Jack Russell teriér

Před 76 dny - ANNONCE
Zina je jedno ze štěňátek které jsme za asistence policie a KVS odebírali seniorovi z nevhodných podmínek. Zinuška je po mamince na delších nožkách a narodila se 28.1.2024 nyní v 5 měsících váží 10kg a měří v kohoutku 40cm, celkově je atletické drobné postavy. Její máma měla 18kg a byla kříženec Jack Russell teriér a bull velmi dobré povahy. Co se týká povahy je velmi mírná a fixovaná na společnost lidí i psů spíš je nejistá a užívá si mazlení, hlazení a nejraději by se pořád chovala. ideálně by bylo aby šly do rodiny kde už nějaký malý, přátelský pejsek je. Samozřejmě pokud by šlo o psa měl by být kastrovaný. K malým dětem není určitě vhodná, bojí se křiku a rychlých pohybů. Po sez... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Jack Russell teriér
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Daruji 9let starého pajska do dobrých rukou. Vhodný jen na zahradu, ne do bytu. Není vhodný k ostatním zvířatům, ani k dětem. Je pravidelně očkovaný. Když bude v rodině bez dětí a na zahradě, bude maximálně spokojený a milující pes. S našima dětma se bohužel nezžil a musí být zavřený na druhou část z... (více v detailu)
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Jack Russell teriér
Před 4 dny - ANNONCE
Jsem Kulík, kříženec Jack Russell teriéra, mám 5 kg a 12 let. Žil jsem u paničky, která celé dny pracovala. Tak jsem byl sám, bylo mi smutno a snil jsem o domově, kde se mi budou věnovat. Nakonec panička musela do nemocnice, odkud se již nevrátí. Nebylo kam se mnou. Přechodně jsem byl u hodné paní sousedky, ale ta má nemocného pejska, který potřebuje klid. Proto jsem odjel do péče spolku Psí senioři v nouzi, odkud hledám trvalý domov. Stále doufám, že budu svůj sen i žít. Prosím, adoptujte mě. Zpočátku jsem opatrný, poté jsem moc milý, hodný, vcelku aktivní pejsek. Miluji míčky. Hygienické návyky dodržuj... (více v detailu)
Neuvedeno
Jack Russell Terrier JRT Jack Rusel Terier
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizim na prodej šteniatka Jack Russell Terrier hladkošrstny 5 fenek. Štěňátka jsou očkovaná, odčervená a čipovaná.
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Jack Russell terier
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízime, velmi kvalitní, krásné a veselé štěnátko . Pejska JRT s PP nar. 6.4 2024. Pejsek je bez vad. Má veselou, přátelskou povahu. Je zdravý. Má základy poslušnosti, chůze na vodítku, přivolání,zvyklý na přepravku, cestování a má základy čistoty.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
3letý pejsek Jack Russell teriéra s PP
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Jack russel teriér. Chov. stanice prodá pěkného 3let. hrubosrstého pejska s PP. Je to milý a nekonfl. pejsek. Je průběžně očkov., odčerv. a očipovaný. Výška 26 cm. Patří k úžasnému společ. plemeni, které miluje lidi a užívá si, když s nimi můž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Jack Russell x jorkšírský teriér
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám štěňátka narozené dne 2.8.2024. Maminka Jack Russell, táta jo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Chodský pes
Před 4 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Hoki je úžasný junior, který miluje dospělé lidi i děti a většinu psů, ty menší však rád nahání a šikanuje, proto je vhodný k stejně velké jako je on, nebo větší fence. V jedné domácnosti by měl být s fenkou, aby nevznikaly konflikty a žárlivé spory. Kočky honí, ale naučil by se je tolerovat je to pořád štěně, které se učí a zkouší co si může dovolit. Potřebuje aktivní mladé lidi kteří mu dají dostatek času, pohybu a také vedení, které potřebuje. Miluje procházky, hry, mazlení, nevadí mu ani voda a doma je velmi rád, ideá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriér ( Rusel teriér) s PP
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Zadáme štěňátka Jack Russell teriéra s průkazem původu. Volný kluk. Možnost si vybrat jméno na "V", které bude v průkazu původu. Rodiče výstavně úspěšní, vynikající povahy. Oba u nás k vidění. V den odběru budo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Jack Russell x jorkšírský teriér
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám štěňátka narozené dne 2.8.2024. Maminka Jack Russell, táta jo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Jack Russell teriér
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dva kluci s PP Egon a Enzo se začínají poohlížet po své nové rodince a parťákach. Kluci budou k odběru v polovině října očkování, odčerveni, čipování s chovatelský... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriéra 6měsíční štěně
Před 9 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jack russel teriér. Hledáte věrného kamaráda, který vás bude doprovázet na procházkách, sportovat s vámi a vždy vám vykouzlí úsměv na tváři? Nabízím k prodeji krásné, 6měsíční štěně Jack Russell teriéra... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriér
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Poslední bílá fenečka,ihned k odběru,je hravá,temperamentní,očkova... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 000
 Kč
Štěňátko Jack Russell teriér bez PP
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji, již posledního pejska. Narozený 4.7.2024, odběr možný ihned. Samozřejmě odčer... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Jack Russell teriér s průkazem původu JIŽ K ODBĚRU
Před 15 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pejsek narozen 26.6.2024 s PP již k odběru, 2 x očkovaný, čipovaný, Eu pas, startovací balíček, smlouva,chovatelský servis. Pejsek je veselý,zdravý,smělý,vymazlený, kontaktní s chutí poznávat svět. Ro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Jack russell teriér k dispozici na krytí
Před 17 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Jack russell teriér Rocky Balboa Via Heraltisz k dispozici na krytí. Rocky je hladkosrstý, po obou hladkosrstých rodičích. Jeho otec žije v Rusku, je však narozen v Itálii v prestižní chovatelské stanici All Jack. Jeho matka je ze zahraničního krytí ve Švédsku, do titulu Multišampion jí chybí poslední CAC. Jeho první vrh měl 7 štěňat, všechna byla bez vad, výrazně jim předal svou temperamentní povahu a hnědobílou barvu, ačkoliv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
Pes z útulku
Před 24 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
SHEILA je úžasná mladá fenka, která živořila u bezcitné seniorky ještě s druhým pejskem na řetězu...Co se týká povahy je velmi přátelská, přítulná, hravá. Miluje dospělé lidi i děti, zná ty školního věku malinkých se bojí. Kočky a fenky nemusí ale s pejsky kluky vychází a mohla by být v jedné domácnosti ale ideálně v její velikosti má jen 12kg. Je zdravá už očkovaná čipovaná a nyní bude i kastrovaná.  Miluje pohyb a procházky. Není to samozřejmě pes pro seniory ani nikomu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriér s PP
Před 25 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Jack russel teriér. 2,5 měsíců starý pejsek hledá milující rodinu. Pejsek je úžasné povahy, je to velký mazel,, miluje kontakt, je velmi chytrý. Pejsek je vho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriér
Před 35 dny - ANNONCE
Jack byl umístěn 23.7.2024 Městskou policií České Budějovice z Třebotovic poté, co majitele odvezla záchranná služba. Jack je nekonfliktní psík, který žil v domku se zahrádkou, ka... (více v detailu)
Neuvedeno
Jack Russell Teriér
Před 37 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodáme pejska Jack Russell Teriéra, je to mazel, který hledá dvounohého kámoš... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Jack Russell Teriér - štěňátka
Před 52 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodáme štěňátka Jack Russell Teriér bez PP, po prarodičích s PP. Odčervená, očkovaná, maz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pes z útulku
Před 52 dny - ANNONCE
Joui je jedno ze štěňátek které jsme za asistence policie a KVS odebírali seniorovi z nevhodných podmínek. Joui je po mamince na delších nožkách a narodil se 28.1.2024 nyní v 6 měsících váží 12kg a měří v kohoutku 42cm, celkově je atletické drobné postavy. Jeho máma měla 18kg a byla kříženec Jack Russell teriér a bull velmi dobré povahy. Co se týká povahy je velmi mírný a fixovaný na společnost lidí i psů, užívá si mazlení, hlazení a nejraději by se pořád mazlil. Ideálně by bylo, aby šel do rodiny kde už nějaký malý, přátelský pejsek je. Samozřejmě pokud by šlo o fenu měla by být kastrovaná. Úplně i malým dětem není u... (více v detailu)
Neuvedeno
Jack russell teriér hladkosrstý s PP
Před 56 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jack russel teriér. Hladkosrstý bílohnědý pejsek jménem Ugo - z chov. st. Anachsunamun, oba rodiče hladkosrstí, veškerá zdravotní vyšetření, podrobnější informace o nich na našem webu anachsunamun. Pejsek je velmi hravý, milovník v... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jack Russell teriér s PP
Před 63 dny - ANNONCE
Jack russel teriér. JCHS Katrin Space v Ostravě hledá milující domovy pro dva trikolórní pejsky JRT. Narodili se narodil 18.6.2024 a k odběru budou po 14.8.2024. Jsou to super parťáci, vymazlení, přátelské povahy, pravidelně odč... (více v detailu)
Neuvedeno
Jack Russell teriér
Před 65 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Jack russel teriér - již k odběru štěňata, krátké nožky, krátká srst, trikolor, čip, smlouva, odčervená, PET pas,... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500
 Kč
Jack Russell teriér
Před 76 dny - ANNONCE
ROXY HLEDÁ DOMOV ♥️♥️   PROSIME NEPSAT, ALE VOLAT NA UVEDENY TELEFON 777 599 405.Diky     Nazdárek všichni, začali mi říkat Roxy, jsou mi asi dva roky a vyhlížím nový domov. K cizím lidem jsem ještě hodně nedůvěřivá, jen tak k nikomu se nehrnu a klidně ho vyštěkám a vyštípu z baráku. Ale jinak jsem prý typický Jack Russell, mazlivá až vtíravá, majetnická, temperamentní, tvrdohlavá a když se mi něco nelíbí, dám to klidně najevo i zubama :). Potřebovala bych toho svého páníčka jen pro sebe, aby se mi věnoval, nastavil pravidla a mantinely, jinak v domácnosti přeberu velení já. :) S jiným psem v domácnosti ani s dětmi u mě nepochodíte, se psem se kamarádit nebudu a děti nemusím, klidně se po nich i oženu. Nemám moc ráda samotu, proto bych raději do domku se zah... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Zvířata