Gordonsetr štěňata s PP

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Očekáváme vrh ,,C" štěňátek Gordon Setter začátkem listopadu 2024. K odběru štěňátka budou začátkem ledna 2025. Přijímáme rezervace na telefonním čísle +420 608 245 055 Štěňátka budou očipována, odčervena, naočkována. Budou mít průkaz původu a cestovní pas zvířete. Cena štěňátka je 20 000,- CZK Rodiče štěňátek jsou lovecky upotřebitelní, ale jsou to také velmi přátelští, o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč

Podobné inzeráty

Štěňata Gordonsetr
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Štěnátka se narodí začátkem listopadu a k odběru budou začátkem ledna. Budou mít průkaz původu, budou očkov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Gordonsetr štěňata s PP
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Štěňata se narodí začátkem listopadu a k odběru budou začátkem ledna. Budou naočkovaná... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
20 000
 Kč
Stafordšírský bulteriér bez PP
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej poslední štěňátko fenky Sb. Fenka má 9 týdnů je odčervená, očipovaná a naočkovaná. Rodiče s PP
Jihomoravský kraj
15 000
 Kč
Š´teňátka gordonsetra s PP
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Chovatelská stanice Love My Chocolate Soul zadá štěňátka gordonsetra výborných kvalit s PP. Přijímáme rezervace na štěňátka,která se nám narodila 11.10.2024 v krásném poměru 4 kluci a 4 holky. V případě zájmu o štěňátko či konzultace a dotazů, mě prosím kontaktujte. Štěňátka budou vhodná pro loveckou kynologii, výstavy, sportovní aktivity, budou skvělými rodinnými členy domácnosti, úžasní k dětem, nekonfliktní ke psům. Předpoklad vyrovnané povahy, skv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Štěňátka gordonsetra s PP
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Love My Chocolate Soul zadá štěňátka gordonsetra výborných kvalit s PP. Přijímáme rezervace na štěňátka,která se nám narodila 11.10.2024 v krásném poměru 4 kluci a 4 holky. V případě zájmu o štěňátko či konzultace a dotazů, mě prosím kontaktujte. Štěňátka budou vhodná pro loveckou kynologii, výstavy, sportovní aktivity, budou skvělými rodinnými členy domácnosti, úžasní k dětem, nekonfliktní ke psům. Předpoklad vyrovnané povahy, skvěl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Štěně staford pitbull
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den nabízíme štěňátka narozena 05.10.2024 3 fenky a 1 pejsek ,štěňátka budou očkovan... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Americký stafordširský teriér s PP
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice The Perfect Gem přijímá rezervace na štěňátka Amerického stafordširského teriéra s PP. Oba rodiče jsou typičtí představitelé plemene s výbornými zdravotními výsledky a úžasnou povahou. Otec štěňátek je mladý, krasný pes a několikanásobný šampion. Matka štěňátek je na výstavách také velmi hezký hodnocena. Štěňátka budou zvyklá na běžný ruch domácnosti... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Malinois s PP
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme volné pejsky k rezervaci - vrh "E" po rodičích Angee z Chejlavy x Tyfus de l'Envol du Foenix . Rodiče mají nadstandardní zdravotní vyšetření, jsou vyrovnaní a oba mají velkou chuť do práce. Máme volnou fenku a... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rotvajler štěňata
Štěňátka nar.16.9.volné 4 holčičky 1 chlapeček. Budou odčervení oč... (více v detailu)
10 000
 Kč
Poptávám štěně anglického kokršpaněla s PP
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, poptávám štěňátko anglického kokršpaněla, pouze s PP. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Štěňátka Golden retriever s PP
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím rezervaci na štěňátka Zlatého retrievra, po výborných rodičích. Štěňátka budou odčervená, očkovaná,... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Bišonek bez PP
Před 1 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám štěňátka bez PP. Jsou očkovaná, čipovaná , již k odběru. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 000
 Kč
Jorkšírský teriér s PP
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím štěňátka kluky ihned k odběru pouze na mazlíčka. Štěňátka jsou kompletně očkovaná, odčervená, čip, sebou si odnesou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Border Kolie s PP
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Chovatelska stanice zadá štěňátka Border Kolie s PP. Štěňátka jsou pravidelně odčervovana, očkovaná a čipovana. Velký důraz klademe na správnou socializaci a nový domov si pečlivě vybíráme. Štěňátka budou vhodné na výstavy, psi sporty nebo aktivní parťák. Oba rodiče jsou velmi vyrovnané klidnější povahy.Oba rodi... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Flat coated retriever - štěňata s PP k zadání
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Rodinná chovatelská stanice Cedletes hledá milující a stabilní domovy pro štěňátka flat coated retrievrů - máme holky i kluky. Flat je přátelské a milé povahy, vhodný jako společník a rodinný parťák. Je aktivní a mi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Dalmatin bez PP fenečka
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den. Štěňátka budou k odběru po 1.11 po 8tydnu Do začátku dostanou chovatelský balíček./granulky jaké papaji,hračku,masíčko/ Miminka budou odčervené. Očkované. Cipovane. M... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Jorkšírský teriér s PP
Před 2 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nabízím štěňátka kluky ihned k odběru pouze na mazlíčka. Štěňátka jsou kompletně očkovaná, odčervená, čip, sebou si odnesou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Německý ovčák štěňata
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Přijímáme rezervace na štěňata Německého ovčáka. Oba rodiče RTG negativní, několik zkoušek z výkonu a mnoho úspěchů. Štěňátka budou vhodná jak na c... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Papillon - štěně s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím dvouměsíční štěňátko - fenečku papillona. Je zdravá, veselá, nebojácná, dobře jí granule, má nůžkový skus a předpoklad dobré povahy i dlouhé srsti po rodičích. Vyrůstá s bratrem, je zvyklá na děti a běžný provoz domácnosti. Zatím je hodně tmavá, ale v dospělosti bude mít světlejší obličej s hnědými znaky. Češeme ji a zvykáme na obojek i vodítko, má cestovní pas. Matka je česká šampio... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Štěňátka australský ovčák bez PP
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Dobrý den Dne 12.9 jse mi narodily štěňátka autralských ovčáků celkem 8 štěňátek 6 kluků a dvě holky Volné jsou holka Black Tri Holka Red Merle Dvakrát kluk Black Tri Kluk Red Tri Kluk Red Merle Kluk Blue Merle Štěňátka budou k odběru kolem 12.11 Budou naočkov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 000
 Kč
Britská koťátka bez PP
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k rezervaci 4 britská koťátka bez PP. Narozena začátkem září. K odběru budou kon... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 000
 Kč
štěňata Borderteriérů s PP
Před 5 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji štěňátka Border terierů s PP. Pejsky i fenky. S odběru začátkem pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Dobrman s PP - štěňata
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Strážci hráze přijímá rezervace na štěňátka vrhu A. Štěňátka mají předpoklad pro vyrovnanou a přátelskou povahu. Vzhledem k tomu, že rodokmen štěňátek je z nezanedbatelné části pracovní, budou vhodnými kandidáty i pro aktivní majitelé, kteří se budou chtít věnovat jakémukoliv odvětví sportovní kynologie nebo pouze hledají aktivního parťáka.. Chovatelská stanice Strážci hráze, vrh A - matka: Beretta Devil He... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Štěně
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám krásné štěňátko jezevčíka trpasličího bez pp černá s hnědým pálením starý 8 týdnu k odběru ihned štěňát... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500
 Kč
Čivava krátkosrstá štěňátka s PP FCI
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice prodá velmi krásná štěňátka krátkosrstých čivavek s průkazem původu. Štěňátka budou při odběru čipovaná, několikrát odčervená, očk... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky