Hodný 6letý anglický plnokrevník

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hodného a spolehlivého anglického plnokrevníka, ideálního pro všestrannost. Valach je bez zlozvyků a bezproblémový ve všech směrech. Ničeho se ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
150 000
 Kč

Podobné inzeráty

Irsky Cob Valach 4 roky
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 4 letého valacha Zaskákaný, vymazlený Momentálně ježděný pouze rekreačně 15ti letou holčinou. Ve... (více v detailu)
Jihočeský kraj
160 000
 Kč
Irský cob
Valach írsky cob, import IR, 7 rokov, aktívne jazdený dieťatom, výkonnosť LP (pony B), kvh 145 cm. Valach sa pravidelne zúčastňuje parkúrových a drezúrnych súťaží, vždy s umiestnením na popredn... (více v detailu)
505 000
 Kč
Anglický plnokrevník - klisna Decima 5 let.
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám klisnu A1/1 ,5 let.Na ošetřování, kování a dopravu bez problémů. Po zranění šlachy, které je ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
2,5 letý
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím 2,5 letého hřebce (kastrace tento týden). Velmi komunikativní, hodný kůň, přátelské povahy. Zvyklí na veškeré ošetřování, kováře a veterináře. Vyrůstá s vrstevníky na pastvině, ale zná i box. Kvh v dospělosti okolo 165 Cm! Hřebec m... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
darujeme valacha
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Jen do kvalitního ustájení se 100% péčí darujeme valacha ČT 20 let. V dobré kondici, lehce dušný. Pouze jako společník popřípadě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Arabský plnokrevník za příznivou cenu
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Z rodinných důvodů hledáme ten nejlepší domov pro 18ti letého valacha arabského plnokrevníka. Je vychovaný, nekonfliktní, zvyklý na provoz ranče. Pohybují se kolem něho děti, které ho bez problémů zvládnou pod sedlem na jízdárně. V terénu je pro zkušeného jezdce. Valach je PSSM pozitivní, ale při správném managementu (dekování, přísun selenu) je bez příz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Anglický plnokrevník - klisna Fragasi
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plnokrevnou klisnu Fragasi, o. Assissi del Santo, m. Fragrance, hnědka narozená 1. květ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Anglický plnokrevník - klisna Frimana
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plnokrevnou klisnu Frimana, o. Manor, m. Friza, hnědka narozená 14. května 2002.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodám hodného sportovního poníka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám elegantního sportovního poníka, valach barvy isabela, vhodný pro sport parkur, drezura i jako luxusní hobby poník, nar. červen 2020, KVH cca 140 (ještě trochu povyroste, bude určitě "B" poník), po otci Chester (Langaas Trinket), zdravý, pravidelně očkovaný, strouhaný, základně přiježděn, jinak pod sedlem hodný, nevyhazuje, neutíká, ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
180 000
 Kč
Anglický plnokrevník - klisna Mar Cami
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plnokrevnou klisnu Mar Cami, o. Camill, m. Margaretka, černá hnědka narozená 16. června 2017. Kl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Venkovní ustájení - Příbram - volně přístupné boxy
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Milí koňáci, ráda bych nabídla dlouhodobé ustájení v rodinném prostředí pro hodného valacha nekovaného na zadky, který má pohodového plnoletého majitele. V základním výběhu jsou umístěny tři nově vybudované venkovní boxy (1 box = 3,5x3,5 m) s prostorným přístřeškem, zpevněnou plochou, jezírkem (brouzdalištěm), krytým seníkem. Seno, voda, liz samozřejmostí. Ležiště/záchod - bude doděláno (ještě jsme v procesu budování). Dva boxy jsou propojeny, volně přístupné (tj. bez zavírání koní na noc, koníci si budou moci vybrat, kde chtějí trávit čas), přes zimu bude na rohožích v boxech podestýlka. Do budoucna předpoklad min. travnaté jízdárny/kruhovky. Vašemu koníkovi by společnost dělal můj 11-letý valach (kříženec chladnokrevníka x polokrevníka). Dalším koníkem by byl 16-letý valach - ustájení majitelkou koníka zarezervováno. Celkový p... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Koupím koně
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Zdravím, pomalu se poohlížím po mém budoucím rodinném hobby parťákovi. Musí to mít v hlavě srovnané. Na pohlaví nezáleží, ale preferuju valacha nejlépe KVH 160+..věk nejlépe 6 až 11. Bez nálezu či zdrav.komplikací, kdyžtak nejlépe zaléčeno. Nejlépe s možností udělat RTG???? Klidný na veškeré ošetřování, hodný na přepravu, zvyklý na typické denní ruchy. K ... (více v detailu)
Pardubický kraj
145 000
 Kč
1,5letý valášek Irský Cob
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Do skvělých podmínek nabízíme ročního valacha IC, z Black Sabath Alpaka,po Golden Choice. Kvh v dospělosti 145-150cm, barva prokvetlý ryzák (sabino gen). PSSM neg. Kontaktní, zvědavý, z výborných podmín... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Irksý cob Tinker Gipsy horse
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Klisna narozena 2013, otec Meadows Selwyn, matka Mieke. KVH 138cm, zvyklá na 12/7, zná i box. Hodná na veškerou manipulaci (kovář, vet, holení, nakládání..), pod sedlem příjemně dopředná, nevyhodí, nestaví se. U nás využívaná v jezdeckém kroužku, kdy za koněm ji z... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
Prodám valacha A1/1
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 12ti letého valacha anglického plnokrevníka. Valášek je při veškerých ošetřováních hodný. Pravidelně strouhaný a odčervovaný. Vhodný spíše pro jednoho a... (více v detailu)
Zlínský kraj
30 000
 Kč
6 r. valach do drezúr, menší parkúr - aj pre deti a amatérov
Predám krásneho 6 r. valacha veľmi priateľskej povahy, KVH cca 164 cm. Baloubet du Rouet/Quidam de Revel Valach je mimoriadne ľahko jazditelný s veľkou perspektívou do drezúr (aj do vyšších), má krásne a pravidelné chody s potenciálom - krásny čistý priestranný krok, vznosný a pravidelný klus, prirodzen... (více v detailu)
Neuvedeno
NA PRODEJ ARABSKÝ PLNOKREVNÍK
Ponúkam na predaj 5-ročného valacha arabského plnokrvníka, vhodného na endurance (vytrvalosť). Otec francúzsky plemenník Bedouin de Piboul, matka ruského dostihového pôvodu Padede po Djon (Nougatin). Valach je nižšieho vzrastu, od... (více v detailu)
Neuvedeno
6letý valach do sportu
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám 6letého valacha, krásný exteriér a drezurní potenciál, možnost využít i na skákaní. Charakterní a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Úžasný B pony
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
V zastoupení majitele nabízím skvělého 10letého valacha plemene Český sportovní pony kategorie B s aktuální výkonností SP** skoky. Zdravý, bez úrazů či zdravotních omezení. Nové rtg k dispozici, bez nálezu. Dokonalý průvodce dítěte jezdeckým pony sportem, vhodný i pro méně zk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Hodná kobylka, 6 let, Quarter Horse: CAT ACRES TR
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Katy jsme koupili před dvěma lety. Za tu dobu se moc hezky naučila pracovat ze země, ale když jsme s ní začali trénovat zjistili jsme, že si s ní bohužel moc nerozumíme. Katynka je Quarter Horse po DUAL REY TR a SILVER CAT ACRES. Kdybyste se zeptali jezdců, kteří s ní přišli do styku, tak vám řeknou, že je hodná, zvídavá... (více v detailu)
Středočeský kraj
175 000
 Kč
Luxusní Valach APHA
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
S těžkým srdcem a po dlouhodobém přemýšlení nabízím opět k prodeji krásného 8letého valacha paint horse ojedinělého zbarvení Gray overo. Jmenuje se May Rainbow Storm po JGB Jackie Bee Quade z matky Smart Lucky Mels, kteří mají za sebou úspěšnou závodní kariéru ve westernových disciplínách. KVH 158 cm. Povahově je hodný, přátelský a komunikativní. Je vynikajíci na práci ze země, naučen spoustě povelů (předvedeme). Ze sedla základně přiježděn, chodí na parelliho ohlávce, ale zná také uždění. Pod sedlem na jízdárně ochotný, pracovitý a poslušný. V terénu šikovný a zvládá jít i první . Hledáme pro něj zkušeného jezdce, který se mu bude dosta... (více v detailu)
Zlínský kraj
190 000
 Kč
Prodám 6letou klisnu CS
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám 6 letou klisnu plemene CS po otci Contrast HG z matky Sharan po Rock’n’roll. Mohutnějšího rámce, KVH 165cm, dobře krmitelná, zdravá. Zvyklá přes zimu na noc box (dekovaná), přes léto 24/7. Na ošetřování hodná, kovář, vet, přeprava bez problému. Vhodná na aktivní rekreaci/ hobby pro zkušenějšího jezdce (přesně ví na koho si může co dovolit),není zákeřná, při pravidelné práci pro pokročilejšího začátečníka. Příjemně přiježděná, ve... (více v detailu)
Plzeňský kraj
180 000
 Kč
Charakterní valach do sportu
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Valach CS po Russell, nar. 2017, KVH 175cm cca, výk. S: L**. Atraktivní šiml. Velice charakterní, nezastaví za žádné situace, velká schopnost a prostorný cval, jednoduše jezditelný. Chodí do terénu sám i s koňmi. Na veškeré ošetřování vč... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Hodná klisna- 7 let
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi hodnou sedmiletou klisnu anglického plnokrevníka. KVH cca 160 cm. Otec: Mikhail Glinka (IRE) Matka: Finity Run (GER) Dříve běhala rovinné dostihy, poslední běžela 27.8.2022. Celkem za svou krátkou dostihovou kariéru stihla 16 startů, konec kariéry kvůli nízké výkonnosti, ne kvůli úrazu. Není žádný blázen, není citlivá a nemusíte se bát, že klisna vezme s člověkem někam čáru!!! Vhodná převážně na rekreační ježdění ale i na hobby sport i drezurní sport, jako dámský koník. Dobře přiježděná, zvládá cviky z drezurního stupně L, umí přeskoky. Na v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
80 000
 Kč
Mladý nadějný valach do vysokého sportu
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Valach CS nar. 2021 po Aristo Z, matka po Cesano II, KVH cca 167cm a stále roste. Lehce obsedlý - kluše s jezdcem v kruhovce a na jízdárně, pomalu se začíná učit chodit do terénu. Na lonži umí vše. Při práci je velice chytrý a ochotný. Krásné ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
250 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství