Matylda

Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Kupované nové. Používané. https://www.boty-pro-kone.cz/alenkavostatkova-yahoo-com-au/eshop/1-1-EASYCARE/0/5/10-Old-Macs-G2-par Je všestranná botička. Součástí příslušenství jsou neoprenové ponožky. Má unikátní high-tech vlastnosti na vnější straně podrážky. Spojuje skvělé vlastnosti Hoof SuspensionTM systému pro pružnost a speciálně vyvinutý Thermo Plastic Urethane (TP... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500
 Kč

Podobné inzeráty

boty pro koně Old Macs G2 / pár, velikost 3
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zachovalé boty pro koně Old Macs G2 / pár, velikost 3, na kopyto o šířce 115-120 mm, délce 120-125 mm. Boty používané občasně, podrážky neopotřebované, suché zipy i řemínky v naprostém pořádku, viz f... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
Kvalitní výběhová deka
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej úplně nová kvalitní nepromokavá výbèhová deka Horze Avalanche s fleecovou podšívkou, která poskytuje ochranu a teplo pro Vašeho miláčka. Horze zaručuje, že nepromokavé a prodyšné vlastnosti zůstanou zachovány i po třech praních. Vnější materiál je vyroben z... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 499
 Kč
Kopytní výplň Hoof Stuff
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám kopytní výplň Hoof Stuff. Vhodná na hnilobu střelky, bílé čáry, abscesy atd. :) Unáhlená koupě, odebráno pouze 1x. Více info zde: https://www.boty-pro... (více v detailu)
Liberecký kraj
600
 Kč
Helma Equitheme vel.M
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Je navržena s integrovaným ventilačním systémem a odolným nárazuvzdorným pláštěm. Skořepina je vyrobena z lehké EPS s vysokou hustotou s vynikajícími vlastnostmi tlumení nárazů. Je vybavena mnoha ventilačními zónami, které zajišťují optimální teplotní komfort pro jezdce. Vnitřní polstrování spolehlivě absorbuje vlhkost, je odnímatelné a pratelné. Má širší kšilt a je potažena mikrosemišem. Je velmi variabilní díky možnosti nasta... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Drezurní pony
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji pony klisnu- Český sportovní pony po hřebci Pretoria Pegas, měří 147cm (měřeno v ČR), 145cm měřeno dle FEI. Má doživotní změřenou výšku FEI. Je jí 18 let, nikdy žádný úraz ani zranění, do 14 let byla od malička v rodině doma u domečku, takže pošetřená, další 2 roky závodila v Brně s předchozí holčičkou, nyní u nás 2 roky, absolvovala 3 mezinárodní FEI závody, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Liner Quilt Bucas, 300 g, Dermo-care podšívka, navy, 145cm
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Liner se zateplením 300 g pasující k dekám Bucas, který umožňuje zvýšení izolace výběhové deky. Díky lineru můžete dekovat podle aktuálního počasí. Bucas Quilt lze využít jako plnohodnotnou stájovou deku. Vnější materiál vyroben z vysoce kvalitního a pevného Oxford polyesteru. Podšitý hedvábnou podšívku Dermo-care s výborným odvodem vlhkosti a vlastnostmi Stay-dry, která pomáhá udržet koně v suchu a srst činí hladkou a jemnou. Liner je dále význačný svo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 220
 Kč
Prodám celolaminátový přívěs - přepravník na 2 koně Böckmann
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann Big Master : Prodám celolaminátový přepravník - přívěs pro 2 koně, od německého výrobce Böckmann, typ Big Master WCF. Hliníková podlaha - originál Böckmann. Přívěs má nové nezávislé zavěšení všech kol - WCF - originál Knott zajišťují měkké pérování a velkou boční tuhost. Zaručují nejvyšší komfort pro vašeho koně a nejlepší jízdní vlastnosti pro tažné vozidlo. Velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Velmi prostorný - XXL - přepravník, širší, delší, vyšší, vhodný zejmena pro velké koně. Bez dalších nutných ... (více v detailu)
Středočeský kraj
188 000
 Kč
Čabraka na uši Back on Track Nights Collection
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nejprodyšnější čabraka v nabídce Back on Track! Vnitřní strana je obohacena o technologii Welltex, která stimuluje krevní oběh a může tak přinést uvolnění v oblasti týlu. Inovativní materiál čabraky má vlastnosti regulující vlhkost a teplotu. Elastická síťovina zajišťuje maximální cirkulaci vzduchu. Welltex technologie pomáhá lidem i zvířatům dosáhnout aktivnějšího a pohodlnějšího života. Vlákna jsou obohacena o keramické částice, které jsou schopné odrážet vyzařované těl... (více v detailu)
Jihočeský kraj
550
 Kč
Kvalitní výběhová deka Horze Avalanche
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej úplně nová kvalitní nepromokavá výbèhová deka Horze Avalanche s fleecovou podšívkou, která poskytuje ochranu a teplo pro Vašeho miláčka. Horze zaručuje, že nepromokavé a prodyšné vlastnosti zůstanou zachovány i po třech praních. Vnější materiál je vyroben z... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 699
 Kč
Bucas Atlantic 50g , 165 cm
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
prodam Bucas Atlantic 50 g. Deka ma teplotní rozsah 0°C až 12°C. Vnější materiál je vyroben z balistického nylonu, což je nejodolnější materiál na trhu (pevnost 1680 D). Atlantic Tu... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 100
 Kč
Boty pro koně Easycare Old Macs vel. 10
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám koňské boty Old Macs G2, velikost 10 - šířka/délka: 150-155/155-160 Původní cena 6500,- Nová cena 3000,- Zásilkovna/balíkovna pouze s platbou předem. Důvod prodeje je nevyužití. Boty jsou vyprány pouze v ruce. Popis výrobce: Je všestranná botička. Součástí příslušenství jsou neoprenové ponožky. Má unikátní high-tech vlastnosti na vnější straně podrážky. Spojuje skvělé vlastnosti Hoof SuspensionTM systému pro pružnost a speciálně vyvinutý Thermo Plastic Urethane (TPU). Díky jejím vlastnostem můžeme eliminovat problémy s kopyty, vzniklé nárazy a různá jiná zranění, popř. urychlit léčbu těchto problémů. Jestliže Váš kůň trpí následujícími potížemi – arthritis, fraktury nožních kostí, naražená hlezna, zánět střelkové kosti, kostnatění, fraktura kolene, laminitis, podlitiny na kopytě – jez... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Kvalitní výběhová deka Horze Avalanche s vysokým krkem
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej úplně nová kvalitní nepromokavá výbèhová deka Horze Avalanche s fleecovou podšívkou, která poskytuje ochranu a teplo pro Vašeho miláčka. Horze zaručuje, že nepromokavé a prodyšné vlastnosti zůstanou zachovány i po třech praních. Vnější materiál je vyroben z... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 699
 Kč
Acavallo tlumící dečka- nová
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam Acavallo tlumicic decku. Objednana jako uplne nova od pani z Marketplace, bohuzel jsem chtela cernou, proto prodavam dal. Barva je opravdu tmave modra. Vcetne cedulky a originalni krabice. Popis: Vysoce kontaktní tlumící podsedlová dečka s gelem na obou stranách, olemovaná z části ovčí vlnou. Skloubí v sobě vlastnosti terapeutické dečky přímo na zádech koně a perfektní stabilitu sedla. Protiskluzový g... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Tempico
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, ráda bych zde nabídla svého milovaného avšak zdravotně omezeného koníka. Temp je 10-ti letý plňásek plný elánu a blbých ksichtů. Má bohužel po ne úplně nejlepším startu do života. Lítal na dráze, překážky, ovšem poté se dostal do špatných rukou a prožil si cestu peklem. Má špatné nohy. Zadky mají úlomky kostí, rtg k dispozici, ve výběhu jak se zdá ho to nijak neomezuje. Ovšem je potřeba aby měl umírněný pohyb svým problémům. Práce ze země krok a klus pod dohledem. Krokovka pod sedlem mu nedělá problém ale je potřeba určitě ho na to pořádně připravit. Seděla jsem na něm párkrát ale jen na chvilku, nic nevymyslí je to zlatouš. Při nadměrné práci kulhá ale všemu se dá s rozumem předejít a ani na něm nejde po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Prodám přepravník - přívěs na 2 koně Böckmann XL
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann - Westfalia XL - Prodám celolaminátový přívěs pro 2koně od německého výrobce Böckmann, typ Westfalia XL. Individuální dovoz - Německo. Velmi dobrý stav. Od 1.majitele, pravidelný servis. NOVÁ PODLAHA + NÁSTUPNÍ RAMPA. 2x velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Celkovou hmotnost je ještě možno před přihlášením oficiálně upravit, aby byl vhodný jako jízdní souprava do 4 250kg, - řidičské oprávnění B 96 nebo pro vozidlo s nižší povolenou hmotností na tažné zařízení. Velmi prostorný - XXL - přepravník. Žárově pozinkovaný ocelový rám, automatické zátěžové podpěrné kolečko, 2x vnitř... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Hřebec P.R.E
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!!!Pro více info volejte na tel: 739010916 !!! Nabízím připouštění plemenným hřebcem P.RE. Uchovněný v plemenné knize Annce Španělsko. Hřebec ježděn drezůrně, má za sebou základní parkurový výcvik, účastnil se evropského šampionátu Iberských koní v Belgi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Westernová deka Sympanova Burioni INDI
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Paměťová pěna Atraktivní vzhled Extrémně odolný vůči nečistotám a snadno čistitelný a omyvatelný Speciální protiskluzový elastický povrch Výrazně snižuje pocen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 000
 Kč
Sirius S75 Aluminium
Před 19 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dokonalá kombinácia dizajnu a funkčnosti. Hliníkový príves s polyesterovou prednou časťou zaručuje maximálny priestor a odolnosť. Pretože sú rozmery vložiek o 60 cm dlhšie a 20 cm vyššie ako väčšina ostatných značiek prívesov, bude sa váš kôň prepravovať oveľa pohodlnejšie. Pohodlná preprava prospieva výkonu vášho koňa. Je dostatočne priestranný! Vnútorná dĺžka 340cm, vnútorná šírka 171cm, vnútorná výška 245cm.Sedlovňa je veľmi priestranná, hĺbka 135 cm a rozmer 77 x 140 cm.Výklopné vešiaky na sedlo, vešiaky na uzdu, sieťka na dokumenty a zrkadlo. sedlovňe sa nachádzajú výklopné vešiaky na sedlo, vešiaky na uzdu, sieťka na dokumenty a zrkadlo.Silná zadná časť,... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Černý oves
Před 20 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám letošní černý oves. Výborné výživové vlastnosti a optimální složení. Jemnější pluška než u běžného ovsa, nižší ob... (více v detailu)
Pardubický kraj
550
 Kč
4letá andaluská klisna. Skvělá cena
PRE Andaluská klisna s úplným rodokmenem a pasem ANCCE, 4 roky stará, 163 cm koně z velmi dobré množírny, se kterou již léta spolupracujeme Velmi dobrý provoz, velmi zdvořilé zacházení, na myčce, Práce, nasazování masky a koupele s žínkou pro ni nejsou žádný problém Ve výpadu je vzorná a pracuje pouze s hlasem Několikrát byla v poli, několikrát skočila i pod jezdce (sk... (více v detailu)
171 350
 Kč
Prodám celolaminátový přívěs - přepravník na 2 koně Böckmann
Před 21 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann - Westfalia XL: Prodám přívěs pro 2koně od německého výrobce Böckmann, typ Westfalia XL. Individuální dovoz - Německo. Velmi dobrý stav. Od 1.majitele, pravidelný servis. NOVÁ PODLAHA + NÁSTUPNÍ RAMPA. 2x velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Celkovou hmotnost je ještě možno před přihlášením oficiálně upravit, aby byl vhodný jako jízdní souprava do 4 250kg, - řidičské oprávnění B 96 nebo pro vozidlo s nižší povolenou hmotností na tažné zařízení. Velmi prostorný - XXL - přepravník. Žárově pozinkovaný ocelový rám, automatické zátěžové podpěrné kolečko, 2x vnitřní žlab, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Nový automatický otvírač kurníku
Před 42 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Snadná instalace Unibody konstrukce znamená, že instalace je tak jednoduchá, jako několik minut přišroubování všeho na místo. (Pro standardní použití AC se ujistěte, že je v blízkosti umístěna zástrčka odolná proti povětrnostním vlivům.) Vlastnosti a detaily AUTOMATICKÉ OTEVŘENÍ A ZAVŘENÍ: Automatické dveře stáje CO-Z používají spolehlivý světelný senzor a časovač odolný vůči povětrnostním vlivům k otevírání a zavírání věcí podle vašeho plánu nebo vašich zvířat; navrže... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Čabraka na uši Back on Track Nights Collection
Před 83 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Nejprodyšnější čabraka v nabídce Back on Track! Vnitřní strana je obohacena o technologii Welltex, která stimuluje krevní oběh a může tak přinést uvolnění v oblasti týlu. Inovativní materiál čabraky má vlastnosti regulující vlhkost a teplotu. Elastická síťovina zajišťuje maximální cirkulaci vzduchu. Welltex technologie pomáhá lidem i zvířatům dosáhnout aktivnějšího a pohodlnějšího života. Vlákna jsou obohacena o keramické částice, které jsou schopné odrážet vyzařované tě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
550
 Kč
17,5"/3__Anglické sedlo Hauzr Nova__
Před 159 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Černé skokové sedlo Jan Hauzr Nova. Posedlí 17,5" a komora velikosti 3 (16 cm). Vhodné na širší hřbet s kohoutkem. Posedlí měkoučké, vyšší kolenní a stehenní opěrky. Odnímatelné zadní opěrky jsou řešeny tak, aby dodávaly pocit jistoty. Tento pocit umocňuje přesný sed jezdce, který je u těchto sedel jasně daný. Polštář je vycpán pravou ovč... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 000
 Kč
Dětské Pony sedlo
Před 114 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dětské Pony sedlo ze syntetických materiálů, na plastové kostře. Komora cca.14cm, sed cca.25cm. Váha sedla cca.2,5kg. Sedlové Biothanové podpínky. Součástí sedla je pár třmenových řemenů z materiálu Biothane, nevytahující se, stáledržící barvu, vzhled i vlastnost a snadná údržba. Délka řemenů 143cm, šířka 2,5cm. Řemeny jsou použitelné k většině třmenů. Barvy se... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství