AQHA, APHA - Nová cena

AQHA,  APHA  - Nová cena
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
K prodeji vyjímečná kobylka nar. 05/23 po hřebci TOPSAIL GUN RDS (WIMPYS SMOKING GUN, COLONELS SMOKING GUN) a kobyle (DUAL CHICK PLAYBOY, MECOM B... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

5 letá KWPN
5 letá KWPN
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám 5 letou kobylu KWPN, letos po hribeti, vloni 2 x absolvovala skokove zavody, rtg ciste, pekny exterier, vhodna do spor... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Klisnička nar. 2024
Klisnička nar. 2024
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji letošní klisnu narozenou 6.5. 2024. Po hřebci Dollar Siderit, z plnokrevné matky Radexa po High Extreme. Klisnička bude mít ideální předpoklady do všestrann... (více v detailu)
Pardubický kraj
70 000
 Kč
TOP APH valach 4/2023 parťák do nepohody
TOP APH valach 4/2023 parťák do nepohody
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme luxusního 1,5letého valáška American Paint Horse APH narozeného 4/2023 , zbarvením Sorrel tobiano. Hřebeček má vynikající pleassurovy původ je po hřebci WHATT HIT ( RL Best of Sudden x One Hot Krymsun) z matky Heaven Sent Savannah (Zips Heaven Sent ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
QH hřebec s výjimečným původem a zbarvením -reining,cowhorse
QH hřebec s výjimečným původem a zbarvením -reining,cowhorse
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji AQH hřebce Hesa Mister Gun narozeného 04/2023 barvy bay s modrýma očima. Hřebeček je zvyklý na veškerou manipulaci a provoz na ranči (psi, traktor, krávy), odčervení a korektury bez problémů. Je zdravý, hodný, charakterní.Krmený kvalitními granulemi a vojtěškou, zná box i přístřešek. Nehřebčí, nevymýšlí blbosti, chová se jako profík. Vzhledem ke svému perfektnímu původu bude skvělý do sportu pro cowhorse / reining / cutting a jiné dobytkářské disciplíny. Bude šikovný i jako valach. K vidění oba rodiče. V jeho původu naleznete legendy jako: COLONELS SMOKING GUN (Gunner) - #1 All time Reining Sire NRHA LTE $177,670. 1996 NRHA Open Futurity Res Champion 1998 NRHA Reserve Champion-tied 2001 Champion USET Reining Championship APHA Hall of Fame NRHA Hall Of Fame 9 Million Dollar Sire REMINIC - LTE $92,650 (NCHA) NRHA a NCHA Million Dollar Sire NCHA Siver Medal Award Top Leading Reining & Reined Cow Horse Sire jeho potomci vyhráli přes $4,200,000 MISTER DE... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
ČT kobyla 6 let
ČT kobyla 6 let
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kobyla 6 let z vlastního chovu. KVH 164 cm, matka Atlanta po Fou’D Amour, otec Casini’s son- T. Ve 3 letech ZZV, ve 4 hříbě, od 5 let ve sportu, nyní spolehlivě do 115 cm. Ideál... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Prodám více koní A1/1- rozumnou cenu
Prodám více koní A1/1- rozumnou cenu
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji více koní, většina kobyle po dostihové kariéře- zařazeny do... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Hřebeček APH
Hřebeček APH
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám krásného hřebečka APH, barvy brown tobiano, nar*7.6.2023, po hřebci Summer Black Bar (APH) USA certifikát a modrý průkaz vyřízené, veterinář, kovář a veškerá manipulace bez p... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Kobylka APH
Kobylka APH
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji naší roční kobylku APH Barvy Solid bay. Kobylka má dobrý reiningový původ Je po hřebci BUGS AT NITE. (Gunners Special Nite X Scats Ebony Shiner( Smart Shiner) NRHA Life Time Earnings: +$23.000 2019 NRHA European Futurity Open L. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Černá klisna Pura Raza Española
Černá klisna Pura Raza Española
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím exkluzivní klisničku PRE (Pura Raza Española) narozenou v 4/2024. Taraya de NN je černá kráska bez odznaků, velmi milé a zvídavé povahy. Veterinář i kovář bez problémů, zvyklá na box. Vyrůstá ve smíšeném stádu. Oba rodiče zdraví, velmi charakterní. V budoucnu vhodná do drezury , working equitation, chov,… Matka klisničky je impozantní černá kobyla v hřebčím typu Cordobesa de Lopez, původem ze Španělska, s výborným chodem a výškou 167cm. Z otcovy strany je dobře zastoupena Yeguada Militar v linii s hřebcem OBCECADO - Calificado uchovněný, dále Zuñigas, 2 x Novales, Escalante Fontalva, Campuzano a Lastra Dominguez. Na straně m... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Valach Aph x A1
Valach Aph x A1
Ahojte, predám 10 ročného valacha A1 x Aph, je to veľmi spoľahlivý konik, prijazdený, ochotný pracovať, pod sedlom je cca 1,5 roka čiže je veľmi pošetrený, 100% zdravý podkutý na všetky 4 nohy, v teréne spoľahlivý neľ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kůň do sportu i do rodiny
Kůň do sportu i do rodiny
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám 2 a půl letého hřebce plemene AES, o: Sanders Tuche, m: Cascada JJ. Vyrůstá ve smíšeném stádě spolu s vrstevníky. Je velice ho... (více v detailu)
Středočeský kraj
85 000
 Kč
1,5 letý Kinský hřebeček Ben Valmont
1,5 letý Kinský hřebeček Ben Valmont
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme Kinského hřebečka narozeného 03/2023 po hřebci Gasper (Gin Fizz IV x Dux Lipský) s vl. výkonností T spřežení, L parkur a z matky ST-CS Vala (Furioso XXXIV x Almhirt Týnský). Ušlechtilý s pěkným pohybem, hodný, 100% zdravý. KVH v dospělosti 160-165 cm. TOP dámský/juniorský/rodinný koník do spor... (více v detailu)
Středočeský kraj
80 000
 Kč
Připouštění Qh hřebcem Silver Black Harry
Připouštění Qh hřebcem Silver Black Harry
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Připouštění Qh hřebcem Silver Black Harry Ranch Lucky seven. Lhota u Konice 7. 79846 Vyrovnaný, charakterní, zdravotně bezproblémový, ( zdravá pevná kopyta čisté šlachy, nikdy nebyl s ničím léčen ), učenlivý, komunikativní a ochotně pracující hřebec. Čistý 5 panek... (více v detailu)
Olomoucký kraj
12 000
 Kč
Aph kobyla
Aph kobyla
Predám aph kobylu s USA papiermi, zdravá, krásny exteriér, 6 panel čistý po rodičoch, obsadnutá tre... (více v detailu)
Neuvedeno
Březí 7 letá kobyla po Warness ZH, z matky po Catango Z
Březí 7 letá kobyla po Warness ZH, z matky po Catango Z
Před 13 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám březí kobylu po hřebci Warradise (působící v CS, po Go-On TS... (více v detailu)
Olomoucký kraj
120 000
 Kč
Letosni klisnicka k zamluveni- Cesky sportovni pony
Letosni klisnicka k zamluveni- Cesky sportovni pony
Před 13 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabizim k prodeji nadhernou klisnicku cesky sportovni pony, z nemecke DRP matky a po connemarskem hrebci Diamant 424. Klisnicka je napros... (více v detailu)
Středočeský kraj
100 000
 Kč
TOP QH klisnička
TOP QH klisnička
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodejí krásnou roční Quarter horse klisničku s top původem a příjemnou povahou. Do budoucna bude krásného a mohutného exteriéru, žádný drobek. Otec QH hřebec MJ GUNNERS SUN ( money earner), tento hřebec je přímý syn Gunnera z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Quarter horse
Quarter horse
Nabízíme tříletého palomino hřebce plemene Quarter horse. Genuine King Cody je z matky KG Genuine Queen ( po RDH Genuine Cookie ) , Queena je impozantní klisna , má 158 cm , kvh, má vlohu pro černou barvu, po otci RK Blizzard Cody , jediný plemeník po Whizard Black Jac ( Topsail Whiz ) , také předává černý gen . Zlatan má nádhernou barvu, na slunci se krásně leskle, je od malička moc hodný . Je velmi atletický , ochotný v práci , na vyjížďkách ani závodech nic neřeší . Bude to super parťák na vyjížďky i na závody - reining, rančovní disciplíny nebo trail . Hledá aktivního a milujícího majitele , který ocení jeho milou povahu i atraktivní vzhled . Je to mladý koník , který potřebuje ještě spoustu práce , ale může s ním pracovat i šikovná juniorka či junior . Pokud někdo kupuje koníka přes numerologii tak přesné datum narození je 18.4. 2021 :-) Něco na té numerologii asi bude , protože zcela náhodně jsme koupili do chovu hřebce QH v barvě grey, který je narozený ve ... (více v detailu)
Neuvedeno
2letý hřebec ČT po Come Undone
2letý hřebec ČT po Come Undone
Před 19 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám líbivého šimla po hřebci s vynikající skokovou minulostí, z matky po Sandro Clasic. Hřebec s předpoklady do sportu, na jaře k obsednutí. Je to hodný kůň, zvyklý na úvaz, chodí na procházky, začíná pracovat v kruhovce. Pravidelně očkovaný, odčer... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150 000
 Kč
Prodám WPBr klisničku
Prodám WPBr klisničku
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Klisnička narozena 14.5.2023 z kobyly WPBr po hřebci PREsp. Zapsaná jako vranka, luxusní povaha, vhodná do working equitation, výška do 160 cm. Zdrav... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Valach nová cena
Valach nová cena
Před 19 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nebo vyměním valacha Českého teplokrevníka za pěkně rostlé jalovice před připuštěním z EKO chovu. Valach vhodný na jizdárnu, skoky, nebo jako rekreační kůň. Má 170cm v koho... (více v detailu)
Plzeňský kraj
60 000
 Kč
Roční Quarter Horse klisna, Futurity nominace
Roční Quarter Horse klisna, Futurity nominace
Před 38 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji roční klisnu ve zbarvení buckskin plemene American Quarter Horse ze spojení reiningových rodičů se skvělými předpoklady do sportu. USA certifikát již hotový + zaplacena nominace na Futurity. Klisnička se jménem Rooster Wimpy Whiz je z matky MG Rooster Whilywhiz po Topsail Whiz. Matka je krátká, široká a mohutná s přátelskou povahou. Velmi spolehlivá po sedlem, jak pro začátečníka, tak v reiningovém sportu. Otec perlino Best of Spook po Wimpys Little Step a Doc O'Lena.... (více v detailu)
Ústecký kraj
250 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství