Polina

Před 709 dny - Karlovarský kraj - NEVYHAZUJ_TO
Kočička, chlapče, hledá domov. Okolí Karlových Varů. Kotě bylo spolu se svou sestrou nalezeno v prázdné chalupě ve vesnici. Našel jsem jeho majitele, ale po týdnu byl vrácen zpět, prý se stěhují. Nyní dítě naléhavě potřebuje... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Kočička koťátko
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízíme k odběru koťátko kočičku Cokoliv by vás zajímalo pište. Nemůžeme si ho ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji křížence
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Daruji na darovací smlouvu pejska jménem hoki jsou mu 3 roky je hravý... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodám kohouta
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám kohouta je mladý teprve začal kokrhat víc fotek klidně pošl... (více v detailu)
Olomoucký kraj
200
 Kč
koťata, kotě
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím koťata. Domestikovaná, odčervená, chodí na kočičí záchod. V případě zájmu volejte. Jen vážn... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Mourovatá kočička
Přidáno dnes - Pardubický kraj - SBAZAR
Na dlouho naposledy rozdávám koťata a tentokrát samé holky! Narodily se 25.8.2024 a jsou totálně samostatné. Na ostatní kočky a psy si umí pěkně ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Kotě Radgoll
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Kotě Radgoll bez PP, narozené 20.7 2024. Chodí na kočičí WC a je velký mazel.Je to kočička... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 000
 Kč
Koťátka
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Všechna čtyři koťata jsou kocourové. Narodila se začátkem září a nyní už jsou připravená najít s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Zdarma
 Kč
Viky je velice klidná a milá asi 1,5 roku stará kočička.
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Má delší mourovatou srst. V útulku odchovala koťata a nyní by ráda našla svůj domov. Je odčervená, očkovaná, kastrovaná. V n... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Koťatko
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Dobrý den, Darujeme zachraněné koťátko. Může mít asi kolem 3 měsíců. Naučena na kočiči... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Daruji kocourka necelé 3 měsíce
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Daruji kocourka do dobrých rukou má necelé 3 měsíce. Nemůžu si ho nechat... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Správní 5měsíční kocourkové Tygřík a Lucifer.
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dva kočičí sourozenci (mourovatý Tygřík a černý Lucifer) hledají svůj stálý domov. Jsou to 5měsíční koťata jak mají být. Všude vlezou, milují plnou mističku a pak s... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Bígl
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Narozen 2.12.2022 bez PP Čipovaný, očkováný bez zdravotních potíží Přátelský,hravý, aktivní, hodný , čistotný Je to přerostlé štěně, vhodné i k dětem . Nemůžu si ho nechat kv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
VESELÝ CHLAPEČEK vyhlíží svůj nový domov ❤️❤️❤️
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Nádherný chlapeček zakrslého beránka po povahově hodných rodičích hledá svůj nový domov. Je v barvě světle žlutooranžové s tmavě šedými znaky. Moc hodný chlapeček, aktivní, veselý, nechá se pohladit. Je velmi čistotný. Bratříček Veselé holčičky, která již našla svůj nový domov. Králíček je vakcinován a je v plné imunitě. Více informací a fotografií naleznete na stránkách chovu Bunnies from Par... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Viky je velice klidná a milá asi 1,5 roku stará kočička.
Před 4 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Viky je velice klidná a milá asi 1,5 roku stará kočička. Má delší mourovatou srst. V útulku odchovala koťata a nyní by ráda našla svůj domov. Je odčerven... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 000
 Kč
Správní 5měsíční kocourkové Tygřík a Lucifer.
Před 4 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Správní 5měsíční kocourkové Tygřík a Lucifer. Dva kočičí sourozenci (mourovatý Tygřík a černý Lucifer) hledají svůj stálý domov. Jsou to 5měsíční koťata jak mají být. Všude vlezou, milují ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Středoasijský pastevecký pes
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Přenechám do dobrých rukou 3 letou fenu je to středoasijský pastevecký pes je hodná miluje procházky také má ráda děti ale je to zároveň i výborný hlídač není to pes do paneláku je zvyklá na zahradě takže bych byl r... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Daruji potkana
Před 4 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Dobrý den, zemřela mi jedna z mých dvou potkaních slečen a zbyla mi její společnice a potkan nemůže být sám tak jí s těžkým srdcem musím najít nový domov. Narodila se 19.2. 2024 takže má ještě většinu života před sebo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Osmák degu - 4 roky
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
S těžkým srdcem daruji osmáka degu do dobrých rukou. Ideálně jako společníka k dalšímu staršímu osmákovi. Narozen 10.4.2020 u chovatelky, nikdy neměl zdravotní problémy. Ze začátku je spíše plachý, důvěru k cizímu člověku si musí nejprv... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Přítulné kotě - kocourek hledá domov
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Toshi je čtyřměsíční kocourek, odčervený, očkovaný , čipovaný a zatím nekastrovaný (podmínka adopce). Tošík je velmi milý a hodný, zcela neagresivní. Rád si hraje s dalšími koťaty, je spíše klidnější. Má moc rád ležení na klíně (skočí tam ihned po dosednutí podložky), rád olizuje ruce, nechá se nosit v náruči a vrní u toho. Je naprosto čistotný, jí granule, konzervy i vařené maso. U veta je hodný, i doma se nechá dobře ošetřovat.... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Psa
Před 4 dny - SBAZAR
Přenechám do dobrých rukou 3 letou fenu je to středoasijský pastevecký pes je hodná miluje procházky také má ráda děti ale je to zároveň i výborný hlídač není to pes do paneláku je zvyklá na zahradě takže bych byl ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
daruji potkana
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, zemřela mi jedna z mých dvou potkaních slečen a zbyla mi její společnice a potkan nemůže být sám tak jí s těžkým srdcem musím najít nový domov. Narodila se 19.2. 2024 takže má ještě většinu života před sebou. Dám... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Zdarma
 Kč
Daruji fenku
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kamarádka daruje 9 letou fenku Bíbu. Fenka je po tchánovi, který se o ni ze zdravotních důvodů už nemůže starat.Je velice hodná a učenlivá a moc by si přála být v milující rodině. Pouze jako JEDINÁČEK!! Svého pána musí mít pouze pro se... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Zdarma
 Kč
Dočasná péče pro psího dědečka
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
????❤️Hledáme dočasnou péči pro psího dědečka ❤️???? Milí přátelé, dnes se na vás obracíme s naléhavou prosbou o pomoc pro jednoho úžasného staršího pejska, který prochází těžkým obdobím. Jeho panička musela bohužel do LDN a situace je taková, že se už nemůže vrátit. Tento miláček nyní potřebuje naši pomoc! Náš hrdina je moudrý a laskavý, zvyklý na pohodlný život v domácnosti. Rád se tulí a vyhledává lidskou společnost. Je to pes, který umí být skvělým společníkem – miluje klidné chvíle strávené u vašich nohou, rád se prochází a užívá si slunečné dny na zahradě. Jeho očíčka plná důvěry a lásky vás okamžitě okouz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Daruji rocni pejsky
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Bohuzel zatim nenasli tady ty *cerne* krasavci domov. A kdyz se nekdo ozval tak nedorazil :( Daruji 4 posledni rocni pejsky (3 kluci a jedna fenka). Vrh byl velky omyl a vubec neplanovani. Fenka se mne zabehla a vzniknul velky DARECEK :) Pejsci jsou odchovane venku, neznaji moc pobyt v baraku (to by pri takovem m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Osmák degu
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Hezký den, po dlouhém zvažování bych ráda našla milující rodinu a zároveň nový domov pro mých 5 samiček osmáčků. Bohužel si je nemůžu nechat z důvodu silné přítelovi alergie, kterou jsme dlouho přehlíželi a už to nejde. Ráda bych, aby šly s klecí a veškerým vybavením na které jsou zvyklé a které v kleci je. Klec je ve... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Zvířata