Predám valacha

Predám cmb vek 9 rokov naučený na všetky druhy prác cena je 2300 eur plus dohoda váha koňa je 760 kg
2 300
 Kč

Podobné inzeráty

Predám žrebca
Predám žrebca vek 10 rokov naučený na všetky druhy prác cena 2000 eur plus dohoda končím v lese
2 000
 Kč
Predam kobylu klisnu
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Predam jeden a pol roka staru kobylku, nekope nehryzie výborná povaha bude velmi šikovná aj ako rodinný kon aj do športu je to kríženec arab... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Predám žrebca/ valacha
Ponúkam na predaj krásneho 3 ročného žrebca. Momentálne je v základnom výcviku. Obsadnuty. Zvyknutý na každodennú manipu... (více v detailu)
88 000
 Kč
Predám valacha Percheron
predam spolahlivy chladnokrvny valach, dva a pol rocny, 165 cm merane palicou, odporucam a... (více v detailu)
Neuvedeno
Predàm
Predàm 3 rocna kobilka velmi kludna ide sedla aj kocika viska 150 cm velmi kludna cena 2000 eu.
VALACH DO ŠPORTU
Predám krásneho 6 r. valacha veľmi priateľskej povahy, KVH cca 164 cm, ukrajinský pas. Baloubet du Rouet/Quidam de Revel Valach je mimoriadne ľahko jazditelný s veľkou perspektívou do drezúr (aj do vyšších), má krásne a pravidelné chody s potenciálom do športu. Absolvuje ve... (více v detailu)
Minerálka pro koně granule Hoveler reformin
Prodám zbylé 2kg minerálky v granulích pro koně Hoveler Reformin Plus
Predám parelky
Predám parelky pre viac info píšte spravu alebo volajte.
Neuvedeno
Pony valach Welsh sekce A
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji valacha plemene WP sekce A, narozeného 2.5.2022 v barvě tmavý plavák. Gaston je u nás odchovaný valach, žijící ve smíšeném stádě, v režimu 24/7. Bezproblémový, zvyklí na základní manipulaci, kováře i veterináře. Zvyklí na ošetřování dětmi, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
45 000
 Kč
valach 9 let
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám valacha 9 let, skvělý charakter, zdravý, rtg. k dispozici, vhodný k dětem, na vyjížďkách i jízdárně spolehlivý, velmi dobře naježděný, kvh 162cm, ve stádě bezproblémový ,na koních nezávislý , přeprava, kování, veterinář skvělý. Zvyklý 24/7 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Predám BLU-RAY no.2
Predám BLU-RAY. Všetky sú ešte zabalené. -BLU-RAY Piano (zabalené) 5 eur -BLU-RAY Powaqqatsi (zabalené) 8 eur -BLU-RAY Naqoyqatsi (zabalené) 8 eur -BLU-RAY Björk-Biophilia L... (více v detailu)
Neuvedeno
Přívěs pro koně Böckmann Duo
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám přívěs pro dva koně Böckmann Duo. Rok výroby 2017. Po celou dobu jeden majitel. Přívěs je v TOP sta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
160 000
 Kč
Predam sportoveho pony A
Predam takmer 5 rocneho sportoveho pony A, s vybornym povodom, 132 cm, import Holandsko, aktualna vykonnost 80-90 cm, potencial vyssie. Jemny... (více v detailu)
250 000
 Kč
Valach Aph x APA x ČT
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 3 letého vymazleného Valacha narozeného 15.5.2021. Matka ČT x Aph Otec appalosa: Redeagle Bodegah Sin Lucky je mazel , kontaktní , na lonži umí všechny chody ... I Nějaké bubaky umíme ... Je to svéhlavý koník ale když to s ním člověk umí tak všechno oplatí . Kovář, veterinář bezproblemu. KVH +- 145. Momentálně je přes den výběh přes noc box 12/12, dříve ustájen 24/7 . dobře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
110 000
 Kč
Valach Čmb
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám chladnokrevného valacha Čmb 11 let, zvyklý na děti, ježděný, jemný Pro... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
60 000
 Kč
Prodám šestiletého skokového valacha
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám letos 6ti valacha po Caesar 3 z JLB Wavo Christie po Lordano. Otec má vlastní výkonnost T** (150) a matka ST** (140), jeho sourozenci se účastní vyšších parkurových závodů. Valach je hodný jak pod sedlem, tak na ošetřování. Zvyklý na veškerou manipulaci – sprcha, kovář, veterinář, nakládání. V boxe velký mazel. Na vyjížďkách klidný, chodí ven jak sám, tak s koňmi, nedělá mu problém silniční provoz. Kovaný na předek, boxovaný, na celý den chodí do výběhu do smíšeného stáda, kde je naprosto bezproblémový. Na jízdárně trošku tlačivý, jemný, ale k ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350 000
 Kč
BMX
Predám BMX 20 pôvodný zachovalý krásny stav. Všetko originál cena 200 e... (více v detailu)
5 000
 Kč
Valach Arabský plnokrevník
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zvažuji prodej Arabského plnokrevníka TM Amir. Hnědák, KVH cca 150cm. Otec: Hadidy al Shaqab, matka: TF Rea. Narozen 11/2019, takže teď bude 5-letý. Zvyklý na auta, traktor, děti, psy. Přeprava, kovář, holení bez problémů. Prošel výstavním výcvikem. Amir je jemný, citlivý a totéž si vyžaduje od svého j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150 000
 Kč
Shetland pony hřebec ježděný dětmi
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Platí do smazání: prodám hřebce ryzáka plemene Shedland pony s průkazem Čr bez původu, hřebec je ježděný dětmi v kroužku u koní a je naučený chodit i ve vozíčku v zápřahu. Zvládá být v ohradě i bez koní jen s dalšími hospodářskými zvířaty, může být i ve stáji sám v boxe. KOník je bez problémů na ošetřování kováře veterináře neřeší, je to hřebec když projde kolem kobyla tak řehtá ale nest... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 000
 Kč
Zetor 9641 forterra ( predny kardan PVH)
Predam zetor fortera 100 koni dovezeny s holandska. S tp a spz predna celna hydravlika predny kardan radial pneu vsetky 4 nove v hodnote 2800 eur Vzduchova grammer seda... (více v detailu)
Predám arabského plnokrvníka
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám arabského plnokrvníka .11ročný valach. Je prijazdený ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pony valášek
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Valach pro začátečníky Z důvodu zrušení turistické stáje, prodám hodného a spolehlivého valacha v typu pony. Věk 18 let Výška cca 140cm Mohutné postavy, vhodný jak pro děti tak dospělého do 80kg. Očkování, odčervení, kovář, veterinář vše bez problémů. Na ošetřování též hodný, zvyklý stát uvázaný. Ježděný v Anglii i padu. Spíše pomalejší typ koníka, ale záleží na jezdci. U nás ježděný dětmi od 10let v terénu za koněm nebo v kruhovce. Neřeší jestli jde první, druhý nebo čtvrtý. Spolehlivý i na samostatné vyjížďky. Zvyklý celoročně na pastvině, ale... (více v detailu)
Plzeňský kraj
55 000
 Kč
Kamaradka se poohlíží po životním parťákovi
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kamaradka se poohlíží po životním parťákovi. Ke svému koni. Sháním koníka na rekreační ježdění, toulky přírodou. Nemám sportovní ambice. Požadavky: Věk od 5-8 let. Jen Kobylu. Kvh 160cm a víš. Zdrava, bez úrazů a bez zlozvyků. Klidného, vyrovnaného koně co se rád proběhne po lo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ponúka nový domov
Ponúkam ustajnenie 24/7 ktoré má pri dome na samote a budem ich mať stále pod dozorom samozrejme s všetkých čo treba nonstop seno,voda pravidelná korektúra chodí každých 5 tyždňov, fyzio a zubár pravidelne podľa potreby a dva prístrešky. Zháňam spoločníka pre môjho valacha keďže si ho beriem domov z ustajnenia a nechcem aby ostal sám mám zabezpečené všetky potrebné podmienky pre koňa samozrejme môžeme sa dohodnúť na návšteve a vše... (více v detailu)
Neuvedeno
Predam tažnu chladnokrvný kobylu
Predam tažnu chladnokrvný kobylu 14 mesiacne vyska 150 cm naucena ide koc mozna vyskusat vel... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství