Divoška Aranka, 3 měs.

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Aranka je malá divoška, se kterou se nikdy nebudete nudit. Je ručně dokrmená od malého koťátka, takže je výborně socializovaná s lidmi i kočkami. Je akční, hravá, zvědavá opice, ale když se vyřádí, skočí vám do klína nebo vleze za krk, vrní jak traktůrek a spokojeně usne. Je to takovej čertík, malej, ale šikovnej! Je chytrá a vynalézavá. Její oblíbená hračka je účtenka zmuchlaná do kuličky. Tu si pak nos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Aranka, 3 měs.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aranka je drobná kočička narozená začátkem července a ručně dokrmená, takže výborně socializovaná s lidmi i kočkami. Je velmi akční, hravá, zvědavá, ale když se vyřádí, skočí vám do klína a stulí se na něm do klubíčka. V novém domove potřebuje mít aktivního kočičí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Ultramazlivý Šmoula 3 měs.
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Šmoula je od malička ručně dokrmený, takže je výborně socializovaný s kočkami i s lidmi. Tenhle kluk se rozvrní jak motůrek, jen co ho vezmete do ruky. Hodí se k vám, pouze pokud vám nevadí, že vám bude lézt až do obličeje, otírat se o vás, oždibávat, ochutnávat, okusovat ucho a olizovat vlasy. Umí ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Růženka, 3 měs.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Růženka je narozená začátkem července, ručně dokrmená, takže výborně socializovaná s lidmi i kočkami. Je hravá, ráda řádí hlavně se sestřičkou Arankou, trochu oprsklá :D, ale taky uvrněná mazlinka. V novém domově potřebuje mít hravé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Šmoula, 3 měs.
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Šmoula je kocourek narozený na začátku července, ručně dokrmený, takže výborně socializovaný, umazlený, uvrněný. Je očkovaný čtyřvakcínou, důkladně odčervený. Tenhle kocourek se pro vás hodí pouze, pokud vám nevadí, že vám bude lézt až do obličeje, otírat se o vás, oždibávat, oc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Devil, 5 měs.
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Devil je květnové koťátko, které bylo spolu s maminkou a dvěma sourozenci zanecháno v přepravce na jedné mostecké veterině. Má za sebou dlouhou léčbu, dnes je z něj ale krásný a zdravý kluk! Díky prodělané nemoci je malý a nejspíš už drobný zůstane. Devil je zlatíčko, moc hodný kocourek, ale mazlit se stále ještě neumí. K lidem je velmi... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Kocourci
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hledá se nový domov těmhle třem krasavcům ❤️ Kdo by měl zájem nebo o někom věděl, tak piste. Pouze do dobrých rukou
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Juno ❤ hravá mladá kočička ❤
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Svou novou milující rodinu vyhlíží roztomiloučká Juno. Budete to právě vy, kdo se do ní bezhlavě zamiluje? Juno hledá zábavné a akční lidi, kteří by se s ní hráli a dováděli co to jen půjde. Ona má energie a dobré nálady snad pořád na rozdávání a určitě by chtěla poznat někoho, s kým by si v tomhle jednoduše sedla. Miluje všechny hračky, ráda běhá a skáče, ale i když je to zlobivý čertík, moc ráda se taky pomazlí, hlavně večer, když je čas zavrtat se do peřiny. S dalšími kočičkami Juno vychází dobře a podobně zábavný kočičí parťák či parťačka by jí v novém domově nevadili, není to ale podmínkou, pokud bude mít dost zábavy i jako zbožňovaný a rozmazlov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Most pro kočky nabízí: Čertička 5 měs.
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Čertice je narozená cca 4-5/2024. Je to hravé veselé kotě. V novém domově by měla mít parťáka na lumpárny, aby se sama netrápila. Je očkovaná, odčervená, testovaná na FIV a... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
KATRIN K ADOPCI - přátelské zlatíčko, vhodná k dětem
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Katrin je krásná dvouletá fenečka střední velikosti, která také touží zažít, jaké to je mít rodinu, kde je chtěná a milovaná. Katrin je zlatíčko, je přátelská, chytrá, učenlivá, na vodítku netahá. Lidi miluje, je vděčná za každou pozornost, pohlazení, pomazlení. Je vhodná i do rodiny s dětmi. S ostatními psi i fenkami je kámoška, může tedy i do rodina, kde by měla psího parťáka. Ke kočičkám ji nedoporučujeme. Datum narození: 1.7.2022. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná, kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatel... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Darujeme černého kocourka
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Darujeme půlročního černého kocourka, je velmi mazlivý, hravý a pořád vrní zaslouží si úžasný domov J... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Kočička jednoočko Mari
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jednoočko kočička Mari - maličký drobeček, ještě kočičí miminko. Kočičí holčička. Je velmi chytrá, až mazaná by se chtělo říct. Má své mazlící chvilky, kdy se k vám tulí, vrní a mazlí, ale pak začne řádit jako Černá ruka. To, že má jen jedno očičko jí absolutně v ničem nebrání, tj. nebrání jí to v žádných lump... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Čertice, 5 měs.
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Čertice je narozená cca 4-5/2024 a jako jediné kotě narozené v této době od nás ještě nenašla domov! :( Je to hravé veselé kotě. V novém domově by měla mít parťáka na lumpárny, aby se sama netrápila... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Juno hravá mladá kočička
Před 153 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Svou novou milující rodinu vyhlíží roztomiloučká Juno. Budete to právě vy, kdo se do ní bezhlavě zamiluje? Juno hledá zábavné a akční lidi, kteří by se s ní hráli a dováděli co to jen půjde. Ona má energie a dobré nálady snad pořád na rozdávání a určitě by chtěla poznat někoho, s kým by si v tomhle jednoduše sedla. Miluje všechny hračky, ráda běhá a skáče, ale i když je to zlobivý čertík, moc ráda se taky pomazlí, hlavně večer, když je čas zavrtat se do peřiny. S dalšími kočičkami Juno vych... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Juno ❤ hravá mladá kočička ❤
Před 153 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Svou novou milující rodinu vyhlíží roztomiloučká Juno. 😻 Budete to právě vy, kdo se do ní bezhlavě zamiluje? Juno hledá zábavné a akční lidi, kteří by se s ní hráli a dováděli co to jen půjde. 🤩 Ona má energie a dobré nálady snad pořád na rozdávání a určitě by chtěla poznat někoho, s kým by si v tomhle jednoduše sedla. Miluje všechny hračky, ráda běhá a skáče, ale i když je to zlobivý čertík, moc ráda se taky pomazlí, hlavně večer, když je čas zavrtat se do peřiny. 🥰 S dalšími kočičkami Juno vychází dobře a podobně zábavný kočičí parťák či parťačka by jí v novém domově nevadili, není to ale podmínkou, pokud bude mít dost zábavy i jako zbožňovaný a rozmazlovaný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky