KONG pro psy vel. M

Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Černý, odolný kong z přírodní a velmi stabilní gumy. Používaný, otisky po sk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
85
 Kč

Podobné inzeráty

Klec pro psy
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Složitelná, dvoudveřová klec pro psy. Rozměry 75 x 46 x 53 cm
Jihomoravský kraj
550
 Kč
věci pro psy
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
věci pro psy více info si pište osobní odběr,mohu přivést zdar... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Klec do auta pro psy Ferplast Atlas car 100
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám přepravku používanou do auta pro dva psy, včetně dělící přepážky a na míru šitých polštářů z špínovzdorné látky (kočárovina). Vhodné pro dva střední a malé psy. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Královéhradecký kraj
1 033
 Kč
Královéhradecký kraj
319
 Kč
Granule pro psy Kořist Jehně s Býkem a bylinkovou rýží, 15kg
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nové nerozbalené granule Kořist Jehně s Býkem a bylinkovou rýží pro psy v běžné zátěži a psy s citlivých zažíváním, se složkami pro podporu kloubů a vazů. Složení: sušené jehněčí maso 25 %, Čerstvé hovězí maso 20 % (procenta v sušeném stavu), Rýže 15 %, Zelenina 14 % (bramborové vločky, petržel, mrkev, pórek), Hovězí a vepřový tuk (přírodní tokoferoly, zdroj vit. E), Zelený ječmen 2 %, pivovars... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Královéhradecký kraj
339
 Kč
Královéhradecký kraj
396
 Kč
Výroba,kvalitní kurník, slepičárna s výběhem pro 4-5 slepic.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Výroba - Šedý prostorný kurník s výběhem, šířka 180cm, výška 105cm, hloubka 66cm. Mimořádné krásný a kvalitní kurník s výběhem pro 4 - 5 slepic nebo i jiná zvířata nabízí vše, aby se vaše zvířata cítila naprosto pohodlně. Vyrobeno pouze z nejsilnějších a nejkvalitnějších materiálů. Kurník má kovovou vysouvací podlahou, díky čemuž je čištění kurníku jednoduché, hygienické a snadné. Tím je zajištěno, že podlaha může být pravidelně důkladně čištěna. Snižuje se tak hromadění škodlivých bakterií. Dřevo je ošetřeno pomocí fungicidního barviva na vodní bázi a šetrného k životnímu prostředí. Kurník obsahuje hřady pro slepice. Spoje jsou ve vysoké kvalitě broušené a šroubované. Kurník má výjimečně pěkný design a během okamžiku vylepší každou zahradu. Domeček kurníku je osazen dveřmi, kterými se dostanete dovnitř. Na boku domku je velký a pohodlný hnízdící box.... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 490
 Kč
Nový přepravní box pro psy pro střední plemena
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Velikost L: 70 x 52 x 52 cm - Barva: dle vyobrazení - Velmi dobrá kvalita a zpracování - Vodoodpudivá a odolná - Zpevnění hran s 1000 denier / nylon - Otvory nahoře, vepředu a na bo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
FÉN PRO PSY
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZAR_CZ
Profesionální fén pro psy. Ideální do psího salonu ale také pro... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 100
 Kč
UČEBNÍ PODLOŽKA - TRÁVA PRO PSY ŠTĚŇAT- nová
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
UČEBNÍ PODLOŽKA - TRÁVA PRO PSY ŠTĚŇAT- nová Specifikace produktu: Materiál: plast Délka: 47 cm Hloubka: 34 cm Výška: 6 cm substrát z umělé trávy je ideální pro výuku řešení fyziologických potřeb ve dvoře. Skvěle poslouží i v případě, že náročné povětrnostní podmínky neumožňují venčení psa a v krizových situacích. Podložka pomůže i starším mazlíčkům, kteří nemohou vypořádat venku. Kyveta byla navržena pro štěňata a psy menších plemen - pro výuku řešení fyziologických potřeb. Ideální pro všechny, kteří nemají čas nebo možnost vyvést domácího ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449
 Kč
Svetr pro psy
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Svetr pro psy. Červený . Věk. L. Použity max 3x.
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Královéhradecký kraj
69
 Kč
Královéhradecký kraj
69
 Kč
Zateplená pláštěnka pro psy Pomppa Kevyt vel. 48
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový zateplený obleček Pomppa Kevyt v petrolejové barvě, včetně visaček. Délka zad 48 cm. Uvnitř příjemný antistatický plyš, zvenku nešustivý materiál s vodní... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Automatický odpalovač míčků pro psy
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní automatický odpalovač míčků pro psy. Možnost nastavení vzdálenosti odpálení 3, 6 a 9 metrů. Možnost napájení přiloženým adaptérem... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
PAIKKA regenerační overal, vel. 60
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám PAIKKA regenerační overal pro psy, vel. 60. Téměř nový, pes jej měl párkrát doma, takže v čistém prostředí. Velikostně sedí na border kolii a podobně stavěné psy. Více info o produktu najdete pod od... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 800
 Kč
Přepravní taška pro psy a kočky - NOVÉ
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
NOVÁ přepravní taška pro malé a střední psy, kočky nebo králíky s hmotností max. do 12 kg. Taška má odnímatelný ramenní popruh a spojovací pásek ručních popruhů na suchy zip. Čtyřstranné síťované panely zaručují dokonalou prodyšnost. Dno tašky je pevné a vyjímatel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Přepravka - box pro psy do kufru auta
Před 14 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám novou orig. zabalenou přepravku pro psy vel. XL: Š 97 x H 92 x V 68 cm Pouze osobní převzetí, neposílám přepravci. Popis: Dvojitý box z kvalitního, lehkého kompozitního materiálu ve složení plast/hliník; voděodolný, s variabilní dělicí přepážkou, uzmykatelnými dvířky a zaoblenými rohy; úhel sklonu 70° Dvojitý box transportní box AluRide zajistí větším psům bezpečné a pohodlné cestování autem. Součástí dodávky přepravky je dělicí přepážka, s jejíž pomocí můžete rozdělit vnitřní prostor na dva menší. Stěna se jednoduše zasune zpředu pomocí kolejničky do stropu přepravky a na přední straně se zajistí třemi šrouby. Výhodou tohoto systému je to, že na podlaze nejsou nepohodlné kolejnice a Váš pes tak může v přepravce s vyndanou přepážkou pohodlně ležet. V tomto produktu máte k dispozici jak plnohodnotnou přepravku pro velkého psa, tak dva samostatné malé boxy pro více malých psů. Pevný a přesto lehký transportní box je vyroben z odolných hliníkových profilů a kvalitního kompozitu ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 500
 Kč
Ultrazvukový repelent pro psy a kočky Tickless Mini Dog
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Stav: nové, nerozbalené Barvy: bílá, modrá, růžová, růžovozlatá, zlatá Tickless Mini Dog je nová generace ultrazvukových repelentů. Jedná se o dobíjecí zařízení, které je vhodné pro psy menších plemen a kočky. Navíc disponuje funkcí nočního světla pro maximální viditelnost i ve tmě. Zařízení vysílá ultrazvukové impulzy, které ruší nebo dokonce paralyzují klíšťata a blechy v blízkém okolí. Odpuzovač není toxický, neobsahuje ani neuvolňuje žádné chemické látky nebo pachy. Odpuzovač je bezpečný pro mláďata, stejně jako pro starší, nemocná nebo březí zvířata.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
545
 Kč
Kapsičky pro psy
Před 16 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Kvalitní masové kapsičky pro psy. Celkem 3 kusy, cena uvedena za všechny.
Jihomoravský kraj
90
 Kč
Fontána pro kočky Lucky Kitty z keramiky
Před 15 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Fontána na pití pro kočky a malé psy, sanitární keramika vhodná do myčky, 3 různé pitné zóny, nízká hlučnost, velká plocha pro pití, není třeba měnit filtr, rozměry cca D 30 x Š 23 x V 14 cm Fontána Lucky Kitty je vyrobena z velice kvalitní, těžké sanitární keramiky, je odolná proti skluzu a převrácení, a proto je ideální i pro bouřlivé kočky, malé psy či fretky. Jedinečný a moderní design bez rohů a hran působí nejen velice esteticky, ale také umožňuje velmi rychlé a snadné čištění. Díky třem různým pitným zónám mohou Vaši mazlíčci pít dle libosti. Mohou pít přímo u zdroje bublinek, z vlnek vytvořených stékáním vody nebo v mělkém bazénku. Tato fontána nevyžaduje žádný filtr, který by se musel pravidelně vyměňovat. V domácnostech s dlouhosrstými plemeny nebo domácnostech s více kočkami lze volitelně použít permanentní filtr na dlouhé chlupy. Univerzální pitná fontána pro kočky, malé psy a fretky Velká pitná plocha: ideální pro domácnosti s více zvířaty Vyrobeno z vysoce kvalitní sa... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Akinu pelech pro psy šedý L 70x55x20 cm
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pelech je vyroben z odolné a pevné látky. Krásně drží svůj tvar a je pevný. Velmi praktický na údržbu a nezadržuje nečistoty. Výplň pelíšku je z kvalitního dutého vlákna, což je velmi vyhledávaný materiál díky jeho prodyšnosti a vysoké odolnosti. Navíc rychle prosychá, takže se v něm nedrží vlhkost a plísně. Vnitřní p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
600
 Kč
Strom pro kočky / Škrabadlo pro kočky - NOVÉ
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám masivní přirozený rostlý strom pro kočky. Žádné falešné šroubované větve omotané sisálem ! Nový, nepoužitý, ručně vyrobený, který je vhodný i pro velké kočky. Materiál: jeřáb Použité přírodní agávové sisálové lano 10mm Rozměry stromu: výška - 193cm, šířka - 75cm,... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 999
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby