Bílé pižmovky větší linie

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím kačata různých velikostí. Hezká rozkrmena či na dokrmeni. Cena dle velikosti... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kacata kachny pizmove bila
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Prodam 8 kacat kachny pizmove z jednoho hnizda. Mozno i s kacenou pro snadnejsi odchov kterou mohu bud... (více v detailu)
Pardubický kraj
60
 Kč
Martinské husy
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám husy kachny kuřata králíky nutrie v kuchyňské úpravě. Jen vá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Jehnička
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám 5 měsíční jehničku, kříženka Zwartbles×texel×vychodofriska, půjde pryč s očkováním a odčervením. Rodiče zaregistrován... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 000
 Kč
Bílý švýcarský ovčák- FENKA S PP
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Po zrušené rezervaci nabízím dlouhosrstou holčičku. Naše vymazlená chundelatá kulička s úžasnou povahou hledá tu nejúžasnější rodinu , kterou budeme velice pečlivě vybíra... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Britská bílá
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
S těžkým srdcem darujeme koucourka. Z důvodu stěhováni do jiného státu je v tuto chvíli v Brně u babičky, kde j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ručně dokrmené pyrury
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ručně dokrmená pyrura. Ze specializovaného chovu nabízím k rezervaci ručně dokrmená mláďata pyrur zelenolících vhodná na domácí mazlíčky. Mláďata jsou v různých mutacích, kroužkovaná pevnými kroužky s certifikátem DNA. Jedná se o krásné, mohutné, zdravé kusy po rodičích z Belgie/Holands... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Domácí kuřata
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Přijímám závazné objednávky na domácky vykrmená brojlerová kuřata již v kuchyňské úpravě. Kuřata jsou krásně žlutá. Jedná se o prodej přebytků z našeho dvora - krmeny jsou pšeničným a kukuřičným šrotem + pšenicí a vařeným... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čivava štěňátka s PP
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Chs s 30ti letou tradicí chovu čivav nabízí štěňátka.Fenečky. dlouho i krátkosrsté ,v různých barvách, očkovane čipované ,s PP ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Brojlerová kurata
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den přijímám objednávky na rozkrmena brojlerová kurata váha kolem 2,2kg v živém cena 95 Kč/kg nebo v kuchyňské úprav... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Česká zlatá kropenka - chovný kmen 1,6
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám chovný kmen 1,6 české slepice zlaté kropenaté linie OVUMA. Odběr ve stáří 14 - 16 týdnů. Jedná se o chovný kmen s potvrzeným původem ze soukromých genetických rezerv, ke kterému je k dispozici certifikát původu. Dále je možné získat licenci na produkci čistokrevných plemenných zvířat s původem. Tato chovná linie je nejnosnější chovnou linií českých slepic. Se svými 170 - 185 vejci ročně (v prvních 2 snáškách) hravě předčí všechny běžně chované české slepice, jejichž snáška se pohybuje na úrovni mezi 80 - 130 vejci ročně. Její vejce jsou přitom v průměru přibližně o 10% větší. Pro chovnou linii OVUMA jsou charakteristická převážně světleji zbarvená vejce, kterými se vyznačuje také nejpůvodnější existující linie ARISTOKRAT. Tato chovná linie je také typická lehkým tělesným rámcem tvaru lichoběžníku, odolností k podmínkám vnějšího prostředí a bezkonkurenční nenáročností. Snášku je schopna udržet i při hůře složené krmné dávce a je velmi shánlivá. Slepice této linie se vyznačují ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám štěně
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 2. Měsíční štěně labradora, odčerven před 14 dny. Je hravý, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
PTAČÍ KLEC, VELKÁ
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodávám velkou ptačí klec, např. pro Kakadua a podobně velké ptáky, je možno ale i pro malé. (Rozměry klece přidávám pod text). Chovala jsem v ní dva své Agapornise, aby měli pro sebe více místa. Důvod prodeje je, že moji papoušci šli k novému majiteli z důvodu změny mé životní situace a já už jim nemohla dát život, jaký si zaslouží a pouštět je každý den ven, proletět se. Tuto klec obývali necelý půl rok a nyní jen stojí a neslouží svému účelu. Klec je umytá v horké jarové a octové vodě... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 900
 Kč
káčata - činky - pižmovky
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Na prodej káčata - činky- pižmovky. Budou se vybarvovat do barev - bíl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Anděl, Figurky mix
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Anděl 300,- Foto č. 4 Figurky různých velikostí. Cena 0 - 120,- :)) Tři mini vepředu 0,-, opice a zajíček 30,-/ks, ježek pokladnička 50,-, panáček 120,-, ostatní 10,-/ks. Nebo 180,- za vše (bez andě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Čivava štěňátka s PP
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Chs s 30ti letou tradicí chovu čivav nabízí štěňátka. Pejskové i fenečky v různých barvách, očkování, čipování,s PP FCI.Cena v závi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Notebook Asus N56VV, intel core i5,GeForce GT 750M...
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den , prodám tento elegantní a zároveň výkonný multimediální notebook Asus N56VV v krásném provedení s kombinaci leštěného hliníku. Přístroj je v zachovalém stavu s korektním zacházením. Vynikající zobrazení a pozorovací úhly s led podsvícenou klávesnicí a logem na víku. K notebooku nabíječka + baterie - výdrž cca 2hod. dle zatížení.. Používán sporadicky ,pouze na internet, film a office. Původní cena 23 000,- . Prosím jen vážní zájemci. Pokud se inzerát zobrazuje , je stále aktuální. Při posílá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 490
 Kč
Koupím Indické běžce hnědě sedlate pouze kačeny
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Mam vážný zájem o koupi indických běžcu hnědé sedlatych pouze kačeny nejlépe 2-5 ks kachen stáří,cenu p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
štěně
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám psa stáři pejska 4 měsíce očkován řádně čipovan pouze do dobrých rukou děkují volat pouze... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Indický běžec letošní
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím letošní indické běžce ve stáří 3 měsíce. K prodeji 2 čistě bílé kachny 500 Kč za kus. 5 různě zbravenych kačeřu mix barev, ně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám násadové vejce
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dvorkový mix násadových vajec plemen slepic: Maranska měděnokrká (čistokrevných) Leghorn bílá Slepice Dominant a v malem počtu slepice Hempšírka, Araukana a Amr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
15
 Kč
Domaci vajíčka
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám domácí vajíčka. Slepicky jsou na zelené pastvě a jsou krmeny pšenicí, domácím šrotem (suchý chleba, kukuřice, pšenice), občas namočené pečivo. Cena: 5kč/ks V případě pravidelného odběr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4
 Kč
Bílé pižmovky větší linie
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím 9 kačat měsíc staří 7 kusů bílá pižmovka barbarie 2 Pekingska brojlerova. Cena 1500 Kč za 9 kusů. Dále Kačata bílé pižmovky barbarie jdou do třetího týdne. Cena kus 125 Kč. Více ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Nabídka Ustájení 24/7
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
V menší rodinné stáji mezi námi uvítáme nového člena v naší bandě. Nabízíme volné místo pouze Valacha, nebo hodného hřebce. Koníci mají k dispozici 3ha pastvin, které jsou rozdělené, každá pastva má svůj vlastní přístřešek. Seno k dispozici po celém roce, v létě dvakrát denně v zimě neomezený přístup v krmelcích a v sítích v přístřešku. Zimní část okolo krmelců zpevněná. Voda, sůl samozřejmostí. Každodenní úklid. Každodenní příkrm, který si majitel zajištuje sám, dle potřeby svého koníka. Dekování, ošetřování a další potřeby samozřejmostí. Koník musí respektovat El. ohradník, být zvyklí na dopravu, děti a pejsky, hodný na základní manipulaci. K dispozici je i vojtěškové seno. Pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 500
 Kč
Stůl z Indonesie ze dřeva stromu Suaré jediný original
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím, velice nerada k prodeji tento jedinečný unikátní stůl z Indonésie ze dřeva stromu Suaré. Je to jediný kus, jediný originál. Jiný takový, hlavně stejný nikde jinde není a nebude. Prodej domu a odjezd do zahraničí, mě přiměl k tomuto nelehkému rozhodnutí tento unikátní kousek pr... (více v detailu)
Zlínský kraj
79 000
 Kč
Koupím samici Kakariki
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Koupím letošní kroužkovanou samici Kakariki rudočelého -modrá straka. Nejlé... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Ptactvo