Sheltie s PP

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice,,pod Hrádkem u Lva,,zadá k rezervaci 1 zlatou fenečku, a 2 tricolor fenečky. Matka- E... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Štěňata drsnosrsténo jezevčíka bez PP
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám čistokrevná štěňátka drsnosrstého jezevčíka standard. 4 psi a 4 fenky. Narození 16.9.2024, k odběru ve druhé polovině listopadu- odčerveni, očkovaní... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Český horský pes s PP - BUZZ
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Buzz z Klobouckého větřáku (*9.9.2024), krásný ŽB pejsek, kresba hlavně z pravé strany, na zádi z obou stran, nůžkový skus, sestouplá varlátka, stále volný, k odběru začátkem listopadu. Otec: Atos Zlatá Lady, žb, (otec- Benny Kožíšek, žb, matka- Lady Růžová Louka, žb), DKK A/A, plnochrupý. Matka: Bella Pálavská bo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Český horský pes s PP - BALTAZAR
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Baltazar z Klobouckého větřáku (*9.9.2024), krásný ČB pejsek, kresba hlavně z pravé strany, nůžkový skus, sestouplá varlátka, stále volný, k odběru začátkem listopadu. Otec: Atos Zlatá Lady, žb, (otec- Benny Kožíšek, žb, matka- Lady Růžová Louka, žb), DKK A/A, plnochrupý. Matka: Bella Pálavská bouře, čb, (o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Francouzský buldoček s PP
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Rosen aus Valencia nabízí k rezervaci štěňátka s PP FCI nar. 20.10.2024 Otec - Marigold Kiss -Me-Kiss import Ukrajina Matka- Chantal Rosen aus Valencia Oba rodiče jsou nadstandartně zdravotně testováni. Štěňátka budou v den... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Yorkšírský jorkšírský yorkshire teriér s PP
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Rodinná chovatelska stanice s dlouholetou tradici nabízí k rezervaci štěňata barevných yorků z vrhu Ch narozené 2.10.2024. Maminka choco sable york (zlata s čoko nosem), tatínek brindle/ white jorkšír. Ve vrhu je biewer (tricolor) fenka, black/ tan (cerna s pálením) fenka a sable (v dospělosti zlatý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Shih-tzu volní chlapečci s PP
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
ahoj, jmenujeme se Avada Kedavra Katrezen (tricolor) a Accia Katrezan (biločerný)a narodili jsme se 19.7. v CHS KatReZan,naší mamince Regince. Doma říkají Avadovy Méďo Béďo a mě Acciovi Kominičku. Jsme moc šikovní a slušně vychovaní chlapečci,kterí se moc rádi mazlí ale taky dokážeme spolu udělat doma pěkný ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Jezevčík standard drsnosrstý s PP
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše CHS nabízí štěňátka pejsek i fenka jezevčík statnard drsnosrstý s PP. Matka je Žanet Monymir, výstava, V1 , VT, zkoušky: ZV, ZN, BZ, HZ hlas 4, nos 4. Otec- Half od Strážné skály, výstava CAC, 2x výborný, zkoušky: nor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Miniaturní americký ovčák- kluci s PP
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Plemeno Miniaturní americký ovčák je vyšlechtěno z australského ovčáka, ale je menší cca o 10-15 cm, stejně inteligentní jako auo, ideální plemeno pro děti, starší lidi. dva kluci v barvě tricolor velmi akční, silné kostry, k odběru budou od 8.11. 2024, pro kluky hledáme super rodinu, pejskové nemaji žádnou vadu, ale každé štěnátko nemusí běhat na výstavách a jít do chovu, proto je velmi příznivá cena z rodičů otec-Inferno of Blanche star -z rodičů import Francie a Maďarsko krásný, velmi přátelský pes, 42 cm vysoký geneticky panel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Shih-tzu volní chlapečcí s PP
Před 6 dny - HYPERINZERCE
ahoj, jmenujeme se Avada Kedavra Katrezen (tricolor) a Accia Katrezan (biločerný)a narodili jsme se 19.7. v CHS KatReZan,naší mamince Regince. Doma říkají Avadovy Méďo Béďo a mě Acciovi Kominičku. Jsme moc šikovní a slušně vychovaní chlapečci,kterí se moc rádi mazlí ale taky dokážeme spolu udělat dom... (více v detailu)
Neuvedeno
Štěně - Írský Setr s PP
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledáme jen ty nejmilující domovy pro naše rozkošná štěňátka irského setra. Chovatelská stanice Redweed má s tímto plemenem více než 30 let zkušeností. Štěňátka se narodila 31. července 2024: 8 pejsků a 2 fenečky. Mají výstavní potenciál, jsou po velmi úspěšných a zdravých rodičů. Úspěchy rodičů a zdravotní výsledky si můžete prohlédnout na přiloženém obr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Jezevčík standard drsnosrstý s PP
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Naše CHS nabízí štěňátka pejsek i fenka jezevčík statnard drsnosrstý s PP. Matka je Žanet Monymir, výstava, V1 , VT, zkoušky: ZV, ZN, BZ, HZ hlas 4, nos 4. Otec- Half od Strážné skály, výstava CAC, 2x výborný, zkoušky:... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Shih-tzu volní chlapečci s PP
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
ahoj, jmenujeme se Avada Kedavra Katrezen (tricolor) a Accia Katrezan (biločerný)a narodili jsme se 19.7. v CHS KatReZan,naší mamince Regince. Doma říkají Avadovy Méďo Béďo a mě Acciovi Kominičku. Jsme moc šikovní a slušně vychovaní chlapečci,kterí se moc rá... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pomeranian s PP
Zvu vás k rezervaci krásného chlapečka s krásnou Orange sable barvou. Malý pejsek, typ medvídek, matka lila tricolor import z Ruska Psik bude vyzvednut začátkem listopadu. Do té doby bude přiměřeně věku: - očkovaný, - odčervená, - čipovaná, - testováno. V den vyzvednutí obdržíte: - rodokmen, - zdravotní knížku, - smlouva, průzkum - Výbavičk... (více v detailu)
28 000
 Kč
Hnědá štěňata dobrmana s PP FCI
Chovatelská stanice Nora Line z Montenegra nabízí k dispozici hnědá štěňátka narozená 9.9.2024 ze spojení ♀ Diva Dalila Nora Line + ♂A Godfather di Pietra Montenegrina. K dispozici jsou pejsci i fenečky. Godfather (Kum) je šampionem Montenegra, grand šampionem Montenegra, klubový vítěz Montenegra, HDK d... (více v detailu)
Neuvedeno
Štěňata Českého horského psa s PP
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
*9.9.2024 se v CHS z Klobouckého větřáku narodilo 10 štěňátek, k odběru budou od 4.11.2024 Otec: Atos Zlatá Lady, žb, (otec- Benny Kožíšek, žb, matka- Lady Růžová Louka, žb), DKK A/A, plnochrupý Matka: Bella Pálavská bouře, čb, (otec-Charles Hvězda Vysočiny, čb, matka... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Jorksirsky terier s PP FCI
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Chovatelská stanice nabízí 11 týdnů staré štěňátka jorksirskeho teriera s PP FCI pejsky i fenečky. Naše štěňátka již vyhlíží tu nejlepší rodinu. Jsou naočkovaná, čipovaná, odčer... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 554
 Kč
Australský ovčák s PP
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Cheerful Gold zahajuje výběrové řízení nových paníčků pro naše fluffy štěňátka. Náš vrh C se narodil 30.8.2024 a máme k dispozici 2 holčičky (red tricolor) a 1 chlapečka (red merle). Všichni se narodili s dlouhým ocáskem, který mají kupírovaný. Jedná se o zahraniční spojení Cherry (import Francie) a Paddy (import Rusko), oba mají milé povahy, jsou typičtí představitelé plemene, mají silnou stavbu těla, jsou zdravotně testovaní s nejlepšími výsledk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Pomeranian s PP psik Orange sable
Zvu vás k rezervaci krásného chlapečka s krásnou Orange sable barvou. Malý pejsek, typ medvídek, matka lila tricolor import z Ruska Kocourek bude vyzvednut začátkem listopadu. Do té doby bude přiměřeně věku: - očkovaný, - odčervená, - čipovaná, - testováno. V den vyzvednutí obdržíte: - rodokmen, - zdravotní knížku, - smlouva, průzkum - ... (více v detailu)
24 000
 Kč
Papillon s PP - pes i fenka
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí k rezervaci fenečku, nebo pejska černo-bílé barvy. Otec i matka v naší CHS.
Ústecký kraj
Neuvedeno
Sheltie - štěně s PP
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Agent Arnak FCI nabízí úžasného, zdravého pejska Sheltie " Mahagon Agent Arn... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Vícebarevný trpasličí pudl s PP
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Rarity otevírá rezervace na štěňátka vícebarevných trpasličích pudlíků. 2 pejsci a 1 fenka barvy- parti black- white (harlequin) 2 pejsci a 2 fenky barvy- parti black and tan- white (tricolor) K odběru od 12. listop... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Anglicky Buldok s PP
Štěňata anglického buldoka hledají svůj věčný domov. Rodiče jsou klenoty tohoto plemene, to znamená: krásní, velmi zdraví a bez dýchacích problémů. Matka i otec s námi žijí doma. Na oba se můžete přijít podívat ke mně domů. Štěňátka mají velmi milou povahu, jsou velmi rodinná, zábavná a zdravá. Mají všechna očkování (včetně vztekliny), mikročip, pas, průkaz původu a jsou řádně odčervená. Zvykají si na každodenní život, vyrůstají s námi a ostatními psy v domě a jsou proto dobře socializovaní. Jsou velmi orientovaní na lidi, odvážní a velmi rychle se učí. Jsou vycvičeni v domácnosti a už vědí, jak chodit na vodítku. Na požádání mohu zaslat více fotek a videí štěňat a rodičů. Štěňata jsou předána do nových rodin se smlou... (více v detailu)
Neuvedeno
Zadám štěňata/pejsky Parson Russell teriér bez PP
Před 17 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Zadám štěňata (poslední dva pejsky) Parson Russell teriér bez PP po rodičích s PP. Matka drsnosrstá (spec. výstava V3), otec hladkosrstý. Otužilé, odolné, temperament... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jorksirsky terier s PP FCI
Před 18 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Chovatelská stanice nabízí štěňátka jorksirskeho teriera s PP FCI pejsky i fenečky. Naše štěňátka již vyhlíží tu nejlepší rodinu. Jsou naočkovaná, čipovaná, odčervena. Kupní smlouva a výbavička je sam... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Německý ovčák - fenka s PP
Před 18 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme fenečky. Holky jsou velmi kontaktní a k odběru budou v polovině října. Otec: Fin Blendy (o: Trojan v.d. Staatsmacht, m: Areta Ja-He) Matka: Cherry z Čachtic (o: Romeo z Jukasu, m: Corrida z Kristova). Oba rodiče RTG negativní, 1. třída chovnosti. Holčičky mají velké pře... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky