Hodný, šikovný nyní 6měsíční Vojtík, mramorovaný

Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
moureček, hledá domov. Když se k nám dostal, tak byl vyplašený, bál se. Brzy si ale zvykl, nechal se hladit a mazlit. Může být jediným, milovaným kocourkem doma, ale na kočičí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Hodný, šikovný nyní 6měsíční Vojtík, mramorovaný
Před 1 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hodný, šikovný nyní 6měsíční Vojtík, mramorovaný moureček, hledá domov. Když se k nám dostal, tak byl vyplašený, bál se. Brzy si ale zvykl, nechal se hladit a mazlit. Může být jediným, milovaným kocour... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Klidnější, hodný, tmavší mourovaný 5měsíční Radim
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Klidnější, hodný, tmavší mourovaný 5měsíční Radim hledá domov v bytě. Radim rád papá, je tmavší a má výraznější pruhování. Může být jediným kocourkem doma, kde budou mít čas a chuť se Radimovi věnova... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Miloučké, hladivé bíločerné kočičky Mášenka a Dášenka
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
hledají domov v domku s bezpečným výběhem a nejraději společně. Maminka Mášenka s puntíčkem u čumáčku a bílým srdíčkem na zádech je 2,5letá a dcera Dášenka 1,5letá. Obě hodné kočičky bydlely na staveništi, kde mohly do teplého pelíšku. Stavebníci se o ně starali, vymazlili je. V útulku jsou mazlivé,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Miloučké, hladivé bíločerné kočičky Mášenka a Dášenka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Miloučké, hladivé bíločerné kočičky Mášenka a Dášenka hledají domov v domku s bezpečným výběhem a nejraději společně. Maminka Mášenka s puntíčkem u čumáčku a bílým srdíčkem na zádech je 2,5letá a dcera Dášenka 1,5letá. Obě hodné kočičky bydlely na staveništi, kde mohly do teplého pelíšku. Stavebníci se o ně starali, vymazlili... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Darujeme přítulnou kočičku
Před 7 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Její jméno je Jitka. Je strašně přítulná, milá, mazlík a vůbec netasí drápky, lehá si na záda a nechá se hladit na břiše a je mladá, tak třičtvrtě roku.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Zdarma
 Kč
Miloučké, hladivé bíločerné kočičky Mášenka a Dášenka
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
hledají domov v domku s bezpečným výběhem a nejraději společně. Maminka Mášenka s puntíčkem u čumáčku a bílým srdíčkem na zádech je 2,5letá a dcera Dášenka 1,5letá. Obě hodné kočičky bydlely na staveništi, kde mohly do teplého pelíšku. Stavebníci se o ně starali, vymazlili je. V útulku jsou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Tůňa hravé koťáko
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tůňa je odvážný a přátelský. S každým je hned nejlepší kamarád a chce se jen mazlit a mazlit. Jedno pohlazení stačí k tomu, abyste ho potom museli neustále přeskakovat. Drží se totiž pořád u nohy a čeká na další a další pohlazení, s ocáskem nadšeně nahoru a se srdíčkem doslova na packách. Tůňovou slabostí je jídlo. V jeho společnosti se naučíte všechno ze stolu i z linky rychle uklízet a schovávat, protože on rád ochutná ze všeho. Naučí vás toho ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Tůňa ❤ hravé koťáko ❤
Před 26 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Kocourek Tůňa je maličký žížaláček, samá packa a dlouhý ocásek. Když ho ale podrbáte na hlavičce a zahledíte se do těch jeho velikánských očí, nejde se nezamilovat. Tůňa je odvážný a přátelský. S každým je hned nejlepší kamarád a chce se jen mazlit a mazlit. Jedno pohlazení stačí k tomu, abyste ho potom museli neustále přeskakovat. Drží se totiž pořád u nohy a čeká na další a další pohlazení, s ocáskem nadšeně nahoru a se srdíčkem doslova na packách. Tůňovou slabostí je jídlo. V jeho společnosti se naučíte všechno ze stolu i z linky rychle uklízet a schovávat, protože on rád ochutná ze všeho. Naučí vás toho ale ještě mnohem více. Ukáže vám, co vše může být hračkou, kde všude je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rezavobílý mazlivý, šikovný 4měsíční kocourek Hynek
Před 82 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rezavobílý mazlivý, šikovný 4měsíční kocourek Hynek hledá domov. Může být kamarádem pro koťátko nebo pro čilou, snášenlivou kočičku – kocourka. Nebo jediným, milovaným kocourkem v rod... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
ELISE, ALLEN, NUDLIČKA hledají domov - kočka.
Před 245 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Elise, Allen a matka Nudlička pořád svůj vysněný domov hledají. Nudlička zažila už v životě spoustu neštěstí, když umřela její panička, páníček je vyhodil ven z domu s tím, že je občas krmil. Bohužel se nám jí podařilo chytit až, když byla opět březí. Nudlička umí být plachá,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
DAMIÁN - kocour.
Před 245 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kocourek hodný, ale ne na první pohled, hledá domov Damián (naroz 07/2023) umí být zdánlivě nepříjemný, osvojil si zabijácký pohled s ušima dozadu a krásné zasyčení, ale na víc nikdy nedojde. Hladit i nosit se nechá, hledá jen trochu lásky, která by z něj vypudila j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky