andulka vlnkovana krasna samicka, do dobrych rukou

Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
do dobrych rukou daruji rocni samicku. jeji otec po vystavnich rodicich. zacal nam doma konkurencni boj samicek, tak pro klid v ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč

Podobné inzeráty

Daruji krásná kotátka do dobrých rukou
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Daruji krásné 4 měsíční kotatka do dobrých rukou, rezavého kocourka a tříbarevnou kočičku,,která je milá a přítulná,zvyklá na kočičí toaletu... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Staroanglický Buldok daruji do dobrých rukou
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Ač velmi nerad a s těžkým srdcem bych rád daroval našeho rošťáka Arta. Je to roční štěně, je hravý energický nekonfliktní miluje jak psy tak lidi, k dětem bez problému může. Občas trpí na průjmy a sem tam na nějáký kožní problém. Mám k němu papíry s rodokmenem. Důvod darování: naše čerstvě narozená dcera má bohuže... (více v detailu)
Liberecký kraj
1
 Kč
Nabízíme kočičku do dobrých rukou Ostrava
Před 14 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme kočičku do dobrých rukou Ostrava naučená na záchod jí sama ... (více v detailu)
Neuvedeno
Daruji Koťátka Do Dobrých Rukou
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, daruji koťátka 2 holčičky (černá, mourovatá) a 1 kocourka (černý) do dobrých rukou. Narozeni začátkem května, takže ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Darují do dobrých rukou
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Darují do dobrých rukou pejska křížence bude mít rok narozen 5.11.2023. Pejska musíme dát pryč z důvodu strachu mé dcery. Musím držet pejska a dítě rozděleně. Proto nevím zda je pejsek v hodný k dětem má dcera a pejsek jsi ne vybudovali k sobě... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Andulky vlnkovane
Před 290 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobry den prodam dve andulky (spolecne)i s kleci do dobrych rukou muj syn ma alergie a proto si je nemuzeme nechat.Andulka zelena zvykla na jmeno Rikky umi na ruku a na rameno je mu 1,5roku.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Daruji do dobrých rukou
Před 215 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Kříženec. Daruji do dobrých rukou osmiměsíční štěně - matka labrador, otec vlčák, celý černý, řádně očkov... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ptactvo