Mainská mývalí - maine coon - MCO - bíly kocourek

Dobrý deň prajem. Po zrušenej rezervácii ponúkam tohto nášho bieleho fešáka. Kocúrik sa narodil 6.9. Je krásnej bielej farby s prekrásnymi modrými očkami, ktoré už mu také zostávajú. Naše mačiatka sú po špičkových rodičoch. Matka bez PP (môj odchov), otec po PP rodičoch. Kocúrik bude pri odbere niekoľko x odčervený, očkovaný (čip a pas podľa do... (více v detailu)

Podobné inzeráty

Mainská mývalí - maine coon - MCO - modrý kocourek
Dobrý deň prajem. Ponúkam na rezerváciu maine coon kocúrika. Kocúrik sa narodil 6.9. Je to najväčší kocúrik z vrhu. Je krásnej modrej farby (hovorovo čisto-šedej). Naše mačiatka sú po špičkových rodičoch. Matka bez PP (môj odchov), otec po PP rodičoch. Kocúrik bude pri odbere niekoľko x odčervený, očkovaný (čip a pa... (více v detailu)
Mainská mývalí - maine coon - MCO - kocúrik
Dobrý deň prajem. Ponúkam na rezerváciu maine coon kocúrika. Kocúrik sa narodil 6.9 (bude mať 4.týždne). Je to najväčší kocúrik z vrhu. Je krásnej modrej farby (hovorovo čisto-šedej). Naše mačiatka sú po špičkových rodičoch. Matka bez PP (môj odchov), otec po PP rodičoch. Kocúrik bude pri odbere niekoľko x odčervený, očkovaný... (více v detailu)
Neuvedeno
Mainská mývalí
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Daruji 3 měsíční koťata matka mainská mývalí s pp 2 kluci 3 holky jsou odčervená naučená na wc tel.775626826 9
Pardubický kraj
1
 Kč
Mainská mývalí, Maine coon, MCO
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme tyto nádherné čistokrevné mainské mývalí koťátka. Máme tři roztomilé holčičky jinak to jsou samí chlapáci. Koťátka bydlí s námi, takže jsou vymazlená a přítulná. Oba rodiče k v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Mainská mývalí s PP - Kocourek červeny s bilou c3
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dnes se nam uvolnil kocourek červený s bilou k rezervaci. K odberu bude v listopadu.testovsny chov. Chs Raccoon
Moravskoslezský kraj
18 000
 Kč
mainska myvali kocicka bez pp
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobry den prijmam rezervaci na mainske myvali kotatka bez pp ale po nadhernem papirovem otci n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Mainská mývalí S pp
Před 2 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Mainská mývalí S pp , pasem, čipem. Na poslední fotografii je matka a otec těchto k... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 000
 Kč
mainská mývalí kočka - kocourek s PP
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Tento kocourek se jmenuje Sergio. Bude k odběru od 9.10.2024. Je divokého zbarvení - černý mramor. Nebojácný, přítulný, společenský, vychovaný jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Mainská mývalí, main coon, MCO
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Nabízíme tyto nádherné čistokrevné mainské mývalí koťátka. Máme tři roztomilé holčičky jinak to jsou samí chlapáci. Koťátka bydlí s námi, takže jsou vymazlená a přítulná. Oba rodiče k ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
MAINE COON - Mainská mývalia s PP - mačičky
Chovateľská stanica predáva krásnu mačičku po rodičoch s vynikajúcimi rodokmeňmi. Aj otec, aj matky majú 50% shaded líniu. Chov je gen... (více v detailu)
Neuvedeno
Mainská mývalí kocour KRYTÍ
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím čistokrevného mainského mývaliho kocoura bez PP ke krytí.Kocour Fox je zdravý stále pod veterinárnim dohledem..Testovaný pravidelně na FIV FeLV.Je to velký mazel,bude mít 4 roky. Je mohutný,dlouhý,... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Mainská mývalí koťátka bez PP
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízím mainského mývaliho kocourka je naučený na záchod na škrábadlo papa pevnou stravu odčervím naočkuji... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 000
 Kč
❣️ MAINE COON Exkluzív MCO kocicky , po obrich rodičech ❣️
❣️❣️❣️Ponukame 5 maciatok maine coon , predbežne doplním informácie ohľadom pohlaví a ostatného ---> kupnopredajna zmluva samozrejmostou ❣️ ---> nie je podmienka kastracie , sterilizacie ( s chovom rada poradím :-) )❣️ ---> chovatelsky servis a podporná skupina na whatsappe❣️ ---> očkovane s preukazom , odčervené ---> možnosť vybaviť čipovanie aj europsky pas ❣️ ---> možnosť nezávaznej navstevy u nas doma ❣️ ---> sledovanie mačiatok v peliešku cez kameru nonstop ( po zavaznej rezervacii)❣️ ---> mačiatka budú odchované na kvalitných granulkách od firmy Eminent ❣️ ---> naučené na hygienu - wc (podstielka) ❣️ ---> zvyknuté na sprchovanie , fénovanie - česanie úpravu od malička❣️ ---> Zvyknuté na bežný chod domacnosti ❣️ ---> mojkané mojou dcérkou každý deň ,takže zvyknuté , hravé -- pre detičky vhodné ---> interiérové mačičky no budeme ich zvykať na popruhy a venčenie na záhrade :-)❣️ sú to naše malé bäbätká , zverím iba do tých najlepších rodín ❣️ ---- Maine Coon – majestátna kráľovn... (více v detailu)
Neuvedeno
Mainská mývalí s PP
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kočičky Amélie a Aureliie z chs Jacksenia.cz pomalu začínají pokukovat po nových milujících rodinách. K odběru budou ... (více v detailu)
Liberecký kraj
20 000
 Kč
Kočička Mainská Mývalí / Ragdoll
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Po zrušené rezervaci hledá stále Nový plnohodnotný Domov a Milující rodinu : Kočička Polodlouhosrstá nar. 10.7.2024 klidné, vlídné, mazlivé kočkopsí povahy Chovaná pouze v bytě Plně socializovaná, čistotná Pravidelně odčervována 2,5,8, 11t pasta Caniverm Následně čtvrtletně maminka Ragdoll Blue Lynx X tatínek krycí Black Mains... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
mainská mývalí - kocourek s PP
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tento kocourek se jmenuje Sergio. Bude k odběru od 9.10.2024. Je divokého zbarvení - černý mramor. Nebojácný, přítulný, společenský, vychovaný jak... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Mainská mývalí
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Mainská mývalí datum narození 15.06.2024 S pp , pasem, čipem. Na poslední fotografii je matka a ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Kocourek s PP - mainsky myvali - Bilbo Baggins
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Naš poslední chlapeček se poohlíží po nové rodině Tento vrh (opakované spojení) má snové povahy. Žádný nebojsa, jsou akční, hraví a budete je mít plný dům. Naše koťátka jsou výhradními mazlíčky, kteří mohou být jen doma, kde budou zabezpečené okna / balkon. Případně voliéra. Nesmí volně pobíhat po nezabezpečené zahr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Mainská mývalí s PP - Kocourek červený s bílou
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Volný kocourek k rezervaci k odběru listopad. S pp. Testovaný chov. Chs Raccoon
Moravskoslezský kraj
16 000
 Kč
Mainská mývalí
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízim rezervaci na několik poslednich prcků z chs tiger maine con s pp s odběrem koncem řijna Vice info na 607181664
Kraj Vysočina
23 000
 Kč
Mainské mývalí koťatko - kocourek
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodáme mainského mývalého kocourka bez PP, narozený 27.9.2024. Bude odčervený, naočkovaný novým majitelům půjde s očkovacím průkazem. Bude naučený na kočičí záchod. K majitelům půjde, až po té co bude sám papat, naučený na granule jako rodiče.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Mainská mývalí koťátka s rodokmeny ze školky.
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vážení milovníci Maine Coon! Sme majiteľmi chovnej stanice Maine Coon v Bratislave. Naším cieľom je nielen zachovať „starú líniu“ týchto ušľachtilých a pôvabných mačiek, ukrytú v ich vytrvalosti a elegancii, ale zároveň im dodať krásu, ktorú zdedili po svojich amerických rodičoch. Vďaka tomu majú zaujímavú tvár a uši. Hmotnosť dospelých mačiek je asi 10 kg. Pochádzajú z výnimočných línií, ktoré počas niekoľkých generácií z... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 023 383
 Kč
mainská mývalí kocourek s PP
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tento kocourek se jmenuje Sergio. Bude k odběru od 9.10.2024. Je divokého zbarvení - černý mramor. Nebojácný, přítulný, společenský, vychovaný jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Mainská mývalí s PP - kocourek Princ
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Ihned k odběru je připraven 3,5 měsíční kocourek Princ. Božská uvrňená povaha, odchovaný doma s dětmi. Mohutný silný a zdravý kocourek s PP, kupní smlouvou, ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Mainská mývalí
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Posledni modrý kluk s pp ihned k odběru. Čip plné očkováni socializace pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Psi a kočky