Vagoneta pro 8 osob za velké koně - HA 340

Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Vagoneta pro 8 osob za velké koně - HA 340 Nová vagoneta pro 8 osob za velké koně D -340 cm, š 148 cm, pneumatická kola 27, pneumatické pérování měchy, 4 x hydraulické brzdy, koženkové p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99 500
 Kč

Podobné inzeráty

Vagoneta pro 8 osob za velké koně - HA 340
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová vagoneta pro 8 osob za velké koně D -340 cm, š ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
99 500
 Kč
Vagoneta pro stření koně COB - HAFLING
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová vagoneta je vhodná pro středně veké koně – haflingy anebo coby. Sezení na kozíku je pro dvě osoby a v zadu 2 + 2 proti sobě. Vagoneta má v standardu oje pro jednoho i dva koně, 4x hydraulické brzdy + parkovací, p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
67 900
 Kč
Malá bryčka, kočár, za Shetlandy pro 2 osoby
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Malá bryčka, kočár, povoz za Shetlandy pro dvě osoby Nová lehká bryčka za malé koníky, Shetlandy, pro dvě osoby. Povoz má v základu polstrovaný kozlík pro dvě osoby, který má posuv dopředu-dozadu a zvýšené sezení-podsedák a také oje pro jedn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
59 900
 Kč
Malá bryčka, kočár, povoz za Shetlandy pro dvě osoby
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová lehká bryčka za malé koníky, Shetlandy, pro dvě osoby. Povoz má v základu polstrovaný kozlík pro dvě osoby, který má posuv dopředu-dozadu a zvýšené sezení-podsedák a také oje pro jednoho i dva koně. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
59 900
 Kč
Maraton, vagoneta, bryčka pro malé koníky Shetlandy JB 70
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nový maratonek je pro malé koníky, polstrované sezení vzadu 2 osoby proti sobě a dva na kozlíku, pneumatické pérová... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
57 600
 Kč
Velká bryčka pro velké koně JB 150
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Velká bryčka pro velké koně, má 4x hydraulické brzdy+parkovací, pneumatické pérování – měchy, pneumatická kola, oje pro jednoho i dva koně, koženkové polstrování, pro 4 osoby, boční ndvířka. Nová, možnost volby barvy. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
94 000
 Kč
Bryčka B 80 za velké koně pro 6 osob
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová bryčka pro šest osob za velké koně. 4x hydraulické kotoučové brzdy + parkovací . Sezení na kozlíku 2 osoby, sezení vzadu dva a dva proti sobě. Za zadními sedadly má bryčka kufr a ještě odklá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
129 000
 Kč
Bryčka, kočár pro středně velké koně Cob, Hafling
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová bryčka pro 4 osoby za středně velké koně, má koženkové polstrování, na kozlíku pod sedačkou je úložný prostor, nastupování z boku, 2x dvířka. hydraulické brzdy 4x + ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
62 900
 Kč
Půjčím přepravník na 1,5 koně
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Půjčím přepravník - hengr Půjčím přívěs pro 1,5 koně Cheval liberte Gold One se sedlovnou. Velmi prostorný přepravník vybaveny... (více v detailu)
Středočeský kraj
600
 Kč
Renault Master 2.3D 110KW automat STX – KONĚ
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
SPECIFIKACE VOZIDLA: Přepravník na koně. Vyrobeno: 2014 VIN: VF1VAE5V250255089 Karosérie: Přepravník na koně Barva: stříbrná metalíza Počet dveří: 3 Počet míst: 3 Palivo: Nafta Objem: 2 299 ccm Výkon: 110 kW Převodovka: automatická Země původu: Česká republika INFORMACE: Přepravník na koně 2.3D 110KW s automatickou převodovkou - rok 2014. Výbava STX. Klimatizace. Po velkém servisu (jsem majitelem autoservisu - na vše rád odpovím po telefonu): komplet rozvody, filtry, oleje, olej v matu, nová spojka, atd. Neberu poplatek za sepsání KS. Údaje obsažené v t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
899 990
 Kč
Pastevní ustájení pro koně
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Stáj Křepice malá rodinná stáj pastevní ustájení (do stáda 8 koní )v malebné přírodě.(5km od Vodňan .5km od Bavorov ) NE HŘEBCE...Pouze bezkonfliktní kůň(i bezkonfliktní majitel????). Možnost odchov hříbat s ostatními hříbaty. Bohata pastva 4Ha .(Pravidelné udržovaná ) . K dispozici velký přístřešek , sedlovna , uvaziště, vlastní skříňka, posezení, wc. Nově písková jízdarna 30x60. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500
 Kč
Velká Pardubická
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám 1 lístek na velkou pardubickou, sedadlo 25D, je to první řada hned vedle cíle, listek prodávám z důvodu, nakonec s nami nejede 3. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Dam do pronajmu kone
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dam do dlouhodobeho pronajmu kone osobe ktera je zodpovedna a jezdi pozdeji m... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Prodám přepravník - přívěs na 2 koně Böckmann XL
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann - Westfalia XL - Prodám celolaminátový přívěs pro 2koně od německého výrobce Böckmann, typ Westfalia XL. Individuální dovoz - Německo. Velmi dobrý stav. Od 1.majitele, pravidelný servis. NOVÁ PODLAHA + NÁSTUPNÍ RAMPA. 2x velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Celkovou hmotnost je ještě možno před přihlášením oficiálně upravit, aby byl vhodný jako jízdní souprava do 4 250kg, - řidičské oprávnění B 96 nebo pro vozidlo s nižší povolenou hmotností na tažné zařízení. Velmi prostorný - XXL - přepravník. Žárově pozinkovaný ocelový rám, automatické zátěžové podpěrné kolečko, 2x vnitř... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Kočár vagoneta za koně
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám vagonetu značky Aron.Vzadu sezení pro 10 osob.
Středočeský kraj
90 000
 Kč
Přepravník na koně Big 2000 kg, konibus
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nevyužívaný přepravník pro velké koně o nosnosti 2000 kg s pevnou přepážkou, bez sedlovny, výrobce... (více v detailu)
Ústecký kraj
50 000
 Kč
Více věci na koně
1. Bezpečnostní vesta tipperary phoenix vel. YL v dobrém stavu 1500kč 2. Kentucky ohlavka beránek používaná jen na převoz 600kč 3. Maska Fenwick Liquid Titanium® USA terapeutická na karabinu 2x na koni vel. L 2000kč 4. Podsedlová dečka v dobrém stavu VS 250kč 5. Stájová deka 150g malá trhlinka zašitá, vel. 145 450kč 6.zavodni tričko ... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsedání koní
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím obsedání Vašich koní, práce s problémovými koňmi metodou přirozené komunikace, zaučení do tahu, výcvik jezdců, výcvik hříbat, reobsedání, budování důvěry a jiné. Dlouholeté zkušenosti z různých odvětví jezdeckého sportu. Profesionalní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Ustajeni koní na Příbramsku
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím boxové ustájení koní v krásném údolí na samotě Školova mlýna ve Starosedlském Hrádku na Příbramsku. K dispozici 3 ha výběhů, písková jízdárna s geotextilií a skokovým materiále... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Vozík za koně
Před 14 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám vozík za koně z důvodu nevyužití. Délka vozíku 260 cm, korba 170x112 cm, délka oje 210 cm. Ruční brzda. Nová pneu. Předchozím majitele... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 500
 Kč
Prodám celolaminátový přívěs - přepravník na 2 koně Böckmann
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann - Westfalia XL: Prodám přívěs pro 2koně od německého výrobce Böckmann, typ Westfalia XL. Individuální dovoz - Německo. Velmi dobrý stav. Od 1.majitele, pravidelný servis. NOVÁ PODLAHA + NÁSTUPNÍ RAMPA. 2x velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Celkovou hmotnost je ještě možno před přihlášením oficiálně upravit, aby byl vhodný jako jízdní souprava do 4 250kg, - řidičské oprávnění B 96 nebo pro vozidlo s nižší povolenou hmotností na tažné zařízení. Velmi prostorný - XXL - přepravník. Žárově pozinkovaný ocelový rám, automatické zátěžové podpěrné kolečko, 2x vnitřní žlab, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Vůz za koně bryčka
Prodám doma dělaný vůz za jednoho koně s korbičkou velmi lehký Krásné lehce jezdí vše... (více v detailu)
18 000
 Kč
Přepravník na koně
Před 16 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pronajmu přepravník pro koně zn. Cheval Libertee Gold 3, r.v. 2021, s velkou sedlovnou, hliníkovou podlahou a protiskluzovou gumou. Rampu možno otevřít do strany nebo ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Bryčka kočár vagoneta maraton koňský povoz
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Maraton C 130 Nový maraton za malé koně na pneumatických kolech 18“ s hydraulickými brzdami + parkovací, pneumatické pérování - měchy, o... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
56 900
 Kč
Nová lehká nákladní bryčka za střední koně, Coby - Haflingy
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nová lehká bryčka za střední koně, Coby - Haflingy. Povoz má v základu polstrovaný kozlík pro dvě osoby, který má posuv dopředu-dozadu a zvýšené sezení-podsedák pro kočího a také oje pro jednoho i dva koně. Pod kozlíkem je ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
62 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství