Ragdoll kočička blue mitted s pp

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Chs zadá k rezervaci kočičku Brigitte Rautia s pp. Brigittka je po zdravých testovaných rodičích na genetické a infekční nemoci .Srdce HCM N/N,ledviny PKD N/N,Felw,Fiv vše negativní. Narozená 12.7.2024 je milá hravá socializovaná a vrnící čistotná kočička naučená na... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 000
 Kč

Podobné inzeráty

Ragdoll kocourek blue mitted s pp
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Zadáme k rezervaci kocourka Barnyho Rautia s pp. VHODNÝ I DO CHOVU. Narozen 12.7.2024. Je po testovaných rodičích na genetické nemoci srdce HCM N/ N ,PKD N/N .Infekční nemoci Felw,Fiv vše negativní. Barný je velice přítulný,hravý,nebojácný a kamarádský .Je čistotný naučen na krytý záchod a š... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
19 000
 Kč
Ragdoll s PP, zahraniční krytí
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k rezervaci 4 Ragdoll koťátka ze zahraničního krytí. 2 kočičky a 2 kocourky. Narozeni 14.7 k odběru od 17.10. Kočičky možno nabídnout do chovu - cena dohodou. Zbarveni kluci: blue mitted s blaze, blue bicolor. Zbarveni holčičky: blue mitted s blaze, blue lynx mitted. Koťátka jsou zvykla na běžný ruch domácnosti, ostatní kočičky a 2 velké psy.  Budou odchazet do miluji... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
Něvská maškaráda - kočička s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice zadá kočičku něvské maškarády ve zbarvení modrá kresba. Rodiče jsou zdravotně testovaní, kočička bude odčervená, očkovaná, čipovaná, má europas, bude vybavena kupní smlouvou, jejíž součástí budou zdra... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Ragdoll s PP
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Jsme registrovaná CHS z Brna a nabízíme koťátka Ragdoll z prvního vrhu, nar.25.8.2024. Rodiče s PP, testovaní a negativní n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodam kočičku Ragdoll
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám poslední krásnou kočičku ragdoll narozenou 26.7.kočička je očkovaná odčervená.
Královéhradecký kraj
8 000
 Kč
Koťátka ragdoll bez PP
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dvě kočičky a kocourek ragdoll bez PP, hledají človíčka se stejně velkým milujícím srdíčkem, zvyklé... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Britská kočička s PP
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Britská kočička s PP, Nicoletta z Ratiboře, CZ hledá milující domov. Kočička je velmi hravá a zvídavá, má ráda kontakt, zajímá ji dění v domácnosti, je vhodná k děte... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Ragdoll s PP
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Naše chs Ragdoll kočiček nabízí k rezervaci krásná koťátka s PP. Koťatka zvykla pouze doma, čistotná a kontaktní.V době odchodu budou plně naočkovaná s id čipem . Poradíme s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Ragdoll kotě s pp
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nádherný Ragdoll chlapeček již nachystaný do své nové rodiny. Kocourek ma perfektní povahu, je velice kontaktní, má rád děti a i pejska :) . Zajímavá líbivá kombinace seal lynx bicolor - ještě se bude vybarvovat , jak je to u Ragdollů :) Hledám... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Ragdoll koťátka s PP
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Naše chovatelská stanice Mishi*CZ zadá milá koťátka plemene ragdoll s průkazem původu FIFé po krásných zdravých testovaných rodičích na HCM, PKD, FeLV a FIV. Koťátka pochází z domácího láskyplného uzavřeného chovu. Samozřejmostí je jejich správná socializace, mírumilovná mazlivá pova... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Britská kočička colorpoint s PP
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
CHS nabízí ihned k odběru kočičku s modrýma očima do dobrých rukou. Pochází z testovaného chovu. Kočička je odčer... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
mainská mývalí kočka s PP
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Malá chovatelská stanice Felis Felina nabízí čtyři kočičky /Ráchel, Rosita, Pomněnka a Petronela/. Každá je jiná, ale všechny jsou dokonalé. Očkované, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Mainská mývalí kočička s PP
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím kočičku Joliet Viktoria Pride ,CZ barva černá stříbřitá bikolor ticked . Narozená 2.5 2024 .Velmi hezká holčička . Kočička je s PP testovaný chov, pl... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 000
 Kč
mainská mývalí kočka - kočičky s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Malá chovatelská stanice nabízí čtyři své vymazlené kočičky s PP. Každá je jiná a všechny jsou vymazlené, nebojácné, sp... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Daruji Britskou kočičku s PP
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Daruji britskou stříbřitě mramorovanou kočičku s PP, kastrovaná. V září měla 11 let. Je nekonfliktní, nic neničí, klidná, s wc nebyl nikdy problém. Ráda bych pro ni našla nový domov, kde bude moct v ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Zdarma
 Kč
Něvská maškaráda s PP - kočička Bansheera
Přidáno dnes - Ústecký kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Sapphire Lounge hledá domov pro kočičku Bansheeru. Je to milá, hravá a zvídavá kočička.. Vždycky nás rozesmívá svými vylomeninami a zbožňuje, když ji někdo pohladí a pochová. Zbarvení je černohnědé stříbřité odznaky s kresbou a s bílou. Kočička se narodila 19.08.2024 a do nového domova bude moct odejít na začátku prosince. Při odchodu bude mít připravenou malou výbavičku, EU očkovací průkaz a průkaz původu. Bude odčervená, očkovaná a čipovaná. Bude poctivě socializovan... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Sibiřská kočka - zlatá kočička XENIE s PP
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
CHS Kyréné nabízí k rezervaci krásnou zlatou sibiřskou kočičku s PP narozenou 11.4.2024 je vychovávanou v bytě, zvyklou na běžný chod domácnosti a děti. Při odběru bude 2 x ... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Ragdoll kočka s pp
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Good morning! Kittens from Champion sire available for reservation! A seal mitted male Lilac Meadow*PL Ragdoll Cattery Parents: Mother: Toskania Na Kujawach*PL Father: CH Apollo Inkar White Eyes*PL Parents' photos at the end. I examine my cats very carefully to prevent any diseases that may occur in cats. My cats have the following tests: - Hypertrophic cardiomyopathy A31P HCM N/N - Hypertrophic cardiomyopathy R820W HCM N/N - Progressive retinal atrophy pd-PRA N/N - Polycystic kidney disease PKD N/N - FIV negative - Felv negative - Abdominal ultrasound - kidneys, liver, pancreas normal - Echocardiography normal - current stool test for parasites and giardia! Kittens will be availab... (více v detailu)
20 000
 Kč
Mainský mývalí kocour ke krytí s PP
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme našeho mainského mývalího kocoura Dolas of Miracolo ke krytí. Dolas je rok a půl starý, s krásnou modrou barvou (a 09). Pochází z renomované chovné stanice Miracolo.CZ a je potomkem testovaných rodičů. Kocour má negativní testy na FIV, FeLV, PKD a HCM. Na třech mezinárodních soutěžích získal hodnocení Ex1. Krytí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
kočička Ema
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Daruji do dobrých rukou kočičku Emu, stáří 2.roky. Kočička je bytová a spíš by jí vyhovovala menší smečka. Naučená na bedýnku, jí ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Britská lil kočička s PP
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Britská kočička Bella hledá nový milující domov(na mazlíčka). Testovaný chov PKD, HCM, FEL, FIV. Řádně očkovaná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Britské kotátko - holčička s PP
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Galbori registrovaná u organizace FIFE prodá britskou holčíčku s PP. Narozena... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
23 000
 Kč
Britská colorpoint kočička s PP
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
CHS nabízí ihned k odběru kočičku s modrýma očima do dobrých rukou. Pochází z testovaného chovu. Kočička je odčer... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Ragdoll koťátka s PP
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím k odběru úžasnou holčičku v barvě seal mitted. Je narozená 1.5.2024. Odcházet bude s očkovacím průkazem, rodokmenem původu FIFE, očkovaná, odčervená, čipovaná, kastrovaná (na mazlíčka), plně socializovaná, naučená na škrabadlo a wc. Kočička je velice klidná... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Mainská mývalí kočička bez PP
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Krásná, zvědavá a moc šikovná kočička po kvalitních rodičích. Ráda vám bude dělat společnost, mazlit se a taky se třeba učit triky (její máma ráda aportuje). Má základní veterinární vyšetření,... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky