Reptiland - Vyhřívaná podložka Trixie

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Vyhřívaná podložka Trixie pro terarijní zvířata. Důvod prodeje: nemám pro ní využití. Stav: cca. 3x použité při cestování. Velikost: 20 x 45cm Napájení: 220-240V, 24 W Stupeň krytí vůči vodě: IPX7 Doporučuji koupit s cestovní dózou. Koukněte na další inzeráty: Podomácku vyrobená cestovní dóza pro terarijní zvířata, terária, dóza na šváby, písek. K osobnímu převzetí na ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

5x Písek 5kg
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
5x Trixie Písek - Pouštní - bílý - 5kg Důvod prodeje: nemám pro něj využití, zbylé zásoby. Stav: nepoužité Barva: bílá Množství: 1 balení = 5kg Cena: 1 balení = 150,- 5 balení = 700,- Koukněte na další inzeráty: vyhřívaná podložka, terária, dóza na šváby, cestovní dóza pro terarijní zvířata. K osobnímu převzetí na místech: Zdarma: Mělník, Medonosy, Ml... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
Podomácku vyrobená cestovní dóza pro terarijní zvířata
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Podomácku vyrobená cestovní dóza pro terarijní zvířata, se vstupem pro vyhřívanou podložku. Důvod prodeje: nemám pro ní využití. Stav: použité, u madla prasklé, ale účel splní. Materiál: plast, cca 30l Vložíte podložku, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Podomácku vyrobená dóza pro chov švábů - krmivo.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Podomácku vyrobená dóza pro chov švábů, s prodyšným víkem. Důvod prodeje: nemám pro ní využití. Stav: použité, upravené víko Materiál: plast, 29l Kouk... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč
Trixie cestovní batoh Dan pro malá zvířata
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám cestovní batoh Dan, zn. Trixie. Nosnost max. 6kg. Rozměry: výška 44cm, šířka 34cm, hloubka 26cm. Batoh nejeví známky opotřebení, je jako nový, pře... (více v detailu)
Kraj Vysočina
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby