Luxusný hobby kôň

Na predaj 6 ročný valach plemena Český teplokrvnik po Cola z matky po Lopez. Vhodný ako luxusný hobby kôň. Menšieho vzrastu. Ideálne pre... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Predam kone
Predam 6 koni -3 valachy 1 kobyla 2 zrebci...vysky 90 110 120 140 ... (více v detailu)
Arabský plnokrevník
Nový domov hľadáme pre 2,5 ročného valacha arabského plnokrvníka. Krásnej ryšavej farby so svetlou hrivou. Poľský pôvod. Je ... (více v detailu)
2 000
 Kč
Drezúrny valach učiteľ
Predám 11 ročného valacha plemena holštýn. 173 cm v kohútiku. Valach je prijazdený drezúrne do stupňa S, v minulosti aj skoky do 120. Má mnoho súťažných skúseností. Je ľahko jazditeľný, jemný v hube, tolerantný k chybám jazdca. Veľmi dobrá povaha, priateľský, nevyhadzuje, nestavia sa na zadné, neuteká. Zvyknutý aj chodiť na v... (více v detailu)
Neuvedeno
2 top kone
Ponúkame na predaj týchto 2 krásnych valachov ST. Obidvaja dvoj-ročný, naučený 24/7, veľmi kontaktný. Otec výkonnosť T. Dobrý pôvod aj po matkinej strane. Cena... (více v detailu)
Luxusní přívěs na koně
Přidáno dnes - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Humbaur Xanthos Aero 2,4t ALU 140 km/h Příves byl zakoupen nový v roce 2021 a byl minimálně vyuzivan. Přepravník je nebouraný a s tou největší možnou výbavou. -posuvná dělící hlavová příčka -hříběcí nedělící tyč -hříběcí mříž(skvela vec pro problemové koně,kteri maji tendence se otacet) -okopové desky po celém ob... (více v detailu)
Ústecký kraj
229 000
 Kč
Prodám kobylu po Hearbreak ZH
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kobylu po Hearbreak ZH, narozená 2010, KVH 160, výkonnost v parkuru ZL. Klisna je zdravá, bez zlozvyků, kovaná na všechny 4, RTG čisté, pravidelný veterinář, zubař atd. samozřejmostí. Na ošetřování bezproblémová, na ježdění příjemně dopředná. Potřebuje ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledám hobby parťáka
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravím, pomalu se poohlížím po mém budoucím rodinném hobby parťákovi. Musí to mít v hlavě srovnané (klidný charakter) jak doma, tak venku. Nejlépe zkušenosti na závodech. Na pohlaví nezáleží, ale preferuju valacha nejlépe KVH 160+, mohutnější rámec. Věk nejlépe 6 až 11. Bez nálezu či zdrav.komplikací, kdyžtak nejlépe zaléčeno. Klidný na veškeré ošetřování, hodný na přepravu... (více v detailu)
Pardubický kraj
100 000
 Kč
Líbivý valach CS
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Valach nar. 2017 po Russell, 175cm KVH, výk. L** s potenciálem výš(poslední 2 sezony do ZL s amatérem). Charakterní, velice hodný, v parkuru 100%, nezastaví za žádné situace, vyniká prostorným cvalem a silou v odraze. Na ošetřování rovněž moc hodný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodám Pony valachy
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dva valachy Český sportovní pony narozené 2023. Výška v dospělosti cca 130 cm KVH 100% zdraví. Zvyklí 24/7 venku, s přístřeškem. Vyrůstají ve smíšeným stádě s 10 koňmi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
35 000
 Kč
Mladý valach po Stalypso
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám čtyřletého valacha CS po Stalypso z matky Belgie po Furioso Jílovský vhodného do parkuru, drezury či na rekreaci. Belgie Son je snaživý, ochotný, bezproblémový na ošetřování, jednoduchý na ježdění, jemný v hubě, potřebuje trochu citlivějšího jezdce. Pravidelně chodí do terénu, chodí první i poslední, vedle koně. Přes zimu odchodil sérii soustředění, letos absolvoval "Z" drezury i v rámci KMK, několik parkurů ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
230 000
 Kč
9-ti letý valach pohodář
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 9ti letého valacha A1/1 - velice hodný, komunikativní, nekonfliktní - v terénu chodí sám i s koněm, jizdárna bez prob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
80 000
 Kč
Workshop koně pro DOSPĚLÉ
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
letní workshop o koních, u koní, s koňmi. 6 dní budete součástí milého rodinného ranče, po příjezdu dostanete na šest dní jednoho z našich pohodových koní ..... A uvidíme co budete chtít, aby se dělo dál, jaké sny a přání si budete plnit pod vedením zkušeného cvičitele (práce ze země, zdokonalování se v komunikaci s koněm,trailová jízdárna, vyjížďky.....) Pro je... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000
 Kč
Drezurní / skokový valach KWPN pro amatéry
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Z důvodu těhotenství nabízím valacha plemene KWPN, narozeného 2010. Výška cca 175cm. Top charakter!! neprchá, nestaví se na zadní, nevyhazuje, 100% spolehlivý jak na ošetřování, tak pod sedlem. Kůň vhodný pro úplné amatéry, juniory i pro bojácné jezdce, vhodný od ZZVJ po vyšší soutěže. Je to velmi klidný, rozvážný kůň. Drezura výkonnost S, parkury výkonnost ZL (v tréninku do 130cm). S parkury začal letos, po 6 letech v drezu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400 000
 Kč
Predám valacha QH
Ponúkam na predaj 12 ročného valacha plemena QH. Narodený 2012, výška v kohútiku cca 150 cm, bezproblémový na ošetrovanie, korektúru či manipuláciu zo zeme, je to veľmi vďačný a spoľahlivý kôň vhodný skôr pre dieťa alebo ženu. Momentálne je štvrtý rok ustajneý 24/7 s prístreškom a dokrmovaním + zvyknutý na box. Aj vo väčšom stáde je nekonflik... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem valáška
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, uvažuji o pronájmu svého valacha plemene ČT. Na jaře bude 3 letý. Začínáme s přípravou na obsedání. Valach se zatím vše učí, ale je moc hodný. Valacha mám ustájeného ve Dvoře Králové nad Labem - asi 5 minut chůze od autobusového nádraží. K dispozici je hala, sedlovna, veškeré potřebné vybavení. Do budoucna je plánována venkovní jízdárna. Hned za stáji se nacházejí rozlehlé louky, po kterých se dá dostat až k barokním... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodám krásného valacha po Aristo Z
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
S těžkým srdcem nabízím na prodej svého valacha *2014 po Aristo Z, z matky po Predszwit. Jedná se o skokového koně, který se při správném vedení neztratí ani v obdélníku. Znám jeho kompletní historii, do 6 let závodil do stupně ZL, poté chodil pár hobby a až letošní sezónu se začal na kolbištích opět pravidelně objevovat a to na obtížnostích stupně ZL až L**. V tréninku skáče 130 jak nic. Přirozeně pozorný, nechce dělat chyby. Nicméně je to kůň do parkuru pro opravdu zkušeného jezdce, který ho dostatečně podpoří a nebojí se. Velice dobře přiježděný, ochotný spolupracovat. Charakterově je to ze země to nej... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
ČT valach 9 let
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám mladého líbivého valacha. Koník je dobře přiježděný, v minulosti zvyklý jezdit závodně drezuru. Kvh cca 170cm Momentálně bych si pro koníka přála milující domov spíše k rekreaci, ne do vyššího sportu. Je velmi dobře ovladatelný a opravdu umí. Je spíše pro zkušenějšího jezdce. Na veškeré ošetřování, převoz, kování ( kovaný na přední nohy ) naprosto bezproblémový Zvyklý n... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
5-ti letý starokladrubský valach
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 5ti letého starokladrubského valacha Sacramoso Amarata XIV-20 po otci 1551 Sacramoso Xantipa XIV. KVH 164 cm. Kůň je v remontním výcviku, chodí pod sedlem, na jízdárně, v terénu sám i s koňmi. Velice hodný, vyrovnaný sympatický valach, zvyklý na režim 12/12, celý život zvyklý na velké pastviny a život ve stá... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
Valach
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej valacha narozeného 2007, otec holštýn 900 Landino, matka po 677 Regulus, KVH 168 Cm, zdravý, bezproblémový na ošetřování, kování. Velmi dobře přije... (více v detailu)
Středočeský kraj
157 000
 Kč
Perspektivní valach po Tarzan
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím 4leteho valacha po Tarzan, hodný, příjemný koník, jednoduchý na veškeré ošetřování. Výkonnost skoky Z, skočí vše, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
220 000
 Kč
Valach A1/1
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 4letého valacha A1/1, KVH 168cm, po dostihové kariéře (6 startů, roviny a překážky) a po zranění přední končetiny, poslední dostih květen 2024. Nyní je v rekonvalescenci, ale již by mo... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám šestiletého skokového valacha
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám letos 6ti valacha po Caesar 3 z JLB Wavo Christie po Lordano. Otec má vlastní výkonnost T** (150) a matka ST** (140), jeho sourozenci se účastní vyšších parkurových závodů. Valach je hodný jak pod sedlem, tak na ošetřování. Zvyklý na veškerou manipulaci – sprcha, kovář, veterinář, nakládání. V boxe velký mazel. Na vyjížďkách klidný, chodí ven jak sám, tak s koňmi, nedělá mu problém silniční provoz. Kovaný na předek, boxovaný, na celý den chodí do výběhu do smíšeného stáda, kde je naprosto bezproblémový. Na jízdárně trošku tlačivý, jemný, ale k ... (více v detailu)
Středočeský kraj
350 000
 Kč
AQH kobyla
Ponúkam na predaj 4 ročnú kobylu AQH. Je vhodná aj pre niekoho kto by sa rád naučil westernové základy alebo pre niekoho, kto h... (více v detailu)
8 000
 Kč
Nabízím k prodeji 6letého valacha plemene CS
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Valach po otci I'm Jaguar (I'm Special de Muze x Burggraaf) z písecké matky SHAKIRA V po SILVIO II. Je drobnějšího vzrůstu (163 cm KVH), a kvůli své temperamentní povaze je vhodný spíše pro pokročilejšího jezdce nebo pro někoho se zkušenostmi s mladými koňmi. S výcvikem začínal až ve 4 letech, což bylo způsobeno omylem, kdy se zařadil mezi mladší koně. Vzděláním je tedy o rok pozadu. Poslední půlrok strávil v péči a tréninku u Žanety Pokorné, která s ním absolvovala jeho první závody a dovedla ho do stupně Z. Momentálně neježděn z důvodu vytíženosti jezdkyně, což je také důvodem prodeje. Valášek byl původně koupen jako hobby a rodinný kůň, avšak jeho temperamentnější povaha a drobnější vzrůst, vyžaduje zkušenějšího a drobnějšího jezdce než jaký mu byl zamýšlen. Ideální bude pro jednoho nebo dva jezdce s citlivým a trpě... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
7 letý QH, valach na prodej
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 7letého valacha BE MY PEPTOS BAR AQH, po otci PEPTOS BAR a z matky MOCHAS SHARP CAT narozeného 23. 2. 2017. Pepto, jak mu říkáme, je ve zbarvení red roan. Byl obsednutý ve 3 letech a připravovaný na dobytkářské disciplíny, ale u nás ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství