AQH valach na prodej

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám líbivého 6 letého valacha v atraktivní barvě buckskin, plemene American Quarter Horse STARLIGHT JAC WATANI. Matka Jac Ann O Rima. Po hřebci HA Stardust. Dusty je v reiningovém tréninku u Ka... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Top hřebec AQH red roan
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabizime 2,5 leteho hrebce American Quarter Horse AQH red roan. Má vynikající původ a mechaniku pohybu! Je po otci Whatta Hit ( RL Best of Sudden x One Hot Krymsun) z matky Best Machine ( Good Machine x Sudden Impulse). 7 pannel negativní! Svým ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
APH valach
Prodám 2 letého APH valacha,narozen 6.6.2022,M:Lady Bird Chex,O: Jessies Scamp Forever Povahově velmi vyrovnaný,aktivní, ochotny pracovat, kontaktní,zvyklý na zák... (více v detailu)
5ti letý Valach po Hickstead White
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím 5ti letého valacha Po Hickstead White - KHV 170+ Čisté Rtg charakterní pozorný kůň, s dobrým cvalem mentalitou a ocho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
5-ti letý starokladrubský valach
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letos 5ti letého starokladrubského valacha Sacramoso Amarata XIV-20 po otci 1551 Sacramoso Xantipa XIV. KVH 164 cm. Kůň je v remontním výcviku, chodí pod sedlem, na jízdárně, v terénu sám i s koňmi. Velice hodný, vyrovnaný sympatický valach, zvyklý na režim 12/12, celý život zvyklý na velké pastviny a život ve stá... (více v detailu)
Středočeský kraj
150 000
 Kč
5tilety Valach BWP po Chacoon Blue
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím 5ti letého valacha *2019 Chacoon Blue X Tinkas Boy X Darco X Quidam de Revel Výkonnost letos první sezóna -110 V tréningu 120. Potenciál do vyššího sportu. Excelentní mateřská linie. Babička je matkou plemeníka Elvis... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
7-mi letý ČT valach
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej 7-mi letého ryzího valacha. Narozen u nás, odchován v kopcovitém terénů, ve smíšeném stádě. KVH 160 cm, čtvercového rámce, silné kostry, hodný na ošetřování, pěkné chody. Pravidelně kovář, chiro, zuby. Do letošního roku ježděn sporadicky, nyní 3 měsíce v intenzivním výcviku ve všech chodech + kavaletová práce (jezdkyně jsou š... (více v detailu)
Liberecký kraj
200 000
 Kč
Drezurní valach na prodej
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme na prodej čtyřletého valach našeho chovu po otci DeNiro Gold z matky po Rubicel. Rusty je nesmírně hodný a ochotnký kůň s velmi dobrou mecha... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300 000
 Kč
Super učitel - vítěz MČR 2024 všestrannost
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 17ti letého valacha, super učitel do parkuru, drezury i všestrannosti. Spolehlivý, hodný na veškerou manipulaci. Miluje režim celodenní výběh a neustálý přísun sena :-) Dekovaný, stříhaný, dobře cestuje, zdravý. Pravidelně dělané zuby, fyzio, před sezonou podávaný... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
ČT valach rekreace
Dobrý den, nabízíme k prodeji - čti; “hledáme milující domov” pro letos 11ti letého valacha ČT Claudius K po Catango HT, narozen 10.3.2013. Není vhodný pro úplného začátečníka, při pravidelné práci milionový koník, ideálně pro jednoho jezdce, u nás ježděn šikovnou juniorkou. V terénu spolehlivý, chodí i sám.... (více v detailu)
Neuvedeno
3-letý hřebec na prodej
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodáme letos 3-letého hřebce- Crushman je syn hřebce Catera (Casall Ask) z matky Queen Pilgrim (Quidam’s Rubin). Je velmi vyrovnaný, hodný a nezákeřný. Ve skoku vyniká silným odrazem a dobrou technikou skoku, velmi pozorný. Z dobré rodiny: Catero (Casall x Love You), výk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
7mi letý valach A1/1
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím 7mi letého zdravého valacha po Sakhee´S Secret ze Salar Violet. Koník je menšího vzrůstu,ale dobře osvalený,temperamentní a z... (více v detailu)
Středočeský kraj
65 000
 Kč
Prodám dvouapůlletého valacha haflinga
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám líbivého valacha haflinga, nar. 4/2022, po hřebci Waldbach Obrok, matka po Artist-L. William vyrůstá ve smíšeném stádě, zvy... (více v detailu)
Jihočeský kraj
95 000
 Kč
Kůň do sportu i do rodiny
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 2 a půl letého hřebce plemene AES, o: Sanders Tuche, m: Cascada JJ. Vyrůstá ve smíšeném stádě spolu s vrstevníky. Je velice hodný, přátels... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Valach Aph x APA x ČT
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 3 letého vymazleného Valacha narozeného 15.5.2021. Matka ČT x Aph Otec appalosa: Redeagle Bodegah Sin Lucky je mazel , kontaktní , na lonži umí všechny chody ... I Nějaké bubaky umíme ... Je to svéhlavý koník ale když to s ním člověk umí tak všechno oplatí . Kovář, veterinář bezproblemu. KVH +- 145. Momentálně je přes den výběh přes noc box 12/12, dříve ustájen 24/7 . dobře ... (více v detailu)
Středočeský kraj
110 000
 Kč
Hřebec
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám 4 letého hřebce bez pp. Vysoký cca 170cm.Neobsedlí, ale sedlo už na sobě měl, žádný problém nebil. Koník je stažen s pastv... (více v detailu)
Kraj Vysočina
95 000
 Kč
Nabízím k prodeji 6letého valacha plemene CS
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Valach po otci I'm Jaguar (I'm Special de Muze x Burggraaf) z písecké matky SHAKIRA V po SILVIO II. Je drobnějšího vzrůstu (163 cm KVH), a kvůli své temperamentní povaze je vhodný spíše pro pokročilejšího jezdce nebo pro někoho se zkušenostmi s mladými koňmi. S výcvikem začínal až ve 4 letech, což bylo způsobeno omylem, kdy se zařadil mezi mladší koně. Vzděláním je tedy o rok pozadu. Poslední půlrok strávil v péči a tréninku u Žanety Pokorné, která s ním absolvovala jeho první závody a dovedla ho do stupně Z. Momentálně neježděn z důvodu vytíženosti jezdkyně, což je také důvodem prodeje. Valášek byl původně koupen jako hobby a rodinný kůň, avšak jeho temperamentnější povaha a drobnější vzrůst, vyžaduje zkušenějšího a drobnějšího jezdce než jaký mu byl zamýšlen. Ideální bude pro jednoho nebo dva jezdce s citlivým a trpě... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
Valach Wpbr
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Hřebčín Karlen prodá 3,5lvaláška wpbr v základním výcviku. Hodný, KHV+ - 145cm. Matka: Bright Risk A1, skvělá klisna s dobrý... (více v detailu)
Pardubický kraj
120 000
 Kč
7 letý QH, valach na prodej
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji 7letého valacha BE MY PEPTOS BAR AQH, po otci PEPTOS BAR a z matky MOCHAS SHARP CAT narozeného 23. 2. 2017. Pepto, jak mu říkáme, je ve zbarvení red roan. Byl obsednutý ve 3 letech a připravovaný na dobytkářské disciplíny, ale u nás ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Milý westfálský valach
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přemýšlím o prodeji svého 7 letého westfalského valáška, v kohoutku cca 168, tatínek je Cola, matka po Rock n Roll. Velmi nadějný do sportu, krásně se hýbe, má neskutečnou sílu v odrazu, ale pouze zkušenému a trpělivém... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Šestiletý valach po Cola (Contender)
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodáme šestiletého teplokrevného valacha po hřebci Cola (Contender). Matka Vikona má výkonnost ve všestrannosti S(CNC2*), parkury L. Winnie the Pooh je 168cm vysoký, středního temperamentu. Přátelský, zajímá se o lidi. Na ježdění pro zkušenějšího jezdce, ale zvládne fungovat i se schopnou juniorkou (viz video). Kouka... (více v detailu)
Plzeňský kraj
350 000
 Kč
Minihorse s PP
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám 6ti letého hřebce s pp. Pravidelně dělané korektury, očkovaný, odčervený. Rok 2023 dělané zuby. Pod dozorem vozí malé děti. U... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 000
 Kč
AQH roční valach
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodej přímo od chovatele.roční valašek plemene AQH (QH), hnědák s odznaky. Velmi mily a přátelský. Aktualně 135 cm vy... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
AQH bay dun valach
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Rodinna farma prodá letošního valacha barvy bay dun, bude vyssí postavy s dobrým osvalením. otec : Smooth... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Valach A1/1
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám 5 letého valacha plemene anglický plnokrevník. Po krátké dostihové kariéře. Kovář, veterinář i přeprava bez problému. Zvyklý na box i 24/7. Ve stádě dominantní. Hodný a u... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Pony valach S
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Skového velmi líbivého pony valacha. 13let, temperamentní a ideální do sportu. Velmi dobře skáče a má prostorné... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství