Zangersheide ročný valach

TOEMME DE REGOR Z (CHACCO-BLUE) x DALLAS VDL x EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF Ponúkam na predaj výnimočného Zang... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Nádherná Zangersheide kobylka
Ponúkam k predbežnej rezervácii nádhernú Zangersheide kobylku po PASSADENA J (EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF) x BURBERRY 9 (BALOU DU ROUET). Nar... (více v detailu)
Pony Valach
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám wels pony Valacha s kompletním puvodem 120 cm hodny zdravý ponik 3 lety povozí děti
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pony Valach
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám wels pony Valacha s kompletním puvodem 120 cm hodny zdravý ponik 3 lety povozí děti
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám dvouapůlletého valacha haflinga
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám dvouapůlletého valacha haflinga Prodám líbivého valacha haflinga, nar. 4/2022, po hřebci Waldbach Obrok, matka po Artist-L. William vyrůstá ve smíšeném stádě, zvyklý 24/7. Pravidelné korektury, odčerv... (více v detailu)
Jihočeský kraj
90 000
 Kč
Prodam valacha
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam valacha 11let.Valach je na veškeré ošetřování hodny při skocích neřeší profily jde do všeho,řeší si vše sám.Venku sveze i úplného začatečniká.Má skončeno ZL ale nemá problém jit výš.S ostatními ko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Irsky Cob Valach 4 roky
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 4 letého valacha Zaskákaný, vymazlený Momentálně ježděný pouze rekreačně 15ti letou holčinou. Ve... (více v detailu)
Jihočeský kraj
160 000
 Kč
Na prodej valach 3/4 paint horse
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ideální parťák pro zkušenějšího jezdce! Tento krásně stavěný valach s výškou 155 cm v kohoutku pochází z výborné linie: jeho matka je čistokrevná paint horse (Koko Fleckers MC Doll) a otec je poloviční paint horse. Valach je nekonfliktní, zvyklý být ve stádě, pravidelně strouhaný, očkovaný a odčervovaný. Vzhledem ke své robustnosti je kůň vhodný na ježdění i na parkurové ská... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
75 000
 Kč
Prodám valacha achalteke
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám valacha achalteke AlDjahir,nar.25/05/2009,charakterní kůň,jako 2 letýměl záchvat měsíční slepoty na levém oku,přeléčený,na oko vidí hůře,ale nemělo to vliv na ježdění,ošetřování či povahu.Hodný na ošetřování,kovář,veterinář bez problémů.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
35 000
 Kč
Vysoký valach kůň kinský
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nar. 2022, KVH nyní 169cm,hodný,bez zlozvyků,naučen na základní manipulaci, kovář, vet bez problému. O. Cassilius(ho... (více v detailu)
Ústecký kraj
100 000
 Kč
Valach Appax
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 16-ti let. valacha Appa/ČT Valach je zdravý, výška v kohoutku cca 160 cm Veterinář a kovář bez problémů. Vhodný pro pokročilého jezdce, který ví co dělá. Při pravidelné práci, je milionový. Vhodný jako koním pro jednoho člověka/do rodiny kde se nebudou neustále střídat jezdci. Valach n... (více v detailu)
Olomoucký kraj
65 000
 Kč
Čtyřletý valach na rekreaci i sport
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám čtyřletého valacha CS po Stalypso z matky Belgie po Furioso Jílovský vhodného do parkuru, drezury či na rekreaci. Belgie Son je snaživý, ochotný, bezproblémový na ošetřování, jednoduchý na ježdění. Pravidelně chodí do terénu, chodí první i poslední, vedle koně. Přes zimu odchodil sérii soustředění, letos absolvoval "Z" drezury i v rámci KMK, několik parkurů do stu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
230 000
 Kč
Valach A1/1
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nebo vyměním 2,5 letého valach A1/1 zapsaný jako Teplokrevný vysvětlím po telefonu,na delších spěnkách nijak ho to neomezuje a do budoucna by ani nemělo,po správné korekci kopyt.... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
valach pro dítě
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme šestiletého teplokrevného valacha se skokovými i drezurními zkušenostmi. Valach je ochotný, hodný, na závodech vždy běžel dokola, je vhodný i pro dítě či méně zkušeného jezdce, na složení zzvj apod. Celý život ježděn dívkou. Je menšího rámce - 155cm khv. Je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Valach na hobby
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám valacha, nar. 2011, otec Kavaljer Hornline (S), matka Private Account (D), pod sedlem velmi spolehlivý, na jízdárně i venku pod začátečníky i pokročilé, pro děti i dospělé, ježděn na hobby parkurech do 80 cm, přírodní překážky, drezura Z. Chodí vyjížďky, hipoterapie , výcviky, výlety, může jít v zástupu vpředu i vzadu nebo sám, neřeší nic. Vho... (více v detailu)
Středočeský kraj
99 000
 Kč
Mladý valach (2020) ČT
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám 4 letého valacha českého teplokrevníka po otci Cola z matky po Belfast Vasury. Hodný na ošetřování, pravidelně strouhaný (zatím nekovaný, pevná kopyta), od 2 let pravidelně zubař. Snadno krmitelný. Do 2 let byl na pastvě, nyní chodí na noc do boxu, ve ... (více v detailu)
Ústecký kraj
200 000
 Kč
Roční hřebeček aphc
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka appaloosa nar. 2023 Velmi kvalitni exteriér, charakterní a velice příjemný kůň. Naprosto zdráv, 5 panel test N/N po obou rodičích. Odchovaný ve smíšeném stádě, stále pod matkou. Bude to pěkně narostlý, silný a v... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
2,5 lety Valach Appaloosa na prodej
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej - For sale Appaloosa valach - Appaloosa gelding 6 panel test N/N FPD 87% Dam: Sheila Maids Dream Multiple E... (více v detailu)
Ústecký kraj
160 000
 Kč
4 letý valach Canoso/Acordino T
Westfálský černý a velice líbivý valach *2020 Canoso/Acordino T/Valat. Rtg k dispozici. Základně jízdárensky naježděn, kavalety, záčíná skákat pod sedlem. Velmi dobře jezditelný, sportovně nadějný kůň pro někoho, kdo má zkušenosti s mladými koňmi a dokáže jeho po... (více v detailu)
Neuvedeno
darujeme valacha
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Jen do kvalitního ustájení se 100% péčí darujeme valacha ČT 20 let. V dobré kondici, lehce dušný. Pouze jako společník popřípadě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Krásný ryzák Appaloosa/Quarter Horse jmenem Casper
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k prodeji našeho statného a zdravého valacha Caspera, plemene Appaloosa/Quarter Horse. Tento krásný ryzák je ve věku 14 let a má výšku kohoutku 155 cm. Je zvyklý na venkovní ustájení, ale bez problémů může být i v boxu. Na sezónu je kovaný na přední nohy. Casper je v současné době používán na venkovní vyjížďky a je přiježděn v hale. V minulo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
145 000
 Kč
Valach A1/1
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 12 letého valacha plemene A1/1 z matky Supra Slew po Bully Pulpit(USA). Valach má momentálně skokovou výkonnost Z, vhodný na aktivní rekreaci či do hob... (více v detailu)
Olomoucký kraj
85 000
 Kč
Prodám valacha A1/1
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 12ti letého valacha anglického plnokrevníka. Valášek je při veškerých ošetřováních hodný. Pravidelně strouhaný a odčervovaný. Vhodný spíše pro jednoho a... (více v detailu)
Zlínský kraj
30 000
 Kč
Prodám hodného sportovního poníka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám elegantního sportovního poníka, valach barvy isabela, vhodný pro sport parkur, drezura i jako luxusní hobby poník, nar. červen 2020, KVH cca 140 (ještě trochu povyroste, bude určitě "B" poník), po otci Chester (Langaas Trinket), zdravý, pravidelně očkovaný, strouhaný, základně přiježděn, jinak pod sedlem hodný, nevyhazuje, neutíká, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180 000
 Kč
Zangersheide valach
Predám valacha plemena Zangersheide, nar.2020, výška 172 cm. Vynikajúci pôvod Taloubet X Cortl... (více v detailu)
Neuvedeno
Valach 9 let - prodej/výměna
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím valacha nar.2015, shagya arab. Mohutný rámec, 165 KVH. Obsednut v 5ti letech, běhal vytrvalost 2 sezony do stupně L (60km). Kovář i vet v pohodě na volném vodítku. Zuby dělané aktuálně 3/2024. Vychovaný, hodný, nekopne, nekousne, zvyklý na děti, silniční provoz. Do terénu pro zkušeného jezdce s jemno... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství