Toy Poodle Red Brown

Toy Poodle Red Brown
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle RED BROWN Pro chov nebo v hezky ruce Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1000€ 4 mesice Co je zahrnuto v ceně štěněte? •pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dár... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 999
 Kč

Podobné inzeráty

Maltipoo f1 fenka BABY FACE
Maltipoo f1 fenka BABY FACE
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maltipoo f1 caramel Volejte : +420 777 345 055 3 měsíce Price : Fenka - 2000€ sleva není +420 777 345 055 Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50 270
 Kč
DONALD K ADOPCI - 2 ROKY, AKTIVNÝ,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
DONALD K ADOPCI - 2 ROKY, AKTIVNÝ,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.6.2022 Donald je dvou letý pejsek, kterého jsme zachránili z ulice. Donald je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Donald aktivní, má rád pohyb, je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu. Donald je snášenlivý s fenkami stejného vzrůstu, se samci se kamarádit nechce. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
TYRON K ADOPCI - 2,5 ROKU,AKTIVNÍ,HRAVÝ,VHODNÝ K RD
TYRON K ADOPCI - 2,5 ROKU,AKTIVNÍ,HRAVÝ,VHODNÝ K RD
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk:2,5 roku.Datum narození: 1.3.2022 Tyron je 2,5 letý pejsek, kterého jsme odchytili na ulici v obci na východním Slovensku. Tyron je aktivní pejsek, má rád pohyb. Je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu. Tyron je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Momentálně je v kotci s dalším pejskem stejného vzrůstu, ale ne s každým pejskem se chce kamarádit. Doporučujeme ho do rodiny bez malých dětí, jelikož má plno energie, malé dítě může nechtěně svalit na zem. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Toy Poodle Red brown pes
Toy Poodle Red brown pes
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle red brown Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1000€ 11,5 měsíců Co je zahrnuto v ceně štěněte? •PP , pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěně **Doprava se platí zvlášť Z důvodu stěhování prodáváme našeho milovaného pejska. Je velmi cool a má dobrou povahu, ale jsme nuceni ho prodat, takže pro něho hledáme ty nejlaskavější a nejlepší ruce. Přednost má samozřejmě rodina, na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
MONDELEZ K ADOPCI - 2 ROKY,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
MONDELEZ K ADOPCI - 2 ROKY,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk:2 roky. Datum narození: 01.05.2022 Mondelez je dvouletý pejsek zachráněný z osady. Mondelez je přátelský kontaktní pejsek. Je aktivní, vhodný zejména do rodinného domu se dvorem, kde by se mohl do sytosti vyběhat. Mondelez je snášenlivý s fenkou stejné velikosti, se samci se kamarádit nechce. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez přístřešku. Zvířata j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
XENA K ADOPCI - 2 ROKY, MILÁ, AKTIVNÍ, VHODNÁ K RD
XENA K ADOPCI - 2 ROKY, MILÁ, AKTIVNÍ, VHODNÁ K RD
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.9.2022 Xena je 2 letá fenka, kterou jsme odchtili na ulici. Xena je přátelská k lidem, je aktivní, zvědavá, hravá. Umí i zaštěkat, když přidá někdo cizí. Xena je vhodná zejména do rodinného domu se dvorem, kde by se mohla do sytosti vyběhat. Uměla by se naučit i bydlení v bytě pokud by měla spoustu aktivit a procházek s majiteli. Xena je snášenlivá se samci. S fenkami se moc kamarádit nechce. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
NAVARO - 2,5 ROKU, KAMARÁDSKÝ,HODNÝ,VHODNÝ K RD
NAVARO - 2,5 ROKU, KAMARÁDSKÝ,HODNÝ,VHODNÝ K RD
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2,5 roku. Datum narození: 1.1.2022. Pejsek Navaro pochází z případu týrání, který řešila RVPS Michalovce. Navara jsme přijali pod naše ochranná křídla, zajistili jsme veterinární ošetření u našeho veterináře. Navaro je velmi vděčný pejsek, má rád lidi. Je kontaktní, hravý. Těší se procházkám, na to jak je velký skoro vůbec na vodítku netáhne. Navaro je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu, jelikož je to opravdu velký pejsek. Navaro je v kotci sám, nepotřebuje psí kamarády. Chce být jedináčkem. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
DONALD K ADOPCI - 2 ROKY, AKTIVNÝ,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
DONALD K ADOPCI - 2 ROKY, AKTIVNÝ,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.6.2022 Donald je dvou letý pejsek, kterého jsme zachránili z ulice. Donald je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Donald aktivní, má rád pohyb, je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu. Donald je snášenlivý s fenkami stejného vzrůstu, se samci se kamarádit nechce. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám zdravého toy pudla
Prodám zdravého toy pudla
Před 8 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Máme 1 kluka a 2 holčičky červeného Toy Pudla, kteří hledají své věčné domovy! Tato hravá štěňata pocházejí z vynikajícího rodokmenu – tatínek je šampion červený toy pudl a maminka je krásný meruňkový toy pudl. Jsou dokonalou směsí šarmu, inteligence a mazlení. Tato nádher... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 000
 Kč
TYRON K ADOPCI - 2 ROKY,AKTIVNÍ,HRAVÝ,VHODNÝ K RD
TYRON K ADOPCI - 2 ROKY,AKTIVNÍ,HRAVÝ,VHODNÝ K RD
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk:2 roky.Datum narození: 1.3.2022 Tyron je 2 letý pejsek, kterého jsme odchytili na ulici v obci na východním Slovensku. Tyron je aktivní pejsek, má rád pohyb. Je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu. Tyron je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Momentálně je v kotci s dalším pejskem stejného vzrůstu, ale ne s každým pejskem se chce kamarádit. Doporučujeme ho do rodiny bez malých dětí, jelikož má plno energie, malé dítě může nechtěně svalit na zem. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
XENA K ADOPCI - 2 ROKY, MILÁ, AKTIVNÍ, VHODNÁ K RD
XENA K ADOPCI - 2 ROKY, MILÁ, AKTIVNÍ, VHODNÁ K RD
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.9.2022 Xena je 2 letá fenka, kterou jsme odchtili na ulici. Xena je přátelská k lidem, je aktivní, zvědavá, hravá. Umí i zaštěkat, když přidá někdo cizí. Xena je vhodná zejména do rodinného domu se dvorem, kde by se mohla do sytosti vyběhat. Uměla by se naučit i bydlení v bytě pokud by měla spoustu aktivit a procházek s majiteli. Xena je snášenlivá se samci. S fenkami se moc kamarádit nechce. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Maltipoo f1 fenka caramel
Maltipoo f1 fenka caramel
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maltipoo f1 caramel Volejte : +420 777 345 055 Price : Fenka - 1700€ Pes- 1500€ +420 777 345 055 Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
37 500
 Kč
Maltipoo f1 fenka caramel
Maltipoo f1 fenka caramel
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maltipoo f1 caramel Volejte : +420 777 345 055 Price : Fenka - 1700€ Pes- 1500€ ODEBRANÍ FENKY OD 23.09 +420 777 345 055 Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 600
 Kč
Maltipoo F1 Fenka MÍNÍ Baby Face China Korea
Maltipoo F1 Fenka MÍNÍ Baby Face China Korea
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maltipoo f1 caramel Volejte : +420 777 345 055 Price : Fenka - 2500€ ( sleva není ) ODEBRANÍ FENKY OD 23.09 +420 777 345 055 Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdrav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
62 700
 Kč
MALTIPOO F1 malé pes caramel
MALTIPOO F1 malé pes caramel
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maltipoo f1 caramel Volejte : +420 777 345 055 Price : Fenka - 1700€ Pes- 1500€ +420 777 345 055 Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
37 000
 Kč
Toy Poodl Red Brown z PP
Toy Poodl Red Brown z PP
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle red brown Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1000€ 11,5 měsíců Co je zahrnuto v ceně štěněte? •PP , pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěně **Doprava se platí zvlášť Z důvodu stěhování prodáváme našeho milovaného pejska. Je velmi cool a má dobrou povahu, ale jsme nuceni ho prodat, takže pro něho hledáme ty nejlaskavější a nejlepší ruce. Přednost má samozřejmě rodina, na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Toy Poodl red brown male pes/ z PP
Toy Poodl red brown male pes/ z PP
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle red brown Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1000€ 11,5 měsíců Co je zahrnuto v ceně štěněte? •PP , pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěně **Doprava se platí zvlášť Z důvodu stěhování prodáváme našeho milovaného pejska. Je velmi cool a má dobrou povahu, ale jsme nuceni ho prodat, takže pro něho hledáme ty nejlaskavější a nejlepší ruce. Přednost má samozřejmě rodina, na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Tis Poodl Red Brown z PP
Tis Poodl Red Brown z PP
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle red brown Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1000€ 11,5 měsíců Co je zahrnuto v ceně štěněte? •PP , pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěně **Doprava se platí zvlášť Z důvodu stěhování prodáváme našeho milovaného pejska. Je velmi cool a má dobrou povahu, ale jsme nuceni ho prodat, takže pro něho hledáme ty nejlaskavější a nejlepší ruce. Přednost má samozřejmě rodina, na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 000
 Kč
Toy Poodl red brown male pes/ z PP
Toy Poodl red brown male pes/ z PP
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle red brown Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1000€ 4 měsíce Co je zahrnuto v ceně štěněte? •PP , pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
NAVARO - 2,5 ROKU, KAMARÁDSKÝ,HODNÝ,VHODNÝ K RD
NAVARO - 2,5 ROKU, KAMARÁDSKÝ,HODNÝ,VHODNÝ K RD
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2,5 roku. Datum narození: 1.1.2022. Pejsek Navaro pochází z případu týrání, který řešila RVPS Michalovce. Navara jsme přijali pod naše ochranná křídla, zajistili jsme veterinární ošetření u našeho veterináře. Navaro je velmi vděčný pejsek, má rád lidi. Je kontaktní, hravý. Těší se procházkám, na to jak je velký skoro vůbec na vodítku netáhne. Navaro je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu, jelikož je to opravdu velký pejsek. Navaro je v kotci sám, nepotřebuje psí kamarády. Chce být jedináčkem. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovat... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
TOY POODLE BLACK z PP , pro chov
TOY POODLE BLACK z PP , pro chov
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle BLACK Pro chov nebo v hezky ruce Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1200€ Fenka - 1500€ Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Maltipoo f1 boy Malé caramel
Maltipoo f1 boy Malé caramel
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Toy Poodle caramel Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1500€ +420 777 345 055 Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000
 Kč
DONALD K ADOPCI - 2 ROKY, AKTIVNÝ,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
DONALD K ADOPCI - 2 ROKY, AKTIVNÝ,PŘÁTELSKÝ,VHODNÝ K RD
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Věk: 2 roky. Datum narození: 1.6.2022 Donald je dvou letý pejsek, kterého jsme zachránili z ulice. Donald je přátelský, milý a kontaktní pejsek. Donald aktivní, má rád pohyb, je vhodný zejména na dvůr k rodinnému domu. Donald je snášenlivý s fenkami stejného vzrůstu, se samci se kamarádit nechce. Připraven na adopci - odčervený, odblešený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v otřesných podmínkách – na řetězech, bez vody a jídla, bez p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Maltipoo Caramel Male pes
Maltipoo Caramel Male pes
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Maltipoo F1 boy Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1500€ Co je zahrnuto v ceně štěněte? •Mezinárodní pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěně **D... (více v detailu)
Středočeský kraj
37 500
 Kč
Maltipoo f1 pes malé
Maltipoo f1 pes malé
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Maltipoo f1 pes malé Volejte : +420 777 345 055 Price : Pes - 1200€ 4 měsíce Co je zahrnuto v ceně štěněte? •PP , pas, Čipování , Očkování, PP Registrace v mezinárodní databázi Zdravotní průkaz. Dárky pro štěně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky