Odstávče po Escanto PS x San Amour

Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám oldenburského hřebečka narozeného v květnu 2024. Drezurní původ po Escanto PS x San Amour x Don Schufro. Na výstavě získal prémii s kladným ho... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Hřebeček 3/4 APH
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku. Matka po APH, otec ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Lusitano
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji výjimečného hřebečka PSL narozeného 1.3.2024 jménem Único Corazón.. výjimečného charakteru, vychovaného. Ošetřován i voděn dětmi. Zvykly na běžný ruch stáje - Zeměděl... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Hřebeček AQH x HFL, 50% AQH
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme k rezervaci krásného letošního hřebečka po otci AQH HOLLYWOOD BUCKSKIN. Zvyklý 24/7 i box, vyrůstá ve stádě, zvyklý na auta a provoz, milá a přátelská povaha, kontaktní, má za sebou první korektury, znalý základní manipulace a ošetřování, hřebeček je mohutný se silnou kostrou, hezky nasvalený.... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Drezurní hřebeček
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka narozeného v březnu po otci Ironman Black M (Asgards Ibiza x Weltmayer). Matka Fleur de Lis (Fair Game x De Niro) byla jako 4letá ježděná a umístila se na 4.místě na finále KMK, kdy byl vyzdvihován ze... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Podsedlova decka PS of Sweden Ruffle DL
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podsedlova decka znacky PS of Sweden. Barva: Steel Blue Velikost: full Typ: DL (... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Hřebeček na prodej
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám mladého hřebečka, moc hodný. Bude vhodný do sportu (parkur, drezura,..). PARIS, narozen 15.5 2023, otec SUMMER BLACK BAR (aph) ,z matky PERI ( matka plnokrevná PUBLICITA(FR) a otec andalusan HALCON XXVI),zapsan jako typ teplokrevný. Hříbáta jsou odčervená, mají vystavené modré knížky. Hříbata jsou od mala vychovávaná ve smíšeném stadě, ošetř... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
140 000
 Kč
Drezurní hřebeček na prodej
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Fill the Void. Hřebeček narozený 16.04.2024. Matka Senora Rockford (Secret x Rubin Royal) otec Firestone KWPN ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
150 000
 Kč
Hřebeček pony
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím hřebečka pony , narozeného 2023. Vychovaný, mazel, pravidelně očkovaný, odcerveny, strouhaný. M... (více v detailu)
Olomoucký kraj
55 000
 Kč
odstavče hřebečka otec 3006 Companieor
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám odstavče hrebečka, červený bělouš. Narozen 29.5.2024, otec 3006 Companiero, matka po 2225 Cola, Lantaan, Lopez. Matka nepravá sestra Stallyria - vítězka severomoravské přehlídky ČT a finalistk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70 000
 Kč
Hřebeček 3/4 APH
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodáme našeho vymazleneho hřebecka, nar. 8.5.2024. Odstaveny bude v listopadu. Je pritulny,chovaný 24/7, zna čistění, chodi na vodítku. Matka po APH,... (více v detailu)
Olomoucký kraj
70 000
 Kč
Drezurní / skokový valach KWPN pro amatéry
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Z důvodu těhotenství nabízím valacha plemene KWPN, narozeného 2010. Výška cca 175cm. Top charakter!! neprchá, nestaví se na zadní, nevyhazuje, 100% spolehlivý jak na ošetřování, tak pod sedlem. Kůň vhodný pro úplné amatéry, juniory i pro bojácné jezdce, vhodný od ZZVJ po vyšší soutěže. Je to velmi klidný, rozvážný kůň. Drezura výkonnost S, parkury výkonnost ZL (v tréninku do 130cm). S parkury začal letos, po 6 letech v drezu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400 000
 Kč
Podsedlova decka PS of Sweden Elite DL
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Podsedlova decka znacky PS of Sweden model Elite. Barva: dark green Typ: - DL (pod drezurni sedlo) full - chranice PS of Sweden full Stav: nove s visackou Cen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 600
 Kč
Valášek po Sun Schufro
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zvažuji prodej valáška ČT narozeného 18.4.2023. San Levante je hodný, mazlivý a učenlivý, zvyklý na psy, děti, veterinář, kovář. Hnědáček bude vysoký, vhodný do sportu i k rekreaci. Otec San Schufro (Sandro Hit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pony valach Welsh sekce A
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji valacha plemene WP sekce A, narozeného 2.5.2022 v barvě tmavý plavák. Gaston je u nás odchovaný valach, žijící ve smíšeném stádě, v režimu 24/7. Bezproblémový, zvyklí na základní manipulaci, kováře i veterináře. Zvyklí na ošetřování dětmi, ... (více v detailu)
Liberecký kraj
45 000
 Kč
Valach
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej valacha narozeného 2007, otec holštýn 900 Landino, matka po 677 Regulus, KVH 168 Cm, zdravý, bezproblémový na ošetřování, kování. Velmi dobře přije... (více v detailu)
Středočeský kraj
157 000
 Kč
vraník, warlander, P.R.E./Frís/Lusitano kvh 160-168cm
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Platí do smazání: nábízím k rezervaci na základě zálohy a prodeji v listopadu, nádherného vysokého a moc moc hodného a kontaktního mazlivého hřebečka. Hřebeček se jmenuje Aramis a je v černé barvě po rodičích a má bílou hvězdičku na hlavě. U nás je to jetos nejhodnější a nejkamarádštější hříbě, samo chodí za dětma a rád se nechá hladit a má rád pozornost.Předpokládaná kohoutková výška 160-168cm. Matka zapsaná v plemenné knize Warlander a Barok pinto(P.R.E./Frís) vraník, otec Lusitano Garibaldi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
69 000
 Kč
letošní hřebeček irský cob
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci hřebečka Divine Fizzy QuickBraid narozeného 14.4.2024, matka: Divine Dee... (více v detailu)
Liberecký kraj
90 000
 Kč
Podsedlova decka PS of Sweden Moon Rock DL a VS
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
1)Podsedlova decka znacky PS of Sweden. Barva: Moon Rock Velikost: full - DL (pod drezurni sedlo) - VS (pod skokove nebo univerzalni sedlo) Stav: nove s visackou Cena 1300,- + doprava (cena je pevna) 2) Mozno prodat s: a) chranice PS of Sweden 4ks, velikost full. Nove s visackou. Cena samostatne 1300,- (v sade s podsedlovou deckou 2300,-) b) bandaze Eskadron Nici... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300
 Kč
letošní hřebeček irský cob
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci hřebečka Divine Hans RedSpeed narozeného 19.5.2024, matka: Divine Leontine BigParty (Meadows Y... (více v detailu)
Liberecký kraj
95 000
 Kč
Hřebeček po Eldorado45
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám letošního hřebečka Gold Aperol po Eldorado45 z matky po V.Nagano/Lys de Darmen, narozeného 24.4.2024, zvyklý 24/7. Očkovaný, od... (více v detailu)
Jihočeský kraj
85 000
 Kč
Letošní hřebeček Barokní pinto
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zadám letošního hřebečka barock pinto narozeného 28.5. 2024 z matky Irisvel Goodshapes (STER 1. prémie, 62,5% fríské krve), otec Dragon Mist Goodshapes. Je krásně stavěný, velmi líbivý, nádherně zbarvený - 3 barevný (černá hříva a špička ocasu), linkovaný jak podle pravítka. Je zcela bez zdravotních problémů, velmi zvídavý, extrémně k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
110 000
 Kč
Prodám letošního hřebečka WPBR po Zaval v.h.Enkershof
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám líbivého plavého hřebečka po Zaval v.h.Enkershof, narozeného v dubnu. KHV matka 125 cm, otec 147 cm. Již nyní dosahuj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
55 000
 Kč
Letošní hřebeček WPBR po Zaval v.h.Enkershof
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám letošního hřebečka po Zaval v.h.Enkershof, matka po Durango, narozeného v dubnu. KHV matka 135 cm, otec 147. Matka je velmi hodné povahy, využívaná v jezdeckém k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
65 000
 Kč
Letošní hřebeček irského coba
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zadám letošního hřebečka tradičního Irish cob narozeného 14.6. 2024 z matky Divine Isabella WindyGirl (1. hříběcí prémie, 2. prémie dospělých), otec Nydal's Eyes Cream Toby. Hřebeček je krásně stavěný, zcela bez zdravotních problémů. Maminka je úžasné povahy, velmi klidná, flegmatik, malý je celá máma. Už od narození velmi kontaktní, mazlivý, zvída... (více v detailu)
Jihočeský kraj
90 000
 Kč
Odstávče hřebeček Cornel de Lux
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
nabízíme krásného letošního hřebečka, bělouše, narozeného 1.6. po Cornet de Lux, matka Coleta po Colato R. Hřebeček je velmi pěkně rostlý, dobře stavěný, má prostorné chody. Povahově je přirozeně te... (více v detailu)
Středočeský kraj
85 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství