prodám více věcí - použitých od koní, věci vel.full

PlaceholderNo Image
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám podsedlové dečky, nějaké novější, nějaké opravdu pracovní - dobře savé, podbřišníky, bederní deky, westernová podsedlová dečka.. třmeny, řemeny... osobní... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Úklid skříní - více věcí na koně - drobnosti za pamlsky :)
Úklid skříní - více věcí na koně - drobnosti za pamlsky :)
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Po úklidu v sedlovně nabízím přebytečné věci - drobnosti výměnou za nějakou mrkvičku. :) 1) Kroužky k udidlu černé - nové, nepoužité = 50,- / mrkev 2) Kroužky k udidlu černé - snadné nasazení - používané, jeden trochu ožvýkaný - zdarma k těm novým. :) 3) Ohlávka - obyč, modrá, VB, používaná - vypraná, funkční = za mrkev / k něčemu jinému gratis. 4) Třásně na ohlávku - Showmaster, XFull, vínová - používané, ale v pořádku - vyprané = za mrkev / 50,- 5) Parellka - nejspíše full, rozměry mohu dodat, černo-bílá, používaná - vypraná = 100,- / m... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodám více sedel - dětské, western, austrálie
Prodám více sedel - dětské, western, austrálie
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám několik sedel, ve westernu se moc nevyznám, podrobné fotky ráda pošlu na dotaz, do inzerátu se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
VÝPRODEJ SEDLOVNY
VÝPRODEJ SEDLOVNY
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Právě jsme skončili s chovem koní a prodáváme kompletní vybavení - od bandáží, zvonů, přes podsedlovky, podsedlové dečky, podbřišníky, kamaše, čabraky, ohlávky, nákrčáky, deky-odpocovací, výběhové, proti hmyzu, beránek na podbřišník, uzdečka, martingal, podprsák, pad, reflexní prvky atd., také starší vestu a jezdeckou helmu. Jedná se o velmi pěkné kusy, některé z nich téměř nové, byly použity jen několikrát. S ohledem na stav vhodné i jako dárek. Vybavení je značkové, kvalitní.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodam vice veci
Prodam vice veci
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Helma HH chinook crystal velikost M-L vzadu na kolecko , pouzivana 1 rok , lehke znamky pouziti ale nikde nic vyrazneho , PC 2200 necham za 1500 Dale 2 pracovni decky od waldhau... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodám více věcí na koně
Prodám více věcí na koně
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
- stihlové udidlo 2x lomené, cena 400,- - nový, s cedulkou, zvětšovací kus k dece, cena 200,- - helmu Choplin (vel. 55) vč. obalu, cena 600,- - pantalony HKM LG Paris Bloom s celokoženým sedem vel. M.,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Prodám vybavení pro koně i jezdce
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám vybavení pro koně i jezdce. Uzdečky westernové i anglické, ohlávky, deky i síťované, kamaše a chrániče nohou, westernové jezdecké chapsy, vodítka a lonže, biče lonźovací i jezdecké bičíky, laso, jezdecké přilby, martingaly, čištění i s kufříky, mazaní na kůži, různé čistící prostředky a šampony, parelky, pateřáky a bezpečnostní vesty, stojany na sedla, plechové šatní skříňky, podsedlové deky anglické i westernové, podbřišníky anglické i westernové i neoprenové, udidla anglická i westernová i na chladnokrevné koně, chomouty lehké i na ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodám věci na koně
Prodám věci na koně
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
1. Podsedlová dečka pod skokové sedlo, ježděná, známky používání 300,- 2. Podbřišák drezurní Covalliero, použitý jen p... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Více věcí na prodej (jezdec, kůň)
Více věcí na prodej (jezdec, kůň)
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám věci v top stavu (aktuální do smazání): Bezpečnostní helma - vel. 57 - používaná na závody - 560,- Lehká mikina Euro-Star nenošena vel. L - 550,- Mikina Imperial riding nenošena vel. M - 550,- (prodáno) Covalliero rajtky vel. 40 - jednou na koni - 640,- Udidlo roubíková Fuga 13,5 cm + lícnice používáno - 450,- (prodáno) Udidlo déčko s mosaznými rolkami 14,5 cm - 250,- Podpínka vel. Full - 60,- Šlachovky Kentaur profi jump bílé vel. Full - používané na závody - 230,- Podsedlová de... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodám více věcí
Prodám více věcí
Před 17 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám: 1) Fialová podsedlová dečka: Cena: 1000,- Kč Velikost: VS, full nechala jsem si jí ušít od jedné paní na zakázku. Dečka je velice kvalitní, je silná, tedy zajistí pohodlí. Byla navrhnuta pro koníka s vyšším kohoutkem. Je jako nová bez známek použití, jednou na koni. 2) Podbřišník Cena: 200,- Kč Délka s přezkami 120 cm. Délka bez přezek 104 cm. Kupovala jsem z druhé ruky, ale podbřišník je ve velmi dobrém stavu. Já ho používala dva měsíce. Jediné známky použití je mírně seprání, takže ještě dobře poslouží. 3) Fialová čabraka Cena: 200,- Kč Velikost: full Ručně dělaná čabraka, dvakrát na koni. Jako nová. Má velmi specifickou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
150
 Kč
Prodám více věcí
Prodám více věcí
Před 18 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám nízká jezdecká pérka Covalliero Monaco v zachovalém stavu. Velikost 43. PC: 1200,- NC: 600,- Minich... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodám více věcí na koně
Prodám více věcí na koně
Před 18 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám podsedlovky, gelovku, čabraky, ohlávku a parelku, poprsák, otěže, poutko, čelenku a masky. Věci se mi doma jen válí a většin... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Sedlo HDR
Sedlo HDR
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Všestranné sedlo francouzské značky Henri de Rivel, párkrát na koni, už nám nesedí. Možno využít kromě jiného na disciplíny hunter under saddle a hunt seat equitation. Velmi kvalitní zpracování, krásné provedení, bez vad. Kdyby sedělo, nedala bych, ale takhle jen zbytečně leží doma. Velikost 3,5. Vhodné též na APH/AQH hřbety. Úplně nové z dovozu, původní cena 35 tis. Nyní prodám za 25 tis. včetně nerezových třmenů, original zeleného obalu na sedlo a kožené... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství