Entlebušský salašnický pes

Entlebušský salašnický pes
Před 298 dny - ANNONCE
Rocket (2 - 3 roky, 30kg) kříženec Entlebušského salašnického psa. Je takový náš Jekyll a Hyde. Pokud se mu člověk dostatečně věnuje, dopřeje mu spoustu pohybu a pozornosti, pak je Rocket úžasný, veselý a mazlivý pes. Pokud se ale nudí a cítí se nevytížený, změní se Rocket tak trošku v monstrum a do... (více v detailu)
Před 298 dny
Neuvedeno

Podobné inzeráty

ENTLEBUŠSKÝ SALAŠNÍCKY PES
ENTLEBUŠSKÝ SALAŠNÍCKY PES
Před 3 dny - BAZOS
Chovateľská stanica Swiper´s predá šteniatka s PP. Šteniatka sú po výstavne veľmi úspešných rodičoch, traja predkovia šteniatok boli Svetoví víťazi. Mama je ADAMANT-ROSE Orange Wings, šampiónka 6 krajín, splnila podmienky na získanie titulu C.I.B. (Medzinárodný šampión krásy). Otec šteniatok je DJ BRUNO von Semberweiden - nádherný psík, Medzinárodný šampión krásy, šampión ČR, SR a Rakúska. Obaja rodičia šteniatok majú výborné zdravotné výsledky - výsledky vyšetrení kĺbov sú DBK-A (DJ Bruno), DBK-... (více v detailu)
Před 3 dny
Neuvedeno
Entlebušský salašnický pes - štěňata s PP
Entlebušský salašnický pes - štěňata s PP
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nové rodiny ještě vyhlíží 1 holčicka a 2 kluci raubíři. Komplet odčervení, 2x naočkovaní, Dobře socializovaní, vymazlení, hraví. Rodokmen WKU, vhodní k dalšímu chovu i výstavám, viz https://www.moraviadogclub.cz/akce-2023/, ale hlavně jako úžasní parťáci pro celo... (více v detailu)
Před 7 dny
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Komondor Maxík k adopci
Komondor Maxík k adopci
Před 7 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Maxik je nádherný,verný, hravý,učenlivý pes,pokiaľ sa mu jeho pán venuje, za pohladenie a lasku Vám odovzdá celé svoje srdce Maxik je psík, ktorý vyžaduje pohyb a pozornosť a lásku od svojho majiteľa. Milujem prechádzky v prírode a rád sa učí nové veci za pamlsok. S fenkami je kamarát, aj s inými domácimi zvieratami. So psami nevychádza dobre.Je to ten najlepší parťák na obyčajné dni, bude sa Vám venovať... (více v detailu)
Před 7 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Entlebušský salašnický pes - 1 rok pes
Entlebušský salašnický pes - 1 rok pes
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Bart je zdravý roční pejsek s úžasně milou a mazlivou povahou, s rodokmenem WKU po naprosto zdravých a krásných rodi... (více v detailu)
Před 9 dny
Olomoucký kraj
10 000
 Kč
Stafordšírský bulteriér - krycí pes s PP nesoucí modrý gen
Stafordšírský bulteriér - krycí pes s PP nesoucí modrý gen
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
EXTERIÉR Aventador je pes elegantního typu, na delších nohách. Má samčí výraz, polovztyčené uši, mohutné čelisti, velice zřetelné lícní svaly a výrazný stop. Hlava je suchá, bez zvrásnění. Má tmavé oko, černou nosní houbu, nůžkový skus. Pyšní se mohutným krkem, kaudálně od něj potom výrazným kohoutkem. Hrudní končetiny jsou rovné, bez vytočených loktů a drží pevný postoj v záprstí. Hrudník je velmi dobrý, úměrný typu postavy teriéra, žebra jsou správně klenutá. Ave má často chválenou výbornou top linii. Pohyb má dynamický a nesbíhavý. Pyšní se výstavními tituly mezinárodní junior šampion, junior šampion a klubový junior šampion.   POVAHA Aventador je výborným společníkem. Je to velice kontaktní pes, empatický, opatrný a v běžném fungování bych ho popsala jako flegmatika. V momentě, kdy se však dostane k práci a sportu, mění se ve velice soutěživého jedince. Je to především běžec. Dlouhé tratě vedle kola mu nedělají žádný problém, jak ukázala i vytrvalo... (více v detailu)
Před 13 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LIAM - štěně, 6 měsíců
LIAM - štěně, 6 měsíců
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Kontaktní umazlený miláček hledá aktivní rodinu ...Výchovou nepolíbený Liam je velmi chytrý a učení ho baví. Bude potřebovat lidi, kteří ho zapojí do chodu rodiny, dopřejí mu dostatek pohybu a nadále ho budou učit novým, pro psí život potřeb... (více v detailu)
Před 22 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
SNOOPY - štěně, 6 měsíců
SNOOPY - štěně, 6 měsíců
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Láskyplné, miloučké, úžasné stvoření, z našich štěňat v útulku je ten nejrozumnější a nejpohodovější ...Je výchovou nepolíbený, ale je velmi chytrý a učení mu jde. Bude potřebovat lidi, kteří ho zapojí do chodu rodiny, dopřejí mu dostatek pohybu a nadále ho budou učit novým, pro psí život p... (více v detailu)
Před 22 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
TEO - štěně 6 měsíců
TEO - štěně 6 měsíců
Před 22 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pohodář, miláček, hračička, prostě bezva psí kluk...Je výchovou nepolíbený, ale je velmi chytrý a učení mu jde. Bude potřebovat lidi, kteří ho zapojí do chodu rodiny, dopřejí mu dostatek pohybu a nadále ho budou učit novým, pro psí život potřebným, věcem. Teo je naočk... (více v detailu)
Před 22 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 32 dny - ANNONCE
Fred - pes, věk 14 měsíců, kříženec, velikost střední, váha 15kg, očkovaný, čipovaný, kastrovaný  ….. HLEDÁME NOVÝ SKVĚLÝ DOMOV PRO FREDA ???????????? Začátkem května se ne vlastní vinou vrátil po 10-ti měsících z adopce Fred. Z rodinných důvodů... Ano, je to to miminko, co s námi bylo loni na PesFestu v parku Na Pankráci, kde zmoženo všemi zážitky z nabitého dne usnulo na misce s vodou ???? Fredík z miminka vyrostl v "minivlčáka"... (více v detailu)
Před 32 dny
Neuvedeno
Entlebušský salašnický pes
Entlebušský salašnický pes
Před 42 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Entlebušský salašnický pes. Nabízím k rezervaci štěňátka s PP. z chovatelské stanice Funny Bell, narozená 7.4.2024. Jedná se o středně velké plemeno s perfektní povahou, výborný hlídač a parťák, výbor... (více v detailu)
Před 42 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Jezevčík hladkosrstý
Jezevčík hladkosrstý
Před 45 dny - ANNONCE
Morty (1,5 roku, 9 kg) - to je tedy opravdu velmi aktivní malý rošťák. Doma ho tak trošku přestali zvládat, a tak Morty skončil u nás. Jinak je ale opravdu skvělý, mazlivý a ve... (více v detailu)
Před 45 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 45 dny - ANNONCE
Veselé, umazlené a hravé štěně, ze začátku může být k cizím bázlivý. Jakmile si ale zvykne bude skvělým parťákem. Je to hodně aktivní pejsek, tudíž bude potřebovat hodně pohybu ale i zaměstnat hlavu. Základní výcvik nutností. Bude z něj větší pes, lepší by byl tedy domeček a zahrádka. Pro opatrovníky a nové majitele – každý, kdo si chce osvojit pejska z našeho útulku, musí splňovat základní podmínky: mít trvalý pobyt na území ČR, mimo trvalého bydliště na úřadě být starší 18 let uhradit poplatek ve výši 200 Kč (v hotovosti) mít sociální podmínky takové, aby zajistil psovi alespoň základní standard. Je třeba se zamyslet, jak pejska z útulku budete přepravovat, a které věci je vhodné vzít s sebou – obojek, vodítko, náhubek, přepravní box nebo tašku. Pejsci přijatí do našeho útulku se nacházejí ve dvouměsíční tzv. ochranné lhůtě. Po tuto dobu ... (více v detailu)
Před 45 dny
Neuvedeno
Appenzellský salašnický pes - štěňátka
Appenzellský salašnický pes - štěňátka
Před 50 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Appenzellský salašnický pes. Nabízím k rezervaci krásná štěňátka s PP, po povahově i exteriérově kval. rodičích. Jsou zvyklá na děti, milují pohyb a svoji rodinu. Štěňata jsou odčervena, očk., čipována s europasem. Volní jsou pejskové černé... (více v detailu)
Před 50 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 56 dny - ANNONCE
Hero je mladý, aktivní, 9 měsíční psí rošťák, který byl nalezený sražený u silnice. Má již za sebou operaci kyčelního kloubu. Úspěšně se po této operaci zotavuje a hledá nový domov. Do budoucna by mu operovaná nožka neměla dělat problémy, přesto bychom uvítali domov beze schodů a uvědomělé páníčky, kteří jsou si vědomi toho že pro Hera není ideální extrémní zátěž. (20km denně) Váží 17 kg, rád se učí a objevuje nové věci. Potřebuje páníčky, kteří se mu budou aktivně věnovat. Je zvyklý na malé i velké pejsky a má rád i kočičky. Hledáme mu laskavý domov, kde bude členem rodiny, pouze s možností pobytu vevnitř. Žádná bouda, žádný živý zvoneček ... (více v detailu)
Před 56 dny
Neuvedeno
Bernský salašnický pes
Bernský salašnický pes
Před 56 dny - ANNONCE
Zorina jsme odebrali po 3 letech z adopce, majitelé přestali komunikovat a to, co jsme viděli při kontrole, se dá těžko popsat slovy. Pes žil v chodbě, v neskutečném nepořádku, špíně... Je zanedbaný, ale stále velmi hodný. Je mu zhruba 9-10let. Zorin je krásný velký medvídek. Je to miláček, rád rozdává pusinky, takových 40 kg lásky a dobroty. Zorin se poprvé dostal k nám z jednoho nechvalně proslulého útulku, který je už naštěstí zrušen. Zorin chce trávit čas s lidmi, chce být součástí rodiny, chce pozornost i mazlení. Není vhodný jako hlídací pes, protože by každého přivítal. Může bydlet v bytě stejně ... (více v detailu)
Před 56 dny
Neuvedeno
Jezevčík Zanzibar k adopci
Jezevčík Zanzibar k adopci
Před 62 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Aktivní, přítulný, veselý psík milující toulky přírodou Zanzibar má moc rád lidi, je velmi společenský a mazlivý.Je to typický představitel plemene, nikdy s ním nezažijete nudu a šeď :)V útulku je se svou maminkou Zariou, kterou má velmi rád a bylo by skvělé, kdyby ti dva mohli bydlet spolu, ale netrváme na t... (více v detailu)
Před 62 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Komondor kudrlinka Maxík k adopci
Komondor kudrlinka Maxík k adopci
Před 74 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Maxik je nádherný,verný, hravý,učenlivý pes,pokiaľ sa mu jeho pán venuje, za pohladenie a lasku Vám odovzdá celé svoje srdce Maxik je psík, ktorý vyžaduje pohyb a pozornosť a lásku od svojho majiteľa. Milujem prechádzky v prírode a rád sa učí nové veci za pamlsok. S fenkami je kamarát, aj s inými domácimi zvieratami. So psami nevychádza dobre.Je to ten najlepší parťák na obyčajné dni, bude sa Vám veno... (více v detailu)
Před 74 dny
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Entlebušsky salašnicky pes
Entlebušsky salašnicky pes
Před 80 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím k rezervaci posledního nejlépe hodnoceného pejska Entlebušského salašnického psa s PP a FCI z chovatelské stanice Funny Bell, narozená 7.4.2024. Nejlépe k uchovneníJedná se o středně velké plemeno s perfektní povahou, výborn... (více v detailu)
Před 80 dny
Pardubický kraj
40 000
 Kč
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 80 dny - ANNONCE
Majlo ❤ HLEDÁ AKUTNĚ DOČASNOU PÉČI ČI RODINU ❤ Majlo byl před časem zachráněn z romské osady a asi si tam nezažil nic pěkného. Přesto je ale akční, chytrý a zvědavý. Velice rychle se učí nové triky, zná práci s klikrem a velkou spoustu povelů, pro jídlo/pamlsek udělá cokoliv, na vodítku netahá a je zvyklý i na košík a klec. Naprosto zbožňuje společnost svého člověka, kterého bude provázet na každém kroku a bránit ho stůj co stůj...  Majlo je reaktivní v situacích, kdy se bojí, kdy narazí na něco/někoho neznámého, při rychlých pohybech rukou, proto Majlíkovi hledáme rodinu zkušenou a ochotnou s Majlem pracovat a navzájem se učit. Majlo hledá spřízněné duše, které ho neopustí... Pro Majlíka hledáme rodinu s dalším pejskem, který mu bude každý den ukazovat, že není potřeba se bát, a se kterým si bude moct hrát, protože to on má moc rád. Malí pejsci mu vůbec nevadí, velkých se na procházkách bojí a ze strachu na ně vyjíždí, ale v jiném prostředí, když se očuchají, s nimi už pak pro... (více v detailu)
Před 80 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 147 dny - ANNONCE
Majlo ❤ HLEDÁ AKUTNĚ DOČASNOU PÉČI ČI RODINU ❤ Majlo byl před časem zachráněn z romské osady a asi si tam nezažil nic pěkného. Přesto je ale akční, chytrý a zvědavý. Velice rychle se učí nové triky, zná práci s klikrem a velkou spoustu povelů, pro jídlo/pamlsek udělá cokoliv, na vodítku netahá a je zvyklý i na košík a klec. Naprosto zbožňuje společnost svého člověka, kterého bude provázet na každém kroku a bránit ho stůj co stůj.    Majlo je reaktivní v situacích, kdy se bojí, kdy narazí na něco/někoho neznámého, při rychlých pohybech rukou, proto Majlíkovi hledáme rodinu zkušenou a ochotnou s Majlem pracovat a navzájem se učit. Majlo hledá spřízněné duše, které ho už neopustí...   Pro Majlíka hledáme rodinu s dalším pejskem, který mu bude každý den ukazovat, že není potřeba se bát, a s kterým si bude moct hrát, protože to on má moc rád. Malí pejsci mu vůbec nevadí, velkých se na procházkách bojí a ze strachu na ně vyjíždí, ale v jiném prostředí, když se očuchají, s nimi už... (více v detailu)
Před 147 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 167 dny - ANNONCE
Pelé je rozkošný chlapeček, který v dospělosti bude většího vzrůstu, cca 20-25kg. Byl odebraný z družstva na jihu SK, kde jeho maminka, úplně divoká fenka, kterou se už 2 roky nedaří odchytit, porodila hromadu štěňátek – včetně Pelého – ve špinavé opuštěné maštali. Od tama se přes vymrznutý odchytový kotec dostali naštěstí do dočasných péčí v ČR a čekají na své nové rodiny. Pelé je velice chytré, šikovné a učenlivé štěňátko, které se už po pár dnech v dočasném domově se starším psím kámošem krásně socializuje, naučil se základní povely a suprově zvládá hygienické návyky. Chození na vodítku mu zatím ještě nejde, ale s trochou snahy se to rychle naučí. K cizím lidem je stále trochu nedůvěřivý, ale po pár dnech trpělivého a laskavého přístupu to z něj opadne. Perfektně mu pomáhá přitomnost vyrovnaného přátelského psího kámoše. Plnými doušky si konečně užívá pravý rodinný štěněcí život. Snášenlivost s kočkami a jinými zvířaty není vyzkoušená, ale je to štěňátko, které si na soužití s... (více v detailu)
Před 167 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 160 dny - ANNONCE
Představujeme Vám Gilberta. Je to zhruba pětiměsíční štěňátko, kříženec nejspíš bull plemene. Nenechte se ale mýlit, váží kolem osmi kilo. Nebude to tedy žádný obřík, spíš menšího vzrůstu. Je to milé štěňátko, plné energie, které potřebuje dostatek pohybu a vše naučit. Zatím není čistotný, i s tímto je potřeba počítat. Koho tedy hledáme? Aktivní a trpělivou r... (více v detailu)
Před 160 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 153 dny - ANNONCE
Lojza Evidenční číslo 211/23, odebrán z nevyhovujících podmínek 3.12. 2023 Plemeno:  kříženec středního plemene Pohlaví:  pes Rok narození  (cca): cca 2021 Datum nálezu : odebrán 3.12. 2023 Velikost:  střední / větší POKUD MÁTE O LOJZU ZÁJEM, ZAVOLEJTE NÁM  NA TEL. ČÍSLO 602 144 145 (9.00 - 17.00H). NA SMS ČI EMAILY  NEREAGUJEME,  pokud není domluveno jinak. Lojza byl původně psem mělnickým. Několikrát jsme ho odchytávali jako uprchlíka a s majitelem řešili možné nápravy. Ten se ho nakonec po čase vzdal a našel mu domov jinde. Bohužel velice nevhodný domov, odkud jsme Lojzíka začátkem měsíce prosince 2023 odebrali, společně s několika dalšími zvířaty ve špatném stavu, a rozhodli se ho přijmout k nám. Lojzík je pes, který má svou hlavu a své názory, snaží se je prosadit a to mu ne vždy vyšlo a byl zřejmě dost nepřiměřeně potrestán. První rodinu miloval, chránil, ale s nikým jiným nevycházel. Respektoval pouze svého majitele a na všechny ostatní byl poměrně ostrý, n... (více v detailu)
Před 153 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 664 dny - ANNONCE
EDIT 28.9.2022 - Roníka jsme vytáhli ven na asi hodinovou procházku. Zpočátku tahal, ale čím déle byl venku, tím více byl klidnější, mazlil se, dováděl, skákal po nás a byl fakt šťastný. Přímý kontakt se psem nebyl, pouze psi za plotem a na ně zdálky reagoval kňučením a zvědavým pohlede... (více v detailu)
Před 664 dny
Neuvedeno
Pes z útulku
Pes z útulku
Před 793 dny - ANNONCE
Béďa Evidenční číslo 175/15, nalezen 5.10.2015 Plemeno:  kříženec Pohlaví:  pes Rok narození  (cca): 2011 Datum nálezu : 5.10.2015 Velikost:  větší POKUD MÁTE O BEDŘICHA ZÁJEM, ZAVOLEJTE NÁM  NA TEL. ČÍSLO 602 144 145 (9.00 - 17.00H). NA SMS ČI EMAILY  NEREAGUJEME,  pokud není domluveno jinak.   Béďa je jasným důkazem toho, že věk je jenom číslo a neurčuje vlastně vůbec nic. Kromě pár šedin, které prosvětlují jeho jinak ryšavou srst, byste totiž opravdu nikdy neuhodli, kolik že tomuto rošťákovi ve skutečnosti je.  Nade vše na světě miluje hračky, hračky všeho druhu. Přetahování? Paráda! Aportování? Nejlepší! Žvýkání a cumlání až do rozpadu oné hračky? Absolutně ano! Rád se probíhá, chodí na procházky či jen tak zkoumá zákoutí výběhu, ale to vše musí s něčím v tlamě. Opravdu si na ně potrpí a pokud bychom mu pravidelně nekontrolovali kotec, brzy by se tam už ani nevešel. Každá hračka totiž musí být přeci řádně uložena a to nejlépe do jeho boudy, žádné dělení s ostatn... (více v detailu)
Před 793 dny
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Zvířata