Cestovní zásobník na vodu a krmivo Trixie travel

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám cestovní zásobník TRIXIE TRAVEL TANK. Osobně vyzvednout lze v Příbrami, jinak mohu zaslat přes Balíkovnu + 70 Kč. Cestovní zásobník na vodu a krmivo Trixie TRAVEL TANK nabízí dvě oddělené komory o objemu 350 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

Cestovní zásobník na vodu a krmivo Trixie travel
Před 1 dny - SBAZAR
Prodám cestovní zásobník TRIXIE TRAVEL TANK. Osobně vyzvednout lze v Příbrami, jinak mohu zaslat přes Balíkovnu + 40 Kč. Cestovní zásobník na vodu a krmivo Trixie TRAVEL TANK nabízí dvě oddělené komory o objemu 350 ... (více v detailu)
150
 Kč
Cestovní dvojmisky
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím úplně nové cestovní dvojmisky s objemem 700ml. Dvě skládací cestovní misky jsou k pouzdru přichycené suchým zipem. Jsou ale i vyndavac... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Zásobník na krmivo/vodu Trixie
Před 5 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nevhodný dárek. Krmítko s otočným kontejnerem s 2 otvory pro vodu nebo krmení Kontrola obsahu díky transparentnímu kontejneru na krmení či ... (více v detailu)
Liberecký kraj
70
 Kč
Trixie cestovní batoh Dan pro malá zvířata
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám cestovní batoh Dan, zn. Trixie. Nosnost max. 6kg. Rozměry: výška 44cm, šířka 34cm, hloubka 26cm. Batoh nejeví známky opotřebení, je jako nový, pře... (více v detailu)
Kraj Vysočina
400
 Kč
Fontána na vodu trixie
Před 13 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Trixie fontána Vital Flow je praktickým a pěkným doplňkem pro váš domov. Cirkulace čerstvé vody povzbuzuje vašeho mazlíčka k častému pití. Můžete přepínat mezi režimem tryskající nebo pomalu tekoucí vody. Voda je obohacována o kyslík a přirozeně ochlazuje díky cirkulaci vody. Podrobnosti produktu: hygienické keramické misky poskytuje čerstvou tekoucí vodu povzbuzuje k časté... (více v detailu)
Karlovarský kraj
800
 Kč
Cestovní taška/vozík TRIXIE na psa/kočku
Před 55 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Cestovní taska/ vozík TRIXIE Použita asi 5x Jako nova vhodný pro malá a střední plemena velmi dobrý pomocník pro starší nebo nemocná zvířata Ideální pro přepravu psa vlakem,busem nebo štěňat .Otevírání vpředu a nahoře.Síťovina pro proudění vzduchu.Horní průduch se síťovinou lze zakrýt látkou.Plně zasouvací teleskopická rukojeť na 3 úrovně .Lze... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 100
 Kč
Trixie Automat zásobník na krmivo Le Bistro
Před 233 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
V záruce do 3.8.2024. Rozměr 35 x 37 x 25 cm. U nás nakonec nepoužité, takže vlastně zásobník je nový. Je do 2,25 kg suchého krmiva. Je možné nastavit až tři dávky na den.... (více v detailu)
Zlínský kraj
999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby