Štěně, italský vodní pes x labrador

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Poslední štěňátko k dispozici. Kříženec italského vodního psa a labradora. Narozený 15.8.,takže už k odběru. Po ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kříženec italského vodního psa a labradora
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Poslední pejsek k dispozici. Narozený 15.8.,takže již k odběru. Kříženec italského vodního psa a labra... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Lagotto Romagnolo x labrador
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Poslední pejsek k dispozici. Narozený 15.8.,takže již k odběru. Kř... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Bernský salašnický pes
Nabízíme k prodeji 3 štěňátka Bernského salašnického psa bez PP. Štěňátka jsou narozena 23.8.2024. Oba rodiče Bernský sal... (více v detailu)
14 000
 Kč
Španělský vodní pes s PP - Fenka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro roční fenku španělského vodního psa s PP - NENÍ VHODNÁ DO CHOVU! Fenka vhodná jako rodinná parťačka, zvyklá na děti, ostatní psy. V některých situacích opatrná. Oč... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 000
 Kč
Daruji psa křížence Labradora
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Daruji psa křížence Labradora. Věk 4 roky. Vykastrovaný. Váha 15-17 kg. Hodný,snese se s fenami,psi moc n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pastevecký pes
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k odběru 6 měsíčního psa jménem Roky. Pes není očipovany, není očkovaný a ani od... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Štěňátka křížence
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Štěňátka narozena 5.9.2024 2 holky a 2 kluci Matka kříženec vlčího špice a australského ovčáka Otec kříženec yorksira a jezevčíka viz foto. Budou středního vzrůstu, vhodná k dětem, do bytu i na zahradu. 5. Listopadu budou očkování a odčervení,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Šťeňátka
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 5 šťeňatek Kavkavský Ovčák (Bez PP) Fena: 15 000-, Pes: 10 000-, Narozena 28.9.2024 K odběru 16.11. Šťenatka půjdou do nových domovů odčervení, o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
American Bully Standard s PP
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Malá rodinná Chovatelská stanice vám chce představit náš první vrh bobíčků 3 kluci a 3 holčičky k rezervaci. Jsou hravé přátelské povahy a krásné robustní stavby po rodičích. Oba rodiče kynologický vedení,ale hlavně jsou to miláčci domácí,jsou příjemně robustní stavby a elánu. Maminka je modrá vnučka českého šampiona Mustanga a tatínek lilac tricolor import Maďarsko ve fotkách. Skvělé krevní spojení. Štěňátka jsou již 4x odčervení, mají za sebou první vakcinaci a jsou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
American Bully Standard s PP
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Malá rodinná Chovatelská stanice vám chce představit náš první vrh bobíčků 3 kluci(modrý Apollo, tricolor Ares a trikolor Argus)a 3 holčičky(modrá Agnes, Bílo-písková Annie a písková s bílými znaky Aura). Jsou hravé přátelské povahy a krásné robustní stavby po rodičích. Učí se základní návyky jako je( slyší na jméno,venčení, místo,fuj, přivolání) Oba rodiče kynologický vedení,ale hlavně jsou to miláčci domácí,jsou příjemně robustní stavby a elánu. Maminka je modrá vnučka Mustanga a tatínek lilac tricolor import Maďarsko ve fotkách. Skvělé krevní spojení... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
2G Bengálský hybridní kocourek s PP
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci hybridního 2G ALC bengalského kocourka s PP, Maminka F1, tatínek Bengal, dědeček divoká asijská leopardí kočka. Kocourek je brzke generace, 1/4 divoké krve, registrovaný u TICA. Oba rodiče import ze zahraničí. Odchovaný na lahvičce, 100% socializovaný, velmi přítulný a miluje společnost člověka. Umí používat kočičí zá... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Portugalský vodní pes - štěňata s PP
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Bereme rezervace na štěňátka PVP s průkazem původu, barva černá a černá s bílými znaky, typ srsti wavy. Rodiče jsou nadstandardně zdravotně a geneticky testovaní, oba všestranně skvělí ( na fotografiích ). Narodit se mají začátkem l... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
American Bully Standard
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Malá rodinná Chovatelská stanice vám chce představit náš první vrh bobíčků 3 kluci a 3 holčičky k rezervaci. Jsou hravé přátelské povahy a krásné robustní stavby po rodičích. Oba rodiče kynologický vedení,ale hlavně jsou to miláčci domácí,jsou příjemně robustní stavby a elánu. Maminka je modrá vnučka českého šampiona Mustanga a tatínek lilac tricolor import Maďarsko ve fotkách. Skvělé krevní spojení. Štěňátka jsou již 3x odčervení a čeká je první vakc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Labradorský retrívr
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím 6 nádherných čistokrevných pejsků hnědého labradorského retrívra. Narodili se 15.8. a k odběr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
American Bully XL
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
PNT STRONG BULLIES LOVE zadá k rezervaci 3 krásné kluky. Při odběru budou odčervení, očkovaní a čipovaní. Vyrůstat budou s dítětem a dalšími psy, zvyklí na běžný ruch domácnosti. Oba rodiče jsou zdravotně testovaní, nekonfliktní k jiným psům, m... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
na prodej pes RTW 1 rok starý
Před 9 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
dobrý den, prodávám psa RTW stáří 1rok ,jmenuje se ARGO, má očkovací průkaz a veškeré očkování .Doma je hodný ,pokud se... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
American Bully Standard
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Malá rodinná Chovatelská stanice vám chce představit náš první vrh bobíčků 4 kluci a 3 holčičky k rezervaci. Jsou hravé přátelské povahy a krásné robustní stavby po rodičích. Oba rodiče kynologický vedení,ale hlavně jsou to miláčci domácí,jsou příjemně robustní stavby a elánu. Maminka je modrá vnučka českého šampiona Mustanga a tatínek lilac tricolor import Maďarsko ve fotkách. Skvělé krevní spojení. Štěňátka jsou již 3x odčervení a čeká je první vakc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
štěně
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám psa stáři pejska 4 měsíce očkován řádně čipovan pouze do dobrých rukou děkují volat pouze... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
Pes - kříženec s pomerianem
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodáme psa - kříženec s pomerianem, stáří 3 roky. Ze zdravo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Labradorský retrívr
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme 6 krásných čistokrevných štěňátek (už jenom pejsků) čokoládového/hnědého labradora. Narodili se 15.8. a budou k odběru začátkem října, budou odčervení, očkovaní i čipovaní. Oba rodiče jsou nekonflikt... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
pes Fox
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Fox pes 7 let kříženec jagdteriéra (9 kg) Fantastický Fox vyhlašuje konkurz na toho nejlepšího majitele. Jaký by ten majitel měl být? Milý, aktivní, trpělivý. S domečkem nebo bytem. Dokonalý majitel pro dokonalého Foxe. Fox je pes v nejlepších letech. Je velmi chytrý, učenlivý, trochu svéhlavý a umazlený. Největší radost má, když do ruky vezmeme vodítko, to pak skáče tři metry vysoko a vrtí ocáskem ostošest. Fox ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Lagotto romagnolo (italský vodní pes)
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Štěňata bez pp, stáří 10 týdnů, otec hnědý s pp, matka hnědá,odčervenà,očkovaná, čipovaná, očkovac... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Bernský salašnický pes
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 11. měsičního bernského salašnického psa barvy trikolor ze zdravotního důvodu majitele. Slyší na jméno "Rex". Je bez PP, s mikročipem, očko... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Anglický kokršpaněl vez PP
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Naší tříleté kokří mamince viz. foto se 19.8.2024 narodilo 6 krásných štěňátek. Tímto inzerátem nabízím dva chlapečky do milující rodiny. Pejsci vyrůstají v rodinném domě a jsou ubytovaní v obyvacím pokoji, kde jsou neu... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
anglický kokršpaněl bez PP
Před 17 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Naší tříleté kokří mamince viz. foto se 19.8.2024 narodilo 6 krásných štěňátek. Tímto inzerátem nabízím dva chlapečky do milující rodiny. Pejsci vyrůstají v rodinném domě a jsou ubytovaní v obyvacím pokoji, kde jsou neu... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky