Ježdění na koni

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, z důvodu nedostatku času zvažuji možnost částečného pronájmu své kobylky (bez možnosti odvozu do vlastní stáje), nebo možnost vyjížděk a práce ze země, bez sportovních ambicí. Jedná se o téměř pětiletou kobylku, která je obsedlá a přiježděná, pořád je to ale mladé zvíře a tak určitě sháním někoho zkušeného. Ježd... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kobylka
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme 4-letou kobylku buď do menšího pronájmu popřípadě k prodeji . Pro někoho kdo by si chtěl připravit koně podle svého není obsedlá pracuje ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám kobylku A1/1 březí
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kobylku Savage 14 let. kobylka dala 2 hříbata. Vidění u nás. Využívaná na chov- , vhodná na chov, hobby sport - pro zkušeného jezd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
2 top kone
Ponúkame na predaj týchto 2 krásnych valachov ST. Obidvaja dvoj-ročný, naučený 24/7, veľmi kontaktný. Otec výkonnosť T. Dobrý pôvod aj po matkinej strane. Cena... (více v detailu)
Vůz za koně
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám vůz za koně s novou korbou. Levé přední kolo uchází. Možnost prohlídky v Rudce u Domašova.
Jihomoravský kraj
11 500
 Kč
Pronájem, docházka ke koni
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledám možná nemožné ale třeba se někdo najde. Hledám ke svým dvěma drezurnim koním spolehlivou plnoletou holčinu, paní, která by ty moje kluky milovala jako vlastní z toho by se je... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Hledám pronajem koně -Praha
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hledám částečný pronájem koně s možností docházky v odpoledních hodinách ( reálný dojezd do stáje s ohledem na pracovní dobu je 16-17h)- 2*týdně nebo dle domluvy. Nehledám skokové ježdění, ani toulky přírodou - to jen na opravu spolehlivém koni. Na jizdarne mi nevadí mi teperamnetnejsi koně,ale na "primární blázny" ji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prostory
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, hledám jinou možnost ustájení. Zkouším možnost pronájmu prostor, kousek pozemku a stavení, kam se mohou koně schovat. Tři kobylky a dvě hříbata ???? stačilo by nám přez zimní období, ale můžeme se d... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pastevní ustájení
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím pastevní ustájení 24/7 - dřevěné boxy 4,5x4,5m. A k tomu 1,5ha pastvina. Nacházíme se v Roudné u Nových hradů, okres Ústí (17km od Mýta a 13km od Litomyšle) Aktuálně tam máme 3 koně a pár koz. Nabízím ustájení pro 1-2. Koně. Nacházíme se v CHKO , kde jsou nádherné možnosti na vyjížďky a toulky přírodou. V ce... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 500
 Kč
Ustájení
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme ustájení koní v malé vesničce Kruh u Doks. K dispozici jsou 3 prostorné boxy, velké výběhy mozno 24/7 nebo 12/7. V zimě seno ve výběhu nonstop v kovových krmelcích, voda nonstop. Zastřešená kruhovka, jízdárna, skokovy materiál a krásné vyjížďky do přírody - hrad Houska, Bezděz - Vrát... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 000
 Kč
Pony A na rekreaci i sport, vyborny charakter
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam 12ti letou welsh pony kobylku s vybornym charakterem. Nekope, nekouse Vhodna i pro mene zkusene deti. Na lonzi ve vsech chodech s detma od 4let Na vyjizdky do prirody jezdi za konem samostatne ve vsech chodech s mym 7mi letym synem. Jizdarna a i mensi skoky i s mene zkusenymi detmi. V treninku skace do 90cm, zavodni zkusenosti zatim ZLP (70cm). Na zavodech se chova bez problemu. Letos jela svou 1.hubertovu jizdu uplne bez problemu s 11ti letou ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
110 000
 Kč
QH kobylka 06/2023
Predám ročnú zdravú AQH kobylku s veľmi dobrým charakterom. Kobylka je odchovaná na pasienku s kontaktom ľudí, zvyknutá aj na poľnohospodárske stroje. Dokrmovaná je kvalitnými krmivami od Havens, Quidolin a výživovými doplnkami od Nutrisience. Zvyknutá na bežnú manipuláciu aj veterinára. Kobylka má zaplatené nominácie do Európy aj samostatne do Nemecka, tak ak by bol záujem v budúcnosti pretekať v disciplíne reining tak je to veľké plus a väčšia šanca sa zúčastniť na týchto závodoch. Kobylka b... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Liberec a okolí ( nejdal 20km) Dobrý den,hledám do (polo)pronájmu koňského parťáka se kterým můžu trávit nějaký ten čas, kde si odpočinu a vyčistím hlavu. S koníkem bych ráda navázala vztah jako s vlastním. Nemám závodní ambice. Ráda ji/ho vezmu na procházku jak na ruce tak i v sedle, nebo jen přijít se pomazlit, nakrmit, v... (více v detailu)
Liberecký kraj
1
 Kč
Repelent pro koně Tiroler Steinol, 500 ml
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám repelent pro koně Tiroler Steinol. Jen vyzkoušeno, není skoro poznat, že byl použitý. Mému k... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
Nabídka péče o koně a ježdění
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím ježdění na teplokrevných koních, případně spolujízdy na vyjížďky pro osoby zletilé nebo se zkušenostmi... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Westernové sedlo na koně Macpherson allround
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Koňské sedlo Macpherson allround (western), tmavě hnědé fullgh 25 cm Zachovalé, bez poškození Osobní vyzvednutí Rumburk, nebo... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Sedlo na koně Sattlerei Niederberger (skokové)
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Koňské sedlo Sattlerei niederberger (skokový universal) Posedlí 17,5, komora 20cm Velmi zachovalé, bez vad, vč. originálního obalu Lze os... (více v detailu)
Ústecký kraj
16 000
 Kč
Drezurní sedlo na koně Maxflex Elegance
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Koňské sedlo Maxflex Elegance (drezurní) Posedlí 17,5, komora 22 cm, velmi široká V špičkovém stavu, včetně obalu Lze vyzvednout v Rumburku... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
klisna 6 let
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Z rodinných a časových důvodů hledám domov úžasné kobylce. Matka byla A1, otec APH. Kobylka je jemnějšího rámce, ideálně pro drobnou ženu. Má solidní základy práce ze země, obsednutá, lehce zaježděná. Je vychovaná, respektující, snaží se ve všem vyhovět. Ideální parťák do života, pro citlivou, přemýšlející osobu. Potřebuje pravidelnou, systematickou práci, jinak bývá tužší.Testy na PSSM 1 má negativní, ve hře však zůstává varianta PSSM2. V... (více v detailu)
Zlínský kraj
35 000
 Kč
Sedlo na koně Continental saddlery (western) stříbro
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Westernové koňské sedlo Continental saddlery, stříbro fullgh 25 cm Dobrý stav, bez poškození Lze vyzvednout osobně (Rumbu... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Sedlo na koně Zaldi Mixta Campera, španělské
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Koňské sedlo Zaldi Mixta, španělské Posedlí 17,5, komora 16cm Dobrý stav, bez poškození Lze osobně vyzvednout v Rumburku, nebo m... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Sedlo na koně Hilbar Royal Innovation, 17,5
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Koňské sedlo Sedlo na koně Hilbar Royal Innovation, 17,5 Super stav, včetně obalu DESIGNED BY BERNHARD PODLECH Originální cena 3500EUR https://www.hilbarshop.de/produkte/saettel/h... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Nabídka ustájení - Příbram
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Milí koňáci, ráda bych nabídla dlouhodobé ustájení v rodinném prostředí pro hodného valacha nekovaného na zadky, který má pohodového plnoletého majitele. V základním výběhu jsou umístěny tři nově vybudované venkovní boxy (1 box = 3,5x3,5 m) s prostorným přístřeškem, bude vystavěna také zpevněná plocha, ležiště/záchod a brouzdaliště/jezírko. Seno, voda, liz samozřejmostí. Dva boxy jsou propojeny, volně přístupné (tj. bez zavírání koní na noc, koníci si budou moci vybrat, kde chtějí trávit čas), přes zimu bude na rohožích v boxech podestýlka. Do budoucna předpoklad min. travnaté jízdárny/kruhovky. Vašemu koníkovi by společnost dělal můj jedenáctiletý valach (KHV 165 cm, kříženec chladnokrevníka x polokrevníka). Vzhledem k prostoru se mohou přihlásit zájemci dva, celkový počet koní na hektar a půl by pak byl ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Sedlo na koně Hermanos Gomez, španělské, špičkový stav
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Španělské koňské sedlo Hermanos Gomez, prakticky nepoužívané, ve špičkovém stavu Osobní předání Rumburk, nebo lze zaslat... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000
 Kč
Sedlo na koně Western imports (western) sv hnědé
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Koňské sedlo Western imports (western) sv hnědé fullgh 25 cm Velmi zachovalé Lze převzít osobně v Rumburku,... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Prodám knížky o koních
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám knihy o koních Šanony komplet Možnost předat v Jičín,Mladá Boleslav
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství