Lonžovací průvlečka

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Pomůcka pro lonžování pro snížení hlavy a krku koně. Není nutné koně sedlat ani používat obřišník. Vyrob... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

Lonžovací průvlečka
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pomůcka pro lonžování pro snížení hlavy a krku koně. Není nutné koně sedlat ani používat obřišník. Vyrob... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Obnosek - lonžovací ohlávka
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám obnosek Waldhausen vel. VB - sedne cob, nebo menší ful... (více v detailu)
Zlínský kraj
370
 Kč
Prodam vozik za kone
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodam lehky vozik za kone. Zelezne konstrukce,gumova kola 15". Vhodny za vetsi kone hafling,čmb a podobne.
Kraj Vysočina
6 000
 Kč
Prodám přívěs - přepravník na 2 koně Böckmann Duo C
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann Duo C - - PRODÁNO - Přepravník na 2 koně . Díky za důvěru - prodáno - Böckmann typ:Duo C. - S... (více v detailu)
Středočeský kraj
128 000
 Kč
Vojenské sedlo Československé
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé vojenské sedlo Československé armády. Celokožené sedlo na kozlikove kostře s výklopnými lyzinami které se přizpůsobí hřbetu koně. Lyžiny jsou na pantech. Kostra... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Baloun podbřišnik
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Drezurni / skokovy podbřišnik Baloun 50 Cm PODBŘIŠNÍK - ANATOMICKÝ S THERMOGELEM Anatomicky tvarovaný kožený podbřišník Baloun® je navržen tak, aby nevadil koni v pohybu a maximálně stabilizoval sedlo u koní s nízkým, nevýrazným kohoutkem, je polstrovaný thermoaktivním pěnovým gelem, který tlumí tlak na svalstvo koně a zároveň zajišťuje pevnější stabilitu sedla na koni. Má gumy z obou stran a jejich pružnost má přesně takovou míru, aby byl podbřišník stabilní, a... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 500
 Kč
Childeric sedlo
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám skokové vyzdobene lehounké velmi kontaktní top sedlo CHILDERIC CFSP monobočnice, neskutečně pohodlné pro koně i jezdce, ideál do crossu, parkuru nebo na mladé koně. Umožňuje naprosto volnou lopatku, široký kanál, sedí velmi dobře na většině koní, díky originální užasné podložce (v cen... (více v detailu)
Zlínský kraj
43 000
 Kč
Více věci na koně
1. Bezpečnostní vesta tipperary phoenix vel. YL v dobrém stavu 1500kč 2. Kentucky ohlavka beránek používaná jen na převoz 600kč 3. Maska Fenwick Liquid Titanium® USA terapeutická na karabinu 2x na koni vel. L 2000kč 4. Podsedlová dečka v dobrém stavu VS 250kč 5. Stájová deka 150g malá trhlinka zašitá, vel. 145 450kč 6.zavodni tričko ... (více v detailu)
Neuvedeno
Podsedlová dečka, podbřišník s pravým beránkem, udidla
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám vícero věci tmavě modrá sada-dečka + čabraka, bohužel mi nesedí pod sedlo (kocour není v ceně ????) 320,- odřená pod podbrisnikě viz foto. Spíše jako pracovní Kentaur podbřišník s pravým beránkem, 125 Cm, pevné dotazování gumy na obou stranách 1200,- Udidla : Nelomené udidlo s klenutým udítkem a gumovými kroužky, které perfektně sedí. V měkké variantě. Svým tvarem zlepšuje působení v ústech koně, usnadňuje lepší komunikaci mezi koněm a jezdcem a dodává dostatek prostoru pro ja... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Klisna A1/1, 8 let
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám klisnu po dostihové kariéře. Hodná, venku lehce dopředná, energická, ráda se proběhne, dá se zastavit na pětníku, velice citlivá na pobídky, vhodná pro lehčí ženu. Skvělá učitelka, ježděna pouze drezurně, absolvovala 3 drezurní závody. Trošku horká hlava, ale nic dramatického. Klid, vztah a důvěra z ní udělá milionového koně. Vhodná pro jednoho jezdce se kterým si vytvoří vztah a bude skvělá parťačka. Na jízdárně sveze i dítě a je na ně velice opatrná, ale preferuje jednoho člověka. Není vhodná do jezdecké školy, ani pro začátečníky. Prodávám ji z časového důvodu, mám koně 2 a nestíhám je jezdit, jak by oba potřebovali. Zvyklá na box, al... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
70 000
 Kč
Prodám přepravník - přívěs na 2 koně Böckmann XL
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann - Westfalia XL - Prodám celolaminátový přívěs pro 2koně od německého výrobce Böckmann, typ Westfalia XL. Individuální dovoz - Německo. Velmi dobrý stav. Od 1.majitele, pravidelný servis. NOVÁ PODLAHA + NÁSTUPNÍ RAMPA. 2x velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Celkovou hmotnost je ještě možno před přihlášením oficiálně upravit, aby byl vhodný jako jízdní souprava do 4 250kg, - řidičské oprávnění B 96 nebo pro vozidlo s nižší povolenou hmotností na tažné zařízení. Velmi prostorný - XXL - přepravník. Žárově pozinkovaný ocelový rám, automatické zátěžové podpěrné kolečko, 2x vnitř... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Boty pro koně Easycare Old Macs vel. 10
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám koňské boty Old Macs G2, velikost 10 - šířka/délka: 150-155/155-160 Původní cena 6500,- Nová cena 3000,- Zásilkovna/balíkovna pouze s platbou předem. Důvod prodeje je nevyužití. Boty jsou vyprány pouze v ruce. Popis výrobce: Je všestranná botička. Součástí příslušenství jsou neoprenové ponožky. Má unikátní high-tech vlastnosti na vnější straně podrážky. Spojuje skvělé vlastnosti Hoof SuspensionTM systému pro pružnost a speciálně vyvinutý Thermo Plastic Urethane (TPU). Díky jejím vlastnostem můžeme eliminovat problémy s kopyty, vzniklé nárazy a různá jiná zranění, popř. urychlit léčbu těchto problémů. Jestliže Váš kůň trpí následujícími potížemi – arthritis, fraktury nožních kostí, naražená hlezna, zánět střelkové kosti, kostnatění, fraktura kolene, laminitis, podlitiny na kopytě – jez... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Přívěs na dva koně
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám přepravník na dva koně značky Equistar se sedlovnou. Rok výroby 2011. Od novoty stejný majitel. Nezničený, na foto pouze jako prase, na rychlovku f... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Odpocovací deka
Před 7 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám tuto silnou odpocku je ze silneho fleesu.Silná teplá měkká dobře saje ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Prodám celolaminátový přívěs - přepravník na 2 koně Böckmann
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Böckmann - Westfalia XL: Prodám přívěs pro 2koně od německého výrobce Böckmann, typ Westfalia XL. Individuální dovoz - Německo. Velmi dobrý stav. Od 1.majitele, pravidelný servis. NOVÁ PODLAHA + NÁSTUPNÍ RAMPA. 2x velká uzamykatelná sedlovna pro 2 sedla a příslušenství. Celková hmotnost přívěsu 2 400kg. Celkovou hmotnost je ještě možno před přihlášením oficiálně upravit, aby byl vhodný jako jízdní souprava do 4 250kg, - řidičské oprávnění B 96 nebo pro vozidlo s nižší povolenou hmotností na tažné zařízení. Velmi prostorný - XXL - přepravník. Žárově pozinkovaný ocelový rám, automatické zátěžové podpěrné kolečko, 2x vnitřní žlab, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
119 000
 Kč
Prodám nějaké věci na koně a jezdce
Před 7 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám věci na koně a na jezdce. Fouganza tmavě modrá s hnědou koženkou na koně. Dvakrát použitá- 700 kč Černá dečka s kapsama na koně. Také málo používaná- 750 kč Proti zkluzová gelovka na koně. Nepoužitá- 500 kč Kamaše na spěnkový kloub velikost full. Nepoužité ještě s cedulkou- 600 kč Parelka s vodítkem velikost full. Používaná- 300 kč Uzdečka start velikost full. Používaná- 400 kč Otěže ... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Lonžovací obřišník nylon s madlem ECO
Před 9 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Lonžovací obřišník s jedním madlem pro možnost lonžování s jezdcem.... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800
 Kč
Prestige Joy Jumper
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Juniorské skokové sedlo.Velmi dobrý stav, bez oděrek apod, posedlí 16,komora 33 (mohu zdarma upravit šíři komory), vlněný polštář, výraznější opěrky. Výborně pasuje na sportovnější ... (více v detailu)
Středočeský kraj
26 000
 Kč
Pony kobyla na prodej nebo výměnu
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji klisnu pony. 14 letá klisna, kohoutková výška 135cm. Klisna dříve jezdila parkur, je příjemně temperamentní, velmi obratná, ráda se proběhne. Není závislá na koních. Může odejít sama i zůstat sama ve výběhu. Na vyjížďce jde ráda první, je plně ovladatelná ve všech chodech, reaguje na hlas. Kromě mne, je ježděna 11letou dívkou - začátečník.. Hodná na veškeré ošetřování, zvyklá na kontakt s dě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45 000
 Kč
Vojenské sedlo Československé
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám vojenské sedlo Československé armády. Velmi pěkný a zachovalý stav. Sedlo na kozlikove kostře s výklopnými lyzinami které se přizpůsobí hřbetu koně. Pasuje většině teplokrevných koní i s velmi vysokým koh... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Westernové sedlo Lakota
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně nové sedlo od Lakoty hnědé barvy s posedlím 16. Je pohodlné,ale memu koni je bohužel malé,už jsem nestihl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Lonžovací set, drezurní podbrisnik
Před 11 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Lonžovací obřišník s beránkem - 650,- Kč k tomu dečka za 100,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Lonžovací průvlečka
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pomůcka pro lonžování pro snížení hlavy a krku koně. Není nutné koně sedlat ani po... (více v detailu)
Jihočeský kraj
300
 Kč
Ifor Williams HB 506 přepravník na koně
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zánovní přepravník britské značky Ifor Williams, rv 2011, TOP stav, jsem druhý majitel, kupován zánovní. U mě plně využit jednu sezónu, poté pouze příležitostné vození. Prodám z důvodu konce sportovní kariéry ač nerada. Top značka mezi vozíky, co se bezpečnosti a funkčnosti týče. Rampy jsou lehoučké, zvládne si sama naložit i vyložit drobná žena. Komfortní jízda, při nehodě se dá celý rozm... (více v detailu)
Kraj Vysočina
174 999
 Kč
Klisna 5let Barock pinto
Před 11 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Klisna 5let Barock pinto Prodám líbivou klisnu 5let Barock pinto, výška cca 160 cm, jeden majitel. Přeléčené vředy, jinak bez zdravotních potíží. Jezdí dva roky, zvyklá na silniční provoz, dobře přiježděna, jemná - žádný nezvladatelný magor - umí být velice rychlá a je to tak trochu čumilka. Velmi pohodlné chody - člověk ani neví, že na ní jede. Je to kůň pro zkušeného - ne pro začátečníka. Potřebuje jednoho člověka, který se jí bude věnovat a vytvoří si s ní důvěru - není to vhodný kůň na neustále střídání jezdců. Umí stát uvázaná kdekoliv (vazná stáj) a pást se na dlouhém laně. Přes léto na pastvi... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Koně a příslušenství