Šarpej

Před 426 dny - ANNONCE
Opravdu AKUTNĚ hledáme domov nebo dočasnou péči. V současné dočasce už nemůže zůstat. Máme jen pár dní a pak netušíme kam ji umístíme :(. Gina marně hledá domov už několik měsíců. Na poslední dávku antibiotik zareagovalo její tělo skvěle, takže už není nutná taková péče. Pseudomonáda je na ústupu. Gina venku špatně snáší jiná zvířata., ale dříve s dru... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kočička v nouzi
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, hledáme domov pro 4 letou kočičku od dědečka, který odešel do domova důchodců. Kočička se jmenuje Bambi a je velmi mazlivá a má ráda lidskou společnost. Její po... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Kamerunské ovce
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Našel by se někde domov pro naše 2 sedmiměsíční kamerunské beránky. Jsou ochočení, zvyklí na děti i psy. Spěchá, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Dlouhosrstá morčátka holčičky i kluci
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Chovatelská stanice Morčínkov nabízí holčičky i kluky plemene coronet a sheltie . Všichni jsou už... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Jezevčík hladkosrstý - šteňátko
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Po zrušenej rezervácii si znovu hľadá nový domov náš krásny 9 týždňový psík -kluk. Je čistokrvný(bez... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Kotatka hledaji domov
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dnes zhruba dvoumesicni kotatka, ktera byla nalezena cerstve narozena pod stromem, hledaji domov. Kotatka jsou krasni mali kocourci. Kocicka uz je odstavila a nekoji je, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Darujeme koťátka
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Darujeme koťátka hodným lidem. Zatím ještě pijí mléčko od maminky, ale až budou připravená, če... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Maltézský psík štěňátka
Maltézský psík. Dobrý den, dne 31.7. nám naše Betynka (maminka), porodila 4 krásná štěňátka, jsou aktivní, zdravá a hravá, dokonce jsme byli už u veterináře na 1. očkování a na zdraovtní prohlídce která dopadla úspěšně. Všechny šětěňátka jsou zdravá... (více v detailu)
7 000
 Kč
Daruji francouzkého buldočka
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, s těžkým srdcem daruji fenku francouzkého buldočka. Jmenuje se Dáša a je to už starší dáma zvyklá na teplo domova a mazlení. Je už mírně nahluchlá, nehodí se k dětem, má ráda svůj klid. Není útočná na lidi,děti ani psy ale není hr... (více v detailu)
Liberecký kraj
1
 Kč
LIVIO K ADOPCI - přátelský, akční parťák, vhodný k dětem
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
AKUTNÍ! LIVIO BUDE MUSET PRYČ Z DOČASNÉHO DOMOVA A HROZÍ MU ZNOVA ÚTULKOVÝ KOTEC :-( ČEKÁ NA SVŮJ DOMOV UŽ PŘES ROK A PŮL:-( Livio je krásný mladý pejsek střední velikosti. Je přátelský, komunikativní, hravý, akční, chováním pořád štěně, které si chce užívat života naplno. Byl by šťastný za domek se zahradou, kde by se mohl dosyta vyběhat. Je zvyklý na děti, ke všem je přátelský. Bude potřeba se mu ještě hodně pověnovat, naučit základní povely, odnaučit skákání apod. K aktivní rodině bude Livio super parťákem. Ke psům je všeobecně přátelský, v kotci byl s druhým psem, v dočasném domově si spolu už ale nerozumí; a také pozornost člověka, která je jim tak vzác... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Violet hledá domov
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Violet je 5 měsíční štěňátko, v dospělosti středního vzrůstu. Je to hravé, veselé štěňátko, není přehnaně aktívní. Byla nalezená spolu se sestrou vyhublá, plná parazitů. Teď už jsou v k... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Ava hledá domov
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Ava je 5 měsíční štěňátko, v dospělosti středního vzrůstu. Je to hravé, veselé štěňátko, není přehnaně aktívní. Byla nalezená spolu se sestrou vyhublá, plná parazitů. Teď už jsou v kon... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Jezevčík hladkosrstý trpaslíči - krásne šteňátka
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hľadáme nový láskavý domov pre naše krásne 9 týždňové šteniatka bez PP. Šteniatka sú už niekoľkokrát odčervené, sú očkovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
Divoška Aranka, 3 měs.
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Aranka je malá divoška, se kterou se nikdy nebudete nudit. Je ručně dokrmená od malého koťátka, takže je výborně socializovaná s lidmi i kočkami. Je akční, hravá, zvědavá opice, ale když se vyřádí, skočí vám do klína nebo vleze za krk, vrní jak traktůrek a spokojeně usne. Je to takovej čertík, malej, ale šikovnej! Je chytrá a vynalézavá. Její oblíbená hračka je účtenka zmuchlaná do kuličky. Tu si pak nos... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hledá se domov pro 4 chlapečky morčat
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hledáme domov pro 4 chlapečky ve věku 8 měsíců. Jsou na sebe zvyklí takže bychom byli nejraději kdyby nový domov našli společně neb... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Zlatý retrívr - štěně
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pekný deň prajem ❤️ ponúkame na predaj krásne čisto krvné šteniatka . Krásnej mohutnej postavy ❤️ Naša Fenka priviedla na svet krásnych 6 steniatok . Pre ktoré hľadáme nové domovy kde budú cítiť lásku teplo a pokoj . Šteniatka sú samozrejme zaockovane zac... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Devil, 5 měs.
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Devil je květnové koťátko, které bylo spolu s maminkou a dvěma sourozenci zanecháno v přepravce na jedné mostecké veterině. Má za sebou dlouhou léčbu, dnes je z něj ale krásný a zdravý kluk! Díky prodělané nemoci je malý a nejspíš už drobný zůstane. Devil je zlatíčko, moc hodný kocourek, ale mazlit se stále ještě neumí. K lidem je velmi... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Border kolie s pp
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Vrh C. Nabízím k rezervaci posledního pejska s pp. Narozen 6.6. 2024 Chovatelská stanice : Price for freedom Otec : Archie Inukami u Bordeří louky Matka : Simba Dajavera Jsem Claudius, mám pupeční kýlu a musím na operaci , jinak jsem hravý a aktivní , zvyklý na děti , kočky a pejsky ,po velmi zdravých rodičích . Jsem odchován... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
BRITA K ADOPCI - milá, přátelská fenečka NO
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Brita je krásná mladá fenečka NO se skvělou povahou. Je přátelská, milá, kontaktní, středně aktivní. Bude vděčná za domov, pozornost člověka, pohlazení, procházku. Brita u nás byla v kotci s pejskem Luxorem, který už svůj domov našel. Určitě by mohla do rodiny, kde by měla psího kámoše. Nejradši by byla za domov v domku se zahradou, kde by si mohla užívat pohyb a volnost. Věk: 2,5 roku. Datum narození: 11/2021. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná, kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvířata před týráním, hladem, smrtí. Situace v tamních romských osadách je velmi zlá. Psi se zde nekontrolovatelně množí, žijí v ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Staroanglický Buldok daruji do dobrých rukou
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ač velmi nerad a s těžkým srdcem bych rád daroval našeho rošťáka Arta. Je to roční štěně, je hravý energický nekonfliktní miluje jak psy tak lidi, k dětem bez problému může. Občas trpí na průjmy a sem tam na nějáký kožní problém. Mám k němu papíry s rodokmenem. Důvod darování: naše čerstvě narozená dcera má bohuže... (více v detailu)
Liberecký kraj
1
 Kč
Pes z útulku
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Citlivá Bony hledá klidnou a trpělivou rodinu. Prosíme, sdílejte, ať i Bony konečně pozná domov a lásku. Bonynku jsme převzali ze stejného zařízení jako Mikiho, který si již užívá v novém domově. Společně s nimi byl pod naše křídla vzat i Gastonek, ale s ním je to ještě na delší cestu. Všichni tři společně žili nekonečných 7 let v jednom kotci… Za celý dosavadní život tedy nepoznali nic jiného než beton a výhled za mřížemi. Bony je kastrovaná 7 letá kříženka střední velikosti. Váží cca 20 kilo. Když k nám přišla, vůbec neznala vodítko, nechtěla si brát pamlsky z ruky, hygiena nulová, bála se česání a krčila se před pohlazením. Dnes je už o kus dál... Mazlení si celkem užívá a pamlsky si bere z ruky (tedy ty co jí chutnají :) ). Vodítko ještě stále pilujeme. Dříve jen uvázání a navlečení do kšír byl pro ni stres (chodila na dvojím ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sibiřská kočka - zlatá kočička XENIE s PP
Před 4 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
CHS Kyréné nabízí k rezervaci krásnou zlatou sibiřskou kočičku s PP narozenou 11.4.2024 je vychovávanou v bytě, zvyklou na běžný chod domácnosti a děti. Při odběru bude 2 x ... (více v detailu)
Liberecký kraj
18 000
 Kč
Jezevčík trpasličí
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Je nám 8 týdnů a už koukáme po nové a hodné rodince,kde by nás měli rádi. Jsme mini jezevčíci,mamka je králičí a má 4kg,taťka trpaslík 6kg. Barvičky máme krásné čokomerle, čokoládová a modrá Isabella. Jsme holčičky a kluk. Máme za sebou odčervení, očkování a prohlídku od pana doktora. Jsme hraví a nepo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
PAXI K ADOPCI - PŘÁTELSKÁ, VDĚČNÁ - AKUTNÍ
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Paxi je krásná mladá mini-ovčanda:-) Do útulku přišla jako vystrašený klubíček nervů. Od té doby už přešla kus cesty a dnes je z Paxi jiný pes. Ze začátku je opatrnější a dává si pozor, ale když si člověka okoukne, tak ho přijme. Je aktivní a zvědavé povahy. Ráda se učí a s radostí se s Vámi bude toulat po okolí přírodou. Stres v útulku jí nedělá dobře a její adopce je AKUTNÍ! Potřebuje vedle sebe někoho, kdo má se psy zkušenosti a pomůže jí překonávat strachy na cestě životem. Ve správných rukách bude spolehlivou společnicí. Pro zájemce připraveno video. Předpokládané datum narození 1.4.2021. Věk: 3 roky. Připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná, kastrovaná. Momentálně se nachází v útulku na Slovensku. Při adopci do ČR je zajištěn převoz do Brna či Prahy. Adopcí nejenže poskytnete domov tomuto opuštěnému psíkovi, ale zároveň se uvolní místo pro další záchranu. Občanské sdružení Pomoc psíkom na východním Slovensku ve Veľkých Kapušanech doslova zachraňuje zvíř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Ava hledá domov
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ava je 5 měsíční štěňátko, v dospělosti středního vzrůstu. Je to hravé, veselé štěňátko, není přehnaně aktívní. Byla nalezená spolu se sestrou vyhublá, plná parazitů. Teď už jsou v ko... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Violet hledá domov
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Violet je 5 měsíční štěňátko, v dospělosti středního vzrůstu. Je to hravé, veselé štěňátko, není přehnaně aktívní. Byla nalezená spolu se sestrou vyhublá, plná parazitů. Teď už jsou v k... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvířata