Nádherný koťátko 13 týdnů - kluk

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, hledáme domov pro kocourka od kočičky, která si naši zahradu vybrala jako místo k porodu. Kocourek má 13 týdnů. Je zvyklý na ostatní dospělé kočky, psy, děti . ( S našim psem dokonce spal i v pelíšku ) Je velmi mazlivý - díky péči našich malých dětí měl doposud dostatek pozornosti. Naučený na kočičí wc, zvyklý venku i doma ( má přístup všude). Aktuálně na kvalitních granulích PURINA PRO PLAN start ( pro koťátka). Kocourek je odčervený i preventivně veterinárně ošetřen proti vnitřním i vnějším parazitům. Jeli... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Koťátka ragdoll bez PP
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dvě kočičky a kocourek ragdoll bez PP, hledají človíčka se stejně velkým milujícím srdíčkem, zvyklé... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Nádherná Britská koťátka
Před 2 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Poslední nádherný, čistokrevný Britský kocourek hledá úžasný domov Kocourek je vymazlený s úžasnou klidnou povahou, naučený čistotě, chození na toaletu a škrabadlo. Vhodný i k malým dětem. Rodiče koťátek pochází od rodičů s PP. Kocourek je ú... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Britská modrá koťátka
Nabízím Britská modrá koťátka. Koťátka jsou mazlivá, naučená na kočičí záchod, socializovaná, zvyklá na běžný ruch domácnosti a děti, po mohutných rodičích. Připravená od... (více v detailu)
6 000
 Kč
Koťátka britské whiskas kočky
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k okamžitému odběru posledního Britského whiskas kocourka, po exteriérově nádherných rodičích, kte... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 000
 Kč
Mainská Mývali
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kočičky a kocourky Mainské Mývali bez PP. Barvy černý mramor a vzácná modrá. K odběru ihned. nejedná se o klec... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Mainské mývalí koťatko - kocourek
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme mainského mývalého kocourka bez PP, narozený 27.9.2024. Bude odčervený, naočkovaný novým majitelům půjde s očkovacím průkazem. Bude naučený na kočičí záchod. K majitelům půjde, až po té co bude sám papat, naučený na granule jako rodiče.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Daruji koťátka
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kočička a kocourek byli zachráněni před utopením. Mají 7 týdnů a jsou ošetřená přípravkem proti blechám a odčervená. Dos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Britská koťátka s PP
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Chovná stanice Cat blue Word nabízí britské shaded koťátko ve zlaté barvě nar. 8.9.2023. Kocourek Gaston je velký mazlí... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Po otci s PP koťátka Ragdoll již k odběru
Nabízím koťátka (3holčičky a 1 klučíka) po otci s PP a mámě bez PP. Kotátka chodí spolehlivě na kočičí wc, jsou řádně očkováná, odčervená, zvyklá na pejska, dítě a veškerý ruch... (více v detailu)
9 000
 Kč
Mainská mývalí koťátka s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Naše koťátka jsou s výborným rodokmenem, zvyklá na ruch domácnosti, vymazlená, odčervená, očkovaná, po testovaných rodičích. Koťátka jsou zvyklá n... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Po otci s PP koťátka Ragdoll již k ODBĚRU !!!
Přidáno včera - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím koťátka (3holčičky a 1 klučíka) po otci s PP a mámě bez PP. Kotátka chodí spolehlivě na kočičí wc, jsou řádně očkováná, odčervená, zvyklá na pejska, dítě a veškerý ruch... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 000
 Kč
Ragdoll koťátka po otci s PP již k ODBĚRU
Nabízím koťátka (4holčičky a 1 klučíka) po otci s PP a mámě bez PP. Kotátka chodí spolehlivě na kočičí wc, jsou řádně očkováná, odčervená, zvyklá na pejska, dítě a veškerý ruch ... (více v detailu)
9 000
 Kč
Koťátko do milující rodiny
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Náš černobílý 4. měsíční kocourek hledá nový domov. Je odčerven... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Kotatko holcicka Thajska x mix
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
S velkou láskou bychom vám chtěli oznámit, že naše milovaná kočička, Tygriska, se uvolnila z dlouhé rezervace. Maminka je thajská kočička a tatínek pochází z malebných Brd. Tygriska vyrůstá v teplém a láskyplném domácím prostředí, pod pečlivou veterinární p... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Britský kotátka zlaté činčily s pp
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Krásná stříbrná a zlatá koťata v barvě ny 25 a ns11 Připravena k přestěhování do nového domova. 1 zlatí kocourc a stříbrná holčička. Jsou zvyklí na vše... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 000
 Kč
Mazlivý moureček Gummo hledá svou rodinu!
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
kocourek, narozen cca 3-4/2024, KASTROVANÝ, (ev. číslo 2024/08/04), č. mikročipu 981020000780905 4 kocourci k nám byli odloženi majiteli po domluvě s městem Kardašova Řečice, jelikož jejich majitelé nezvládají péči o početnou kočičí skupinu, kterou mají v obecním bytě. Gummo je hodný, mazlivý kocour - skoro by se d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Bengálská koťátka
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Hledáme milující rodinu pro naše bengálské koťátka čistokrevná bez PP. K odběru budou během 14 dnů... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000
 Kč
Vymazlená koťátka
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Daruju vymazlenou černobílou kočičku. Zvyklá na psy a ostatní kočky, ruch domácnosti, naučená na kočičí WC. Zakapnuta prot... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Ragdoll koťátka bez PP
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k rezervaci nádherná čistokrevná koťátka plemene Ragdoll bez PP. 2 kocourky a 1 kočičku. Otec s PP, matka bez PP. Koťátka mohou do nových domovů odejít od 4.12. případně po domluvě. Budou naučena na kočičí škrabadlo a... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 000
 Kč
Koťátka
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Koťátka mají 8 týdnů, jsou velmi hravá a zvědavá, také jsou zvyklá na přítomnost psa (musí být samozřejmě hodný. Jeden je kocourek - ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Mazlivý zrzounek Harpo
Přidáno včera - Jihočeský kraj - SBAZAR
kocourek, cca 3 roky, KASTROVANÝ, (ev. číslo 2024/08/05), č. mikročipu 981020000780912 4 kocourci k nám byli odloženi majiteli po domluvě s městem Kardašova Řečice, jelikož jejich majitelé nezvládají péči o početnou kočičí skupinu, kterou mají v obecním bytě. Harpo je hodný, mazlivý kocour, zvyklý na ostatní kočky. Je čistotný. Chvilku mu trvá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Britská modrá koťátka
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásná koťátka britské modré kočky. Rodiče koťátek jsou pravidelně očkování, odčervení, testování na Felv. Koťátka v době odběru budou dvakrát očkovaná, čtyřikrát odčervená. Již jsou nauč... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
nabízíme mainslá mývalí koťátka
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme čistokrevná mainska mývalí koťátka bez PP po čistokrevných rodičích.Rodiče vlatníme u nás doma.Narodila se 10.5.2024. Matka i otec k vidění.Kotatka budou naučení na běž... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000
 Kč
Ragdoll koťátka bez pp
Ihned k odběru 3 nádherní ragdoll koťátka kocourci bez pp. Koťátka jsou 3x odčervené, očkované, plně socializované, naučené základním návykům a zvyklé na běžný chod... (více v detailu)
10 000
 Kč
Daruji roztomilá koťátka
Daruji vymazlene úžasné koťata. Jsou čistotná, zvyklá na písek. ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky