Roční valášek Irský Cob

Roční valášek Irský Cob
Před 21 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Do skvělých podmínek nabízíme ročního valacha IC, z Black Sabath Alpaka,po Golden Choice. Kvh v dospělosti 145-150cm, barva prokvetlý ryzák (sabino gen). PSSM neg. Kontaktní, zvědavý, z výborných podmínek - odchov ve smíšeném ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Irský cob - roční valach
Irský cob - roční valach
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji valacha Irského coba narozeného 4.5.2023. Oba rodiče STER a PSSM1 N/N. Zvyklý na psy, děti, zemědělskou techniku, sprchování apodob.. Nyní ustájen 24/7, ale zná i box. Pravidelně dělané korektury kopyt, očková... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Irský cob
Irský cob
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme k rezervaci hřebečka Aragon Birch Cob rozený 16.5.2024.Matka Juliet 1.prémie,otec Axel ... (více v detailu)
Pardubický kraj
80 000
 Kč
Prodám valáška 7 let
Prodám valáška 7 let
Matka ČT, otec QVH, prokvetlý ryzák. Koník je hodný, mazlivý, baví ho práce ze země i pod sedlem, ošetřování bez pe... (více v detailu)
Neuvedeno
Irsky cob
Irsky cob
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
5 let starý Valášek velice mile a kontaktní povahy . Nyní ve výcviku a velice šikovný a ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Roční hřebec po Catero
Roční hřebec po Catero
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízíme k prodeji ročního hřebečka narozen 11.7.23 po otci Catero, z matky Bugatti po Carpalo, bába po Puschkin. Hřebeček je hodný, kontaktn... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Irský cob
Irský cob
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím k zamluvení klisničku irského coba, narozena 4 /2024. Dream of love je velmi klidného temperamentu a milé povahy, má mohutnou stavbu těla s pěkným krkem, už teď husté a dlouhé rousy. Je vychovaná, zvyklá na bě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Irský cob
Irský cob
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám 15 letého valacha,prijezdeneho,zaučeného v tahu,velice hodný na ošetřování,přepravu,vět.i kovař.Chodil na jízdárně po... (více v detailu)
Plzeňský kraj
120 000
 Kč
Quarter horse
Quarter horse
Nabízíme tříletého palomino hřebce plemene Quarter horse. Genuine King Cody je z matky KG Genuine Queen ( po RDH Genuine Cookie ) , Queena je impozantní klisna , má 158 cm , kvh, má vlohu pro černou barvu, po otci RK Blizzard Cody , jediný plemeník po Whizard Black Jac ( Topsail Whiz ) , také předává černý gen . Zlatan má nádhernou barvu, na slunci se krásně leskle, je od malička moc hodný . Je velmi atletický , ochotný v práci , na vyjížďkách ani závodech nic neřeší . Bude to super parťák na vyjížďky i na závody - reining, rančovní disciplíny nebo trail . Hledá aktivního a milujícího majitele , který ocení jeho milou povahu i atraktivní vzhled . Je to mladý koník , který potřebuje ještě spoustu práce , ale může s ním pracovat i šikovná juniorka či junior . Pokud někdo kupuje koníka přes numerologii tak přesné datum narození je 18.4. 2021 :-) Něco na té numerologii asi bude , protože zcela náhodně jsme koupili do chovu hřebce QH v barvě grey, který je narozený ve ... (více v detailu)
Neuvedeno
Shire horse klisna
Shire horse klisna
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji Shire horse klisnu, narozená 05/2023. Klisna je našeho chovu, oba rodiče u nás k vidění. Dancing Queen je pravidelně odčervovaná, očkovaná a jsou jí pravide... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Quarter horse hřebec
Quarter horse hřebec
Nabízíme tříletého palomino hřebce plemene Quarter horse. Genuine King Cody je z matky KG Genuine Queen ( po RDH Genuine Cookie ) , Queena je impozantní klisna , má 158 cm , kvh, má vlohu pro černou barvu, po otci RK Blizzard Cody , jediný plemeník po Whizard Black Jac ( Topsail Whiz ) , také předává černý gen . Zlatan má nádhernou barvu, na slunci se krásně leskle, je od malička moc hodný . Je velmi atletický , ochotný v práci , na vyjížďkách ani závodech nic neřeší . Bude to super parťák na vyjížďky i na závody - reining, rančovní disciplíny nebo trail . Hledá aktivního a milujícího majitele , který ocení jeho milou povahu i atraktivní vzhled . Je to mladý koník , který potřebuje ještě spoustu práce , ale může s ním pracovat i šikovná juniorka či junior . Pokud někdo kupuje koníka přes numerologii tak přesné datum narození je 18.4. 2021 :-) Něco na té numerologii asi bude , protože zcela náhodně jsme koupili do chovu hřebce QH v barvě grey, k... (více v detailu)
Neuvedeno
Irský cob
Irský cob
Před 22 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám klisnu 3, 5 letou matka Lady Grace otec Machoo oba rodiče s tituly Ster Werk otec navíc Basic premie , pravý bratr plemenik Lord Lancelot klisna je mohutná velká 155+-obsedla chodí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství