Orling - Mineralpony Baby 10,5 kg

Orling - Mineralpony Baby 10,5 kg
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám špičkové minerální doplňkové krmivo vhodné zejména pro hříbata a mladé koně s obsahem bioaktivních kolagenních peptidů CHP, základních minerálních látek, vitamínu E, selenu, jódu, vitamínu C a beta-karotenu určené pro intenzivní výživu a vývoj skeletu hříbat a mladých koní a pro výživu a ochranu skeletu hřebných a kojících klisen. Pozitivně ovlivňuje budování a osifikaci skeletu rostoucího organismu hříběte a mladého koně a přispívá k ochraně pohybového a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Prodám hříběcí ohlávku Eskadron
Prodám hříběcí ohlávku Eskadron
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám ohlávku pro hříbě značky Eskadron, červené barvy, je nastavitelná, úplně nová nikdy nebyla na koni PC 695
Jihočeský kraj
550
 Kč
PlaceholderNo Image
Ustájení 24/7
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Ahoj, kdo by měl ještě zájem o ustájení koní je tu možnost. Základní cena 3tis. Kvalitni seno, minerální lizy, sedlovna,kruhovka,obdélník z tyček . Obec Dvorečky v nadmořské výšce cca 500m a asi 3km od Kynšperk nad Ohří. Celá oblast je... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Více koní na prodej na jednom místě
Více koní na prodej na jednom místě
Sháníte již delší dobu koníka a stále nic,nabízíme k prodeji koně s možností výběru na jednom místě, vhodné k rekreačnímu ježdění,sportu nebo jen jako mazlíčky, věk od odstávčete do 10let,především QH,APH,APPA a jejich kříženci, i pony pro děti, vhodní na vyjížďky i pro začátečníky,zvyklí na terén,jízdárnu,kruhovku,dopravu,úvaz,přepravník... (více v detailu)
Neuvedeno
RedMills cool n cooked mix
RedMills cool n cooked mix
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám velice kvalitní pytel krmení značky Red Mills. Pro koně a poníky v lehké až střední zátěži nebo pro ty, kteří potřebují krmivo bez obsahu ovsa. Prvotřídní výkonnost: kvalitní bílkoviny pro vývoj svalů s vysoce s... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Vitaminy IR 600g
Vitaminy IR 600g
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám jedno velké nenačaté balení vitamínů Imunita a regenerace pro koně 600g. Výrazně pomáhá majitelům koní s výskytem častých potíží, které se mnohdy dlouhodobě nedaří úspěšně řešit Laminitida – schvácení kopyt, Astma – dušnosti, Papilomavirus – bradavice, a m... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 200
 Kč
Prodam klisnu Welsh part bred X Hafling
Prodam klisnu Welsh part bred X Hafling
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, Znovu dávám do prodeje svoji klisnu. Slečna ji měla MĚSÍC v rezervaci, čekalo se až si zařídí ustájení, byla se na kobylku dvakrat podívat - jízdárna, po druhé jsme byli na vyjizdce. V den odvozu ráno bylo vše v pořádku a dvě hodiny před nakladanim klisny mě to slečna zrušila ! Takže tím chci říci, prosím, pouze vážní zájemci a pokud se prijedete podívat a nebudete mít zájem, říci to na rovinu a nevodit mě za nos, děkuji. Je zdravá, s ničím se nelecila. Momentálně je lehce prez rok v bezplatném pronajmu u Svitav, tam je také možnost se na holku přijet podívat. Narozena 22.06.2012 Ma pravidelnou práci, ale je svá. Jízdárna ji moc nebaví, blbě tam spolupracuje - to znamená, ze na jízdárně zastavuje, nechce se ji. Hodně tlačiva. Ideální pro někoho na vyjížďky. Samozřejmě ale není perfektně prijezdena, určitě s ni bude prace. Takže někomu zkušenému, trpělivému a hlavne hodnemu člověku, který s klisnou bude pracovat i ze země, to má rada. Akorát na lonzi chodí dobre pouz... (více v detailu)
Pardubický kraj
50 000
 Kč
Hodná ponička
Hodná ponička
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám vymazlenou kobylku pony, 9 let, modrá knížka, po hřebci Aph, KVH 134 cm. Kobylka je moc hodná, jak na ošetřování, tak na ježdění. V terénu za koněm 100% - neprchá, nevyhazuje, vepředu trochu koukavá. Základně přiježděná, na jízdárně chodivá. Nevhodná do klubu, spíš pro jednu ši... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Skořápky slepičích vajec
Skořápky slepičích vajec
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám drcené sušené skořápky slepičích vajíček. Jakékoliv množství, obvyklé balení je 10 kg. Skořápky jsou přírodně usušené, následně ručně drcené a to včetně podskořápkové blány. Jedná se o 100% přírodní produkt bez konzervantů, dochucovadel a barviv. Polotovar je vhodný k přímé spotřebě, ale také k dalšímu zpracování. Skořápky jsou také přírodním zdrojem vápníku, fosforu, selenu, mědi, zinku i ostatních stopových prvků. Obsah minerálních látek - průměr v 1 kg: Popeloviny - 88,7 %, Vápník - 35 %, Fosfor - 0,22 %, Sodík - 0,15 %, Draslík - 0,1 %, Hořčík - 0,41 %, Železo - 21 mg. Vaječná podskořápková blána je bohatým zdrojem kolag... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
50
 Kč
A1/1 9let valach k adopci
A1/1 9let valach k adopci
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Edit 9/2024: obnovuji inzerát, jelikož adoptivní majitelka řeší svůj zdravotní stav a proto Tempimu opět hledáme hodného člověka. Po odkoupení koně z nevyhovujících podmínek (majitelka neměla zájem se o koně řádně starat a odložila jej do komerční stáje, kde za něj nikdo neplatil ustájení) jsme mu dali veškerou možnou lásku a péči, veterinární, fyzio ošetření a výživu. Nyní je již ve stavu, kdy může hledat trvalé majitele nebo ošetřovatele. Adopce je možná v místě nynějšího ustájení (Horní ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Arabský hřebeček i pro těžšího jezdce
Arabský hřebeček i pro těžšího jezdce
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Adalim Artur - arabský plnokrevný hřebec, v dospělosti 155cm+! Hledáte stále marně velkého arabského koně, o kterém ale zároveň nebudete pochybovat, že patří mezi nejkrásnější koně světa? Často se totiž stává, že daní za výšku a silné tělo je ztráta typu. Matkou hřebečka je naše osvědčená klisna Dakara. Dakara je čistě polská klisna a je esencí toho, co dává světu polský chov. Má obrovský rámec, nádherné souměrné tělo a je to vyrovnaná, silná klisna s krásnou hlavou. Tohle pro mě představují polští koně - silné tělo i pro muže pod sedlo, ale zároveň se snažím, aby se neztratilo to, co dělá arabského koně nejkrásnějším koněm světa. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
65 000
 Kč
Lusitano - více koní
Lusitano - více koní
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Několik koní plemene Lusitano k prodeji: ORVALO - 6letý hřebec Lusitano, 154cm, obsedlý, 154 cm, 8.000€ RURI - 3letý hřebec Lusitano, 161 cm, 161 cm, zatím neobsedlý, 11.000€ RAJA DO QUINTAL - 3letý Lusitano hřebec, neobsedlý, po chemické kastraci (05/2024), 162 cm, 9.000€ PLUMA - 5letá Lusitano klisna, 168cm, barva cremello, 11.000€ TALIA DO QUINTAL - lusitano klisna, nar. 2023, 152cm, 6.500€ TAMYRIS - roční klisna, čipovaná, na pas se zatím čeká, aktuálně 153cm, původ: V: Miura de Cais M: Formosa d’Atela, 6.500€ GAMBOA - klisna lusitano, nar. 2011, černá hnědka, 157cm, původ: O: Zircao M: Elita po Saturno, už dala 4 hříbata, naposled v ro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Shetland pony
Shetland pony
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Plemenný hřebec 2412 Kadov Iris nar. 2015, hřebec má anglické papíry! O. 1948 Eiger Izzard GB M. Yarpha Bunting GB Uchovněn v ČR 2017 nejlepší hřebeček licence. Třída 8,0 Kvh 91 Kvp 100 Oh 137 Ohol 15 Výstavně úspěšný 1. místo- ve třdě roční pony Národní šampionát Pardubice 2016. Titul šampion mladých hřebců a junior šampion- Narodní šampionát shp Pardubice 2017. Výstavně nejuspěšnější tříletí hřebec Chovatelský pohár 2018. Od tří let působý v chovu, hře... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Kůň kinsky klisna s hřibětem
Kůň kinsky klisna s hřibětem
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Probám klisnu s hřibětem koně Kinského. Klisna po Tarlo kubišta , z matky po Bell Ami. Vhodná ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150 000
 Kč
Výpomoc u koní
Výpomoc u koní
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Hledám ježdění na koni za práci nebo brigádu u koní v okolí jeseníku, je mi 19let na koni jezdím přibližně 4 roky mám zkušenosti s veškerou prací u koní od kydáni ,vyšetřovaní klisen v březí ,bandážování ,lonžováni(i mladých koní... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Připouštění plemenným hřebcem
Připouštění plemenným hřebcem
nabízíme připouštění Polský ušlechtilý polokrevník Lupo 2250. poslední dvě fota jeho loňská hříbata Hřebec je uchovněnný v plemenné knize CS na Slovensku a ZSSE v Německu, registrovaného v ČR pod číslem 2250. Hřebec má udělané výkonnostní zkoušky z drezury s ohodnocením 8,03 bodů. Celkové hodnocení koně komisaři na licencích bylo 8,215 bodů. Lupo umí chodit v zápřeži, nekope, nekouše, ošetřován dětmi. Velice klidný jak v terénu tak na jízdárně – skvělý charakter předává i na svá hříbata. Lu... (více v detailu)
6 000
 Kč
A1/1  a APH k adopci
A1/1 a APH k adopci
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Adopce Datum narození: 15. 5. 2009 Pohlaví: valach Plemeno: Paint horse Barva: bay tobiano/strakáč Země původu: Česká republika Majitel: soukromý Zprostředkovatel: Zvířátkov z.s. Přiježděnost: velmi dobrá s temperamentním projevem (stranové práce, kruhy, přechody ad) Diagnoza: PSSM1, v současné době namožená šlacha po špatném dokročení za vyšší kavaletou.  Projevy, omezení, doporučení: Přísná dieta neobsahující sacharidy, přesně stanovený treninkový plán (pravidelná práce s postupným zvyšováním zátěže), vyloučení stresových situací (podezření na sedmý panel, úbytek svalové hmoty horní line). Nedoporučujeme řadit koně do smíšeného stáda. Může být jediným valachem s klisnami a nebo v samčím stádě. Nyní 24/7 venku Adopční poplatek 35.000 ----- Datum narození: 21.03.2014 Po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Karačájevský kůň
Karačájevský kůň
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
ALEXEI 2 | 3. 5. 2023 Vraný hřebeček odolného plemene z oblasti severního Kavkazu v Rusku - Karačájevský kůň. Narozen na jaře loňského roku milé, komunikativní klisně Almatě a vyrovnanému, houževnatému hřebci Aspirinovi - oba již narozeni v Chřebřanech, ČR. Je představitelem spojení linií dvou původních hřebců elitní třídy přivezených z Karačajevsko-Čerkeska v roce 2004/2005: > Azimut - živý, empatický, atletický typ koně s úspěchy na předních příčkách ve vytrvalosti nad 50 km > Gdaňsk - mohutnější a klidnější povahy též se stabilními výsledky ve vytrvalostních závodech v délce cca 40km Milé, klidné a neboj... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pastevní ustájení
Pastevní ustájení
v případě zájmu mohu nabídnout místa na pastevní ustájení , převážně jaro-léto pastva , podzim-zima seno nonstop Vhodné i pro koně obézní nebo hubené, výběhy se sestaví a přizpůsobí dle potřeby . Pastviny celkem cca 14-15ha. 3500,-/měs kůň 2500,-/měs pony, hříbě Nandavání ... (více v detailu)
3 500
 Kč
3l oldenburský valach
3l oldenburský valach
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 3l ryzáka po Vainquer (úspěšný pod Hubertus Schmidt), m.po Spörcken, jako hříbě prémiovaný. Bezproblémový, obsedlý, vyššího vzrůstu ca KVH 170cm. Pozdní typ, potřebuje nabrat, skvělý... (více v detailu)
Jihočeský kraj
250 000
 Kč
Hřebeček WPBR
Hřebeček WPBR
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám letošního pony hřebečka po Zaval v.h. Enkershof z matky Pegy po Hann,narozeného 21.5.2024 . Hřebeček je moderním prototypem sportovního poníka jak pro vaše dítko tak pro drobnou slečnu/ženu. V dospělosti předpokládaná výška 140-145cm. Hřebeček disponuje hezkou mechanikou pohybu a milou povahou. Z domova bude odcházet samozřejmě očkovaný, odčervený již dvakrát,po korekturách již dvakrát a naučený základním návykům,jako úvaz, vodění, zvedání nožiček , zvyklý na psy, hospodářská zvířata a zemědělskou techniku a trénink nastupování do hengru. Hřebeček bude skvělým parťákem pod sedlo ,či do zápřahu ale i do výstav. Je držitelem titulu šampiona třídy hříbat MMPBR . Posuzovateli hodnocen jako velice hezké hříbě se skvělou mechanikou pohybu a skvělým exteriérem . Rozhodně se ve výstavním kruhu neztratí a s velkou pravděpodobností bude dále sbírat tituly šampiona . Jeho práva sestra je Luna Zaval, klisna s mnoha výstavními úspěchy na národní i mezinárodních výstavách. Je mnohonásobnou š... (více v detailu)
Pardubický kraj
42 000
 Kč
ČSP český sportovní pony červený plavák Hřebec KVH 135-140cm
ČSP český sportovní pony červený plavák Hřebec KVH 135-140cm
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Platí do smazání: Doprava do 100Km zdarma!!!prodám letošního nádherného, statného a vymazleného hřebečka plemene ČSP český sportovní pony s původem.Hřebeček má pevnou kostru a krásné rovné nohy. Předpokládaná výška v kohoutku 135-140cm. Matka Elisabeth ČSP (po Vidar) otec 2988 Fawn Tray po 2515 Golden Ray (isabel dovoz Německo), hříbata mají perfektní skokový potenciál a jsou velice kontakní a hodná. S hřebcem Fawn Tray u nás pracují a jezdí pouze děti i v připouštěcí sezóně!Letošní hřebeček jménem Eros JM je ve vzácné plavě barvě v červeném odstínu s úhořím pruhem a černou hřívou a ocasem, na slunci se bude lesknout do měděné barvy... (více v detailu)
Olomoucký kraj
45 000
 Kč
Prodám chovnou P.R.E. kobylku
Prodám chovnou P.R.E. kobylku
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám chovnou P.R.E. narozenou 17.4. 2007 jménem Mimosa SR s kvalitním původem,kde převažuje krev Cartujano. Povahově velmi milá, kontaktní a ochotná vyhovět.Je zvyklá na zdejší klima, zdravá, očkovaná, kvalitní kopyta, pravidelně strouhaná, zvyklá na box i 24/7. Chodí s námi na volno na vyjížďky. Zvyklá na veškerou manipulaci. Neobsednuta ( na zátěž na zádech reaguje klidně). Vhodná pro menšího chovatele, který by si rád odchoval pár svých hříbat koně P.R.E. s velmi dobrou krví a kdo by s ní pravidelně pracoval... (více v detailu)
Jihočeský kraj
89 000
 Kč
Ohlávky
Ohlávky
Před 21 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
1) ohlávka s beránkem, párkrát na koni na klinice, vel. Cob - 600Kč 2) ohlávka kožená, nová, vel. Cob - ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
80
 Kč
Výměna sena za koně
Výměna sena za koně
Před 21 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dobrý den, Dáváme možnost výměny sena za koně. Balíky 125cm z letošní seče v eko zemědělství. Naše zázemí: 24/7 otevřené boxy s přístupem do vybetonovaného prostorného paddocu. 24/7 seno, voda, areal pod kamerami. Pastva. Máme již dva mladé koně (kobyla a valach oba do sedmi let věku). Bez ambic do sportu,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
QH na prodej, letošní hřebeček milé a klidné povahy
QH na prodej, letošní hřebeček milé a klidné povahy
Před 21 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ranch28 nabízí k prodeji QH hřebečka, narozeného 15. dubna 2024. Otec: Lena Magic Bluegrass přezdívaný Bubák se narodil v květnu roku 2012 ze spojení importovaných koní z Kanady, hřebce Black Magic 497 a klisny We Pocos Black Star. Je domovem je Ranč Kolonie. Líbí se nám Bubákův charakter – je schopen pracovat s dobytkem, vozit děti a zároveň připouštět. Je trochu pozdnější než jiné naše původy, ale jeho hříbata která se v prvním roce zdají průměrná, rok po roce vždy dorůstají do krásy. Zkrátka máme Bubáka rádi. Matka: Nita Dual Rey je naše hlavní chovná klisna. Je ostatně také matka našeho plemeníka a další chovné klisny v našem chovu. Nita k nám kdysi dorazila ze Států z prestižního chovu Jamese Holmese a kde působil i její otec Dual Rey, jehož potomci vydělali v cuttingových závodech přes 47 milionů dolarů. Nita se v našem tréninku se stala šampionkou ČR v roce 2011 v ranch cuttingu a odešla v následujícím roce do chovu. Všechna její hříbata byla skvělá s vyrovnanou povaho... (více v detailu)
Jihočeský kraj
120 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství