Koupím brahmánky

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
2 slepice kolumbijské zbarvení , pro děti na Přírodovědnou stanici,letošní nebo i 1-2leté, za ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Brahmanka velká bílá kolumbijská
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám 3 slepice s kohoutem kroužek rok 2023 cena cena 2300kč dále Kohout a dvě slepice (slepice ztratily kroužek kohout ho má... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Brahmanka velká Kohout
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám mladé kohouty čisté Brahmánky velké, stáří 5 měsíců. Žlutá čer... (více v detailu)
Středočeský kraj
1
 Kč
Prodejní výstava čistokrevných zvířat
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na prodej budou České husy, kachny ruánské, pižmovky, nejmenší slepice na světě Sebritky atd. Více než 40 králíků na prodej. Vystaveno bude: 100ks králíků 90ks... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
40
 Kč
Domácí vajíčka
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám domácí bio vejce slepice mají výběh na louce v přírod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6
 Kč
Koupím aratingu sluneční samici
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Koupím Aratingu sluneční- samici do chovu. Mám samotného samce.. Odběr v jižních Če... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Brahmanka levandr kohout
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kohouta lihnutý květen 2024 brahmanka levandr. Cena 600 Kč, výměna... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Koupím slepice/kohouty
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Koupím pouze vynesené slepice a kohouty . Slepice 30,- ks Kohout 100,- ks pouze okolí Bruntálu male i vetsi mnozstvi
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Koupíme starší klece, odchovny - CIMUKA a pod.
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Koupíme i použité, ale plně funkční klece, sestavy líhní pro min. 100 ks drůbeže. Měly by být vytápěné, krmítka, napájení popř. osvětlené, s čistícím dnem klecí. Tyto parametry mají např. odchovny... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kočka domácí
Před 6 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Drobounká kočička s jiskřičkami lásky vždy v očích, to je Iskra a právě teď hledá svou novou milující rodinu.   Iskra do vaší domácnosti přinese nesmírnou spoustu mazlení a předení. Na pohovce, v křesílku ani v posteli už nikdy nebudete sami. Iskřičku budete mít neustále poblíž a když to půjde, bude vám tlačit hlavičku do dlaně, protože ona prostě tuze miluje hlazení. Občas se při něm rozdovádí tak, až začne drobet kousat, ale s trochou péče se to ještě jistě zvládne odnaučit.   Skvěle se Iskra hodí jako kočičí jedináček. Dalších zvířat si moc nevšímá a jejich přítomnost nevyhledává. Pokud byste ale d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Brahmanka velká bílá kolumbijská krezba
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kohouta Brahmanky velké bílé s kolumbijskou krezbou, kroužkovaný odchov 2024 cena 400kč
Olomoucký kraj
400
 Kč
Kohouti - Pavlovská slepice
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám kohouty Pavlovský slepic zbarvení viz foto dále prodám kohouty vyand... (více v detailu)
Pardubický kraj
200
 Kč
Prodám letošní běžce indické
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám letošní běžce indické, kaceři mají zbarvení divoké, kachničky v barvě divoké a černé.
Plzeňský kraj
150
 Kč
Prodám Landeské husy
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám Landeské husy mají cca 5-6Kg, krmené pšenicí, chlebem, brambory a trávou. Chované na volném prostranství n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 300
 Kč
Krátkosrstá kolie s PP
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ahoj, jmenuji se Bianka a jsem stejně něžná a jemná jako moje jméno. Jsem klidnější povahy s velmi ráda se tulím v klíně a mazlím. Budu vhodná do rodiny jako věrná a jemná parťačka na výlety a procházky, k dětem i starším lidem. Nejsem takové torpédo, jako moji sourozenci. Většinou sedím opodál poblíž paničky a pozoruju tu bandu jak se pere, a lítá po zahradě, protože to je pod mou úroveň. Já jsem elegantní dáma. Mám vyšetřená očička jsem naočkovaná, odčervená, mám svůj čip a prý sebou dostanu do nového domova i baťůžek na cesty. Jezdíme se socializovat do Prahy na štěněcí jógu a do školy, takže jsem zvyklá na cizí lidi, děti, cesty autem, ale i cizí pejsky a kočičky. Moji rodiče mají vyšetřené kyčle, klouby a genetické nemoci se skvělými vý... (více v detailu)
Středočeský kraj
24 000
 Kč
Hedvabnicka
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabizim 3 hedvabnicky zdrobnele - zbarveni zluta, divoka a bila se zlutym prukvetem. Bila je letosni, zluta a divoka lonske. Všechny s v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Brahmanka velká bílá kolumbijská krezba
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím kohouta Brahmanky velké bílé s kolumbijskou krezbou, kr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Násadová vejce a kuřátka Maranska
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Maranska (francouzsky Marans) je slepice, která se chová především jako nosné plemeno. Vajíčka mají hnědou skořápku.Maransky zažívají několik posledních let chovatelský boom, kdy se jejich obliba navyšuje raketovým růstem. Kořeny tohoto plemene zasahují do Francie, kde začalo vznikat na přelomu 20. století. Postupem let se mimo francouzské... (více v detailu)
Liberecký kraj
25
 Kč
Násadová vejce a kuřata Bresse Gauloise
Před 12 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Bresse Gauloise - Bréské kuře Královna drůbeže, drůbež králů. Jedno ze starých plemen, které se udrželo ve světě plném genetického zlepšování a plánovaných křížení. Vděčí za to lidem, kteří chtěli žít zdravým  způsobem života a věděli, že víno, sýr a kvalitní kuře, pomůže žít dlouho. Jedná se o jedno z nejstarších francouzských plemen, z hlediska výskytu v psaném textu o plemeno nejstarší. Je zmiňováno od konce 16.století, od doby připojení savoyské části Bresse k Francii. Je také nejznámější ze všech francouzských plemen díky své dlouhé pověsti jak ve Francii, tak I ve světě. Na rozdíl od jiných plemen odolala přílivu nových cizích ras a industrializaci, a tak stále trůní a dominuje na řeznických pultech, v lahůdkářstvích a také ve velkých distribučních sítích. Její zastánci navzdory hospodářským okolnostem byli vždy schopni zúročit toto jedinečné dědictví z rozsáhlého proudu francouzské gastronomie. Chvála je zde na místě, neboť lokální výrobci byli schopni uchovat si svůj obchodní ... (více v detailu)
Liberecký kraj
25
 Kč
Prodám domácí vajíčka
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám domácí bio veejce slepice mají výběh na louce v přírod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5
 Kč
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Mobilní kurník s výběhem a košem na vejce KK22XXL (až pro 10 slepic v závislosti, dle druhu / velikosti). Kurník je možný použit i pro jinou drůběž například křepelky, kde je možný chov více kusů, hlodavce. Stá se Vám, že vaše slepice mají již málo trávy. ? Nevadí. Díky mobilitě kurníku je přenesení na čerstvou trávu velmi snadné. rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cm hlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 150,0 cm rozměry hnízděcího boxu 68,0 x 35,5 x 38,5 cm hlavní rozměry 305,0 x 151,0 x 1... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 990
 Kč
Minilop sameček
Před 14 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vítejte v našem chovu Jsme hobby chov LunaBunny a chováme krásné králíčky minilop. Naší chovný jedinci jsou buď z kvalitního chovu (někteří jsou import nebo mají předky z importu) či vlastní odchov. K aktuálně nabizime ihned k odberu krasneho samecka ve zbarveni lilac self vm . Modrohnede oci. Ma 7m může jít ke kastrovane samicce Miminka jsou od mala zvykla na ruku,socializovaná,zvykla na děti I pejska,naučená na záchod. Miminka jsou krmena ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Lafleška kohout a slepice
Před 18 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kohouta a slepici Lafleška nepříbuzný pár do chovu. Zakoupeno na výstavě v Soběslavi. Kohout 6měsíců slepice 10m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Holokrčka černá
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Holokrčka, slepice nevšedního vzhledu a skvělých vlastností Jejím typickým znakem je neopeřený, esovitě prohnutý krk, proto se této slepici říká holokrčka. Je chována jako ušlechtilé nosné plemeno s roční snáškou až 200 vajec. Plemeno vznikla na Balkánském poloostrově a do dnešní podoby byla vyšlechtěno na počátku minulého století. Její vejce mají nažloutlou skořápku.Chová se v několika barevných rázech: bílém, žlutém, červeném, modrém, krahujcovitém a koroptvím. Holokrčky jsou velmi oblíbené v zemích svého původu, tedy v Rumunsku a Maďarsku. V našich drobnochovech se příliš nevyskytují, i když se jedná o velmi otužilé, rychle rostoucí slepice, dobré nosnice, které se hodí k výkrmu na maso.  Ale kdo tohle plemeno pozná blíž, bude je milovat. Holokrčky jsou klidné, přítulné slepice a dobré nosnice. Třeba hmotnost kohouta je kolem 3 kg. Je skoro jako brojler, má na sobě hromadu kvalitního a dobrého bílého masa. V chovech slepic vždy převládají kohoutci, dva tři prodáte a ostatní jdou ... (více v detailu)
Liberecký kraj
25
 Kč
Slepice - Araukana bílá
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám mladé slepice Araukany bílé. Slepičky jsou před snáškou. Kvalitně krmeny se všemi potřebnými vitamíny. Zvyklé na Acidomid. 5-6 měsíců staří. Možno více kusů. Uvedená cena za ks. Možné předání Brno nebo zaslání přepravou zvířat. Kontaktujte mě prosím telefonicky. Děkuji. Podívejte se i na ostatní slepičky,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Slepice - Araukana divoce zbarvená
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám mladé slepice Araukany divoce zbarvené. Slepičky jsou před snáškou. Kvalitně krmeny se všemi potřebnými vitamíny. Zvyklé na Acidomid. Staří cca. 5 měsíců. Možno více kusů. Uvedená cena za ks. Možné předání Brno nebo zaslání přepravou zvířat. Kontaktujte mě prosím telefonicky. Děkuji. Podívejte se i na ostatní s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ptactvo