Slovenský kopov

Slovenský kopov
Před 455 dny - ANNONCE
Bern je 9 letý kříženec slovenského kopova, váží cca 16 kg. Bern byl celý svůj život zvyklý žít po boku své paničky, teď je pro něj tedy kotec velká změna, ze které je velmi smutný, potřeboval by domov jako sůl. Berník je fajn pes, který má rád po seznámení všechny lidi. Je potřeba mu ale porozumět, v určitých situacích je maličko protivný, ale stačí si z toho nic nedělat a ono ho to vzápětí přejde. Některá manipulace mu není příjemná a mohl by se ohnat, proto je pro tyto případy naučený na náhubek. K dětem ho z těchto důvodů nedoporučujeme. Na vodítku je Bern zvyklý, chodí na něm naprosto vzorně, venku si ničeho nevšímá a užív... (více v detailu)
Před 455 dny
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Slovenský kopov
Slovenský kopov
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, chovatelská stanice z Mohelna nabízí štěňata slovenského kopova s PP. Matka Nysa Krššákov dvor, otec Fran z Cepských blat. oba rodiče myslivecky vedení. Volé jsou ... (více v detailu)
Přidáno dnes
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Akční štěně - SLOVENSKÝ ČUVAČ s PP - čeká právě na Vás
Akční štěně - SLOVENSKÝ ČUVAČ s PP - čeká právě na Vás
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Jmenuju se Denny a jsem čistokrevný čuvač s rodokmenem, očkovaný a odčervený. 28.6. mi byly 2 měsíce a hledám svého nového pána, který potřebuje toho nejlepšího hlídače a kámoše na světě. I když jsem ještě malý, už štěkám, vrčím a bráním „svoje lidi“. Mámě Ajle a tátovi Jefovi už lezu trochu na nervy a já už se taky nechci dělit o pozornost, chci SVÉHO člověka - a klidně jich může být víc, kteří mě budou tulit a mazlit (to mám moc rád). Jak už jsem řekl, jsem hlídač a obranář. Nejraději bych bydlel na statku se zvířaty/ v domě se zahradou. Zatím jsem se potkal s kočkami a koťátky, morčaty, slepičkami a ovečkami. Pokud se s nimi seznámím jako malý (to platí i pro jiné pejsky), budu je tolerovat a bránit. Nikoho cizího za plot ale nepustím - jedině, že by to chtěl můj... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
16 000
 Kč
Slovenský kopov
Slovenský kopov
Před 11 dny - BAZOS
Príjmam rezervácie na šteniatka s PP po top pracovne vedených rodičoch odber možný koncom júla viac info SMS tel. Slovenský kopov bavorský farbiar jazvečík bavorský farbia... (více v detailu)
Před 11 dny
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Slovenský kopov
Před 16 dny - BAZOS
Predám šteňatá slovenského kopova narodené 22.5.Po výborných pracovne a exteriérových rodičoch: O: ... (více v detailu)
Před 16 dny
Neuvedeno
Bob
Bob
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tak tenhle sympaťák je Bob. Bob je veselý, charismatický pejsek, má ale v hlavičce strachy ze štěněčích let, které ho provází celý jeho život. Bobo strávil první rok života u člověka bez domova, pak se ho ujala moc milá rodina. Celých 5 let se snažili za asistence psích trenérů Bobovi pomoci a dopřát mu láskyplný domov. Bohužel Bob je nejistý, z cizích lidí má strach a v některých situacích reaguje zcela nepřiměřeně. Pokousal syna do ruky a dvakrát manžela do obličeje. V rodině je malé miminko a to Boba už úplně vykolejilo a samozřejmě i rodina měla strach z toho, co by se mohlo stát. Manžel totiž přišel o kousek ucha a má navždy památku na Boba ve tváři. Přesto je Bob super pes. Svou paničku miloval a jí nikdy neublížil. Více lidí ale do svého světa zcela přijmout nedokazal . P... (více v detailu)
Před 16 dny
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
PlaceholderNo Image
Slovenský kopov
Před 23 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Slovenský kopov - štěňata slov. kopova po osvědčeném spojení. Matka FATY spod Lipovice, výst. Výborná, BZH I.c., IHZ I.c., MSSK II.c. Otec CYRO z Pe... (více v detailu)
Před 23 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 42 dny - ANNONCE
Jméno: Speedy Vincent Věk: cca 2 roky Velikost: střední, okolo 15 kg Snášenlivost: větší děti a pejsci bez problémů, koček si nevšímá Nachází se: Velvary, okres Kladno Kontakt: Martina +420 776 352 573 Speedy, mladý, aktivní pejsek hledá nový domov. Speedy je cca dvouletý pejsek, vážící 15 kg. Speedy neměl zrovna jednoduchý vstup do života, narodil se ve velmi početné smečce psů, kde musel bojovat, jak o své místo na slunci, tak o trochu jídla. Z toho důvodu je Speedy stále ještě trochu nedůvěřivý, je třeba s ním nadále pracovat, klidně a trpělivě, přístup zhurta na něj neplatí. Speedy má lidi rád, jakmile si někoho oblíbí, je mu neustále v patách, přijde se pomazlit, ale zatím musí chtít sám. S domácími pejsky vychází moc dobře, konflikty nevyhledává, naopak na psy se fixuje rychle. Speedy miluje jídlo, časy krmení jsou pro něj nejdůležitější doby dne Za pamlsky je ochotný krásně trénovat, na pochvalu a své jméno reaguje moc hezky. Je velmi učenlivý, ideální na ... (více v detailu)
Před 42 dny
Neuvedeno
Jezevčík hladkosrstý
Jezevčík hladkosrstý
Před 45 dny - ANNONCE
Žeryk je odrostlé štěňátko, které bylo nevhodně pořízeno seniorovi (ještě s jeho psím bráchou) aby zažehnali jeho samotu. Bohužel opět kombinace starého člověka a dvou mladých psích kluků, kteří rostli jako dříví v lese nefungovala. Nyní má rok, je malého vzrůstu, který mu už zůstane. Váží  7kg, vypadá jako mix jezevčíka. Z počátku byl strašně bojácný, čemuž se nediv... (více v detailu)
Před 45 dny
Neuvedeno
Německý ovčák
Německý ovčák
Před 56 dny - ANNONCE
Aron byl zodpovědným hlídačem pozemku... jenže ten je prodaný, nový majitel Arona nepotřebuje... a on nemá kam jít, tak přišel k nám... nic neumí, jen lovit, takže nemůže žít s jinými zvířaty... bude hledat člověka, který ho vše naučí, bude ho brá... (více v detailu)
Před 56 dny
Neuvedeno
Slovenský čuvač
Slovenský čuvač
Před 57 dny - ANNONCE
NENACHÁZÍ SE V ÚTULKU!  MAX Plemeno:  kříženec slovenského čuvače Pohlaví:  pes Rok narození  (cca): cca 2022 Datum nálezu : odložen Velikost:  velký Slovenský čuvač jménem Max. V aktuální rodině od štěněte, nyní jsou mu dva roky a je v plné síle. Bohužel nezvládnutá výchova, špatně zvolené plemeno pro rodinu a nyní nevědí, co s ním. Proto se rodina rozhodla hledat nový, vhodnější domov.  Je moc přítulný, má rád škrabkání, hlazení, česání a "masírování". Také má moc rád vodu a pohyb. S tím je první problém - v současném domově se mu nedostává dostatek fyzického ani psychického vybití. Z důvodu přemíry energie začal utíkat z pozemku - podlézá či přelézá ploty. Na procházky chodí málo, protože ho majitelka neudrží. Je to pes ... (více v detailu)
Před 57 dny
Neuvedeno
Anglický kokršpaněl
Anglický kokršpaněl
Před 57 dny - ANNONCE
Tom má smutný příběh, jeho majitelé přestali být mobilní a nemohli se o něj dále postarat, nemohli ho venčit, byli nuceni ho odložit do útulku, bylo to smutné loučení pro všechny. Tom vypadá jako větší kokršpanel a má i takový charakter, je hodný, klidný, stoprocentně čistotný, ale zároveň umí být i tvrdohlavý a umí si i zavrčet ,v krajním případě se i ohnat, když se mu něco nelíbí. Stačí ale vnímat jeho signály, být vyrovnaným majitelem, respektovat pejska s charakterem a je z něj pohodový pes. Bývalí majitelé s ním také absolvovali výcvik u naší výcvikářky před několika lety a po několika setkáních si Tomáška krásně vychovali a neměli... (více v detailu)
Před 57 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 60 dny - ANNONCE
Velký sportovec a mazel hledá svého parťáka???? Dexter je cca roční mix chrta a německého ohaře (skoro ESP). Váží okolo 20 kg a v kohoutku má cca 60cm.  Je to velmi hodný aktivní puberťák, který miluje lidi. Z obou plemen zdědil to nejlepší. Je chytrý, rychlý, vytrvalý a chce pracovat. Potřebuje zaměstnat hlavu i tělo, jinak si samozřejmě začne zábavu hledat sám. Je to ale zlatý pes a má opravdu VELKÝ POTENCIÁL. Půjdou mu jistě agility, má i skvělý čumák a tažné sporty má v krvi. S šikovným páníčkem v budoucnu zvládne prostě cokoliv a bude ho zbožňovat. Na vodítku chodí vzorně, netahá a hezky vnímá. Potřebuje svého člověka, co mu dá jasný řád do života, zabaví ho, ale doma se s ním pomazlí na gauči a pak spolu usnou hezky pod peřinou v posteli. Na ... (více v detailu)
Před 60 dny
Neuvedeno
Sibiřský hasky
Sibiřský hasky
Před 78 dny - ANNONCE
Black byl nalezen v NP Šumava, čkoliv byl čipovaný, čip nebyl v registru a majitel se nedohledal... Black je umístěn v dočasné péči u člověka, který tyto psy má a zná je.Je v kotci s výběhem s ostatními a vše je bez problémů.Je vidět, že byl zřejmě uvnitř ubytován dle srsti, která není tak hustá j... (více v detailu)
Před 78 dny
Neuvedeno
Erdelteriér
Erdelteriér
Před 298 dny - ANNONCE
ROCKY akutně hledá domov trvalý nebo alespoň dočasný a to jen u zkušeného pejskaře. Rocky je dvouletý pes, který žil převážně na zahradě a chybí mu socializace. V poslední době začal utíkat a má za sebou i pár konfliktů se psy. Jak vznikly, kdo je vyprovokoval - to nevíme. Víme tedy jen to, že potřebuje dobře oplocený pozemek a než si zvykne a vy zjistíte co je zač - musí tam být pod dozorem. Pokud by měl jít k dalšímu psovi - v případě potřeby j... (více v detailu)
Před 298 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 154 dny - ANNONCE
Akim je kříženec bull plemene, který měl už tolik smůly, kolik se jen do jednoho psího srdce může vejít... Poprvé byl odložen do útulku vlastním majitelem jako 10ti měsíční štěně, pak adoptovaný v dubnu roku 2020, pak se po 3 letech vrátil do útulku kvůli rozchodu majitelů a následné změně práce, kdy se o něj už nemohou dále postarat.. Odjel znovu do adopce, ale majitelka ho vrátila po 4 měsících, jelikož mu nedokázala nastavit žádné hranice a Akim si začal majetnicky hlídat jídlo, místo a v tu chvíli i kousal. Trhá nám to srdce, koukat se na něj v kotci. Vůbec nechápe, co se děje. Navíc neprovedl nic špatného, prostě se nesetkal se správnou výchovou a pochopením. Odcházel jako 10ti měsíční štěně a teď mu je necelých 5 let a je to zrazený nepochopený pes.  Všichni víme, jak se bullové a zvlášt takto citliví, jako je Akim, fixují na své majitele. Akim je prostě smutný, zlomený, zoufalý. Akim dobře vychází s jinými pejsky, což je u takového plemene velké plus. Miluje výlety, válení, má r... (více v detailu)
Před 154 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 189 dny - ANNONCE
EDIT: PROSÍME O ŠANCI PRO YUKONA, KRÁSNÉHO MLADÉHO PEJSKA SE SKVĚLOU POVAHOU. JEHO KAMARÁDKA NEVADA JEDE DOMŮ A ON STÁLE ČEKÁ, UŽ SKORO PŮL DRUHÉHO ROKU :-(( MRKNĚTE NA VIDEA - JE TO OPRAVDU MILÁČEK. YUKON UŽ ČEKÁ NA SVŮJ DOMOV V KOTCI VELMI DLOUHO. PŘITOM JE TO PES SE SUPER POVAHOU. MÁ RÁD LIDI, MILUJE JEJICH POZORNOST. V ÚTULKU MU CHYBÍ KONTAKT S ČLOVĚKEM, POHYB, PROCHÁZKY. POKUD HLEDÁTE PARŤÁKA STŘEDNÍ VELIKOSTI, PROSÍME O ŠANCI PRO YUKONA. Věk: 2 roky. Nar.: 08/2021. Edit: Yukon se po dobu strávenou v útulku velmi změnil. Z opatrného pejska, který neví, jestli člověku věřit, je veselý, hravý a kontaktní pes, který miluje lidi a jejich pozornost. Moc už by potřeboval tu "svoji" rodinu, kde si bude moct psího života užívat se vším všudy. Je vhodný i do rodiny s dětmi. Rád Vám bude parťákem pro všechny aktivity. Odkaz na videa: https://youtube.com/sho... (více v detailu)
Před 189 dny
Neuvedeno
Slovenský čuvač
Slovenský čuvač
Před 334 dny - ANNONCE
Chantal je 4 – letá fenka slovenského čuvače. Co se týče lidí, kterých zná, k nim je dokonalá. Ona na svém člověku lipně, sleduje každý jeho pohyb, každou emoci, věří mu na 101%. Jestli ho má při sebe nemusí víc řešit. Netrápí ji psi na procházce, netrápí ji hluk města.   Na druhé straně je to čuvač a cizích si k tělu nepustí. Tehdy brumíkuje na svě... (více v detailu)
Před 334 dny
Neuvedeno
Kočka domácí
Kočka domácí
Před 359 dny - ANNONCE
Vojtík se potuloval v zimě v centru Havlíčkova Brodu a nikdo se k němu nehlásil. V minulosti prodělal úraz, podstoupil operaci kyčelního kloubu, nyní je zcela v pořádku. Je to kocouří puberťák plný energie, potřebuje pohyb, prostor a hodně podnětů. Je velice mazlivý, ale musí mít zrovna na mazlení čas, má pořád hodně práce. Miluje jídlo. Hledáme mu dom... (více v detailu)
Před 359 dny
Neuvedeno
Bígl
Bígl
Před 161 dny - ANNONCE
Naléhavá prosba...v zimě Míťa musí byt venku v kotci. Což není pro hladkosrstého pejska dobré. Ale máme tu starší pejsky kteří potřebují klid a teplo a tak ho dovnitř vzít nemůžeme. Míťa k nám přišel před rokem z Chyjic u Jičína ještě s dalšími psími bratry, kteří žili v polorozpadlé ruině se svými páníčky, kteří se museli přestěhovat do domova bez psů. MÍťa je snad největší smolař na Heaven Ranch. Už dvě adopce totiž Míťovi nevyšly, ovšem ne jeho vinou. Prostě neměl štěstí. Poprvé si nesedl s kočičkami, které měly v domácnosti hlavní slovo a podruhé si neporozuměl s přítelem paničky, který byl poněkud suchar. Míťa je přitom neskutečný dobrák. Tak straš... (více v detailu)
Před 161 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 172 dny - ANNONCE
Tommy hledá svoje NAPOŘÁD Naprosto úžasný a vděčný Tommy žil na ulici na Ukrajině. Každé ráno chodil před hotel popřát dobré ráno dvěma úžasným lidem a oni se na oplátku rozhodli dát mu to nejcennější- šanc... (více v detailu)
Před 172 dny
Neuvedeno
Rotvajler
Rotvajler
Před 433 dny - ANNONCE
Není v naší péči - pouze sdílíme V případě zájmu se obraťte na kontakt uvedený na konci inzerátu Pouze velmi zkušenému majiteli!   Co o Jackovi říká majitelka: Pořídila jsem si s bývalým přítelem rotika Jacka. Chodili jsme na cvičák vše bylo v poradku, byl to můj 2 rotvajler. Když byl Jackovi rok a půl srazilo ho auto. Mel bránicní kylu a krvácení do mozku. Od té doby je Jack nevyspytatelny a agresivní. Do toho se mi narodil syn bohužel s neurovyvojovou poruchou. Chci synovi pořídit asistencniho psa. Navíc bydlím s babickou 72 let a dost se bojim, aby se něco nestalo, takže je Jack na zahrade sám. Má základy poslušnosti, chůze na vodítku je problém, staví se na zadní a napadá všechno a všechny, já ho bohužel neudrzim, ... (více v detailu)
Před 433 dny
Neuvedeno
Německý ovčák
Německý ovčák
Před 168 dny - ANNONCE
Krásný Benny hledá milující domov,kde bude právoplatným členem.Bennymu se zhroutil svět,zemřel mu páníček a on musí o dům dál.Benny miluje lidi i děti,je to aktivní pejsek,aportu... (více v detailu)
Před 168 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 344 dny - ANNONCE
Endy je krásný kříženec, který přišel o svou majitelku. Nadále pak žil v kotci. Shodou okolností ho po úmrtí majitelky 2-3x týdně chodila venčit rodina, která od nás adoptovala štěndo. Jinak neměl téměř žádný sociální kontakt. A právě tato adoptivní rodina nás poprosila, zda bychom se Endyho ujali. Dědici rádi souhlasili, Endy je tedy u nás a učí se žít doma. Učí se pravidlům a slušnému chování i stolování  Pravidelně s ním docházíme na cvičák. Endy umí sedni, lehni, pac a moc hezky chodí u nohy. Chce to jenom  důslednost   Endy je v současnosti nesebevědomý pes, a proto ho  nedoporučujeme do rodiny s malými dětmi . Není primárně agresivní, ale má z minulosti nastavený jakýsi  obranný mechanismus , kdy se snaží zastrašit kohokoliv, kdo po něm chce něco, co ho vyvede z komfortní zóny. Občas se po nás zkusil ohnat, párkrát se mu podařilo nás cvaknout. Údajně byl dříve napaden sousedem železnou tyčí. Našli jsme na něj ale fintu v podobě  domluvy přes pamlsky , za které by udělal snad i ... (více v detailu)
Před 344 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 241 dny - ANNONCE
Jerry - pes, věk cca 6 let, kříženec, velikost malá, váha 9kg, kastrovaný, očkovaný, čipovaný  …. Ahojky, jméno Jerry jsem dostal po šesti letech pekla, ve kterém jsem živořil. Dnes se snažím na vše zapomenout a užívat si mazlení, hlazení a náruč tety. Teta říká, že jsem malé klíště a že mě má stále "za zadkem" ... prý když se otočí ... jsem tam. Noo ... abych nebyl, musím jí hlídat, aby mi neodešla, nebo se nezačala mazlit s někým jiným. Konečně jsem to poznal a tak si užívám plnými doušky. Je to nádherné. Jsem hodný a klidný. Jooo a abych nezapomněl  .... skoro vůbec nevidím (na jedno oko vůbec nic a na druhém pouze stín a světlo), ale věřte mi, že MĚ to vůbec nevadí  .... když cítím dobrotu na lince, prostě si tam vyskočím a najdu si to. Tetě se to sice nelíbí, ale co .... nemá to dávat na linku .... (více v detailu)
Před 241 dny
Neuvedeno
Labradorský retrívr
Labradorský retrívr
Před 759 dny - ANNONCE
Míša neměl život lehký, osm let žil na metrovém řetězu. Při každém kontaktu s člověkem namísto pohlazení dostal ránu. Proto, i když už je Míša veselý pejsek, lidem stále nevěří. Pokud si ho nebudete všímat, nevšímá si on vás, o dotyky ale nestojí - mohl by pokousat. Za svou paničku přijal moji maminku. S tou se mazlí, pusinkuje ji a nejraději by jí vlezl až na hlavu. Zájem... (více v detailu)
Před 759 dny
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Zvířata