MANDARINKA - kastrovaná kočička 1 rok

Před 157 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Tahle holčička hledá opravdu rozumné a trpělivé milovníky kočiček. Není to vyloženě mazlivý typ, trvá jí si zvyknout na nové prostředí. Přijde se sama nechat pohladit, podrbkat, ale vyloženě na nošení na rukou to opravdu nebude. Předpokládám, že ze začátku se bude stranit a bude trochu bojavá. Byla by ideálním parťákem pro da... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Ragdoll kotatko kocicka bez pp
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodame posledni kocicku ragdoll bez pp po mamince s pp. Kotatka vyrust... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 900
 Kč
Mája, cca 1 rok
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Mája (něco málo přes 1 rok) k nám přišla jako kotě. Prošla u nás úspěšnou léčbou FIP a vyrostla z ní veliká a pěkně vypapaná kóča. Před návštěvami bohužel spíše utíká, pokud se do někoho vyloženě nezamiluje na první pohled. Když by se jí někdo věnoval, bu... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
kočička 2 roky , velký mazel
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
kastrovaná,mazlivá,odčervená kočička hledá domov.
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
LUJZA - kastrovaná fenečka cca 2 roky
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Lujza je miloučká psí holčička milující lidi, rychle se na vás naváže, naučí se vašemu režimu a bude nejraději, když bude moci být vedle vás ... Rozhodně je potřeba nezanedbat socializaci, naučit ji pravidla vaší domácnosti a dostatečně ji zabavit venku. Lujza je kastrovaná, je očkovaná, čipovaná, odčervená. V... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kočička Fiona hledá nový domov
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
FIONA, kočička narozena 5/2023, KASTROVANÁ. Fiona k nám přišla jako divoká kočička. Od depozitní tety z útulku se už ráda nechá drbat a dokonce i vrní. Na cizí lidi ještě prskne a o kontakt nestojí. Prostě jako správná želvinka je svá. Proto v novém d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
Něvská maškaráda s PP - kočička Bansheera
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kočičku Bansheeru. Je to milá, hravá a zvídavá kočička.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ji někdo pohladí a pochová. Zbarvení je černohnědé stříbřité odznaky s kresbou a s bílou. Kočička se narodila 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervená, očkovaná a čipovaná. Bude poctivě socializovaná, zvyk... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
LARA - kříženec 25 kg - kastrovaná fenka 3 roky
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Moc milá, přátelská, velmi temperamentní, pohyb a hru milující fenečka hledá aktivní páníčky, kteří mají rádi turistiku, sport a třeba běh ❤ Lara si fenky vybírá, se samci je v pohodě. V nové rodině by nějakého bull kluka uvítala, moc ráda si hraje a má to ráda na drsňáka, což každý pes neskousne a mohl by se ji začít bá... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kočička Vanda hledá nový domov
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
VANDA, kočička, narozená cca začátek května 2024, budoucí kastrace je podmínkou adopce. Dne 13. 7. 2024 byla nalezena dvě koťátka na půdě jednoho domu na Masarykově náměstí v Jindřichově Hradci. Vanda je stále trochu vyjukaná ze ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Zdarma
 Kč
NEMESIS - 33 kg, kastrovaná fenečka 8 let
Nemesis hledá DOŽIVOTNÍ PÉČI. Vy jí dáte domov, my budeme doživotně hradit veterinu, případně dodávat i krmení. Nemesis není vhodná pro každého a máme jí umístěnou opravdu nouzově. Tolik bychom jí přáli trvalý domov, kde se jí budou věnovat zkušení lidé, kde pozná konečně, POPRVÉ ZA ŽIVOT, jistotu a lásku. “Jsem Nemesis, mám 33 kg a 8 let. Spíše mi ale říkejte smolařka, zraněná duše, která nikdy nezažila jistotu... První jsem byla v útulku ve smečce psů. Jaká byla moje radost, když jsem našla domov! Ale když jsem zjistila, že budu žít sama, v kotci, moje radost byla pryč. Roky plynuly a nic... Pak se pánečci rozhodli mě dát pryč úplně. Odjela jsem tedy do dočasné péče spolku Psí senioři v nouzi. Tolik prosím, adoptujte mě, těch ošklivých zkušeností bylo opravdu moc.... (více v detailu)
Neuvedeno
Darujeme kočičku
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Darujeme mourovatou kočičku. Narodila se začátkem května. Je zdravá, hravá a mazlivá. Naučená na kočkolit a žere vše. Pro zájemce ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Ragdoll dospělá kočička hledá nový domov
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Hledáme nový milující domov pro Ragdoll kočičku Pearl s pp (narozena 6.8.2018) ve zbarvení blue lynxl bicolour. Kočička je již po kastraci. Je milá, mazlivá, kontaktní. Ideálně do domácnosti bez malých dětí, uvítá společnost jiné kočičky. Novým majitelům poskytujeme... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mainská mývalí koťátka s PP kočičky koťata
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Zadáme 2 mainské mývalí kočičky. K odběru začátek listopadu. Kočičky budou s průkazem původu, mezinárodním pasem, čipem, registrací v národním registru, plně oočkované, s výbavičk... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Posvátná BIRMA bez PP v ČR neexistuje
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci na mazlíčka krásného tmavě-modrookého kocourka s PP atraktivní rasy Posvátné BIRMY v barvě lilové s odznaky s kresbou. Kocourek pochází z vrhu Q… celkem ze 3 koťátek a bude k odběru nejdříve začátkem listopadu. Kocourek bude prodáván na mazlíčka, u 2 kočiček se ještě čeká na jejich vybarvení ponožek. Otec koťátek je kocourek dovezený z Belgie, maminka koťátek je naše odchovaná kočička, která má pokrevní linii po rodičích dovezených z NOVÉHO ZÉLANDU, NĚMECKA, ŠVÉDSKA atd. Koťátka z našeho chovu jsou prodávána s Průkazem původu na základě kupní smlouvy se zárukou na jejich zdraví, očipovaná a mají vystavený EUROPAS s řádným očkováním kvalitní vakcínou PUREVAX a kompletním odčervením pastou nebo tabl. CANIVERM. Nový majitel obdrží společně s koťátkem také tzv. výbavičku, tj. krmivo, hračky a stelivo, na které je zvyklé. BIRMA není Ragdoll, i když se někomu mohou zdát některé znaky trochu podobné. BIRMA nepatří ani mezi velké kočky, jako je např. Mainská mývalí. Birma... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Border kolie
Před 2 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Dior / Dio/ Diorek - roční chlapeček, který zatím neměl příliš štěstí  Diorka jsme k nám převzali 1.9.2024 . Jako štěně si ho majitel pořídil s vidinou merle potomků a výdělku ke své původní fence. Bohužel se mu ani příliš nevěnoval a vlastně si Dio rostl sám od sebe bez přílišného vedení. Neměl dostatek pohybu, hraček ani se mu nesnažil nijak jinak zaměštěňat hlavičku a zpracovat jeho energii.  Aby doma moc nečůral a nekálel tak místo častého venčení mu velmi omezoval přísun stravy i vody. Když byl Diovi skoro rok, nastaly majiteli psychické problémy a pejsek šel k jeho rodině.  Dior neměl kam jinam jít, a jelikož byl nevybity, plný energie a zmatený, doma s  malými dětmi to příliš nezvladali  a tak byl přes den uvazaný na zahrade s kosikem, aby nepřekoudal vodítko a neutekl z neoplocene zahrady. Na noc ho brali domu.  Původně jsme neměli v plánu Dia brát fyzicky k nám, pouze pomoci najít nový domov. Ale vzhledem ke všem výše uvedeným skutečnostem jsme ho umístili do naši dočasné ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Ragdoll kočička s pp
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Chs Rautia zadá k rezervaci kočičku Apollenie Rautia s pp ve zbarvení blue mitted.Pravá ragdolli povaha.Je vymazlená přítulná vrnící a socializovaná. Kočička je narozená 28.6.2024. Je po testovaných rodičích na HCM N/N, PKD N/N,FeLW,FIV vše ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 000
 Kč
Luky - čeká už 2 roky
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Luky se k nám dostal jako 3denní miminko se svou maminkou, která, sama ještě kotě, porodila v Chanově na ulici. Luky je velký a tlustý kocour, s tetou je velký kamarád, je zvídavý, praštěný plašan v tom dobrém slova smyslu. Na světě je rád, miluje své kočičí kamarády, stejně tak se rád povaluje v ... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Kočičky želvovinové zbarvení
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hledám nový domov pro dvě kočičky s delší srstí se zajímavým zbarvením.... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
JESSI - fenečka - 1 rok
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Aktivní, velmi chytrá, moc hodná, společenská a bezkonfliktní černočerná kráska ❤ Je čistotná, v klidu na vás počká, až dorazíte z práce či školy. Do teď vyrůstala bez výchovy, ale je opravdu bystrá a učení ji baví, takže se tu psí základku jistě velmi rychle doučí. Potřebuje i dost pohybu, ale to každý mladinký psík, proto není vhodná k líným či ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Žulík - kocourek dosud neměl štěstí
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Narozen cca 6/2019 Původem divoké kotě odchycené v žulovém lomu. Rok mu trvalo, než přišel jednou k snídani a začal se otírat o dočaskovou tetu. Od té doby od ní vyžaduje drbání kožíšku a mazlení. Hledáme mu klidný domov, pouze v bytě, kde bude mít dost času si zvyknout a potom i ukázat, jaký je to mazlík. Žulík se nám již 3x vrátil z adopce. Má tak trochu smůlu...... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
kočička 2 roky , velký mazel
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
kastrovaná,mazlivá,odčervená kočička hledá domov.
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji kastrovanou černou kočičku
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
čerstvě 3 letá velmi mazlivá, chytrá a čistotná kočička. Je domácí i venkovní, venku si uloví myšku a zase se vrátí do svého pelíšku. Bude si déle zvykat na nový domov, je plachá, ale až ucítí vlídnou ruku a bude mít dobrotu v mističce, bude vás milovat a zapomene. Kdo by ji chtěl jenom do bytu, také si ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji kastrovanou černobílou kočičku
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
3 letá, je to nalezenec, kterému jsem poskytla domov, od všech domů ji jako malé kotě vyhazovali. Je velmi přítulná a poslušná, chová se vděčně za to, že má svůj domov. Žije venku, na noc ji ubytovávám uvnitř. Zvykla by si bez problémů i v bytě se svým páníčkem, který ji bude mít rád. Čeká mě operace a delší pobyt mimo můj domov, nemá se o ni v zimě, k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji kastrovanou černobílou kočičku
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
3 letá, je to nalezenec, kterému jsem poskytla domov, od všech domů ji jako malé kotě vyhazovali. Dala jsem ji vykastrovat. Je velmi přítulná a poslušná, chová se vděčně za to, že má svůj domov. Žije venku, na noc ji ubytovávám uvnitř. Zvykla by si bez problémů i v bytě se svým páníčkem, který ji bude mít rád. Čeká mě operace a delší pobyt mimo můj domov, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji kastrovanou černou kočičku
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
3 letá velmi mazlivá, chytrá a čistotná kočička. Je domácí i venkovní, venku si uloví myšku a zase se vrátí do svého pelíšku. Bude si déle zvykat na nový domov, je plachá, ale až ucítí vlídnou ruku a bude mít dobrotu v mističce, bude vás milovat a zapomene. Kdo by ji chtěl jenom do bytu, také si rych... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Ragdoll bez PP kočička
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zadám holčičku Ragdoll bez PP po mamince s PP nar. 26.6. 2024. Do nového domova si odnese balíček do začátku bude zvyklá na běžný ruch v domácnosti, 3x odčervená, očkovaná, nauč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky