP. P... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hřebeček CS po Cyril
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám krásného, urostlého a již komunikativního hřebečka po Cyril.. byl to po narození docela hajzlík, co zjistil, že panička chodí taky drbat a mazlit a né jen s něčím prudit tak se z něj stal mazlík :-) dostal jméno RECENT.. matka je plnokrevná Recis z Redarmony (Dara Monarch-Security Risk) otec Cyril s výkonností TT, narozen 7/24, plně zdráv,bude ho... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Lusitsno hřebečci PSL 2024
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji tři exkluzivní hřebečky narozené 10. 15.4. a 1. 5. 2024 Všichni po výjimečných charakterních rodičích a s výjimečnou barvou. Otec Quiosque AP GP drezura parkur S** Předpoklady jak do sportu tak do chovu, ale samozřejmě i jako parťáka do rodiny. Odchov je 24/7 na krásných rozlehl... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hrebecek WPBR
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nádherný letošní hřebeček WPBR otec teplokrevný Forst Mozart je vyšší mohutnější v dospělosti bude vhodný i pro dospělé... (více v detailu)
Středočeský kraj
85 000
 Kč
Luxusní Valach APHA
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
S těžkým srdcem a po dlouhodobém přemýšlení nabízím opět k prodeji krásného 8letého valacha paint horse ojedinělého zbarvení Gray overo. Jmenuje se May Rainbow Storm po JGB Jackie Bee Quade z matky Smart Lucky Mels, kteří mají za sebou úspěšnou závodní kariéru ve westernových disciplínách. KVH 158 cm. Povahově je hodný, přátelský a komunikativní. Je vynikajíci na práci ze země, naučen spoustě povelů (předvedeme). Ze sedla základně přiježděn, chodí na parelliho ohlávce, ale zná také uždění. Pod sedlem na jízdárně ochotný, pracovitý a poslušný. V terénu šikovný a zvládá jít i první . Hledáme pro něj zkušeného jezdce, který se mu bude dosta... (více v detailu)
Zlínský kraj
190 000
 Kč
Roční WPBR hřebeček
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka narozeného 29.3.2023. Hnědák s odznaky, předpokládaná výška v dospělosti 145kvh. Je to atraktivní zvíře s krásným ladným pohybem a korektní stavbou těla. Zná veškeré základní návyky. Jeh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Hřebeček pony
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím hřebečka pony , narozeného 2023. Vychovaný, mazel, pravidelně očkovaný, odcerveny, strouhaný. Matka pony A, otec pony B Orch... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55 000
 Kč
Pony hřebeček kvh cca135cm
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabizime hrebecka nar. 15.4.2024 možné si jej pojmenovat oba rodiče k vidění.... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 000
 Kč
Barock pinto
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám hřebce barock pinto, nar. 1.6.2024. Matka Black Star van Roze, 50% friske krve, otec Hadriaan BP 66, 87,5% friske krve. Hrebeček má vynikající exteriér, nádherné chody, vyrovnanou povahu, social... (více v detailu)
Kraj Vysočina
110 000
 Kč
Letošní hrebecek ČT
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Letošní hřebeček po Aristo Z. Maminka po plnokrevném Tiznit. Více info na tel. 721607150
Moravskoslezský kraj
70 000
 Kč
Appa valach na prodej
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme charakterního appaloosa valáška. Narozen 5.10. 2021 , matka Ahr Crazy Day po Crazy Legs Luck ,otec Ima Legal Impact . Hnědák s dekou ,mazlivý,v základním výcviku ,letos obsedlý profesionálem. Ošetřován dětmi , na veškeré ošetřování be... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství