Kurník s výběhem a košem na vejce KK19 (až pro 3 sle

Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Kurník s výběhem a košem na vejce KK19 (až pro 3 slepice) Chcete si pořídit menší počet slepic pro radost a mít čerstvá domácí vajíčka ? Mobilní kurník pro slepice KK19 je nejmeněší a také nejlevěnjší kurník z naší nabídky. Tento kurník je vhodný maximálně pro tři slepice. Také je velmi vhodný pro křepelky. Vzhledem k tomu, že křepelky jsou mnohem menší jak slepice, tak pro ně je zde kapacita mnohem větší! Kvalita a zpracování na prvním místě: Náš mobilní kurník s výběhem je vyroben z kvalitních materiálu a je navržený, tak aby byl pro chov slepic bezpečný. Hlavní konstrukce je borovicevého dřeva, které je ošetřeno na kterém je použitá ochranná impregnace. Pozinkovaný drát, který je zakomponovaný do dřevní konstrukce. Voděodolná střešní krytina. S... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 499
 Kč

Podobné inzeráty

Kurník s výběhem a košem na vejce KK19
Před 3 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Kurník s výběhem a košem na vejce KK19 (až pro 3 slepice) Chcete si pořídit menší počet slepic pro radost a mít čerstvá domácí vajíčka ? Mobilní kurník pro slepice KK19 je nejmeněší a také nejlevější kurník z naší nabídky. Tento kurník je vhodný maximálně pro tři slepice. Také je velmi vhodný pro křepelky. technické parametry : kvalitní zpracování (pou... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 499
 Kč
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL (až pro 10 slepic v závislosti, dle druhu / velikosti). Kurník je možný použit i pro jinou drůběž například křepelky, kde je možný chov více kusů, hlodavce. Stá se Vám, že vaše slepice mají již málo trávy. ? Nevadí. Díky mobilitě kurníku je přenesení na čerstvou trávu velmi snadné. rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cm hlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 150,0 cm rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cm hlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 1... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 990
 Kč
Mobilní kurník KK04 hnědý (vhodný až pro 4 slepice)
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám Mobilní kurník KK04 hnědý (vhodný až pro 4 slepice) kvalitní zpracování (použité kvalitní materiály: borovicové dřevo, pozinkový drát, impregnace) díky mobilitě je lehce přenosný ventilační otvor - při chladivém počasí je možné uzavření. navržený pro snadnou údržbu a chov slepic Rozměr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 990
 Kč
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZAR_CZ
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL (až pro 10 slepic v závislosti, dle druhu / velikosti). Kurník je možný použit i pro jinou drůběž například křepelky, kde je možný chov více kusů, hlodavce. Stá se Vám, že vaše slepice mají již málo trávy. ? Nevadí. Díky mobilitě kurníku je přenesení na čerstvou trávu velmi snadné.rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cmhlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 150,0 cmrozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cmhlavní rozměry 305,0 x 151,0... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 990
 Kč
Kurník
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den prodám malí kurník pro slepice nebo kuřata
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
Mobilní kurník KK04 hnědý (vhodný až pro 4 slepice)
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZAR_CZ
Prodám Mobilní kurník KK04 hnědý (vhodný až pro 4 slepice)kvalitní zpracování (použité kvalitní materiály: borovicové dřevo, pozinkový drát, impregnace)díky mobilitě je lehce přenosnýventilační otvor - při chladivém počasí je možné uzavření.navržený pro snadnou údržbu a chov slepicRozm... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 990
 Kč
Kotec s výběhem
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám nový kotec s výběhem pro králíčky z kvalitního materiálu. Délka 150 cm,... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 400
 Kč
Nasadova vejce slepic
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím nasadova vejce slepic dvorkovy mix. Jedna se o mix barev a druhu. Slepice - matky jsou rok staré a pocházejí z vajíček, co jsou na fotu. Oplozenost zajišťují 3 kohouti těchto druhu - brahmanka, zlatá česká kropenka, dominant kropenatý na 21 slepic Muzu eventuálně vylihnout i kuratka. Nenabizim pouze zelená vajíčka a už vůbec ne kurata arakauny ani brahmanky!! Nevím, co se ze kterého ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15
 Kč
Kurnik
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový kompletně zateplený kurnik pro slepice .o rozměru 210x110x150
Jihočeský kraj
19 800
 Kč
Kurník pro slepice
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den Nabízím kompletně zateplený kurník 4 cm polystyren. Pohodlně se tam vejdou 6-10 slepic.Uvnitř kurníku jsou dvě bidla frézovaná na osmihran a odklápěcí směrem nahoru pro snadný úklid celého kurníku. Výběr vajíček je pohodlně z boku. Zadní okno kt... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 200
 Kč
kurník pro slepice
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
nabízím kurník pro slepice - bytelná konstrukce - boční snášedla, 4 boxi - 2x bydélko - větrací okénko - okno plexi - lepenka na střeše - nátěr... (více v detailu)
Pardubický kraj
19 000
 Kč
kurník pro slepice typ B
Před 4 dny - Pardubický kraj - BAZOS
nabízím kurníky pro slepice - rozměry na přání - větrací okénko - okno plexi - velké vchodové dveře - nátěr lazurou 2 vrstvy - nožičk... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Pojizdný kurník
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám doma vyrobený pojizdný zateplený kurník z pozinkované ocely a 3x natreneho dřeva kvalitní lazurou. Kurník pro 4-6 slepic, kompletně i zespodu zapletivovaný , nepodhrabe se tam kuna ani slepice nerozhrabou travník, slepice nemusíte ráno pouštět ani večer zavírat, samy si vylezou do uzavřeného výběhu, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
11 900
 Kč
Kurnik, kurin, kurniky
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Kurnik malý 6500 Kč, zatepleny 8500 Kc Kurnik s vybehem 9500 Kč, zatepleny 11000 Kc Kurnik velký 8500 Kč, zatepleny 11000 Kc Kurnik velký s v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Kurník pro slepice - DOPRAVA ZDARMA
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím dřevěný kurník(kvalitní česká výroba).Materiál kvalita A,B-je lepený šroubovaný bez nátěru,pro 4-6ks.slipek. Celkové rozměry v:110cm,d:135cm,š:67cm.Vnitřní rozměr kurníku d:85,š:61,v:60cm + snášedla 38cmx30cm-2x,bidlo 60cm-2x. Vysunovací ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Dům pro ptáky - The Surf Shop
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přivítejte ptactvo do svého domova s touto krásnou a funkční ptačí budkou The Surf Shop. Tato budka je vyrobena z kvalitního materiálu PLA a je navržena tak, aby poskytovala ptákům bezpečné a pohodlné místo k hnízdění. Ptačí budka Srub je ideální pro širokou škálu ptáků, včetně vrabců, kosů a sýkorek. Má vstupní otvor o velikosti 30 mm, který je dostatečně velký, aby se dovnitř dostali dospělí ptáci, a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Kurník pro 15 slepic nyní zlevněn
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kurník pro 15 slepic š. 150cm, h. 130cm, v. 155cm.Kurník je vybaven 2ks bidla, žebřík na vlez do kurníku, větrací okna, vzadu otevírání... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 900
 Kč
Dům pro ptáky - obří žalud
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přivítejte ptactvo do svého domova s touto krásnou a funkční ptačí budkou ve tvaru obřího žaludu jak z Doby ledové. Tato budka je vyrobena z kvalitního materiálu PLA / PETG a je navržena tak, aby poskytovala ptákům bezpečné a pohodlné místo k hnízdění. Ptačí budka Obří žalud je ideální pro širokou škálu ptáků, včetně vrabců, kosů a sýkorek. Má vstupní otvor o velikosti 38 mm, který je dostatečně velký, aby se dovnitř dostali dosp... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 950
 Kč
Kurník na 10 slepic nyní zlevněn
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Kurník pro max. 10 slepic š. 100cm, h. 130cm, v. 155cm. Tento typ kurníku má ve výbavě 2ks bidla, žebřík na vle... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 900
 Kč
Kachny a Kačery pižmovky
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej kachny a kačery pižmovky chované ve volném výběhu nejšetrnějším způsobem s důrazem na vysokou životní úroveň zvířat. Jedná se o chov bez klecí s možností volného výběhu , líhnuté pod kachnou v dubnu 2024, vhodné do chovu, , kachna 350,-Kč kačer 450,-Kč, letošní mladé vykrmené kačery i kachničky. Živé i v kuchyňské úpravě po předchozí domluvě. BIO Kvalitní maso / na jído. Vyšší výživná hod... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Nový inkubátor/líheň až na 35 vajec (různé druhy ptáků)
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Inkubátory na násadová vejce s automatickou obracečkou s plně automatickým inkubátorem na vejce, inkubátor na 35 vajec Velká kapacita: Inkubátor má velkou kapacitu 35 vajec, aby vyhovoval potřebám laboratoře atd. válečkové podnosy jsou vhodné pro různá vejce, aby vyhovovaly různým potřebám inkubace. Rozšíření inkubačního prostoru: větší a širší inkubátory (velikost 17,51* 14,17 * 6, 1 palec) poskytují dostatečný inkubační prostor pro různé vejce. Funkce alarmu nedostatku vody: Inkubátor je vybaven funkcí alarmu nedostatku vody, která účinně zabraňuje suchému spalování, což nejen výrazně zlepšuje míru líhnutí, ale také zlepšuje bezpečnost používání. Automatické otáčení vajec: inkubátor každé dvě hodiny automaticky otočí vejce o 45°, aby se skořápka nepřilepila k tácu. Funkce automatického otáčení vajec vám nejen uvolní ruce, ale také vejce ručně otočí a zvýší rychlost líhnutí. Teploty jsou nastavitelné: s vysoce kvalitním silikonovým topným drátem je teplota inkubátoru nastavitelná od ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Husy landeská
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Husy landeská, chované ve volném výběhu nejšetrnějším způsobem s důrazem na vysokou životní úroveň zvířat. Jedná se o chov bez klecí s možností volného výběhu, Stáří hus je 6 měsíců a jsou odchované přirozeně pod husou, proto jsou vhodné do dalšího chovu, a na maso. cena 1500kč/ks. Letošní mladé vykrmené, Husy a Housery. Živé i v kuchyňské úpravě po předchozí domluvě. BIO Kvalitní maso / na jído. Vyšší vý... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kurník pro slepice
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kurník pro 10 až 15 slepic z masivu a palubek. Součástí jsou přední vysuvná dvířka velká zadní čistící, 4 x snášecí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 999
 Kč
Araukana divoce zbarvená - nasadova vejce + kuřata
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Araukana: velikonoční slepice s netradičními vajíčky 8 nej důvodů, proč si pořídit araukany skvělé nosnice, až 180 kusů vajec s netradičním zbarvením chytré a učenlivé, zvládnou přijít na zavolání mazlivé a kontaktní slípky, snadno je ochočíte araukany jsou slepičky živé a temperamentní povahy přilákají mnoho pozornosti svým atraktivním vzhledem odolné a otužilé, nevadí jim ani chladnější podmínky shánčlivé, část potravy si zvládnou obstarat samy široká paleta barev, dvorek vám bude hýřit barvami Historie a původ araukan Původ těchto slepic se zvláštními znaky, které jsou natolik netypické pro jiná plemena, je zahalen tajemstvím. Předci dnešních araukan pocházejí z Chille, kde byli objeveni u bojového indického kmene Araucanians, podle nějž získali své jméno. Patrně však tyto slepičky byly dovezeny do jižní Ameriky již počátkem 16. století z Asie, a později zde byly šlechtěny místním obyvatelstvem. Až do 20. století obývali zdejší prostředí bez povšimnutí širší veřejnosti. Teprve rok... (více v detailu)
Liberecký kraj
25
 Kč
Holokrčka černá
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Holokrčka, slepice nevšedního vzhledu a skvělých vlastností Jejím typickým znakem je neopeřený, esovitě prohnutý krk, proto se této slepici říká holokrčka. Je chována jako ušlechtilé nosné plemeno s roční snáškou až 200 vajec. Plemeno vznikla na Balkánském poloostrově a do dnešní podoby byla vyšlechtěno na počátku minulého století. Její vejce mají nažloutlou skořápku.Chová se v několika barevných rázech: bílém, žlutém, červeném, modrém, krahujcovitém a koroptvím. Holokrčky jsou velmi oblíbené v zemích svého původu, tedy v Rumunsku a Maďarsku. V našich drobnochovech se příliš nevyskytují, i když se jedná o velmi otužilé, rychle rostoucí slepice, dobré nosnice, které se hodí k výkrmu na maso.  Ale kdo tohle plemeno pozná blíž, bude je milovat. Holokrčky jsou klidné, přítulné slepice a dobré nosnice. Třeba hmotnost kohouta je kolem 3 kg. Je skoro jako brojler, má na sobě hromadu kvalitního a dobrého bílého masa. V chovech slepic vždy převládají kohoutci, dva tři prodáte a ostatní jdou ... (více v detailu)
Liberecký kraj
25
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ptactvo