Wpbr klisnička

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám roční klisničku WBPR. Plavka narozena 23.5.2023, je to chytrá, učenlivá, vnímavá klisna. Zná základní návyky, kovář, veterinář, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
50 000
 Kč

Podobné inzeráty

Roční hřebeček
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám ročního hřebečka WPBR. Hnědák narozený 29.3.2023. Je to hodný, klidný, učenlivý kluk. Zná základní návyky, kovář, veterinář, přeprava bez problému... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Roční WPBR hřebeček
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji hřebečka narozeného 29.3.2023. Hnědák s odznaky, předpokládaná výška v dospělosti 145kvh. Je to atraktivní zvíře s krásným ladným pohybem a korektní stavbou těla. Zná veškeré základní návyky. Jeh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
70 000
 Kč
Krásná vranka WPBR
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji krásnou vranku klisničku narozena 2023, plemeno WPBR v dospělosti kolem 145-147cm super pro deti do pony sportu ale i pro lehčí zenu jako rekrea... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
WPBr klisna
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám WPBr, kobylka, nar. 4/2023, z matky Rýnský teplokrevník ( Mareste) po otci Welsh cob ( Jebeth Tempal One) V dospělosti okolo 155+ KVH. Pravid... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
75
 Kč
Welsh part bred
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
V blízké době se chystáme prodat naší hodnou a krásnou pony klisničku Mimi Chloe po otci Chanell 2666 z Písku a matka Mystery Princess. Výšku bude mít cc... (více v detailu)
Ústecký kraj
65 000
 Kč
Loňská drezurní klisnička
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím loňskou (7/2023), velice kvalitní drezurní klisničku na prodej. Otec: Fürst Wilhelm (Fürst Heinrich, Sandro Hit, De Niro, Rubinstein I), matka po Sterntaenzer (Silvio I, Pik Bube, Marlon xx) a Raphael, Pik Koenig, Frustra II. Klisna má kvalitní pohyb, je dobře stavěná, má milou... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Krásná klisna A1/1
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Moc hodná kobylka A1/1, 7 let. Zná jízdárenskou práci, skokový i crossový trénink, chodí ven sama i s koňmi. Přepravník, veterinář, kovář, fyzio bez problému. V... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodám Hafling klisničku
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Stáj z chovem Haflingů prodá velmi pěknou klisničku Athénu ze Sedla nar.21.4.24 po otci Nazareth po Newcomer vl.:( D:L,S:Z) z matky Aněze ze Sedla po Nibelung.Klisnička je reg.,čipovaná,odčervená,zvyklá na noc v boxe přes den venku,resp.el.ohradník,nekouše,nekope,zvedá končetiny.Oba ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodám shetland klisničku
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím dvouletou klisničku plemene shetland pony v mini typu 86 cm s oboustrnným původem, narozená 10.5.2022. Otec Locksley Permoník, matka Simone v. Xavier. Klisnička je hodná, zpočátku trochu nedůvěřivá, jakmile získá důvěru chodí za svým člověkem jako pejsek. Stále nezapadla do našeho mini stádečka a je neust... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Líbivá AQH klisnička
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáme nový domov pro letošní quarter horse klisničku PENNY Z Kings Penny Belle Po You Rock My Heart Narozena 4/2024, barvy dun, 6panel negativní Penny je nádherná, korektní klisna. Má jemnou hlavu a rovné nohy. Předpoklad mohutnějšího rámce. Povahově je přátelská, zvídavá a komunikativní. Ničeho se nebojí. Bude to velký pracant. U nás na ranči k vidění její pravý 3letý bratr. V budoucnu bude skvělým koněm jak na závody (především do ranch, trail a halter tříd), tak na rekreaci nebo jako rodinný kůň. Své místo si určitě najde i v chovu. Její otec je velmi úspěšný show kůň v ranch a trail třídách. Je to něko... (více v detailu)
Zlínský kraj
130 000
 Kč
Luxusní AQH klisnička
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji úžasnou letošní quarter horse klisničku Taniu. Narozenou 3/2024, barvy Amber champagne. Z Magic Redskin (Po Black Magic 947) Po Cool Silver Saygon (nová krev v ČR, pracovní všestranná linie) PSSM1, MYHM, GBED, HYPP, EMH -》NEGATIVNÍ, Herda N/herda Tania není mimořádná jen svou barvou, ale také velmi přátelskou a komunikativní povahou. Přítomnost lidí vyhledává. Vyrůstá na pastvinách mezi hříbaty. Má korektní stavbu těla, ušlechtilou hlavu a rovné nohy. Má velký předpoklad být v budoucnu výborným závodním koněm ... (více v detailu)
Zlínský kraj
140 000
 Kč
Klisnička 2024 APH
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Hledáte Madam svého srdce ? K rezervaci nábízíme sladkou letošní Paint Horse klisničku jménem : Docs Madam for my Heat. Atraktivního zbarvení Grullo (šedý plavák), hezky stavěná prostě Madam :) Narozena 18.4.2024 Matka : Sherry Setting Horse (po MG Doc Joe Chex) Otec : Your Rock my Heart (import Lucembursko) Po rodičích 6 panel NEGATIV. V budoucnu bude skvělým koněm jak na závody tak na rekreaci. Jak matka tak otec mají přátelskou povahu. Otec je velmi úspěšný show kůň v ranc... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodám klisničku
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím na prodej kobylku ČT po Come Undone /CSI 155/ z matky 90/58 Celine (Cascalo x Dantes x Dw-4). Klisnička pochází z kvalitní rodiny, matka ČT Celine je zapsaná v HPK a její matka, klisna Deny dala ve sportu koně DC (Cannavaro), který dosáhl ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
American Quarter Horse buckskin klisna, nominace na Futurity
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji rok a půl starou klisnu ve zbarvení buckskin plemene American Quarter Horse ze spojení reiningových rodičů se skvělými předpoklady do sportu. USA certifikát již hotový + zaplacena nominace na Futurity. Klisnička se jménem Rooster Wimpy Whiz je z matky MG Rooster Whilywhiz po Topsail Whiz. Matka je krátká, široká a mohutná s přátelskou povahou. Velmi spolehlivá po sedlem, jak pro začátečníka, tak v reiningovém sportu. Byla v Itálii reiningově přiježděná (videa k dispozici), ale nakonec nikdy neběhala a byla zařazena do chovu. Její matka je Sophie Rooster Cody (NRHA PE) a její poloviční sourozenci jsou ve sportu velmi úspěšní (např. hřebec Roone Gun - $2470). Otec perlino Best of Spook po Wimpys Little Step a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
250 000
 Kč
Klisnička na prodej
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám klisničku. Moc hodná. LARA, narozena 4.5 2023, po otci SUMMER BLACK BAR(aph), Z matky LIDUŠKA , typ teplokrevný. Hříbáta jsou odčervená, mají vystavené modré knížky. Hříbata jsou od mala vychovávaná ve smíšeném stadě, ošetřovaný dětmi, nikdy netrpěli na žádné nemoci, rodiče prověřeni v turi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
95 000
 Kč
Klisnička po Tenerife's Qatar
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji teplokrevnou klisničku nar. 5.5.2024 po odenburg hřebci Tenerife's Qatar (Quintender) výkonnost skok T** KVH 172 cm,z westfalské matky po Cantos (Catoki x Contact Me) x Aloube Z,KVH 167 cm, ze sportem prověřené rodiny, babička výkonnost S**, pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
ApHC klisna
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám appaloosa bay klisničku narozenou 2024. otec: Black Mountain Taris (ApHC) matka: Choc Fulla Potential (AQH - Potential Investment, Chocolua) 5 panel N/N, MYHM N/N Mia je zdravá, hodná, přátelská, učenlivá, zná veškeré základy (vodítko, veterinář, podkovář). Má korektní stavbu těla, je mohutná, má krásný pohyb. Bude mít před... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
WPBR - klisna
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám krásnou 1,5 letou kobylku WPBR, O: Mischel Frodo - welsh cob M: Darcys Jembo 16 - irish cob Daisy je velice k... (více v detailu)
Plzeňský kraj
65 000
 Kč
Pony klisnicka
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Natali nar 5/2024 (simlicka) cesky sportovni pony Klisnicka je po mladem, velmi pracovitem connemarskem hrebci Full Monn (po hrebci Diamant 424), ktery se prezentuje v drezurnim obdelniku. Je ze sportovne proverene klisny Nela (Vidar), ktera ma sama sportovni vykonnost SP skoky a je zarazena do akceleracniho programu. Natali se narodila jako treti hribe... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
Nabízím k prodeji 1,5 roku starou klisničku po 2901 Lancelot
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji klisničku narozenou 4/2023, předpoklad vyššího vzrůstu, velmi kontaktní a mazlivá, sympatická klisna. Bude vhodná jak do sportu, tak jako luxusní rekreační koník. Z plnokre... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
100 000
 Kč
Letošní klisna WPBR
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k rezervaci letošní klisničku welsh part-bred s PP (75% welsh cob krve) narozena 5/2024. Otec Travellion Harry Potter (poslední foto), matka po Menai Stan Beynon. V dospělosti cca 150 cm. Matka využívána na rekreační ježdění, pohodářka. Shelby zná veškeré činnosti, které jsou vzhledem k jejímu věku běžné, stojí uvázána, nechá se v klidu vyčistit vč. zvedání nohou a pravidelné korekce kopyt, očkování, odčervení, chodí na vodítku ze země i vedle matky ze sedla, chodí do vody, nastupuje do přepravníku, nechá si líbit opravdu vše,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
70 000
 Kč
Roční QH klisna
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji Bay QH klisnu nar.14.05.2023, ČR doklady. Klisnička bude vysoká, velmi mohutná, vhodná pro muže.... (více v detailu)
Středočeský kraj
95 000
 Kč
QH klisnička 2024 na prodej
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám krásnou QH klisničku narozenou v květnu 2024. Ginny bude vhodná na reining/cutting, případně jako luxusní hobby koník. Původem po velice úspěšném hřebci Great Little Step. Z matky Magic Smart Fox ZM, která vyniká skvělým chara... (více v detailu)
Hlavní město Praha
140 000
 Kč
Pony klisna
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím 18 měsíční klisnicku Wpbr. Vhodná jak na výstavy, tak do chovu. Zvyklá na děti, Kovář, veterinář, manipulace bez problémů, c... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Pony klisnička
Před 16 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásnou pony kobylku narozenou 9.5.2023. Je hodná, milá, učenlivá, nekope, nekouše, opečovávaná dětmi, zvyklá na psy, ovce. Respe... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství