Bio močovina

PlaceholderNo Image
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Vyrábíme přírodní močovinu na zahrádky na pole. Nebo i do truhlíků. Volba je kupujícího. Močovina je dělaná přírodně bez přidaných chemických látek. Naše močovina funguje na 100%. Z naší močovinou vaše zahrád... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pšenice, tritikále ekologické, BIO certifikát
Pšenice, tritikále ekologické, BIO certifikát
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám pšenici od kombajnu, letošní krmná, možnost dovozu ve větším množství (traktor s přívě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Dřevěná podestýlka 11,7 kg
Dřevěná podestýlka 11,7 kg
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Univerzální hygienická podestýlka z dřevěných pelet. Vhodná zejména pro kočky, hlodavce a ptáky. Má vynikající absorpční vlastnosti, je čistě přírodní, neprašná, bez chemických příměsí a pojidel. Sniž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
PlaceholderNo Image
Bio hnojivo
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vyrábíme 100%hnojivo.z přírodních prvku. Bez přidaných koncentrátu. Hnojivo výborné pro rostliny na p... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
HAPPY TIGER - bio mačací piesok zo škrupín vlašských orechov
HAPPY TIGER - bio mačací piesok zo škrupín vlašských orechov
Happy Tiger je 100% biologický odbúrateľným, hrudkujúcim a takmer bezprašným stelivom. Je vyrobený z čisto prírodného materiálu - škrupiny vlašských orechov. Je ľahko likvidovateľný v toalete a je hypoalergénny pretože neobsahuje žiadne škodlivé prísady. Happy Tiger je bezpečný pre Vá... (více v detailu)
130
 Kč
žížalí čaj - Nejlepší přírodní hnojivo
žížalí čaj - Nejlepší přírodní hnojivo
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
žížalí čaj - Nejlepší přírodní hnojivo Hledáte kvalitní a přírodní hnojivo pro své rostliny? Pak vyzkoušejte žížalí čaj! Tento organický hnojivový roztok je vynikajícím zdrojem živin pro vaše rostliny a pomáhá jim rychle růst a vyvíjet se zdravě. Žížalí čaj se používá na širokou škálu rostlin, včetně zeleniny, ovoce, květin a bylin. Tento hnojivový roztok je bohatý na dusík, fosfor a draslík, což jsou klíčové živiny pro růst a vývoj rostlin. Dávkování žížalího čaje závisí na druhu rostlin, ale obecně se doporučuje používat poměr 1:9 až 1:12 žížalího čaje a vody. Nejčastěji se ale doporučuje použít poměr 1:10. Rostliny by měly být zalévány tímto roztokem jednou týdně nebo dle potřeby. A co je nejlepší? Žížalí čaj je p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby