Zábrana pro psy

PlaceholderNo Image
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Prodam 2 ks zábran ke dveřím schodištim. Jedno nerozbalene P c... (více v detailu)
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Zábrana na postel CAM
Zábrana na postel CAM
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou nerozbalenou zábranu na postel CAM - viz. fotky (první obrázek je ilustrační, jak vypadá zábrana po rozbalení). Cena 900,- Stabilní a pevná zábrana, která dítě ochrání před pádem z postele. Montáž je snadná, ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
900
 Kč
automat davkovac granuli smart krmitko psy kocky
automat davkovac granuli smart krmitko psy kocky
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
prodam chytry davkovac granuli ktery ma moznost ovladani na dalku pres aplikaci v telefonu, zaroven na mazlika muzete mluvit pres vestaveny reproduktor, namluvit mu i automatickou hlasku kdyz krmitko spusti granule treba volani jeho jmena aby vedel ze bude zradlo, ma i kameru kde se muzete divat jestli ma zradlo popripade co mazlik dela nebo jestli neni nekdo u vas doma a zaroven i slisite na dalku jestli tam s necim nekdo susti mluvi atd, proste takovy video interkom, samozrejmosti je pripojeni na vasi wifi sit aby byla mozna komunikace s krmitkem. davkovani mnozstvi granuli je samozrejmne r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 800
 Kč
Včelí úly
Včelí úly
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Úly Langstroth 2/3, používané několik sezón. Stěny jsou spojené frézováním na ozubový spoj. Sestava: Střecha z pozinkovaného plechu, strůpková folie, uteplivka, 4 nástavky s rámkama... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 100
 Kč
Kočárek pro psy - nový
Kočárek pro psy - nový
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám zcela nový kočárek na psy, byl rozbalen pouze jednou za účelem nafocení do reklamy. Zde odkaz na produkt u výrobce s dalšími podrobnostmi: https://www.coolpet.cz/kocarek-pro-psy-kocky-a-jina-zvirata/ Pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 900
 Kč
Bezpečnostní pás pro psy - NOVÝ
Bezpečnostní pás pro psy - NOVÝ
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízí Bezpečnostní pás pro psy, velikost S, produkt ze ŠKODA Originálního příslušenství, obj. číslo 000019409A. Velmi kvalitní provedení. Kompletní balení včetně původní krabice. Pás je nový, nepoužitý, Top stav. Jen jednou vyzkoušený, bohužel neseděla velikost. Vše viz. foto. Připojením k vodítku je možné b... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Výběh pro králíky, hlodavce a drůbež 202x106x104 cm
Výběh pro králíky, hlodavce a drůbež 202x106x104 cm
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jedná se o kovový čtyř-dveřový výběh vhodný pro králíky, hlodavce a menší počty drůbeže. Rozměry jsou 202x106x104 cm a plachta (viz obrázek) je součástí balení. Instalace je jednoduchá a konstrukce stabilní. Inzeruji samozřejmě ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 200
 Kč
10 kusů nových zubních kartáčků pro psy
10 kusů nových zubních kartáčků pro psy
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Levně prodám gumové zubní kartáčky na prst pro psy. Samozřejmě nové, 10 ks za 80,- + poštovné.
Jihočeský kraj
80
 Kč
Pulsátor pro krávy ovce kozy
Pulsátor pro krávy ovce kozy
Pulsátor pro krávy. Dobírka Máme všechny druhy skladem. Pulsátor je třeba pravidelně čistit, minimálně jednou měsíčně. Odstraňte kryt pulsátoru a vyčistěte vzduchový filtr a vnitřní část pomocí zubní kartáčku. Používání oleje nebo čisticích prostředků je zakázáno, protože trvale poškozují pulzační mechanismus. Po dlouhodobém použ... (více v detailu)
Běžecké postroje
Běžecké postroje
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám 2x tažný postroj NON-STOP NANSEN. Jeden je velikost 8,5 a druhý 9. Nyní probíhá jejich doprodej. Postroje jsou použité cca 2-3x - nepoškozené, velmi pěk... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Výběhová termodeka 150 gr.
Výběhová termodeka 150 gr.
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
⚠️Prodej nových dek!!!⚠️ Prodám výběhové nepromokavé termodeky se zateplením 150 gr značky Kraemer. Mám dostupné 3 ks - 145 cm a 2 ks - 155 cm. Deky úplně nové, nenošené, s visačkami, v originální tašce (jenom jedna taška je naprasklá, ale funkční). Deky jsou do 5000 mm sloupce, 1200 D pevné s podlepenými švy!! Velmi odolné a n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 850
 Kč
Starý pozinkovaný hrnec 2 ks
Starý pozinkovaný hrnec 2 ks
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodáme dva staré pozinkované hrnce. Hrnec č. 1 má průměr 40,5 cm a výška je 35,5 cm. Hrnec č. 3 má... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Vysavač Rowenta RO7487EA
Vysavač Rowenta RO7487EA
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový nerozbalený velmi kvalitní vysavač nejen pro alergiky se zárukou + 18x vysoce kvalitní sáček filtrace-přírodní vůně bavlnovníkového květu Hlavní přednosti- cena(sleva-pro mne nevhodný dárek-mám jeden malý koberec a vysavač už taky mám) pro alergiky-... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990
 Kč
vinylová podlaha s podložkou posl. 2 balení
vinylová podlaha s podložkou posl. 2 balení
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Po rekonstrukci bytu , prodám zbytek kvalitní zámkové plovoucí vinylové podlahy belgické výroby Gerflor Rigid , dekor white lime. Integrovaná podložka., jedná se o dvě balení o velikosti cca 2m2 /v balíku je 7 ... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Cartilan výživa na klouby pro psy
Cartilan výživa na klouby pro psy
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, Nabízím k prodeji balení kloubní výživy pro psy. Značka Cartilan. Původní balení 300 ks nyní cca 270 ks. Jelikož mi umřel pejsek, tak mi zbylo toto balení. Věřím, že ještě někdo využ... (více v detailu)
Pardubický kraj
700
 Kč
Botičky zoohit pro psy velikost xs (2)
Botičky zoohit pro psy velikost xs (2)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím úplně nové, nenošené boty pro malé psy. Boty pro psy S & P Boots redukují riziko infekce po zranění a urychlují uzdravení. Boty pro psy nejsou praktické pouze v případě zranění, v zimě nebo při sportu, ale také na asfaltu či kamenitých cestách chrání citlivé tlapky před ch... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Piraně
Piraně
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jeden ks prodám za 100 Kč potřebuju aby si je někdo vzal namnožily se mi a už se mi nevejdou do akvária( osobní odběr )
Hlavní město Praha
100
 Kč
Jezevčík
Jezevčík
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hledáme domov pro ročního křížence Božánka. INFO: 728017627 Božánek je kříženec trpasličího jezevčíka a vlčáka v současné době v dočasné péči. Božánek se k nám dostal v okamžiku, kdy se dostal zpět do péče chovatele, který ho jako štěně dal do adopce ženě, která se jevila jako seriózní. Ale po roce Božánka vrátila s tím, že na něho nemá čas. Podle chování Božánka pozorujeme, že se mu ani trochu nevěnovala. Božánek se učí nebát se psů a lidí. Se psy už je to celkem dobré. Nemá z nich už takový strach jako když k nám přišel, ale cizích lidí se stále bojí. Má velice dobrý vztah k mladým mužům, protože jeho původní páníček, kterého má rád a věří mu, je mladý muž. Proto hledáme pro Božánka páníčka, který by na něho měl čas. Božánek je hodně fixovaný na svého člověka a tak nebude snadné mu ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Kočka z útulku
Kočka z útulku
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Valerie z pětky  (pozn. "z pětky" znamená, že je to jedna z pěti koťátek, která u nás jsou. Všichni s přídomkem "z pětky" jsou sourozenci. Samozřejmě budeme rádi, pokud někteří půjdou do nových domovů společně - přeci jen vyrůstají spolu celou dobu a přechod do nového je vždy šťastnější ve dvou, nebo ve třech?) Valinka je taková středně-dlouhosrstá kočička. Určitě nemá krátké chloupky, ale zas nějaký chuchvalec chlupů to také není. Těžko říct, co z ní vyroste.. ale jedno je jisté, už teď svou krásou zastiňuje spoustu ostatních koček u nás v útulku. Příroda se na ni, i jejích sourozencích, opravdu vyřádila a my musíme jen zatleskat. Krásná a k tomu úžasná i povahou? To se nepovede zas tak často. Valinka je hodně zvědavá a hravá, miluje společnost svých sourozenců a pořád je poňouká k činnosti. Leze po škrabadle a pak z něj padá, sleduje... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kočka z útulku
Kočka z útulku
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Norika z pětky  (pozn. "z pětky" znamená, že je to jedna z pěti koťátek, která u nás jsou. Všichni s přídomkem "z pětky" jsou sourozenci. Samozřejmě budeme rádi, pokud někteří půjdou do nových domovů společně - přeci jen vyrůstají spolu celou dobu a přechod do nového je vždy šťastnější ve dvou, nebo ve třech?) Norika je druhá tříbarevná kočička celého vrhu, narozdíl od sestry Valerie je ale krátkosrstá a taková více... ehm.. podsaditá. Moc ráda papá a k pohybu se zase až tak nemá, tak to na ni je kapku vidět. Ale hodně tento dojem také dělá, že má obecně dost kulatou hlavičku a kratší nožičky. Také je tmavší a taková víc, kocourovitá. Ovšem pořád nádherná.  Také ji vše zajímá, jen nepotřebuje vše vidět úplně zblízka. Je ráda s člověkem, mazlí se, nechává se provokovat. Bude z ní skvělá společnice do života, hodně k člověku přilne a přítom si stále drží svou osobnost a názory. Těžko to popsat, ale ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Obojky pro psy
Obojky pro psy
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme nové nepoužité obojky pro psy. 7 ks modrých, 5 ks červenych ... (více v detailu)
Liberecký kraj
45
 Kč
Kočka z útulku
Kočka z útulku
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Caspius z pětky  (pozn. "z pětky" znamená, že je to jedna z pěti koťátek, která u nás jsou. Všichni s přídomkem "z pětky" jsou sourozenci. Samozřejmě budeme rádi, pokud někteří půjdou do nových domovů společně - přeci jen vyrůstají spolu celou dobu a přechod do nového je vždy šťastnější ve dvou, nebo ve třech?) Malý kouřový mráček, to je Caspík. Velice pokorný, "slušný", milý a něžný. Ač je to kluk jak buk, je to moc milá duše, která potřebuje lásku a porozumění. Ostatní sourozenci si na něj sedají, lehají, v běhu ho svalí na zem a on si to všechno nechá líbit. Vlastně je možná někdy i rád, že prostě jen není sám. Samozřejmě by se uměl bránit, ale proč? Má je na to až moc rád. Mazlivý miláček, uvrněný a vděčný za všechno. Caspius si Vás prostě získá, ač by se dalo říct, že je z celé skupiny nejméně výrazný, nakonec je to právě on, kdo láme srdce a získává si veškerou pozornost. Krásný prošedivělý kožíšek, pronikavé milující oči a pacič... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
KOSATEČKY - SADA č. 2 (5 ks různých barev) - viz FOTA
KOSATEČKY - SADA č. 2 (5 ks různých barev) - viz FOTA
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
KOSATEČKY - "SADA č. 2" (5 ks různých brev) viz FOTA Prodám skalkové kosatečky. V "SADĚ číslo 2" nabízím 5 kusů kosatečků různých odrůd (barev). Při koupi celé sady 5 ks bude cena za celou sadu kosatečků různých barev 150 Kč/5 ks. Při koupi vybíraných kusů od jednotlivých odrůd-barev bude cena 40 Kč/1 ks. Nabízím tyto kosatečky těchto barev: - - fialkově-žlutý, - - trávovitý růžový, - - bílý s fialovými lemy křídel, - - růžový s modrými kartáčky, - - sv. modrý se zlatým žíháním Zakoupené kosatečky vysazuj... (více v detailu)
Kraj Vysočina
40
 Kč
Ručně vyráběná vodítka pro psy
Ručně vyráběná vodítka pro psy
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám originálně ručně pletená vodítka (1,5m) 280,- /ks pouze limitované množství max.1 - 2 ks v jedné barvě. Tenká vodítka pro malé psy (2m) 150,- Zelená a modrá vodítka pro střední a velké psy (3... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Schudky pro pejsky nové
Schudky pro pejsky nové
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Schudky pro pejsky nové Prodám tyto shudky pro pejsky bytelný ze dřeva úplně nové je na nich potah na zip co se dá prát viz míry osobně po dohodě Český Brod nebo plus 150 Kč úsporný balík cz platba převode... (více v detailu)
Středočeský kraj
550
 Kč
ALU autoboxy pro psy WT Metall
ALU autoboxy pro psy WT Metall
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
ALU autoboxy pro psy WT Metall - použité, ale plně funkční, nikde nejsou výrazněji opotřebovány - měli jsme ve Volkswagen Transporter T5 - dají se použít jak samostatně, tak dohromady - instalace je jednoduchá. Rozměry jednoho boxu: - dolní i horní šíře : 122 cm - hloubka: 100 cm - výška : 62,5 cm - všechny úhly : 90 ° Boxy jsou z izotermických panelů (neprohřejí ... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Chovatelské potřeby