YITAHOME odpružený kočárek pro psy 3v1 No- zip

YITAHOME odpružený kočárek pro psy 3v1 No- zip
Před 71 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový YITAHOME odpružený kočárek pro psy 3v1 No- zip, černý / zlatá konstrukce. Kočárek je nový s dokladem a zárukou, cena je pevná. Korbu kočárku můžete použít s podvozkem jako kočárek nebo přenosnou tašku a taky jako autosedačku. Snadno uzavíratelná korba technologie NO-ZIP vám umožňuje získat přístup k vašemu domácímu mazlíčku, aniž byste museli rozepnout zipy. NO-ZIP lze snadno otevřít a zavřít během několika sekund. Nástup na druky a žádný boj se zipy. U tohoto kočárku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 990
 Kč

Podobné inzeráty

Kočárek pro psy - nový
Kočárek pro psy - nový
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela nový kočárek na psy, byl rozbalen pouze jednou za účelem nafocení do reklamy. Zde odkaz na produkt u výrobce s dalšími podrobnostmi: https://www.coolpet.cz/kocarek-pro-psy-kocky-a-jina-zvirata/ Pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 900
 Kč
Sportovní kočárek pro psa
Sportovní kočárek pro psa
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sportovní kočárek Smart 2v1 ZooPlus Exclusive.Velmi snadná montáž, rychle zapojíte za kolo nebo změníte na kočárek. Velikost D123xŠ71xV105 cm. Vhodné pro přepravu psa, koček nebo staších méně pohyblivých zvířat ( po ortopedických operacích). Nosnost do 30 kg. Kočárek má nepromokavou úpravu, ot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Dávkovač krmiva pro kočky / malé psy
Dávkovač krmiva pro kočky / malé psy
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Dávkovač krmiva pro kočky Pro suché i mokré krmivo Snadno použitelné digitální hodiny umožňují naprogramovat až pět individuálních pórů jídla Pět velkých přihrádek na krmivo pojme 330 g (3/4 libry) krmiva (nebo stejné množství suchého krmiva) – stačí pro dvě kočky nebo malého psa Dvojité chladící náplně (součástí balení) pomáhají... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490
 Kč
Kočárek 3v1 TOP
Kočárek 3v1 TOP
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám kočárek - trojkombinace BabyMerc Q9. Barevná kombinace je na zakázku - černý rám a růžovo-šedé domplňky. Pěnová kolečka jsou otáčecí i s aretací. Nastavitelné odpružení + nastavitelné madlo rukojeti. Držák na pití, taška ke kočárku je dělaná jako batůžek. Nákupní košík je hluboký a prostorný + uzavíratelný na zip. Vajíčko je s nánožníkem a síťkou proti hmyzu. Lze i protisměrně. Prostorná korba, lze taktéž protisměrně nasadit. Lehce omyvatelné s vložkou a polštář... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 500
 Kč
Ochranná podložka pro psy do kufru automobilu
Ochranná podložka pro psy do kufru automobilu
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Psí podložka do kufru auta,rozměr 183 x102 cm,pevný otíratelný materiál ,černá barva, BEZPEČNÉ A STABILNÍ se snadným upevněním: s protiskluzovou spodní stranou, která nabízí bezpečné držení i pro těžké psy - i když váš čtyřnohý přítel skočí do vozidla plný energie! NEJLEPŠÍ MOŽNÁ OCHRANA KUFRU: přesně padnoucí ochrana bočnic a nakládací hrany - zabráníte tak poškození laku vaší nakládací hrany psími drápy při nastupování a vystupování! SNA... (více v detailu)
Středočeský kraj
490
 Kč
Proutěná přepravka pro zvířata - top stav
Proutěná přepravka pro zvířata - top stav
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Proutěná přepravka pro zvířata - top stav, používaná velice málo. Celoproutěná přepravka pro psy i kočky, jedno ucho, proutěná dvířka s kolíčkem. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Kočárek pro psy InnoPet buggy comfort
Kočárek pro psy InnoPet buggy comfort
Před 5 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám kočárek pro psy InnoPet buggy comfort s nafukovacími koly a plastovým držákem na pití a drobnosti. Nosnost je 25kg. Jedná se o starší používaný kočárek, barva původně šedá, ale takto na slunci zrůžověla kočárek je plně funkční. Kosmetick... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Přepravka na kočky/malé psy 61x40x38cm Trixie Capri Open Top
Přepravka na kočky/malé psy 61x40x38cm Trixie Capri Open Top
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám přepravku na kočky, v bezvadném stavu, jen osobní odběr Praha 5/6/13 nebo Rudná u Prahy, prosím volat https://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_auto/prepravky/male/123994?variantId=123994.0&activeVariant=123994.0 Přepravní box Capri Open Top vyniká promyšleným designem, robustním zpracováním a optimální cirkulací vzduchu díky větracím otvorům. Kovová dvířka v přední části jsou navržena pro přístup zepředu, zatímco horní dvířka umožňují snadné vložení zvířete do boxu a jeho opětovné vyjmutí - ideální pro návštěvu veterináře. Díky rukojeti pro přenášení se box snadno přepravuje. Model je vyroben z plastu, který se snadno udržuje, a má robustní konstrukci, aby dlouhodobě odolával častému používání. Přepravní box C... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Nový čichací kobereček pro psy
Nový čichací kobereček pro psy
Před 5 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Vlněný čichací kobereček PAW5 pro psy Podložka na krmení podporuje přirozené hledání potra... (více v detailu)
Plzeňský kraj
220
 Kč
Polštářový pelíšek s potiskem tlapek pro střední a velké psy
Polštářový pelíšek s potiskem tlapek pro střední a velké psy
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Velký měkký polštář pro psy středních a velkých plemen, svrchní strana s potiskem tlapek a hnědou koženě vypadající výšivkou ve tvaru kosti, spodní stranu tvoří černá látka. Na delší straně je z boku přišité koženě vypadající ucho pro snadný přesnos pelíšku.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
550
 Kč
Kombinovaný kočárek G-MINI GRAND LUX
Kombinovaný kočárek G-MINI GRAND LUX
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
- velmi lehký, snadné skládání a manipulace (korba 4,2 kg, podvozek 8 kg), funkční a snadno ovladatelná kolíbková brzda - houpá :-) - 2 v 1: hlubokou korbu lze snadno přeměnit na sportovní sezení, včetně polohovací opěrky nohou, rychle měnitelné 3 pozice náklonu vč. lehu... jeden kočárek využijete dlouho bez nutnosti skladování další korby... na you.tube jsou názorná videa (zadat "gmini grand lux") - prostorná bouda, kterou lze překlopit na opačnou stranu nebo snadno zcela odklapnout... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Kombinovaný kočárek G-MINI GRAND LUX
Kombinovaný kočárek G-MINI GRAND LUX
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hlavní přednosti kočárku: - velmi lehký, snadné skládání a manipulace (korba 4,2 kg, podvozek 8 kg), funkční a snadno ovladatelná kolíbková brzda - houpá :-) - kočárek je 2 v 1: hlubokou korbu lze snadno přeměnit na sportovní sezení (a naopak), včetně polohovací opěrky nohou, rychle měnitelné 3 pozice náklonu vč. lehu... jeden kočárek tedy využijete dlouho bez nutnosti skladování další korby ... na you.tube jsou názorná videa, jak to funguje (zadat "gmini grand lux") - prostorná bouda, kterou lze překlopit na opačnou stranu (super, když miminko leží na bříšku a pase koníky) nebo snadno zcela odklapnout - sedačku lze snadno změnit po směru i proti směru jízdy - sedačka je prostorná a má pětibodový bezpečnostní pás - přední kola s aretací - pro snadnější manipulaci - nosné prvky jsou oválného (nikoli kulatého) průřezu, konstrukce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 900
 Kč
Kočárek DorJan Prestige 2 Butterfly (3v1)
Kočárek DorJan Prestige 2 Butterfly (3v1)
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
KOČÁREK - HLUBOKÁ KORBA (nebyla moc používaná, je jako nová) - nastavení sklonu ležení, korbička je vypolstrovaná a díky pratelnosti lehce udržovatelná - TAŠKA s možností uchycení ke kočárku (větší známky opotřebení) - SPORTOVNÍ SEDAČKA polohovatelná až do vodorovné úrovně, 5-ti bodové bezpečnostní pásy a odnímatelné ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Kočárek CAM Dinamico
Kočárek CAM Dinamico
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám italský kočárek CAM Dinamico. Kočárek je po jednom dítěti, velice zachovalý, nepoškozené potahy. Jedná se o trojkombinaci hluboké korby, sportovní sedačky a sedačky do auta (tzv. vajíčko). Součástí je také přebalovací taška a dokoupená ochrana rukou při jízdě v mrazu. Veškeré kombinace jsou snadné měnit pomocí jednoduchého zacvaknutí. Kočárek má hliníkový rám podvozku, 4 kola, z toho přední pěnová a zadní nafukovací... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Kočárek MAMAS & PAPAS Ocarro 2v1, black diamond
Kočárek MAMAS & PAPAS Ocarro 2v1, black diamond
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek MAMAS & PAPAS Ocarro 2v1, black diamond, použitý v dobrém stavu. kočárek obsahuje: podvozek Ocarro + sportovní sedák + korbičku + pláštěnku, adaptéry Flip/Ocarro - Aton/maxi. "Kočárek MAMAS & PAPAS Ocarro představuje kombinaci špičkového designu a maximálního pohodlí pro dítě i pro rodiče a to již od narození. Kočárek Vás nezklame při procházkách v přírodě ani při potkávání se s přáteli ve městě. Jeho duální odpružená kola nezastaví žádný terén, měkce polstrovaný sedák pak zaručuje dítěti maximální pohodlí a bezpečí. Velkou výhodou je možnost polohování sedáku do úplného lehu. Hluboká korbička poskytuje pohodlné spaní pro děti již od narození a její nánožník s magnetickými úchyty umožňuje snadnou a rychlou manipulaci s miminkem. Podvozek v bodech: robustní podvozek pro lepší stabilitu podvozek vyvážený pro snadné překonávání obrubníků duální odpružení kol možnost skládání podvozku i se sedákem po i proti směru jízdy nastavitelná výška rukojeti pro snadné ovládání kočárku r... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 999
 Kč
Kočárek Venicci Tinum Upline Stone Beige
Kočárek Venicci Tinum Upline Stone Beige
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kombinovaný kočárek Venicci Tinum Upline v pěkném stavu. Na kočárku jsou pouze drobné oděrky (viz. foto), jinak je plně funkční a zachovalý. Používaný byl 4 měsíce a ještě je více jak rok v záruce. Sportovní sezení je zcela nové, nepoužité. Ke kočárku přidám zvyšovací adaptéry na korbu, které normálně nejsou součástí kočárku. Vlastnosti: - vhodný pro děti od narození do 22 kg - velká pevná gelová kola - praktický systém podpory předních kol s aretací - extra odpružení - teleskopická rukojeť - automatické nastavení stříšky, opěrky hlavy a bezpečnostních pásů jednou rukou - paměťová tlačítka - odpojení hluboké korby a sportovní sedačky je... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 000
 Kč
Kočarek Kinderkraft 3v1 A-tour
Kočarek Kinderkraft 3v1 A-tour
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Použivane 4 měsíce .Bežna opotřebení, pár škrabanců jinak velmi dobrý stav . Kočárek 3v1: korbička, kočárek a sedačka s adaptéry Transformovatelné sedadlo: gondola a kočárek v jednom Pro děti od narození do 22 kg Korbička XL - jedna z nejdelších na trhu Chodítko namontované po směru i proti směru jízdy 3 stupně nastavení opěradla do polohy v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 000
 Kč
Kočárek pro psy, kočky 2v1 PAWHUT - NOVÝ
Kočárek pro psy, kočky 2v1 PAWHUT - NOVÝ
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kočárek 2v1 pro psy do 10kg, také jako přenosná taška, s pláštěnkou do deště, ocelový rám, potah z tkaniny Oxford, přední a zadní síťovaná okénka, skládací 6 stupňová stříška, síťovaná přední a zadní dvířka na zip, pohodlný polštář k ležení, uvnitř koše 2 bezpečnostní vodítka, 2 dvojitá otáčecí přední kola EVA, 2 pevná zadní kola s brzdou, rozm... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Přepravní bouda pro psy
Přepravní bouda pro psy
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Přepravní box pro psy do auta nebo interiéru. Na dvirkach je skus zoubků a mírně zvlněná jedna p... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Granule pro psy - Royal Canin
Granule pro psy - Royal Canin
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 3.5 kg mini granulí. Jedná se o kompletní krmivo pro stárnoucí psy malých pl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
420
 Kč
Nový Akinu pelech SILVER oválný L 62x50x18cm
Nový Akinu pelech SILVER oválný L 62x50x18cm
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tento pelíšek je vyrobený z extra jemné látky s reliéfním vzorem. Je velmi komfortní. Vnitřní polštář se dá vyjmout a obrátit. Z jedné strany je reliéfní vzor a z druhé strany je měkounký plyš. Pro udržení barev a kvality materiálu doporučujeme prát v ruce. Spodek je pokryt gumovými špuntíky, které zabraňu... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
BRITAX HLUBOKÁ KORBA KE KOČÁRKU B-MOTION 4 (Plus)
BRITAX HLUBOKÁ KORBA KE KOČÁRKU B-MOTION 4 (Plus)
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Téměř nepoužitá, stav viz. foto. Součástí je i pláštěnka. Používána ke kočárku B-MOTION 4 PLUS, ale měla by být kompatibilní s více produkty níže. Osobní předání v okolí tramvajové zastávky Sídliště Modřany. BRITAX HLUBOKÁ KORBA KE KOČÁRKU B-AGILE/B-MOTION/SMILE/B-READY Hluboká korba BRITAX Carrycot je praktická a pohodlná, vhodná od narození do 9 kg. Integrované adaptéry CLICK & GO® umožňují rychlé a snadné nasazení na váš kočárek BRITAX. Měkká vnitřní výstelka a ochranný potah matrace zajišťují polstrované a chráněné prostředí pro první měsíce života vašeho dítěte, přičemž vnitřní výstelku je možné prát při teplotě 30 stupňů. Přední... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Velká toaleta pro psy
Velká toaleta pro psy
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám: Nová psí toaleta pro čistý byt. Rozměr (50 x 75 x 3 cm). Toaleta pro psy se velmi snadno čistí, stačí opláchnout mýdlovou vodou. Umožní vašemu psímu miláčkovi ulevit si kdykoliv potřebuje. Toaleta pomůže naučit štěňátko hygienickým návykům -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kočárek pro psy a kočky černý No- zip 3v1
Kočárek pro psy a kočky černý No- zip 3v1
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
YITAHOME luxusní nový kočárek pro psy a kočky 3v1 No- zip, černý/ černá konstrukce konstrukce. S dokladem a zárukou, možnost vidět v Praze a vyzkoušet. Korbu kočárku můžete použít s podvozkem jako kočárek nebo přenosnou tašku a taky jako autosedačku. Struktura kočárku se skládá z robustního hliníkového rámu odolného proti ohnutí. Látka se skládá z lnu 300D, je pohodlná a prodyšná. Střecha poskytuje ochranu před povětrnostními vlivy. Promyšlený design – síťovaná okna nabízejí velký výhled a větrání pro domácí zvíře, které v něm jezdí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 990
 Kč
Kočárek Camarelo Faro růžový
Kočárek Camarelo Faro růžový
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Původní cena 15000,- Prodám za cenu 6500,- Prodám moderní kočárek Camarelo Faro ve velmi dobrém stavu – nyní vyčištěný (vytepovaný) s veškerou výbavou a adaptéry na autosedačku. Jedná se o kombinovaný kočárek (hluboká korba + sportovní část), spolehlivý, elegantní a vysoce funkční. Světle růžovo-fialová barva (lila) – pro holčičku opravdu krásný. Lehká hliníková konstrukce (černá barva), inovativní snadný systém skládání, rychlá montáž i demontáž koleček – gelová kola s možností aretace, výškově nastavitelná rukojeť z eko-kůže, přední kola díky odpružení zvládají velice dobře i horší terén, taška na rukojeť, pláštěnka, moskytiera, držák na pití, velký nákupní odkládací koš (taška) pod kočárkem + adaptéry na autosedačku. Výhodou je hluboká korba, kterou lze nasad... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky