Prodáme letošního hřebečka AMH

Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zprostředkovávám prodej letošního hřebečka *2024. - hřebeček je 24/7 - strouhán pravidelně -odčervován - je stále s matkou- neodstaven - matka je k vidění na jedné z fotografii - matka i otec ... (více v detailu)
Liberecký kraj
24 500
 Kč

Podobné inzeráty

Prodej loňského hřebečka AMH
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zprostředkovávám prodej AMH. Narozen * 2023 - byl 24/7, teď je přes den venku v noci v boxe s druhým hřebečkem - pravidelně strouhán -odčervován - k vidění jak matka tak i otec ... (více v detailu)
Liberecký kraj
24 500
 Kč
Prodáme valacha miniponika.
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Zprostředkovávám prodej valacha pony. *2017 - velikostně je zhruba do 90cm - byl ježděn dětma, teďkon z nezájmu dětí pouze na pastvě -24/7 - pravidelně strouhán -pravide... (více v detailu)
Liberecký kraj
26 500
 Kč
Hřebeček AQH x HFL, 50% AQH
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k rezervaci krásného letošního hřebečka po otci AQH HOLLYWOOD BUCKSKIN. Zvyklý 24/7 i box, vyrůstá ve stádě, zvyklý na auta a provoz, milá a přátelská povaha, kontaktní, má za sebou první korektury, znalý základní manipulace a ošetřování, hřebeček je mohutný se silnou kostrou, hezky nasvalený.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Pony hrebecek
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám hřebečka 9r.hodny.nekouse,nekope.
Pardubický kraj
Neuvedeno
Irský cob, hřebeček
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Úžasný komunikativní hřebeček irského coba, narozený 27.5.2024. Matka Reggie Vrbická VII, 1.prémie. Otec Nydal's eyes cream To... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Drezurní hřebeček
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka narozeného v březnu po otci Ironman Black M (Asgards Ibiza x Weltmayer). Matka Fleur de Lis (Fair Game x De Niro) byla jako 4letá ježděná a umístila se na 4.místě na finále KMK, kdy byl vyzdvihován ze... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Hřebeček na prodej
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám mladého hřebečka, moc hodný. Bude vhodný do sportu (parkur, drezura,..). PARIS, narozen 15.5 2023, otec SUMMER BLACK BAR (aph) ,z matky PERI ( matka plnokrevná PUBLICITA(FR) a otec andalusan HALCON XXVI),zapsan jako typ teplokrevný. Hříbáta jsou odčervená, mají vystavené modré knížky. Hříbata jsou od mala vychovávaná ve smíšeném stadě, ošetř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
140 000
 Kč
Hřebeček po Glamourdale
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám krásného hřebečka ( nar. 5/2024) po vynikajícím drezůrním hřebci Glamourdale (3.místo olympiáda Paříž 2024).Matka Carmen po Christon. Hřebeček zvítězil na výstavě hř... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodám hřebečka APH
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
úžasného hřebečka APH. Narozený 10.3 2024. barva Gold Champagne Tobiano. Maminka: M.Bueno Princess Jackie v 5 panel N/N ETC CZ ji, tatínek O.Wins Shine rodiče sportovně vedeni. Hřebeček je opečovávaný i 6ti letou holčičkou. Je vychovaný, zvyklý na b... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Shetland pony standard s pp
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letošního hřebečka jménem BB KING Z matky Laura Domino Po otci Bruce Domino Hřebeček vyrůstá ve stádě 24/7 Je moc ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Drezurní hřebeček na prodej
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Fill the Void. Hřebeček narozený 16.04.2024. Matka Senora Rockford (Secret x Rubin Royal) otec Firestone KWPN ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150 000
 Kč
Palomino hřebeček AQH
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Krásný osvalený palomino hrebeček po Wins Shine. Nar. 05/2023. Americký Certifikát původu, české dokumenty. 5panel Čistý, Myhm N/My Očkovaný, pravidelně odčervený, pravidelná korektura kopyt. Zvyklý na základní manipula... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hřebeček na prodej č. 3
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám mladého hřebečka. LUKAS VON SONY, narozen 3.5 2022, po otci SUMMER BLACK BAR(aph), z matky LIDUŠKA, plemeno typ teplokrevný. Hříbáta jsou odčervená, mají vystavené modré knížky. Hříbata jsou od mala vychovávaná ve smíšeném stadě, ošetřovaný dětmi, nikdy netrpěli na žádné nemoci, rodiče prověřeni ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pony shetty hřebeček
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Z rodinných důvodu prodáme ponny Shetland hřebeček 3 roky... Trošku temperamentní ale jinak hodnej. Zvykle... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 900
 Kč
Hřebeček po Eldorado 45
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji prémiovaného hřebečka nar. 3.5.2024. Matka Laureta ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
95 000
 Kč
Prodám Pony valachy
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dva valachy Český sportovní pony narozené 2023. Výška v dospělosti cca 130 cm KVH 100% zdraví. Zvyklí 24/7 venku, s přístřeškem. Vyrůstají ve smíšeným stádě s 10 koňmi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
Hřebeček , narozený 6/2024,Lusitano x A1/1
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám letošního hřebečka po lusitano hřebci Quiosque z plnokrevné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hřebeček pony
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím hřebečka pony , narozeného 2023. Vychovaný, mazel, pravidelně očkovaný, odcerveny, strouhaný. M... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55 000
 Kč
Hřebeček po Giljandro Van Den Bosrand
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hřebeček po Giljandro Van Den Bosrand, z matky po Carismo. Narozen 4/2024 Hřebeček je korektní, pravidelně strouhaný. Odchovávaný ve stádě s režimem 24/7, chodí 1 x denně... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pony hřebeček
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme hřebečka otec plemenný hřebec SHP v mini typu, matka bez původu. Hřebeček je kontaktní, pr... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 000
 Kč
Hřebeček 3/4 APH
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku. Matka po APH,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70 000
 Kč
Půlroční hřebeček 50 % P.R.E
Po zrušené rezervaci znovu nabízím hrebecka 50% P.R.E. Otec P.R.E hřebec Boticario de la Rosa. Matka ČT x appaloosa Gicobe girl. Hřebecek je moc hodný, mazlivý, naucen základním navykum (ohlavka, vodení, dávání noz... (více v detailu)
48 000
 Kč
odstavče hřebečka otec 3006 Companieor
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám odstavče hrebečka, červený bělouš. Narozen 29.5.2024, otec 3006 Companiero, matka po 2225 Cola, Lantaan, Lopez. Matka nepravá sestra Stallyria - vítězka severomoravské přehlídky ČT a finalistk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70 000
 Kč
Prodám klisnu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám klisnu 9 let Zantarka po otci Guidam Sohn z matky po Lan... (více v detailu)
Středočeský kraj
350 000
 Kč
Letošní seno 12 balíků
Prodám 12 balíků letošního sena (červnová seč) z Moldavy. - Dubí u Teplic - Odvoz nutný vlastní. - 450,-/ks - Při ... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství