Arabsky plnokrevník

Arabsky plnokrevník
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledám nový domov pro svého 9 leteho valacha arabskeho Plnokrevnika. Kun je dovezen ze Španělska a obsedal se až na konci 5 roku. Kvh 160cm Rtg k dispozici Ve vytrvalosti má vyběhnutou vykonat ST -100km a to i na mezinárodní úrovni. Má perfekt... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Arabský plnokrevník - Hřebeček Arab
Arabský plnokrevník - Hřebeček Arab
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Poem K (2023) Prodám hřebečka po Lombardo S z matky Poa Poetka K Poa Poetka K s vlastní výkonnosti S 80 km. Její matka Poesia výkonnost CEI ***, účastnice ME a MS. Lombardo S s vlastní výkonností L 60 km, předává velmi nízké tepové hodnoty. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
4letý valášek
4letý valášek
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Valach je linie Catalin. Cca 170cm vysoký, mohutný. Dělané zuby, vyrůstal na pastvině ve velkém stádě, naprosto zdravý - rtg k zaslání. 4měsíce obsedlý, přesto bezpečný. V terénu milionový - jde klidně první i po... (více v detailu)
Zlínský kraj
260 000
 Kč
Hodný valach pro začátečníka
Hodný valach pro začátečníka
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Hodný valach kříženec chladnokrevníka nar.2009 vhodný i pro těžšího jezdce či začátečníka. Přes léto využívaný v jezdeckém klubu na jízdárně i v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Shagya arabský valach
Shagya arabský valach
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji mladého zdravého 3letého valacha plemene Shagya arab. KVH nyní cca 158cm (stále roste) Původ: https://www.shagyaarab.org/cz/pk-online/421191/image.html Image je velmi inteligentní, komuni... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
7 letý líbivý valášek
7 letý líbivý valášek
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zvažuji prodej letos 7 letého valáška anglického plnokrevníka. Vhodný do hobby sportu. Je vnímavý, učenlivý a velice ochotný k práci, nar. V lednu 2017, KVH cca 165 cm. Zvyklý na ošetřování, kováře, veterináře. Momentálně kovaný na všechny 4. Pod sedlem sp... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Valach APH
Valach APH
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, tyto slova se mi píší velmi těžce, ale už jsem se rozhodla a doufám, že správně. Po dlouhém uvažování prodávám svého valacha plemena Aph narozen 2012. Wiwi je pan kůň. Na ošetřování 100%. Pravidelně dělané zuby, fyzio. V režimu 24/7, ale je zvyklí i na box. Je zvykli na běžný ruch… auta, motorky, psi … proste taková klasik... (více v detailu)
Ústecký kraj
130 000
 Kč
Nádherný hodný plnokrevný arab
Nádherný hodný plnokrevný arab
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji 3letého čistě egyptského valacha arabského plnokrevníka. Po Hanine Al Shahania (výkonnost CEI*) z matky po legendárním Classic Shadwan Celý původ: https://www.allbreedpedigree.com/marid+aq Je opravdu vysoký KVH 160cm!! (stále roste), korektní se silnou kostrou, milý, klidný, vymazlený valach. Má klidný vyrovnaný temperament, dobře spolupracuje s čl... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
Osmiletý Valach A1/1
Osmiletý Valach A1/1
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
S těžký srdcem bych chtěla nabídnout k prodeji svého vymazleného osmiletého plnokrevného valacha. Jízdárenská práce mu není cizí absolvoval drezuru stupně Z. Je to velice šikovný a vnímavý koní pro svého budoucího parťáka udělá vše co mu na očích uvidí. Ven chodí jak s koňmi tak sám nic neřeší... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
90 000
 Kč
Valach APH
Valach APH
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám valacha plemene APH, narozeného 5/2016, barvy sorrel. Po otci JR Colord Crimson. Valach je ustájen 24/7 ve stádě s valachama, dříve byl i ve smíšeném, nekonfliktní. Výška v kvh cca 155 cm. Očkovaný, od... (více v detailu)
Plzeňský kraj
170 000
 Kč
Hřebeček arabský plnokrevník 03/24
Hřebeček arabský plnokrevník 03/24
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím letošního hřebečka arabského plnokrevníka , v dospělosti vyššího vzrůstu kolem 155cm Milé povahy, kontakt... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Poloviční pronájem A1/1
Poloviční pronájem A1/1
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Dávám do pp svého valáška. Není to kůň vhodný na parkur ! Je vhodný na rekreaci nebo na základní drezúru např. Z1… má stále v hlavě dostihy. Je mu 6 let… na val... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 500
 Kč
Arabský hřebeček i pro těžšího jezdce
Arabský hřebeček i pro těžšího jezdce
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Adalim Artur - arabský plnokrevný hřebec, v dospělosti 155cm+! Hledáte stále marně velkého arabského koně, o kterém ale zároveň nebudete pochybovat, že patří mezi nejkrásnější koně světa? Často se totiž stává, že daní za výšku a silné tělo je ztráta typu. Matkou hřebečka je naše osvědčená klisna Dakara. Dakara je čistě polská klisna a je esencí toho, co dává světu polský chov. Má obrovský rámec, nádherné souměrné tělo a je to vyrovnaná, silná klisna s krásnou hlavou. Tohle pro mě představují polští koně - silné tělo i pro muže pod sedlo, ale zároveň se snažím, aby se neztratilo to, co dělá arabského koně nejkrásnějším koněm světa. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
65 000
 Kč
Kobylka A1/1
Kobylka A1/1
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Zvažuji prodej 16.leté kobylky anglického plnokrevníka. Provokace, drobnějšího rámce, cca 160 cm KVH, proto vhodná pro ženu nebo dítě. Kobylka je charakterní dáma. Na ošetřování, veterináře, kováře bezproblémová. I když je to A 1/1, díky jejímu skvělému charakteru nemám problém na ni posadit svého 7. letého syna, vozí děti … Zvyklá v terénu i na jízdárně, sama i s koňmi. Ježděna s udidlem... (více v detailu)
Olomoucký kraj
65 000
 Kč
Plnokrevná arabská klisna - arab
Plnokrevná arabská klisna - arab
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji černou čistokrevnou arabskou klisnu 11 let. Aliyah po Trito BP/ Ulajka Klisna s perfektním charakterem ,ze země velmi hodná a milá, pozorná.Pod sedlem pro zkušenějšího jezdce je dopředná ,ale zvladatelná, nevyhazuje jen občas uskakuje. U nás ježděn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
110 000
 Kč
Libivá kobylka ČT
Libivá kobylka ČT
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Kvůli mým zdravotním problémům nabízím s těžkým srdcem kobylku ČT, narozena 2012 z matky Dajana 16 (vl. výkonnost S) a otec Eibisch II (vl. vykonost T**). Kobylka má tedy velké předpoklady do sportu a také ji práce a hlavně skákání velice baví. Jde do všeho, nezakouká, zatáhne si (dlouho teď neskákala, tak se těší) ale skočí vše a vše si vyřeší. Je mohutná, KVH 173 cm. Budu pro ni hledat milující domov, kde ji nebudou brát jako stroj, ale bude členem rodiny. Je to koník pro jednoho člověka nejlépe ženu. Pro začátečníky ani děti vhodná spíše není, umí si při delší pauze zatáhnout na skok. Kobylka je hodná na veškerou manipulaci, nekope, nekouse, reaguje na hlas a je to strašný mazel. Nemá žádné zdravotní problémy. RTG zhotoveny nejsou, nebráním se ab... (více v detailu)
Středočeský kraj
160 000
 Kč
Osmiletá klisna A1/1
Osmiletá klisna A1/1
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím k prodeji hodnou, zdravou, osmiletou klisnu anglického plnokrevníka. Klisna narozená 23.3.2016 po Cocney Rebel. KVH cca 164cm. Naprosto bezproblémová na běžné ošetřování, kováře a veterináře. Základně přiježděná, d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
65 000
 Kč
Klisna A1/1
Klisna A1/1
Před 14 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji zajímavou dvouletou klisnu anglického plnokrevníka. Klisna kromě originálního zbarvení disponuje skvělým původem. Její matka Tender Surprise u nás již dala klasickou vítězku Salt Mix a její otec je u nás známý a úspěšný hřebec Jukebox Jury. Klisna nemá jméno, nový majitel jí tedy může vybrat... (více v detailu)
Karlovarský kraj
120 000
 Kč
Všestranná španělská klisna PRE na prodej
Všestranná španělská klisna PRE na prodej
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Charakterní 12-ti letá klisna PRE na prodej. KVH cca 162 cm. Otec Ducado YR, matka Decidida VG po Moret II. Klisna začala sportovat až v roce 2021 s předchozí majitelkou chodila pouze do terénu. Ježděna amatérkou, která si ji připravila pod vedením instruktora sama v drezuře až do stupně L. Klisnu na závodech odjezdí i dítě. Závodní atmosféra ji nechává naprosto v klidu a klisna se chová stejně jako v domácím prostředí. Klisna je moc hodná, na jízdárně tlačivější, v terénu příjemná. Zvyklá pracovat sama i ve společnosti koní, v terénu chodí spolehlivě sama i s koňmi. Je jí jedno, jestli jede první, nebo poslední. Ovládá kontracvaly, překroky, jednoduché změny…, začíná s přeskoky. Zvládá práci na kavaletách a překonává nižší skoky do 90 cm, skočí na co ji namíříte (bednu, vodu, kládu, plůtky, kytičky...). Pro svůj charakter využívaná i v pony kroužku a na procházky s dětmi. Denně chodí do výběhu s dalšími koňmi. Na ostatní koně je hodná,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodám valacha
Prodám valacha
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám valacha ČT, 16 let. Valach byl celý život ježděn rekreačně, základ skoky, drezura, working equitation, do terénu chodil sám i s koňmi. Nyní téměř dva roky neježděn z nedostatku času. Má artrózu, která ho ale v ničem... (více v detailu)
Pardubický kraj
45 000
 Kč
Klisna na rekreaci a do hobby sportu
Klisna na rekreaci a do hobby sportu
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízíme kobylku na rekreaci a do hobby sportu, nebo i chovu (zajímavý původ). Klisna ideální pro někoho, kdo hledá celoživotního parťáka do nepohody. Kobylce je 3,5 roku. KHV cca 165 cm. Je plnokrevného původu, ale nikdy nezažila zkušenosti běžných plnokrevníků. Kobylka je vyrovnané „milionové“ povahy se srdcem nejen na čele, bezproblémová na dopravu i veškeré ošetřování. Ven chodí sama i s koňmi. Ježděná také bezudidlově. Všestranná, vhodná i pro pokročilejšího začátečníka. Připravovaná do hobby sportu. V tréninku zvládá skoky do 80 cm. Venku přejde vše, na co ji člověk navede. Jezdí ji holčina 19 let, ale sveze i ... (více v detailu)
Středočeský kraj
120 000
 Kč
Arabský plnokrevník - klisna Arab
Arabský plnokrevník - klisna Arab
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím 3 letou plnokrevnou arabskou krásku z vlastního chovu . Matka Zavilla po Alert Otec Hanine al Shahania Obrovská, narostlá kobyla. Pravidelně ošetřova... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150 000
 Kč
Prodám hodného valacha A1/1
Prodám hodného valacha A1/1
Před 17 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 11letého hodného valacha A1/1. Otec: Egerton (GER) Matka: Vaxalta Po dostihové kariéře, vhodný tedy pro všestranné využití nebo i jako fajn parťák. Jízdárna i terén mu nedělají pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
95 000
 Kč
9 léty valach německý jezdecký pony
9 léty valach německý jezdecký pony
Před 17 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím velkého sympaťáka,ale také rošťáka.Tento krásný konik je155cm vysoký a dostatečně silný i pro dospělého jezdce.Bohužel u nás nenašel do svého věku využití z různých důvodů. Popiši v případě zájmu.Konik je ze země na veškeré ošetřování velmi hodný, ale pod se... (více v detailu)
Ústecký kraj
45 000
 Kč
Prodám pony A
Prodám pony A
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám hodnou, vychovanou, přiježděnou kobylku Welsh pony kategorie A, výška 135cm, 16let. Vhodná pro dítě do sportu, od ZZVJ, Naučí, spolehlivá jak do drezur tak parkuru zatím LP. Účastnice výstav, MŠPŠ apod Je ve sportovní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Charakterni hodný  valach
Charakterni hodný valach
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Po dlouhém zvažování nabízím na prodej 18ti leteho valacha ve skvělé kondici a s úžasnými charakterem.. Valach je v drezurnim tréninku v přípravě do stupně S, v loňském roce absolvoval několik závodu st.Z a L, vždy s umístěním. V prostředí závodů naprostý profík a pohodář. Je to zkušený kůň, který miluje děti a v jejich společnosti je naprosto spolehlivý - na lonži sveze i 3leté dítě, které se kolem něho může bez problémů pohybovat a ošetřovat ho... Pro zkušenější... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
90 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství